Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Flexibel produktionsmedarbetare sökes!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Dina arbetsuppgifter Vill du ha ett arbete där du har möjlighet till variation och goda möjligheter till fast anställning? Då är den här tjänsten rätt för dig!
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Transportledare till välkänt bolag inom billogistik i Uppsala
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Trivs du med att jobba i högt tempo och hålla många bollar i luften?
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Vi söker montageföretag/montörer
Mockfjärds Fönstermästaren AB
Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige. Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen   Vi söker nya montageföretag eller montörer för att bemanna befintliga team!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Redovisningsekonom
Thermo Fisher Scientific
At Thermo Fisher Scientific, each one of our 65,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission-enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer. When you're part of the team at Thermo Fisher Scientific, you'll do important work, like helping customers in finding cures for cancer, protecting the environment or making sure our food is safe.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Bilfirma söker platsansvarig på heltid!
StudentConsulting
Har du tidigare erfarenhet av mekanik, däckskifte och kundservice. Trivs du i ledarrollen och tycker om att ha det övergripande ansvaret på din arbetsplats? Sök då tjänsten nedan. Vi söker nu, för kunds räkning, en person som ska ha ansvar över däckhotellet på plats. Som ansvarig för däckhotellet arbetar du ständigt med kundservice och jobbar mot uppsatta mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Lärare matematik i kombination med biologi/kemi
Uppsala kommun
Sprintgymnasiet Sprintgymnasiet har erfarna och behöriga lärare som jobbar nära och tillsammans med eleverna. Här finns en väl fungerande elevhälsa med specialpedagog, kurator, skolsköterska och studie- och yrkesvägledare. Som språkstöd till eleven erbjuder vi elevstödjare och studiehandledare på olika modersmål. Vill du bli en i vårt team? Då vill vi att du läser vidare! Sprintgymnasiet ansvarar för undervisning av cirka 300 elever på språkintroduktionsprogrammet. Eleverna läser grundskoleämnen och i vissa fall kurser på gymnasienivå.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Kommunikationsstrateg med ledaruppdrag
Uppsala kommun
Kommunledningskontoret - staben för kommunikation Är du en erfaren kommunikationsstrateg med engagemang för samhällsfrågor och intresse av att leda och samordna andra? Vi erbjuder rätt person att arbeta nära förvaltningsledning och nämnd med strategiska kommunikationsfrågor och att tillsammans med kollegor i staben bidra till utveckling. Uppsala kommun har en centralt placerad kommunikationsstab som stödjer kommunens förvaltningar och verksamheter i både det strategiska och det praktiska kommunikationsarbetet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Kundtjänst till spelbolag
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta utomlands och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Nu söker en av världens ledande spelkoncerner svensktalande kundtjänstmedabetare, läs mer och sök idag! För att söka tjänsten krävs ett översatt CV på engelska! Om tjänsten En av världens största spelkoncerner online vill växa och utöka sin kundbas och söker flera nya medarbetare med språkkunskaperna, svenska, norska, tyska och engelska. Företaget ligger i Staffordshire, Stoke on Trent i England och här kommer du som söker även att arbeta.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Kommunikatör med samordningsansvar för press, budskap och nyheter
Uppsala kommun
Kommunledningskontoret - staben för kommunikation Är du en kvalificerad kommunikatör med gedigen erfarenhet av presskontakter och rådgivning i medierelationer? Vill du samordna och utveckla övergripande kommunikationsfrågor i en stor organisation? Vi erbjuder dig en strategisk roll i nära samarbete med både den politiska ledningen, chefer och tjänstepersoner i organisationen. Uppsala kommun har en centralt placerad kommunikationsstab som stödjer kommunens förvaltningar och verksamheter i både det strategiska och det praktiska kommunikationsarbetet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Residency i internmedicin smådjur vid Universitetsdjursjukhuset
Sveriges lantbruksuniversitet
Universitetsdjursjukhuset (UDS) ledigförklarar härmed en treårig klinisk utbildningstjänst i internmedicin smådjur. Utbildningen kommer att följa European College of Veterinary Internal Medicine-Companion Animals (ECVIM-CA) riktlinjer (www.ecvim-ca.org).
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018