Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vik. Brevbärare, Enköping
PostNord Group AB
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Enköping. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstider är förlagda till dagtid, vardagar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Lärare till el- och enerigprogrammet, inriktning elteknik
Enköpings kommun
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Lärare till Westerlunska gymnasiet, vikariat
Enköpings kommun
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Överläkare/Specialistläkare radiologi
Uppsala Läns Landsting
Röntgenavdelningen Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Vår verksamhet Röntgenavdelningen består av knappt 40 medarbetare varav 7 röntgenläkare. Vi genomför totalt cirka 38 000 undersökningar per år inom CT, MR, ultraljud, konventionell radiologi (inkl.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Senior Fullstack-utvecklare till Packsize Technologies AB
Norén & Lindholm AB
Vårt team om sju medarbetare söker vi ytterligare en utvecklare. Vill du jobba med nya tekniker och utveckla produkter som kommer göra ett stort avtryck för en mer hållbar förpackningshantering? Vi utvecklar produkter som används av världens största logistik och e-handelsföretag. Du har chansen att påverka utvecklingen till en mer hållbar och effektiv hantering av paket, både för e-handel och produktionsindustrin.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Extrajobb på kvällstid som orderplockare på Martin & Serveras lager i En...
Svenska Storesupport Bemanning AB
Arbetsuppgifter Ditt jobb kommer övervägande attbestå av orderplock. Detta innebär att det är ditt jobb att med hjälp av truck plocka ihop alla beställningar på burar och på pall och sammanställa dessa för leverans ut till kund. Vi plockar livsmedel, allt från läskbackar till grönsaker.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-02-2020

Boendestödjare till socialpsykiatrin
Enköpings kommun
Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag. Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Farmaceut
Apotek Hjärtat AB
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Brevbärare sökes till Enköping
CityMail Sweden AB
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Enköping! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Vi söker deltidspersonal på 20h/v till Ingram Micro/ Zalando i Brunna
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Vi söker lagermedarbetare på 20h/vecka till Brunna. Denna roll passar dig som är studerande eller har ett annat jobb som du kan visa intyg på samt som är resultatinriktad, trivs att jobba i högt arbetstempo och van att jobba i ett fysiskt arbete. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba med sedvanliga lageruppgifter inom någon av avdelningarna för orderpackning, orderplockning, ordermottagning samt returhantering. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba hos vår kund i Brunna.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019