Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nätverkstekniker till Genomförandeenhet Mitt
Försvarsmakten
FÖRSVARSMAKTEN söker en medarbetare till: Försvarsmaktens Telekommunikations- och IT-systemförband, FMTIS. Placeringsort Enköping.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Sjuksköterskor till Enköping
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Enköpning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Säljare
Elgiganten AB
Elgiganten Enköping Vi söker en säljare till avdelningen Tech där vi erbjuder produkter inom Telefoni, Data & Gaming och Ljud och Bild. Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig säljare hos oss. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Sjuksköterska Grillby/Lillkyrka
Enköpings kommun Vård och omsorg
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

GN Tobacco i Enköping söker 7 (sju) st maskinoperatörer
GN Tobacco Sweden AB
GN Tobacco AB söker 7 st maskinoperatörer till vår fabrik i Enköping. Vi söker flexibla och sociala medarbetare, gärna teknisk utbildning men det är inget krav. Vi utbildar personalen på plats i vår anläggning. När det gäller språkkunskaper är svenska självklart, ytterligare språk är ett plus i kanten. Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid Vi arbetar 3 skift Ansökan via e-post lennart@gntobacco.se
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Personlig assistent till 12-årig pojke
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Extrajobba som Mystery Shopper i Enköping i höst
Nordic Mystery Shopping Sverige AB
Som Mystery Shoppers besöker vi butiker, restauranger, hotell, fartyg, caféer. Vi iakttar service, bemötande, hur möjligheter till försäljning tas till vara och mycket mer genom anonyma besök. Vi arbetar med professionella fast anställda Mystery Shoppers. Våra besöksrapporter är troligen de bästa i branschen och används aktivt av våra kunder. Vi har distrikt som sträcker sig över en stor del av landet, så arbetet är schemalagt och innebär en del resor. Mystery Shopping är ett yrke för oss, ett hantverk, så det kräver att du arbetar regelbundet och håller dina kunskaper igång.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 21-08-2018

Executiv assistent till Indutrade!
Novare Professionals
Indutrade är en internationell teknik- och industrikoncern som säljer tekniska komponenter och lösningar med högt teknikinnehåll. Produkterna och lösningarna hjälper kunderna att dels förbättra sina egna produkter och dels effektivisera sina egna produktionsprocesser. Indutrade växer kontinuerligt genom förvärv av välskötta och lönsamma bolag. Med en decentraliserad struktur verkar Indutrade genom drygt 200 dotterbolag och drygt 6 000 anställda i 31 länder och fyra världsdelar. Indutrade omsätter idag cirka 15 miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm (Large Cap) sedan 2005.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Säkerhetsskyddschef till Staben
Försvarsmakten
Staben är Chefen FMTIS stöd i ledning och styrning av förbandet och finns i Örebro och Enköping. FMTIS stab är indelad enligt NATO Joint Forces-modell med funktionerna J0-J9.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Operatörer till AGA Gas AB
Adecco Sweden AB
AGA Gas AB gör en offesiv satsning och investerar 300 miljoner i sin Enköpingsanläggningen som kommer utrustas med den senaste automationstekniken från Linde. Satsningen skapar nya arbetstillfällen i Enköping och AGA söker nu 25 operatörer och truckförare för start i september.   Om AGA Gas AB AGA tillverkar och marknadsför industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018