Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Franchisetagare JobCenter Boden
JobCenter
Vilka är vi? Jobcenter är ett nytt och nytänkande företag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. Vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetssätt innebär att man arbetar i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta. När du arbetar som konsult på JobCenter så är du försäkrad och omfattas av kollektivavtal.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Sjuksköterskor till häkten och anstalter i Boden
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag till häkten och anstalter i Region Nord. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag! Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Som konsult hos oss på Prime Care s
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Lärare mellanstadiet Torpgärdsskolan
Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Fritidspedagog/Förskollärare Prästholmsskolan
Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för. Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Vik Ekonom till socialförvaltningen - administrativa avdelningen
Bodens kommun, Socialförvaltningen
Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. Socialförvaltningens administrativa avdelning söker en ekonom. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som förvaltningsekonom på socialförvaltningen. Anställningen är ett vikariat på ett år. I uppdraget ingår arbete med budget, månadsrapporter, årsredovisning, olika typer av utredningsuppdrag, samt förbättringsarbete vad gäller ekonomiadministrativa rutiner och processer.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Hakka kinesisk kock
MAUREEN LI RESTAURANG AB
Kock inom Hakka kinesisk matlagning Arbetsuppgifter: Beredning och tillagning av Kina mat, även andra arbetsuppgifter i köket. Du måste ha jobbat på någon kinesisk restaurang och ha minst 3 års erfarenhet inom kinesisk matlagning. Restaurang Ming Palace i Boden söker specialkock
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Rektor Utbildningsförvaltningen
Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Ställföreträdande chef servicesektion vid Försörjningsavdelning Boden
Försvarsmakten
Norrbottens regemente söker en ställföreträdande chef Servicesektion i Boden, tillsvidareanställning vid Försörjningsavdelning Boden Vi söker en medarbetare till Logistikenheten/ Försörjningsavdelning Boden vid Norrbottens regemente (I19) Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid FörsA Boden består av cirka 70 anställda placerade i Boden, Kiruna, Östersund och Härnösand.   Huvudsakliga arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att bistå chefen för se
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Resurs gymnasiesärskolan
Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019

Verksamhetsutvecklare inom IT
Region Norrbotten
Arbetsplats: Boden Referensnummer: 198121 Om arbetsplatsen Division Service ansvarar för ägande och värdesäkring av fastigheter, ut- och inhyrning av lokaler, skanning och arkivering av dokument, städning, kundnära service till patienter, besökare och personal, tillhandahållande av mat, förbrukningsartiklar och hjälpmedel, upphandling av varor och tjänster, administration av löner, pensioner och ekonomiska transaktioner samt tillhandahållande av HR-stöd.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019