Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker till JB Maskin!
Svensk Autorekrytering AB
Är du den vi söker? Har du teknisk utbildning och drivs av att träffa nya människor? Vill du få möjligheten att arbeta i ett företag som ständigt strävar efter att erbjuda våra kunder den främsta tekniska servicen inom vår bransch. Låter detta som en spännande tjänst är du välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning I rollen som resande Servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att våra kunder får bästa möjliga service. Din roll innefattar att serva, reparera och kalibrera verkstadsutrustning på plats ute hos våra kunder i din region.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Fritidspedagog
Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Migrationshandläggare till tillståndsenhet 1 i Boden
Migrationsverket
Vi söker migrationshandläggare till tillståndsenhet i Boden. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av mötet med människor och ett kontinuerligt lärande. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som migrationshandläggare arbetar du med att handlägga, utreda, besluta och ta fram förslag till beslut i olika typer av ärenden. Besluten har rättslig verkan för enskilda personer och påverkar deras rätt till förmåner, rättigheter och skyldigheter.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Björknäsgymnasiet i Boden!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Vi söker dig som vill vikariera vid behov som gymnasielärare i Boden. Är du utbildad lärare, student, pensionär eller har du bred kompetens inom något av gymnasiets utbildningsområden. Då är det dig vi söker! Vi utökar just nu vår vikariepool och är i behov av att anställa personer som vill vikariera inom olika ämnen på gymnasienivå. Som behovsanställd styr du själv vilka dagar och tider du vill arbeta. Det är en flexibel anställningsform som du utan problem kan kombinera med andra sysselsättningar.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Jobba extra på Fitness24Seven i Boden
Tng Group AB
Fitness24Seven söker efter dig som tycker service är kul och är intresserad av hälsa och träning! Läs mer och sök idag. Vill du kunna erbjuda en god service till medlemmar och få en större inblick i gymbranschen? Vill du ha en roll där du får mycket eget ansvar? Nu kan du få kombinera detta på Fitness24Seven. Nu söker Fitness24Seven en person som vill jobba extra i rollen som gymvärd/Site Responsible på anläggningen i Boden Centrum.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Maskinförare
Bodens kommun
Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun?
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Leg arbetsterapeut till bedömningsteamet, biståndsenheten
Bodens kommun
Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Modersmålslärare i tigrinja
Bodens kommun
Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 22-09-2019

Vill du arbeta extra som köksbiträde eller kock i Bodens kommun?
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du en flexibel, ansvarstagande och strukturerad person? Är du utbildad kock, ekonomibiträde och/eller har erfarenhet som köksbiträde? Vi utökar just nu vår vikariepool och är i behov av ett antal medarbetare som vill jobba i förskole- och skolköken i Bodens kommun. Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning. För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, alternativt att du är student eller pensionär. Arbetet utförs främst på vardagar, men helgarbete förekommer också.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Vill du arbeta extra som lärarvikarie i förskola och/eller skola?
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du student, pensionär eller har du en deltidsanställning som du önskar att kombinera med att jobba som lärarvikarie? Då är det dig vi söker! Brinner du för lärande och barns utveckling? Då är detta jobbet för dig! Vi söker just nu ett antal personer som vill arbeta extra inom barnomsorgen. Som konsult hos oss finns möjligheten att arbeta extra vid behov på förskolor och skolor i hela Bodens kommun. Vi erbjuder tjänster inom förskola, grundskola, gymnasieskola och lärcentrum. Denna anställningsform är flexibel och du bestämmer själv vilka dagar och tider som du vill arbeta.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019