Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utbildningschef Utveckling-ledarskap-helhetssyn
Tierps kommun
Vi erbjuder en spännande utmaning med möjlighet att påverka, utveckla och ta ett övergripande ansvar för en av de viktigaste sektorerna i vår kommun. Du får en stor möjlighet att göra skillnad och att påverka dagens och framtidens skola i kommunen. Du arbetar för kommunen som helhet, tar ansvar för och bidrar till att alla kommunens verksamheter har möjlighet att utvecklas. ARBETSUPPGIFTER Att vara utbildningschef i Tierps kommun kräver förståelse för den mindre kommunens förutsättningar och utmaningar, med närhet till medarbetare, förtroendevalda, medborgare och företag.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Skolkurator - Rektorsområde 2
Tierps kommun, Rektorsområde 2
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Tågstationen ligger bara 3 minuters promenad från skolan. Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som bidrar till kommunens välfärd med sin höga kompetens och goda serviceanda. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam på skolan.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Besiktningstekniker till Besikta Bilprovning i Tierp
Besikta Bilprovning i Sverige AB
Om Besikta Med 175 besiktningsstationer på 146 orter, och fler på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon – hela tiden med utgångspunkten att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se. Besikta Bilprovning omsätter ca 600 MSEK och har ca 550 medarbetare.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Natt och/eller kväll - Sjuksköterska
Tierps kommun, Danielsgården Korttidsboende
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Öppenvårdsbehandlare
Tierps kommun, Individ och familjeomsorgen
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se På vår arbetsplats är spridningen stor gällande ålder, kön, etnicitet och erfarenhet, vilket ger goda förutsättningar för kreativitet och uppfinningsrikedom.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Klara söker DSK till vårdcentral
Klara D AB
Klara söker DSK Sjuksköterska till Vårdcentral. Dagtid heltid. Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Förskollärare med arbetslagsledaruppdrag till Solgläntans förskola
Tierps kommun, Förskoleområde 3
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Den Grön Flagg-certifierade förskolan ligger i nära anslutning till grundskolan i Söderfors.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Ledsagare
Tierps kommun, Individ och familjeomsorgen
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som ledsagare till en kvinna i 25- årsåldern med syn- och hörselnedsättning.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Tillsynssamordnare
Tierps kommun, Samhällsbyggnad
Tierps kommun, en kommun som växer! Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt bygglovkontor i samverkan med Östhammars kommun. Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Vi är en kommun i ständig utveckling. Vi har höga ambitioner att bedriva verksamhet som gagnar våra medborgare samtidigt som vi är en attraktiv arbetsgivare.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Sjuksköterska, Hemsjukvård, Hemtjänsten Västra
Tierps kommun, Hemtjänstområde Västra
Vi söker två engagerade och kunniga sjuksköterskor till hemsjukvården på Hemtjänsten i Tierp. Vill du jobba tillsammans med kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Ser du dig själv som en självklar del av teamet i arbetet kring våra kunder och gillar utmaningar? Då är Du rätt person för att söka tjänsterna! Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020