Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Doktorand i meteorologi
Uppsala universitet, Institutionen för geovetenskaper
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Senior lecturer in agricultural economics
Sveriges lantbruksuniversitet
Faculty of Natural Resources and Agricultural Sciences Department of Economics At the Department of Economics, research and teaching are conducted in economics and business studies. Great emphasis is placed on applied science, and there is much collaboration with SLU's natural scientists. The Department teaches an agronomic economics program, a bachelor program in economics with a sustainable development orientation, and two master's programs, as well as running a postgraduate economics program.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 05-02-2019

Universitetslektor i nationalekonomi
Sveriges lantbruksuniversitet
Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap Institutionen för ekonomi Vid institutionen för ekonomi bedrivs forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi och nationalekonomi. Stor vikt läggs vid tillämpad vetenskap, ofta i samverkan med universitetets naturvetenskapliga ämnen. Institutionen utbildar agronomer med ekonomiinriktning, ekonomer med naturresursinriktning, och masterstudenter inom två program, samt ger forskarutbildning. Prioriterade områden inom nationalekonomi är jordbrukssektorns ekonomi och miljö- och naturresursekonomi.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 05-02-2019

Inventeringslogistiker 30 timmar/vecka
BAUHAUS & Co KB
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 18 varuhus från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum. Gillar du ordning och reda samt tydliga rutiner? Har du intresse av problemlösning och erfarenhet av inventering?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018

Processoperatör till läkemedelsföretag i Uppsala
Adecco Sweden AB
Trivs du att arbeta i team och har lätt att kommunicera? Är positiv till förändring och noggrann Har du erfarenhet av operatörsarbete och letar efter nya utmaningar?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Teknisk chef med inriktning mot systemutveckling och bioinformatik
Uppsala universitet, Institutionen för medicinska vetenskaper
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018

Ledigt jobb som maskinoperatör till Svensk Dos i Uppsala!
Manpower AB
Vill du jobba inom läkemedelsproduktion? Just nu har vår kund Svensk Dos i Uppsala behov av personal till sin produktion. Är du en ansvarstagande och positiv person, då passar du perfekt för detta jobb. Passa på och sök redan idag! Vad är det för företag jag kommer jobba på? Vår kund Svensk Dos i Uppsala dos paketerar läkemedel ut till patienter och vårdhem. Nu söker vi dig som vill jobba som produktionsmedarbetare på Svensk Dos.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Supporttekniker till ny spännande servicedesk i Uppsala
Dfind IT AB
Supporttekniker Under våren 2019 öppnar en ny spännande servicedesk i Uppsala. Vi söker därför flera kontaktskapande och sociala supporttekniker med brinnande intresse för IT. Din främsta uppgift är att hjälpa användare hos vår kund i Uppsala med problemlösning, såväl högt som lågt. Vi söker dig med god servicekänsla och som tycker att det är roligt att arbeta med IT-support. Du kommer att ingå i ett team på 3-6 personer som ansvarar för leveransen av en dedikerad servicedesk för en av våra kunder i Uppsala.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Vårdsamordnare till infektionsavdelningen
Region Uppsala
Verksamhetsområde Infektionssjukdomar Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Personlig assistent åt 9-årig tjej
Brukarassistans Sverige AB
Brukarassistans Sverige är en trygg arbetsgivare med över 15 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Företaget grundades av Lars Lundberg och Helene Winder 2002. Lars hade personlig erfarenhet av personlig assistans och med sin själ och sitt hjärta i grunden till personlig assistans på kundens villkor, väcktes tanken på att starta ett eget företag – Brukarassistans Sverige.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019