Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sångpedagog
Knivsta kommun, Kultur & fritid
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Kulturskolan erbjuder kurser för alla Knivstabor mellan 0 och 20 år inom flera olika områden: Nycirkus, Bild o form, dans, drama/teater och musik.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Personlig assistent
Enköpings kommun, Alio assistans
ARBETSUPPGIFTER Personlig omvårdnad och hjälp med personlig hygien hos en ung man. Ledsagning till och från aktiviteter, ridning, träning m.m. Djur finns i hemmet. Arbetet utförs på morgonen, kvällen och helgerna. Att agera lugn och tryggt är en viktig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande. Vi ser gärna sökanden som är undersköterska/barnskötare eller har annan omvårdnadsutbildning. Arbetsplatsen ligger utanför stadskärnan, så tillgång till bil är helt avgörande. Att behärska det svenska språket i tal och skrift är nödvändigt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Barnskötare till Diamanten
Knivsta kommun, Skola/förskola
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Diamantens förskola ligger i centrala Knivsta nära tåg och buss.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Förvaltare med fastighetsansvar
Länsstyrelsen Uppsala län, Miljöavdelningen
Länsstyrelsen är regeringens representant i länet och arbetar för att främja och lyfta Uppsala län. Vi verkar som en samlande kraft för länet och har verksamhet inom samhällsplanering, lantbruk och landsbygd, krisberedskap, djur och natur, sociala frågor, kulturmiljö, klimat och energi, näringslivsutveckling och allmän förvaltning. I dessa verksamheter har vi ett ansvar att väga olika sakintressen mot varandra för att fatta beslut och driva frågor som på bästa sätt gynnar länets utveckling som helhet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Almia söker sjuksköterska till hemsjukvården i Tierp
Almia Bemanning
Kvalifikationer: Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvården, t.ex.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Barnskötare till Pysslingen Hjärtstenen, vikariat
Pysslingen Förskolor
Pysslingen Förskolor är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har vi över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 19-01-2020

Modersmålslärare i tyska
Uppsala kommun
Enheten för flerspråkighet Har du tyska som modersmål? Är du bra på att förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt? Vi ser fram emot din ansökan! Enheten för flerspråkighet är en central enhet för modersmålsstöd, modersmålsundervsining och studiehandledning på modersmål i ett 0-19 årsperspektiv: i förskolan, förskoleklassen, grundskolan, grundsärskolan, gymnasieskolan och gymnasiesärskolan.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Klinikadministratör
Region Uppsala
Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Audionom till Hörsel- och balanssektionen
Region Uppsala
Verksamhetsområde öron- näs- och halssjukdomar Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Vår verksamhet Hörsel- och balanssektionens verksamhet består av utredning, diagnostisering och behandling av barn och vuxna med hörsel- och balansstörningar. Tinnitusbehandling samt forskning bedrivs av psykologer i samarbete med audionom och läkare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Universitetslektorer i sociologi
Uppsala universitet, Sociologiska institutionen
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019