Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tandhygienist
Region Uppsala
Folktandvården Knivsta Som tandhygienist hos oss får du mycket varierande arbetsuppgifter: Undersökningar av barn och vuxna, -vi har många frisktandvårdspatienter - sjukdomsförebyggande och sjukdomsbehandling till alla kategorier. Kliniken expanderar därför söker vi en tandhygienist till trevliga Knivsta, nära Arlanda längs tågpendeln Stockholm-Uppsala. Kliniken ligger vid tågstationen och har nio behandlingsrum som snart skall bli elva. Vi är tjugofyra anställda varav åtta tandläkare, fem tandhygienister och elva tandsköterskor.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Bageributiksbiträde
Knivsta Bageri
Varierande arbetstider mellan 7.00-18.30, även helger. Periodvis självständigt arbete. Vi söker dig som är glad, positiv, stresstålig och flexibel. Du bör ha kassavana och erfarenhet inom mat och serviceyrket. Du ska kunna svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifter: Kassatjänst, tillberedning av smörgåsar, smörgåstårtor och lättare luncher, diskning, städning m.m. Du måste kunna ha "många bollar i luften samtidigt"
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Förskollärare Verktygslådans förskola
Knivsta kommun, Skola/förskola
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Verktygslådans förskola ligger i Alsike med närhet till skog och mark. Förskolan har fyra avdelningar med plats för totalt 76 barn i åldrarna 1-5 år, fördelade på yngre och äldre.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 25-10-2018

Knivsta kommun söker verksamhetschef grundskola
Knivsta kommun
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. ARBETSUPPGIFTER Brinner du för att leda rektorers lärande? Är du en ledare som tycker om att inspirera, stimulera och stötta dina medarbetare i deras vardagsarbete? Vill du vara med och utveckla våra redan goda resultat? Då är du kanske den vi söker!
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 23-10-2018

Lagga fritids söker medarbetare
Knivsta kommun, Skola/förskola
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. I Lagga finns skola, fritids och förskola i en och samma enhet. Skolan är en f-6 skola där de flesta av du yngre eleverna är inskrivna i fritids.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Undersköterska med körkort, tillsvidare och längre vikariat
Knivsta kommun, Vård och omsorg
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Tandsköterska
Region Uppsala
Folktandvården Knivsta Kliniken expanderar därför söker vi en tandsköterska till trevliga Knivsta nära Arlanda längs tågpendeln Stockholm-Uppsala. Kliniken ligger vid tågstationen och har nio behandlingsrum som skall bli elva. Vi är tjugofyra glada anställda varav åtta tandläkare , fem tandhygienister och elva tandsköterskor.
Skapad : 05-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Famaceut till Knivsta
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 02-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Timanställda undersköterskor Särskilt boende
Knivsta kommun, Vård och omsorg
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Äldreboendet Estrids gård är centralt beläget i Knivsta tätort.
Skapad : 02-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Timvikarie Thunmanskolan
Knivsta kommun, Skola/förskola
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Thunmanskolan är en skola för åk 7-9 i centrala Knivsta. På Thunmanskolan arbetar vi i team och fokuserar på samarbete för att varje elev ska vara trygg i skolan och utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar. Just nu behöver vi utöka vårt vikariebestånd.
Skapad : 02-10-2018 Ansökningsfrist : 16-10-2018