Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arbetsledare till Arbetsmarknadsenheten
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till spännande arkitektur, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge just nu och framtidstron är stor.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Undersköterska/vårdbiträde till Blomstergården i Vittangi
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Blomstergårdens vård-och omsorgsboende är beläget i Vittangi 7,5 mil öster om Kiruna C. På boendet finns 24 lägenheter och har en stor gemensam matsal med serveringskök på entréplan. Vi söker nu en undersköterska/vårdbiträde till boendet.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Medicinsk Sekreterare/Administratör till Kiruna Hälsocentral
Region Norrbotten
Arbetsplats: Kiruna Hälsocentral Referensnummer: 196430 Om arbetsplatsen Kiruna är en kommun med framåtanda där det kommer hända stora saker de kommande åren bland annat med gruvnäringen och rymdforskningen men även för att själva staden kommer att förflyttas. Närheten till naturen är dock något som alltid kommer att finnas kvar. Kiruna hälsocentral är en av Kiruna kommuns två hälsocentraler. Verksamheten finns i lokaler på Kiruna sjukhus. Kiruna hälsocentral har ca 60 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra 17 500 listade patienter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Utställningsvärdar
Konstmuseet i Norr - Norrbottens länskonstmuseum
22 november 2018 öppnar Konstmuseet i Norr dörrarna till nya lokaler som sträcker sig över fem våningar i kristallens gyllene kärna i Kiruna. Konstmuseet i Norr söker utställningsvärdar Konstmuseet i Norrs värdar kommer att ha hand om öppethållande av museets lokaler och utställningar i Kristallen under framförallt kvällar och helger. I mötet med besökarna representerar värdarna museets värdegrunder och verksamhet. Att guida besökare i utställningar är en viktig del av arbetet.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Lokalvårdare till sporthallen
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Sporthallen har ca 250 000 årsbesök och är en av Kirunas mest besökta fritidsanläggningar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Lärare i svenska som andra språk till Högalidskolan
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Högalidskolan är en F-9 skola med ca 450 elever och ca 40 pedagogisk personal. För läsår 2017/18 har skolan i år F-6 en klass i varje årskurs omfattande ca 175 elever. År 7-9 har ca 275 elever indelade i 4-5 klasser i varje årskurs. Inför högstadiet övertar skolan elever från Bergaskolan, Luossavaaraskolan, Sameskolan, Tuolluvara och Jukkasjärvi skolan.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Maskinförare sökes till Kuusakoski i Kiruna
Professionals Nord Rekrytering AB
Tycker du om att ta egna initiativ och ha frihet under eget ansvar? Är du en person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av att köra hjullastare? Då har du hittat rätt. Sök tjänsten nu då urvalet sker löpande! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Kuusakoskis räkning en Maskinförare i Kiruna. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kuusakoski.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Barnskötare till Fjällets förskola
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Fjällets förskola har en inriktning mot friluftsliv och är miljöcertifierade enligt ?grön flagg?. Vill du bli vår nya kollega? Arbetsuppgifter I rollen som barnskötare ingår du i ett arbetslag som tillsammans arbetar utifrån gällande styrdokument och riktlinjer för förskolan.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Lärare till Triangelskolan, vikariat
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Triangelskolan är en kommunal grundskola F-9 med ca 230 elever. Våra avgångselever lämnar skolan med hög måluppfyllelse. Vi arbetar för en skola där värdegrundsarbetet går hand i hand med kunskapsuppdraget.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Servicetekniker, mek till Cranex i Kiruna.
Ghost Competence AB
Cranex AB fortsätter expandera och söker Servicetekniker, mek till Kiruna. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos Cranex AB. Information om tjänsten Du kommer att jobba med kranunderhåll i Servicegrupp Kiruna, Servicegruppen arbetar med åtaganden över längre tid och arbetar i Cranex eget servicesystem med tillhörande analysarbete.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018