Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Ripans förskola
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Vill du ha ett meningsfullt arbete och känna att du gör skillnad? Vi söker nu en förskollärare till Ripans förskola. Arbetsuppgifter Inom förskolan arbetar vi utifrån förskolans läroplan och som förskollärare ansvarar du tillsammans med arbetslaget för det pedagogiska arbetet på avdelningen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Röntgensjuksköterska till Kiruna sjukhus
Region Norrbotten
Arbetsplats: Röntgenavdelningen Kiruna sjukhus Referensnummer: 196637 Om arbetsplatsen Röntgenavdelningen i Kiruna är en liten enhet som ingår i länskliniken för Bild- och funktions medicin i Norrbotten. Vi utför konventionell röntgen, datortomografi samt ultraljud och bedriver verksamhet dygnet runt. Avdelningen är utrustad med modern teknik, våra remisser och bilder är digitala och vi har välplanerade lokaler. Du får arbeta med trevliga arbetskamrater som kommer att vara generösa med att  dela med sig av sina kunskaper och erbjuda dig god introduktion.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Butikssäljare deltid 80% Circle K Kiruna Norra
Circle K Detaljist AB
MAKE EARNING EXTRA INTO SOMETHING EXTRA     På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare.    Vi söker hjälpsamma personer som kan hålla flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna. Den ena dagen är aldrig den andra lik här, och du kommer att ha många intressanta uppgifter, allt ifrån att ta hand om våra kunder till att beställa produkter och hålla butiken i toppskick.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Lageransvarig Serviceadministratör, Kiruna
Epiroc Sweden AB
Jobbeskrivning Vill du arbeta i ett attraktivt och innovativt företag som Epiroc? Brinner du för service och teknik kombinerat med försäljning? Då är detta tjänsten för dig! Som Lageransvarig Serviceadministratör kommer du att vara en viktig del i vårt arbete kring att ständigt ha nöjda kunder och fungerande processer internt. Ambitionsnivån är hög eftersom våra kunder alltid ska kunna förvänta sig förstklassig service.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Kontraktsansvarig Bergborrverktyg, Malmfälten
Epiroc Sweden AB
Vill du vara med och uppfylla vår vision? Har du kunden i fokus och värdesätter att skapa nya samt utveckla befintliga affärer och kundrelationer? Som kontraktsansvarig för Bergborrverktyg kommer du att ha en central roll i vårt arbete med att skapa nya affärer och erbjuda förstklassig support till våra borrstålskontraktskunder i Malmfälten. Uppdragsbeskrivning Ditt arbete innebär att hitta nya affärsmöjligheter och ansvara för uppföljning av befintliga borrstålskontrakt i Malmfälten.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Servicetekniker, Malmfälten
Epiroc Sweden AB
Vi växer vår serviceorganisation och söker nu ett antal service tekniker för placering i Malmfälten. Vill du arbeta med gruvbranschens modernaste maskiner? Då har vi rätt utmaning för dig! Våra kunder är mycket viktiga för oss så att upprätthålla en god relation och hög servicenivå är därför vårt främsta uppdrag. Vi är stolta över våra maskiner och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta hand om dem. Sök jobbet som servicetekniker hos oss på Epiroc i Malmfälten. Uppdragsbeskrivning Som servicetekniker har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Supervisor, Svappavaara
Epiroc Sweden AB
Våra kunder är mycket viktiga för oss så att upprätthålla en god relation och hög servicenivå är därför vårt främsta uppdrag. Vi förstärker därför nu vår servicegrupp i Svappavaara och söker dig som är kundorienterad och har stort tekniskt intresse samt vill vara med och vidareutveckla servicen till vår kund på orten i första hand. Arbetet bedrivs utifrån vår verkstad på plats hos kund ovanjord samt i dagbrott. Du kommer att arbeta i ett team med gott kamratskap och med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrik service.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Cranex söker flera nya medarbetare till Kiruna
Ghost Competence AB
Cranex AB fortsätter att växa och söker nu 6st serviceelektriker till Kiruna. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos Cranex AB. Information om tjänsten Som servicetekniker (inriktning EL) på Cranex kommer du att tillhöra en servicegrupp med inriktning mot underhåll av lyftdon och portar. Information om kundföretaget Cranex är specialister inom lyft och roterande maskiner och utför underhåll och moderniseringar av lyftutrustning, portar och roterande maskiner.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Kontorist till Malmfältens Trafikskola
Malmfältens Trafikskola AB
Gillar du att ha många bollar i luften och är väl insatt i hur en körkortsutbildning går till är du välkommen att söka denna tjänst. Gillar du att ha många bollar i luften och att i det här fallet vara spindeln i nätet, då är detta det perfekta arbetet för dig. Arbetet innebär svara i telefon, mail och personliga besök på trafikskolan. Arbetet innebär också att underlätta för trafiklärare i deras dagliga arbete. Därför är det viktigt att du själv har körkort och är väl insatt i hur en körkortsutbildning är upplagd samt att du har körkort under minst 2 år.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Semestervikarier till Sameradion
Sveriges Radio AB
Sameradion speglar det som sker i Sápmi och rapporterar om samiska, svenska och globala ämnen som är angelägna för det samiska folket. Vårt mål är att vara relevanta och att vi lämnar spår efter oss samt att publiken är medskapande och att det märks i sociala medier, på webb och i radio. Vi arbetar även för att det ska finns mångfald i våra produktioner med hänsyn till ämnen, ålder, kön och varifrån de intervjuade kommer ifrån.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 17-02-2019