Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarjobba på AGA i Enköping!
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Reservdelsspecialist till Enköping
Bra Bil
Vi söker en driven person till rollen som reservdelsspecialist till vår anläggning i Enköping. Tjänsten innebär ett ansvar för support till vår verkstad avseende bildelar samt godsmottagning och försäljning i vår butik m.m. Exempel på arbetsuppgifter - Distribution av bildelar till vår verkstad - Sälja och förmedla tjänster, t.ex.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Redovisningsekonom
Enköpings kommun Kommunledningsförvaltningen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Kommunledningsförvaltningen är den centrala förvaltningen inom Enköpings kommun.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Avösare
Enköpings kommun Vård och omsorg
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Städare till Strängnäs
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi fler Hemfridare i Strängnäs med omnejd.  Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Enköpings-området som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 -10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

SiS ungdomshem Eknäs söker en idrottslärare.
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Eknäs i Enköping
Statens institutionsstyrelse, SiS, bedriver individanpassad tvångsvård och verkställer sluten ungdomsvård. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter med allvarliga och omfattande psykosociala problem bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. Vi utför kunskapsbaserad vård och behandling med god etik och av hög kvalitet. Vårt arbete präglas av hög tillgänglighet och rättsäkerhet. SiS ungdomshem Eknäs ligger i Vallby.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Personlig assistent till Enköping
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Aktiv 21 årlig tjej med autism & utvecklingsstörning söker pedagogiskt stöd i form av personlig assistent i vardagen för dagliga aktiviteter. Du behöver vara på topp ledande och fokuserad på ditt arbete då rutiner struktur och planering är viktigt för vardagen ska gå i hop men du behöver också ha fantasi och kunna bjuda på dig själv för det är en otroligt givande och roligt arbete. Vi jobbar med coachning och huvud och inte bara armar. Vi är just nu ett härligt gäng som samarbetar och stöttar varandra.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist :

Händig målare till x-trajobb i Enköping
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Lärare i Ma/No till Kunskapsskolan Enköping
Kunskapsskolan
På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Nu söker vi lärare i Matematik och NO till Kunskapsskolan i Enköping KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning i årskurserna 4-9 och är utbildad lärare.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Lärare i SvA i kombination med engelska och/eller samhällskunskap, vikariat
Enköpings kommun, Westerlundska gymnasiet
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019