Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Barn- och ungdomsbibliotekarie till Kiruna stadsbibliotek
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Kiruna kommun har en spännande tid framför sig med allt vad det innebär att flytta en stad. Vill du vara med och skapa det nya Kirunas biblioteksverksamhet för barn och ungdomar? Verksamheten kommer under de kommande åren att genomgå stora förändringar i samband med flytt till nytt Kulturhus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Barnskötare till Backens förskola
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Vill du ha ett meningsfullt arbete och känna att du gör skillnad? Vi söker nu en barnskötare till Backens förskola. Välkommen till Sveriges högst belägna förskola, som ligger i anslutning till Bergaskolan. Förskolan ligger vackert till i närheten av en varierande och utmanande natur!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Socialförvaltningen söker två Case managers behandlare till öppenvården
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Öppenvården arbetar för att barn och unga ska få trygga och stabila uppväxtförhållanden och att vuxna ska få det stöd som behövs. Vi fokuserar på förebyggande insatser med nära samverkan mellan individ, familj och dess nätverk.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Socialförvaltningen söker en behandlare till öppenvården
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Öppenvården arbetar för att barn och unga ska få trygga och stabila uppväxtförhållanden och att vuxna ska få det stöd som behövs. Vi fokuserar på förebyggande insatser med nära samverkan mellan individ, familj och dess nätverk.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Lärare Engelska Lapplands gymnasium Gällivare
Lapplands kommunalförbund, Välkommaskolan Gällivare
Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet. Lapplands Gymnasium är den gemensamma gymnasieorganisationen för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Bli IT-konsult på CGI Kiruna efter 12 veckor genom Academy
Academic Work
Idag saknas 30 000 personer med rätt IT-kompetens på den svenska arbetsmarknaden. Det vill vi ändra på och därför startade vi 2015 Sveriges första skola inom Accelerated Learning - Academy. Vi ger 55 personer möjligheten att under 12 veckor med start i höst, bli vass på programmering i Java eller C#.NET. Academy är en kostnadsfri utbildning och vi tror så pass mycket på vårt koncept att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som IT-konsult efter avslutad utbildning. Hittills har vi examinerat över 500 konsulter, vars resor vi är otroligt stolta över!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 08-09-2018

Exploateringsingenjör till Stadsbyggnadsförvaltningen
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Är fastighetsrätt din hemmaplan? Vi söker dig som kan bidra med din juridiska kompetens i fastighetsrätt i Plan- och exploateringsavdelningens uppdrag av genomförandet i stadsbyggnadsprocessen. I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till spännande arkitektur, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Vikarierande GIS-ingenjör till Stadsbyggnadsförvaltningen
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till spännande arkitektur, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge just nu och framtidstron är stor.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Nya medarbetare till vår satsning i Kiruna
Midroc Electro
Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med 1 800 medarbetare och en omsättning på 2,2 miljarder kronor. Vi är organiserade i två divisioner och finns på 50 orter i Sverige. Med kunden i fokus utför vi service och entreprenad inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Brandman till heltidsstyrkan i Kiruna
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Då vår medarbetare går i pension söker vi nu en kreativ och initiativrik brandman till heltidsstyrkan. I Kiruna kommun kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till spännande arkitektur, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018