Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektchef till Atrium Ljungberg i Uppsala
Atrium Ljungberg
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-09-2018

Lokalvårdare
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-10-2018

Undersköterska till Barnspecialistmottagningen i Tierp
Region Uppsala
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Barnsjuksköterska till Uppsala barnspecialistmottagning
Region Uppsala
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Sjuksköterska
Randstad Care AB
Sök till Randstad Legitimerade sjuksköterskor, vi på Randstad söker er. Ta chansen och arbeta på ett av Sveriges största sjukhus. Hösten närmar sig med stormsteg och vi söker just er som är redo att hoppa på tåget. Omfattning: heltid och/eller deltid Arbetsbeskrivning: Som sjuksköterska på Randstad är du anställd som konsult hos oss och arbetar sedan ute hos kund. Vi har uppdrag i Stockholm och Uppsala, inom slutenvård och primärvård.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Sjuksköterskor till Enköping
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Enköpning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Enhetsrektor Uppsala yrkesgymnasium
Uppsala kommun
Utbildningsförvaltningen, avdelning gymnasieskola Nu söker vi en kunnig och engagerad enhetsrektor som har förmåga att driva Uppsala yrkesgymnasiums utvecklingsarbete vidare framåt! Verksamhetsområde gymnasieskola har ca 900 medarbetare och omsättningen är ca 800 mkr. Den kommunala gymnasieskolan har under de senaste åren gått från ett stort underskott till en ekonomi i balans.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Personlig assistent till uppdrag i centrala Uppsala, natt!
Brukarassistans Sverige AB
Brukarassistans anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning i Uppland och Stockholms län. Med den funktionsnedsattes behov i fokus anställer, arbetsleder och utbildar vi de personliga assistenterna. Nu söker vi personliga assistenter till en ryggmärgsskadad man i 60-årsåldern i centrala Uppsala. Mannen har en ryggmärgsskada efter en olycka och trackeostomi. Det är därför meriterande om du har erfarenhet av ryggmärgsskador och har arbetat med trackeostomi, ventilator och hostmaskin tidigare eller att du har ett genuint intresse av att lära dig nytt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska
Region Uppsala
Verksamhetsområde Psykiatri, sektion Akut- och konsultpsykiatri Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Vår verksamhet Mottagningen för hjärnstimulering och psykiatrisk klinisk prövning är en enhet inom sektion Akut- och konsultpsykiatri vid verksamhetsområde Psykiatri, Akademiska sjukhuset.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Extrajobb på terminal i Uppsala (natt/kväll)
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi extrapersonal till en kund i centrala Uppsala Arbetsuppgifterna varierar men kommer i första hand innebära in och utleverans, plock och pack, paketsortering, containerlossning samt en hel del tunga lyft. Arbetet innebär även truckkörning. Uppdraget startar omgående och kommer pågå långsiktigt. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill arbeta extra 2-5 pass per vecka. Arbetstiderna är förlagda på kvällar och nätter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018