Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppchef/Skiftledare, Logistikcenter till Octapharma Märsta
Octapharma AB
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 50 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Produktionsmedarbetare till innovativt företag
Jobmore Bemanning i Sverige AB
Om tjänsten: Till vår kunds produktionsverksamhet söker vi nu ytterligare medarbetare för en heltidsanställning. I tjänsten som produktionsmedarbetare kommer du jobba med tillverkning av dynamiska energiglas. Kunden har sin produktion i Uppsala och arbetstiderna är generellt 8-17. Kunden är marknadsledande har världsledande produkter inom energiglas. Då tjänsterna skall tillsättas skyndsamt intervjuar vi kandidater löpande under denna process. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och minst ett års erfarenhet av arbetet. Du talar svenska flytande i tal och skrift.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Operatörer sökes till välkänt bolag
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Kurator till Lundellska skolan
Uppsala kommun
Lundellska skolan Vill du arbeta förebyggande och hälsofrämjande samt verka för att alla elever ska nå utbildningens mål? Välkommen till Lundellska skolan! Lundellska skolan är en gymnasieskola med ekonomiskt program, naturvetenskapligt program, samhällsvetenskapligt program, vård- och omsorgsprogram, språkintroduktion (Sprint) och en resursenhet för elever inom autismspektrat. Här kan du läsa mer om Lundellska skolan (http://Lundellska.nu) Ditt uppdrag Som kurator tillför du den sociala och psykosociala kompetensen till skolans elevhälsoteam.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Brevbärare sökes till Uppsala
CityMail
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Uppsala! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Biomedicinsk analytiker till mikrobiologisk diagnostik
Avdelningen för mikrobiologi, Bakteriologi
Friska djur - trygga människor Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s uppdrag är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Arbetsmarknadshandledare till livsmedel och caféverksamhet
Uppsala kommun
Livsmedel och Café Gillar du matlagning och jobba med service? Vill du utveckla och handleda människor? Välkommen med din ansökan! Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen utbildnings och jobbcenter Här arbetar vi med arbetsmarkandsinsatser, försöjningsstöd, vuxenutbildning, konsument frågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försöjning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Röda Korset: Givande extrajobb till vårt door-team i Uppsala
Svenska Röda Korset
Var med och gör skillnad! Jobba som värvare för Röda Korset i Uppsala Uppsala: Jobba som värvare för Röda Korset och hjälp oss sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Familjebehandlare till Sävja familjeenhet
Uppsala kommun
Sävja familjeenhet Är du en flexibel behandlingsinriktad socionom? Har du erfarenhet av behandlingsarbete i familjer? Välkommen med din ansökan! Sävja familjeenhet är en av tre familjeeheter inom Råd och stöd, socialtjänstens icke myndihetsutövande del i Uppsala kommun. Familjeenheterna vänder sig till barn och ungdomar i åldern 0-20 år samt deras föräldrar.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Säljare till OKQ8 Årstagatan
OKQ8
Jobbeskrivning Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta maträtten. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift. Just ny söker vi en ny stjärna till OKQ8 xxxx.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019