Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker dig som vill jobba i förskola och/eller skola.
StudentConsulting
Vill du ha ett jobb där du som person kan utvecklas samtidigt som du bidrar till barn och ungdomars lärande? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi Dig som vill jobba som vikarie i Bodens kommun. Vi erbjuder tjänster inom förskola, grundskola och gymnasieskola. Vi erbjuder olika anställningsformer så som extra, deltid och heltid. Arbetstiderna är främst förlagda under dagtid. Inom förskolan finns det även möjlighet att jobba obekväma arbetstider så som kväll, natt och helg. Din profil Har du utbildning eller tidigare erfarenhet från förskola och skola?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vill du arbeta som kock, ekonomibiträde eller köksbiträde?
StudentConsulting
Är du en flexibel, ansvarstagande och strukturerad person? Är du utbildad kock, ekonomibiträde och/eller har erfarenhet som köksbiträde? Vi utökar just nu vår vikariepool och är i stort behov av nya medarbetare som vill jobba i kök. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till Bodens kommun. Arbetet utförs främst på vardagar men även helgarbete förekommer. Vi erbjuder ett varierande och stimulerande jobb i förskolekök och skolkök.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Anläggningsspecialist/Uppdragsledare telekom
Trafikverket
Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Funktinsföreträdare ammunition
Försvarsmakten
Vi söker nya medarbetare till Försvarsmaktens Logistik (FMLOG) med placering vid Försvarsmaktens Teknik och Vidmakthållandekontor Logistik (TVK Log). TVK Log har som en huvuduppgift att samordna och utveckla funktionen förnödenhetsförsörjning inom Försvarsmakten. I detta ingår även att stödja högkvarteret och producerande enheter med beredning av ärenden och kompetensstöd. Du kommer tillhöra ammunition, drivmedel och avvecklingsavdelningen (am, drivm o avv avd).  Arbetslaget du kommer att ingå i består av officerare och civila.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Masterdataspecialist till MDK Boden
Försvarsmakten
Systemförvaltningsenheten, Masterdatakontorets (MDK) huvuduppgift är förvaltning av Försvarsmaktens masterdata i system PRIO (SAP).  Detta omfattar uppdatering och underhåll av masterdata så att den återfinns vid rätt tidpunkt och på rätt plats. Nu vill vi förstärka upp vår sektion i Boden med en Masterdataspecialist. Masterdatakontoret består av tre sektioner lokaliserade i Stockholm, Arboga och Boden.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Erfaren HR-generalist med inriktning arbetsmiljö och likabehandling
Försvarsmakten
OBS! FÖR ATT SE DEN FULLSTÄNDIGA ANNONSEN GÅ TILL WWW.MIL.SE Befattningen erbjuder: På vakant befattning erbjuds du variation i arbetsuppgifterna liksom möjlighet att vara med och verka i den uppbyggnadsfas organisationsenheten nu är i. Du får tillfälle att odla och upprätthålla många kontakter – såväl interna som externa – samt tillfälle till både självständigt arbete likväl som samarbete. Dina tidigare arbetslivserfarenheter kommer väl till pass, samtidigt som du kommer att utmanas och utvecklas på befattningen.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Almia söker sjuksköterska för arbete i Boden under sommaren
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Administratör till Utbildningsförvaltningen 100%
Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Administration
Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 27-02-2019

Golvläggare till Quadro Entreprenad AB
Ghost Competence AB
Quadro Entreprenad AB söker nu en golvläggare med erfarenhet av massagolv. Tjänsten är en del av vår konsultverksamhet, där du kommer att vara anställd av Ghost Competence men jobba som golvläggare hos Quadro. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå i sex månader.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Näringslivsstrateg inriktning landsbygdsutveckling
Bodens kommun, Kommunledningskontoret
Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019