Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tyskalärare på ca 50% sökes till välrenommerad skola i Uppsala!
StudentConsulting
Har du goda kunskaper i det tyska språket? Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Då kan det vara dig vi söker! Tjänsten är på cirka 50%, måndag-torsdag med 2 lektioner/dag, vilket blir totalt 8 lektioner i veckan. Det är 4 olika kurser med Tyska 1,2,3,4 och därmed ett brett spann på kunskapsnivån. Kunden behöver någon omgående. I uppdraget ingår viss planering, genomförande och bedömning av moment i kurserna. Planering finns redan i de flesta kurser och stöd i arbetet och skolans rutiner ingår givetvis.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Köksbiträde till Sushi of Sweden Uppsala
Sushi of Sweden Boländerna AB
Sushi of Sweden är ett unikt snabbmatskoncept som ger japansk mat på ett svenskt vis enkelt och bekvämt för hela familjen. Japansk mat med svenska råvaror, anpassade efter de hårda regler som gäller miljöpåverkan, hållbart fiske och jordbruk.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Ventilationsmontör, Caverion – Uppsala
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Är du en ansvarsfull och självgående ventilationsmontör som letar efter nya möjligheter?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Undersköterska/Vårdbiträde timanställning kvällar och helger
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Nannaskolan söker förstelärare i musik åk 6-9 + samarbete med Kulturskolan
Uppsala kommun
Utbildningsförvaltningen, Nannaskolan Bli en del av Uppsalas enda estetiska grundskola där kollegialt samarbete är grunden till hög trivsel. Hos oss får man vara sig själv och bjuda på sina kreativa sidor och vardagen fylls av konst, dans och musik. Lokalerna är unika och vi är bäst på skolmat! Nannaskolan är en grundskola med estetisk inriktning för årskurs 6-9. De estetiska ämnen skolan erbjuder är musik, dans, konst & design, hantverk, och drama. Den ligger mitt i centrala Uppsala med gångavstånd till resecentrum.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Laboratorieassistent till medicintekniskt företag
Poolia Stockholm AB
Vi söker just nu en laboratorieassistent till vår kund i Uppsala, ett internationellt medicintekniskt företag. Har du kanske gått naturvetenskaplig linje på gymnasiet och trivs i en laboratoriemiljö alternativt har du redan arbetat som laboratorieassistent inom kemi/biokemi eller motsvarande? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science! Arbetsuppgifter Du kommer att serva avdelningens laboratorieingenjörer så att de kan utföra sina analyser på inkommande produkter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018

Barnskötare till Gunnars förskola
Uppsala kommun
Gunnars förskola Är du utbildad barnskötare med fokus på trygghet och lustfyllt lärande för barnen? Välkommen med din ansökan! På Gunnars förskola öppnar en tillfällig förskola under vårterminen 2019 med 1-2 avdelningar. Förskolan tillhör Centrala stadens förskoleområde och ligger centralt belägen med en stor innegård. Den kommer vara öppen under perioden januari-juli och kommer att erbjuda en verksamhet med fokus på trygghet och lustfyllt lärande, där barnens kreativitet och lek får stort utrymme.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Socialsekreterare till Socialförvaltningen Avdelning ungdom
Uppsala kommun
Avdelning ungdom Vi söker dig som är Socialsekreterare och som är intresserad av påverka ungdomars liv till det bättre. Som tycker om omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik! Välkommen att söka till oss på Socialförvaltningen, avdelning ungdom! Inom avdelning ungdom finns fyra myndighetsutövande enheter samt tre enheter inom öppenvård som arbetar med insatser. Det finns ett nära samarbete mellan enheterna. Inom Socialförvaltningen finns även egna HVB hem för ungdomar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Redovisningsekonom sökes till attraktiv kund i Uppsala
Lernia
Om företaget Företaget är beläget i Boländerna och verksamma inom life-science. De söker nu förstärkning i form av en erfaren redovisningskonsult med fokus på leverantörsreskontraprocessen. Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med att supportera verksamheten genom att förbättra fakturaprocessen, från inköpsorder till betalning. Identifiera brister och problem, komma med förslag på förbättringsåtgärder samt implementera dessa. Men också stötta och utbilda användarna i fakturasystemet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018

Controller sökes till attraktiv kund
Lernia
Om företaget Företaget är beläget i Boländerna och verksamma inom life-science. De söker nu förstärkning till sitt Controllership-team. Du kommer att få möjlighet att arbeta med redovisning och bokslutsarbete inom en amerikansk, global koncern. Du kommer också att får möjlighet att jobba med spännande förbättringsprojekt. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i bolagets Controllership team om fyra medarbetare som ansvarar för redovisning och rapportering av koncernens 8 svenska bolag.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018