Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknikchef
J. Sörling-Ilsbo AB
FÖRETAGET * Sörling (J. Sörling-Ilsbo AB, www.sorling-ilsbo.se) tillverkar påbyggnader för tunga lastbilar (dumprar och tippflak) samt olika typer av släpfordon. Företaget har ett dotterbolag i Polen och tillsammans bildar man Sörling Group. * Företaget finns i Sverige (Knivsta och Enånger) och i Polen (Jelcz och Olawa) med tillverkning på tre orter och ett kontor fokuserat på konstruktion och sourcing i Olawa. * Företagets kunder är lastbilstillverkare, lastbils återförsäljare och åkerier. Företaget har ett starkt namn på marknaden för hög kvalitet och stark produktutveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Barnskötare till Gredelbys förskola
Knivsta kommun, Skola/förskola
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Gredelbys Förskola är en av Knivstas äldsta förskolor och har ca 70 barn fördelat på fyra avdelningar. Förskolan ligger centralt i Knivsta och har närhet till skog och lekplatser. Förskolan arbetar Reggio Emilio inspirerat och söker nu en fantastisk barnskötare till två av sina arbetslag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Två ansvarstagande personliga assistenter sökes till Knivsta
Brukarkooperativet JAG
Jag söker just nu två nya kvinnliga assistenter som vill jobba med mig. Jag är rullstolsburen men har bra hjälpmedel för att kompensera. Ibland deltar jag i olika aktiviteter samt badar i varm bassäng. Då är det alltid två personer som hjälper mig. Du som är intresserad av att arbeta som assisten hos mig får gärna vara i 30-års åldern, du bör vara intresserad av att lära känna mig och alternativ kommunikation. Det är bra om du gillar att ta i med hela kroppen även om jag har alla tänkbara hjälpmedel i hemmet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Personliga assistenter som gillar att arbeta natt Knivsta
Brukarkooperativet JAG
Jag söker just nu en nya kvinnlig assistent som vill arbeta med mig. Jag är rullstolsburen men har bra hjälpmedel för att kompensera. Ibland deltar jag i olika aktiviteter samt badar i varm bassäng. Då är det alltid två personer som hjälper mig. Du som är intresserad av att arbeta som assisten hos mig får gärna vara i 30-års åldern, du bör vara intresserad av att lära känna mig och alternativ kommunikation. Det är bra om du gillar att ta i med hela kroppen även om jag har alla tänkbara hjälpmedel i hemmet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Personlig assistent
Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta är en är en ung och växande kommun med goda kommunikationer i stråket mellan Stockholm och Uppsala. Vi har funnits som kommun i drygt 9 år och utvecklingsarbetet pågår kontinuerligt. Nybyggarstämningen märks i både organisationen och samhället. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier till olika kunder i Knivsta Kommun. I jobbet som personlig assistent hjälper du kunden i den dagliga livsföringen och ger stöd till att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

Intresseanmälan till ledsagare, avlösare samt kontaktperson
Knivsta kommun, Vård och omsorg
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som kontaktperson, ledsagare eller avlösare för barn, ungdomar och vuxna med särskilda behov. Observera att detta är en intresseanmälan, och därför inte knutet till ett visst uppdrag.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Ledsagare till en 10-årig pojke
Knivsta kommun, Vård och omsorg
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som ledsagare till en pojke på 10 år i Knivsta. Uppdragets totala omfattning är ungefär 20 timmar i månaden. Som ledsagare följer du med till och från aktiviteter utanför hemmet. Du möjliggör sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

Arbetshandledare Daglig verksamhet
Knivsta kommun, Vård och omsorg
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Knivsta är en ung och växande kommun med goda kommunikationer i stråket mellan Stockholm och Uppsala. Vi har funnits som kommun i drygt 15 år och utvecklingsarbetet pågår kontinuerligt.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

Kvalitets- och miljöchef, Tollco AB
Addilon AB
Det går bra för oss! Vårt mål är att tillverkare, bygghandel och VVS grossister ska ha ett komplett sortiment av våra produkter i varje butik sett utifrån våra standardprodukter. Vi söker därför dig som vill vara med på den resan och bidra till detta mål. Placeringsort är Knivsta och du rapporterar till VD. Läs mer på www.tollco.se Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: Kvalitets och miljöledningssystem - Ansvara för att företaget uppfyller kraven för ISO certifiering i kvalitet och miljö (ISO standard 9001:2015 & 14001:2015).
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Försäljare till Knivsta
Systembolaget AB 0313, Knivsta
Butiksnamn: Knivsta Antal anställda: 5 Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Knivsta söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 28 timmar i veckan. Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018