Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Laboratorieingenjör
Region Uppsala
Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Doktorand till projektet om islandshästars viktbärande förmåga
Sveriges lantbruksuniversitet
Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi forskar och undervisar om de vanligaste husdjurens byggnad och funktion. Vi arbetar med livsmedelsproducerande djur, sport- och sällskapsdjur, försöksdjur samt även med insekter, spindlar och vilda djur. Vi undervisar i de grundläggande ämnena anatomi, fysiologi, histologi och biokemi på veterinär-, djursjukskötar- och agronomprogrammen, samt på flera kandidatprogram och fria kurser.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 27-06-2019

Lärare 4-6 till Ramsta skola
Uppsala kommun
Ramsta skola Vill du arbeta på en skola som bedriver ett aktivt utvecklingsarbete med elevledda utvecklingssamtal och tematiskt arbete? Välkommen med din ansökan! Ramsta skola är belägen 17 kilometer väster om Uppsala centrum i en vacker kulturbygd. Verksamheten omfattar årskurserna F-6 med drygt 300 elever och 30 anställda. Skolan bedriver ett aktivt utvecklingsarbete med elevledda utvecklingssamtal, sokratiska samtal, klassråd, tematiskt arbete och undervisning i vår skolskog. Ramsta skola arbetar aktivt med att utveckla pedagogiska undervisningsmetoder.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Finskspråkig undersköterska till Attendo Fortuna-Onnela
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Sjuksköterskor sökes till äldreboende i Uppsala v 31-34
Prime Care AB
Vi på Prime Care söker dig sjuksköterska som vill arbeta på ett äldreboende. Uppdraget startar 29 juli och sträcker sig fram till 25 augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos vår kund och arbetar. Arbetspassen är : Måndag-Fredag 07-16 1h rast Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 26-07-2019

Junior redovisningskonsult till välkänd byrå i Uppsala
Talents of Sweden
Är du i början av din karriär och vill arbeta som redovisningskonsult i en utvecklande arbetsmiljö? Är du dessutom en social person som trivs med många kontaktytor och vill jobba på ett familjärt kontor i nära samarbete med dina kollegor? Då har vi tjänsten för dig! Vi har äran att rekrytera dig till en av marknadens ledande aktörer inom ekonomi- och finanstjänster. Bolagets kompetens och engagemang tillsammans med en kultur som präglas av både professionalism och personlighet har resulterat i att byrån har den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI).
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Fysioterapeuter som vill jobba i sommar.
Prime Care AB
Prime Care söker fler erfarna fysioterapeuter till vår bemanningspool för uppdrag i Uppsalas län. Start 1 Juni-31 Augusti. Uppdrag kan variera såsom bland annat på äldreboende, sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård och andra privata kliniker.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Sommarjobba på AGA i Enköping!
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Sjuksköterskor sökes till Uppsala i sommar, 55 000kr/mån
Prime Care AB
För Prime Care söker dig sjuksköterska som vill jobba i sommar i Uppsala. Uppdraget startar 17 juni och sträcker sig fram till 25 augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är du ute hos våra kunder och jobbar. Arbetspassen är : Dagtid måndag till fredag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Arbetsterapeut som vill jobba i sommar i Uppsala.
Prime Care AB
Prime Care söker fler erfarna arbetsterapeuter till vår bemanningspool som vill jobba i sommar. Vi har uppdrag i hela Uppsalas län, du har möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag. Start 1 Juni- 31 Augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. Uppdrag kan variera såsom bland annat på äldreboende, sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård och andra privata kliniker.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019