Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Fjärdhundra förskola
Förskolan
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Förskollärare till Korsängens förskola
Förskolan
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Vårt professionella team söker en till operationssjuksköterska
Region Uppsala
Operationsavdelningen Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Vår verksamhet Lasarettet har fått ett större uppdrag gällande vår kirurgiska verksamhet.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

veterinär i enköping
Randstad
Arbetsbeskrivning Vidilab expanderar och söker nu en veterinär. Är du en person som trivs med kunddialog, har ett intresse för forskning och vill arbeta dagtid? Vidilab är experter på parasitologisk träckprovsdiagnostik från djur och är nordens största ackrediterade laboratorium inom deras område. Vidilab erbjuder dig en arbetsplats där vi arbetar som ett lag och hjälper djur och djurägare över hela norden. Ansvarsområden Som veterinär hos Vidiliab kommer du att arbeta som expert inom området och ha kontakt med djurägare över hela norden, främst i Sverige.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Aditro Logistics söker strategisk inköpare i Enköping!
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Laboratorieingenjör i Enköping
Randstad
Arbetsbeskrivning Är du en person som är noggrann och tycker att det är viktigt att det blir rätt? Trivs du med en arbetsplats där alla välkomnas? Då finns det en plats för dig hos Vidilab. Vidilab är störst i norden på parasitologisk träckprovsdiagnostik från djur och kan erbjuda dig en arbetsplats där det är teamet som gör verksamheten framgångsrik. Du kommer att arbeta i en grupp på 9 personer där ni har som arbetsuppgift att med hjälp av ljusmikroskop avläsa vilka parasiter som finns i prover från djur. Ansvarsområden Du kommer att framförallt att leta efter parasiter och parasitägg.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Undersköterskor till omvårdnadsboendet Orion
Enköpings kommun Vård och omsorg
Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag. Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Undersköterska, vikariat
Region Uppsala
Örsundsbro vårdcentral Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Samordnare Kvinnojouren Enköping
Kvinnojouren Enköping
Kvinnojouren Enköping är en ideell feministisk förening som verkar för att stötta våldsutsatta kvinnor och barn. Vill du vara med på vår resa?   Din roll Vi söker en Samordnare till Kvinnojouren Enköping! Vi på jouren arbetar för att verka mot alla typer av våld och förtryck mot kvinnor.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Medtränare för barnidrott
SSA-Sweden Sport Academy AB
Vi söker dig som är en engagerad och glad person som vill utveckla ditt ledarskap inom barnidrott och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb. Du behöver vara en person som: Utstrålar glädje! Visar ett högt engagemang! Kan inspirera och vägleda de små deltagarna som du har hand om. Meriterande: Du har jobbat med barn tidigare. Du har ledarerfarenhet. Knatteskutt är: Knatteskutt är en idrottsskola för barn mellan 2-6 år. Barnen får under våra pass utöva olika idrottsaktiviteter som tar inspiration i alla möjliga idrotter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019