Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker montageföretag/montörer
Mockfjärds Fönstermästaren AB
Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige. Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen   Vi söker nya montageföretag eller montörer för att bemanna befintliga team!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Transcom söker personal via JOBBCHANSEN 1 JUNI i Strängnäs
Transcom AB
JOBBCHANSEN 1 JUNI Vill du också få superkrafter inom kundservice? Vi på Transcom är stolta över att vara en av Eskilstunas största arbetsgivare och nu har Du chansen att bli en del av vårt härliga gäng. Vi söker just nu medarbetare som brinner för service och kundkontakt. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa nya nätverk och att utvecklas tillsammans med oss. Fredag den 1 juni mellan klockan 9:00-11:00 är vi på plats på Jobbtorg Strängnäs, Trädgårdsgatan 12 (mitt emot kommunhuset ovanför ICA Bengtsson) för att träffa våra framtida kollegor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Lokalvård/Trädgård på Malmköpings bad och camping
Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB
I den grönskande sörmländska myllan i hjärtat av Sörmland, bland anrika slott och herresäten hittar du Malmköpings Bad & Camping. Här finns förutom campingen också flera trevliga stugor och rum för uthyrning, det finns även en restaurang & café med en stor veranda där det förekommer trubadurkvällar under sommaren.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-05-2018

Arena söker personal via JOBBCHANSEN 1 JUNI i Strängnäs
Arena Personal Nordic AB
JOBBCHANSEN 1 JUNI Välkommen att träffa Arena Personal på Jobbtorg Strängnäs, Trädgårdsgatan 12 (mitt emot kommunhuset ovanför ICA Bengtsson) klockan 9:00-11:00 den 1 juni. Vi får då möjlighet att träffa dig och du får möjlighet att träffa oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Butikskonsulent sökes i Nyköping med omnejd
Plockbolaget
Plockbolaget grundades 2003, då ingick våra tjänster i Retailbyrån Caliptus kunderbjudande. Nu är Plockbolaget en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra kunders närvaro i butikerna. Det unika med vårt arbetssätt är att vi kan hjälpa företag med alla delar i ett uppdrag eller i löpande drift.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Bibliotekarie
Flens Kommun
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Turismansvarig
Oxelösunds kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Dryga timmen upp till Stockholm och strax under timmen ner till Norrköping, det är inte heller långt till regionens flygplats, E4:an och järnvägen. Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer. För att lyckas jobbar vi nära varandra.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Elevassistent till Ljud- och bildskolan i Nyköping
LBS - Kreativa Gymnasiet
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-07-2018

Sanerings- och rivningspersonal till Nyköping
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Produktionsutvecklare till Calix
Experis Engineering
Calix är en av världens ledande leverantörer till den globala fordonsindustrin och har många av världens främsta fordonstillverkare som sina kunder. Produktportföljen innefattar främst innovativa systemlösningar inom förvärmning av motorer, drivaggregat och kupéutrymmen samt batteriladdare, fjärrstyrningar och kablage för fordon. Calix har en god omsättningsutveckling och har mer än 100 anställda.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018