Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarvikarier inom Äldreomsorg/Hemtjänst och personlig assistans
Knivsta kommun, Vård och omsorg
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Vård och omsorg inom Knivsta kommun består av äldreomsorgen och funktionsnedsättning. Verksamheterna inom vård och omsorg ska inriktas på att frigöra och utveckla människors egna resurser, och bygga på respekt för människors självbestämmande och integritet.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Personlig assistent sökes till ung man i Knivsta
Brukarassistans Sverige AB
Söker nu personliga assistenter till en ung man i Knivsta. Mannen har en ryggmärgsskada efter en olycka och är på grund av det förlamad. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av att hjälpa till med personlig hygien så som toalettbesök, dusch, av och påklädning och att hjälpa till med sjukgymnastik. Det är viktigt att du är lyhörd, pålitlig, och ansvarskännande som person.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 18-02-2019

Barnvakt / Nanny Extrajobb Knivsta 1 gång per vecka.
Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Psykolog
Region Uppsala
Knivsta vårdcentral Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktig för oss, eftersom vi anpassa vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster. Vill du bli vår nya medarbetare inom teamet för psykisk ohälsa? Välkommen till oss på Knivsta vårdcentral.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019

parkarbetare för säsong 2019
Knivsta kommun, Samhällsbyggnadskontoret
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Park- och naturenheten är en enhet inom Samhällsbyggnadskontoret i Knivsta kommun. Enheten ansvarar för utveckling och drift av kommunens gröna områden i Knivsta och Alsike.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Resurs till mindre grupp åk 4-9
Knivsta kommun, Skola/förskola
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Adolfsbergsskolan är en 5-9 skola med 410 elever. Skolan invigdes hösten 2018 och har ljusa och öppna lokaler utformade för en tillgänglig lärmiljö. Skolan ligger i Alsike nord som är ett mycket expansivt område ca 5 km från Knivsta centrum. På Adolfsbergsskolan arbetar vi med eleven och lärandet i fokus.
Skapad : 14-01-2019 Ansökningsfrist : 08-02-2019

Förskollärare på Gredelby förskola
Knivsta kommun, Skola/förskola
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur.
Skapad : 14-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Timvikariat, förskolan Hjärtstenen Pysslingen förskolor, Knivsta
Pysslingen Förskolor
Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola.
Skapad : 14-01-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Förskollärare sökes till Hjärtstenen, Pysslingen Förskolor
Pysslingen Förskolor
Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola.
Skapad : 14-01-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Säkerhetssamordnare/allmänutredare
Knivsta kommun, Kommunledningskontoret
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en säkerhetssamordnare/allmänutredare som under ett år stärker upp kommunens säkerhetsarbete (50 %) samt genomför kvalificerade utredningar och andra uppdrag i rollen som allmänutredare (50 %).
Skapad : 11-01-2019 Ansökningsfrist : 27-01-2019