Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hjullastarförare sökes för extrajobb på dagtid
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten Best söker nu efter dig som vill jobba extra som hjullastarförare på dagtid. Du kommer att bli schemalagd veckovis, men vi ser gärna att du kan jobba extra med kort varsel tex. vid sjukdom hos ordinarie personal. Arbetstiderna är förlagda till dagtid på vardagar främst. Kvalifikationer Du har tidigare erfarenhet som hjullastarförare. Som person är du självgående och framåt, du tar för dig på arbetsplatsen och har öga för vad som behöver göras. Du har en positiv energi och trivs att arbeta tillsammans med andra.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Personlig assistent 50 % sökes till kvinna i Vingåker
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker nu en person som vill gå på en schemarad om 50%.  För kundens räkning söker vi kvinnliga och rökfria assistenter. Om tjänsten: För den här tjänsten är det viktigt att du delar kundens intresse för matlagning, bakning samt tycker om trädgårdsarbete. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med vardagliga sysslor som personlig hygien samt hushållssysslor.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Underhållstekniker till Oxelösunds Hamn
Oxelösunds Hamn AB
Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer. Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergslagen och Stockholm. Hamnen drivs med dygnet runt-service.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Studiehandledare på modersmål tyska, Språkcentrum (timavlönad)
Strängnäs kommun, Centrum för språk och stöd
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 36 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Lagerchef till Camfil i Trosa
TNG Group AB
Världsledande Camfil söker nu en chef till lagret i Trosa med ansvar för in- och utgående lager! På Camfil Svenska AB i Trosa får du möjligheten att verkligen göra skillnad och bidra till ökad produktivitet inom lager och logistik i rollen som chef för lagret i Trosa. Har du erfarenhet från en ledande roll inom lager, logistik eller distribution? Då är rollen som Lagerchef hos Camfil Svenska AB i Trosa en roll för dig! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Som Lagerchef kommer du att arbetsleda omkring 30 medarbetare fördelade på två skift.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Förskollärare till Regndroppens förskola
Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Undersköterska
Region Sörmland
Vårdcentralen Malmköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss I hjärtat av Sörmland ligger Malmköpings vårdcentral. Vårdcentralen med sina ca 4700 listade personer är en trivsam arbetsplats. Vi finns mitt i naturnära Sörmland nära Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Strängnäs. Vår barnavårdcentral ligger i anslutning till vårdcentralen i nya fräscha lokaler. Här arbetar vi nära varandra i de olika professionerna.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Platschef till Kalmar
Poolia Office Professionals AB
Nu söker vi en driven och erfaren Platschef till verkstaden hos Kalmars kund. Verksamheten ligger i Oxelösund, där ansvarar du för underhåll och reparationer av maskinpark och övrig utrustning som används för interna transporter. Som ansvarig platschef för verksamheten har du fullt personal- och resultatansvar. Du har även ansvar för att den dagliga driften kontinuerligt utvecklas och levererar enligt uppsatta mål. Du kommer att rapportera till Servicechef. Urval och interjuver sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

CE-kort chaufförer
Fiks Group AB
Om tjänsten Vi söker chaufförer med CE-kort till vår kund i Eskilstuna. Vi söker nyexaminerade förare eller förare med erfarenhet av lastbilskörning. Terminal arbete ingår, det betyder att både körningar samt ledstabel/truckkörningar för att flytta på pallar samt lasta. Man kommer hantera samt leverera pallar (Körningarna är inom Eskilstuna).
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Vi rekryterar Hydraulikmontörer till expansivt företag!
Sportive People
Hydraulikmontör sökes till expansivt företag Vi söker nu för en kunds räkning en hydraulikmontör! I rollen som hydraulikmontör är du ansvarig för hydraulisk monteringen av högtryckspressar.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019