Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent 92% till 20-årig kille i Enköping!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker 2 personliga assistenter till en 20-årig kille med rörelsehinder boendes i Enköping. Han är positiv och utåtriktad, pluggar på KTH, tycker om att umgås med vänner och är intresserad av musik.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Fritidsledare på Örsundsbroskolan
Enköpings kommun Utbildningsförvaltningen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Du kommer att arbeta som fritidsledare på Örsundsbroskolan.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Sektionschef sökes till FMTIS SFE – Enköping/Stockholm
Försvarsmakten
För fullständig annons se www.forsvarsmakten.se Systemförvaltningsenheten, SFE – Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata med verksamhet i Stockholm, Arboga och Boden. SFE är idag lokaliserade i Stockholm men kommer att omlokaliseras till Enköping från och med 2020-01-01.  SFE är Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata. SFE huvudsakliga uppdrag är att säkerställa systemens och masterdatans nytta för verksamheten.  Inom avdelningen Integrerade system förvaltas IT-system/applikationer och integrationer.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Ekonom sökes för kunds räkning
Lernia
Om företaget Vi söker nu en ekonom till uppdrag inom offentlig sektor i Enköping. Har du några års erfarenhet av olika delar inom ekonomiområdet samt erfarenhet av arbete i offentlig sektor är du den vi söker! Arbetsuppgifter Avstämningar, redovisning, bokslutsarbete, årsredovisning samt visst strategiskt arbete kring arbetsplatsens ekonomiska processer. Arbete med förenklingar och förbättringar förekommer också. Formell kompetens Vi söker dig som har ekonomisk utbildning från universitet eller högskola samt flera års erfarenhet av olika delar inom ekonomi.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Vi söker förskollärare till vår mobila förskola
Enköpings kommun Utbildningsförvaltningen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Vi söker barnskötare till vår mobila förskola
Enköpings kommun Utbildningsförvaltningen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

SERVERTEKNIKER TILL GENOMFÖRANDEENHET MITT
Försvarsmakten
Avdelningen FMTIS Genomförandeavdelning Enköping IT är en del av Genomförandeenhet Mitt. Vår avdelning stödjer Ledningsregementet och övrig verksamhet på Enköpings garnison avseende drift och underhåll av IT-system. Vi arbetar främst i Enköping men har även ansvar för delar av närområdet. Arbetet som Servertekniker består av att genomföra avhjälpande och förebyggande underhåll inom avdelningens ansvarsområde. Stort fokus för tjänsten är utförande av driftuppgifter för de system vi omhändertar. Tjänsten ställer också krav på att upprätta ny och upprätthålla befintlig dokumentation.
Skapad : 14-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

SiS ungdomshem Eknäs söker en Leg. sjuksköterska
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Eknäs i Enköping
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm. Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
Skapad : 13-10-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Tekniker till utbildningsanläggning vid TSS i Enköping
Försvarsmakten
Vill du vara med och utveckla en intressant, lärorik och växande utbildningsverksamhet? Vill du arbeta med signalskydd i en organisation som har hela Totalförsvaret och statliga myndigheter som kund? Totalförsvarets Signalskyddsskola (TSS), en sektion inom utbildningsavdelningen vid Ledningsstridsskolan (LedSS), genomför utbildning inom informationssäkerhetsområdet. Detta innebär utbildningar i signalskydd och krypto för skyddsvärda uppgifter (KSU).
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Samordnare till vår nystartade verksamhet!
Olivia Omsorg AB
Olivia Omsorg erbjuder omsorg i olika boendeformer inom LSS. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet i en utvecklande miljö där den enskilde är i fokus. Det uppfylls genom personalens inställning till sitt uppdrag, deras kunskap, bemötande och pedagogiska förmåga men framförallt förmågan att ge omsorg med känsla. Olivia omsorg är det småskaliga alternativet som värnar om omsorg med hög kvalitet. Arbetet på Olivia omsorg präglas av närhet, engagemang, kompetensutveckling och ständig utveckling av arbetssätt och metoder.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018