Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Distriktssköterska
Region Uppsala
Gottsunda vårdcentral Gottsundas vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa. I den förvaltningen arbetar 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Kurator
Region Uppsala
Svartbäckens vårdcentral Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktig för oss, eftersom vi anpassa vårt utbud utifrån invånarnas behov.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Projektledare
JM AB
Nu söker vi en Projektledare till JM Region Öst med placering i Uppsala. Regionen har för närvarande ca 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Norrtälje, Linköping och Norrköpings kommun. Arbetsuppgifter Som Projektledare får du en varierande tjänst med ett övergripande ansvar för tilldelade projekt från uppstart till avslut. Projekten drivs och utformas med hänsyn till god ekonomi, nöjda kunder och nöjda medarbetare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Miljösamordnare till Uppsala kommun
Uppsala kommun
Stadsbyggnadsförvaltningen, avdelning plan och bygg Vill du arbeta som miljösamordnare i Uppsala, en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker dig som har god erfarenhet av arbete inom miljöområdet med fördjupade kunskaper inom ekologi och som vill vara med och utveckla staden mot framtiden! Den utbyggnadstakt som Uppsala har idag kräver erfarna och kompetenta medarbetare. Vi arbetar med stora stadsutvecklingsområden i mötet mellan stad och land samtidigt som vi förtätar staden.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Samhällsplanerare till Uppsala kommun
Uppsala kommun
Stadsbyggnadsförvaltningen, avdelning plan och bygg Vill du arbeta som samhällsplanerare i Uppsala, en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker dig som har god erfarenhet av stadsplanering på kommunal nivå och som vill vara med och utveckla staden mot framtiden! Den utbyggnadstakt som Uppsala har idag kräver erfarna och kompetenta medarbetare. Vi arbetar med stora stadsutvecklingsområden i mötet mellan stad och land samtidigt som vi förtätar staden.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Studentmedarbetare
Uppsala universitet, Avdelningen för universitetsgemensam IT
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Ämnesområdesansvarig Farmakovigilans
Läkemedelsverket
Vi söker en ämnesområdesansvarig - med uppgift att ge kvalificerat vetenskapligt och regulatoriskt expertstöd inom området farmakovigilans. Läkemedelsverket är en myndighet under Socialdepartementet och vi verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Forskarstuderande
Sveriges lantbruksuniversitet
Kliniska vetenskaper Institutionen för kliniska vetenskaper ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom anestesiologi, bilddiagnostik, djuromvårdnad, epidemiologi, försöksdjursvetenskap, kirurgi, klinisk kemi, medicin och reproduktion. Inom samtliga ämnen spänner vår verksamhet över alla djurslag. En forskarstuderande till en 2-årig licentiatutbildning, i forskarutbildningsämnet Veterinärmedicinsk Vetenskap med inriktning Grismedicin Herd health management in Ugandan small-scale pig farming.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Kundresurs till Uppsala
VO Arbetssökande, Region Mitt
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Sjuksköterska 100% sökes till Gutasunds vård -och omsorgsboende i Uppsala
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019