Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljare med erfarenhet till nystartat projekt sökes i Stockholm!
Impressive Relations
Vill du ha varierande arbetsdagar? Vill du jobba på en arbetsplats där man trivs? Vill du lära dig försäljning/ utvecklas inom försäljning? Vill du ha ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter? Om Freska Freska är det nya smarta och kostnadseffektiva sättet att få hjälp med hemservice. Freska har gjort stor succé i Norge och Finland och expanderar nu för fullt till Sverige. Med stor kraft ska Freska utmana de befintliga aktörerna genom smarta lösningar inom hemservice och ett konkurrenskraftigt erbjudande.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Förvaltningschef Vård- och omsorgsförvaltningen
Enköpings kommun Vård och omsorg
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Fystioterapeut, vikariat
Region Uppsala
Rehabenheten Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är beläget i Region Uppsala med goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Trafikingenjör
Enköpings kommun Samhällsbyggnadsförvaltningen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Service- och montagetekniker inom ventilation i Enköping med omnejd
Ventus
Som ventilationsmontör hos oss kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter inom allt som rör ventilation. Du ska ha 2-3 års erfarenhet av montage, rengöring, service, felsökning, driftsättning, injustering/flödesmätningar m.m. I tjänsten är ett av huvuduppdragen rengöring, service och utbyten av ventilation på primärt villor, radhus och fritidsfastigheter belägna i Enköpings området med omnejd. Det gäller Imkanal, F, FX och FTX anläggningar. Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Sommarvikarier till Enköping
Systembolaget AB
Butiksnamn: Enköping Överdisk/självbetjäning: Självbetjäning Antal anställda: 12 Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Enköping söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på deltid. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Cyber Security konsult med ILS kunskap
Combitech AB
Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. Din roll inom Cyber Security och ILS Hos oss kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, spännande materiel och riktigt bra kollegor. Vi söker dig som vill arbeta med ILS-frågor tillsammans med våra kunder under försvarsdepartementet inom Signalskyddsområdet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Toyota i Enköping söker en däckmontör
Biva Bergslagen AB / Toyota Center
Bilia i Bergslagen AB Toyota i Enköping söker en däckmontör till anläggningen på Linbanegatan 8 . Arbetet gäller perioden 19.3-30.4 Svar till Per Arne Holmberg 010 497 4033 eller Per-Arne.Holmberg@bilia.se www.biliatoyota.se
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Vi söker nu en chefsassistent till Arbetsförmedlingsenheten
Arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingsenheten Enköping/Bålsta består av 50 medarbetare med kontor i centrala Enköping, uppdelat på 3 sektioner, 1 arbetsgivarsektion och 2 sökandesektioner. Enheten arbetar med Enköpings och Håbo kommun. Vår nuvarande chefsassistent kommer att gå i pension och vi söker därför en ersättare. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som ett personligt och nära administrativt stöd till ledningsgruppen på Arbetsförmedlingen Enköping Bålsta som består av 1 arbetsförmedlingschef och 3 sektionschefer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

Lagerarbetare till Martin & Servera Kväll, Enköping
Martin & Servera AB
Nu söker vi på Martin & Servera 10 lagerarbetare på kvällstid till vårt klimatsmarta lager i Enköping. Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger, hotell, storkök och alla andra som serverar mat har vad de behöver i köken. Våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång. Goda relationer mellan människor skapar de bästa affärerna. "Arbetskamraterna är det bästa på vår arbetsplats. Jag känner mig trygg och blev snabbt en i gruppen. Jag träffar olika sorters människor, nya kompisar och får lära mig nya saker.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018