Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Processingenjör, Outokumpu Stainless AB
Addilon AB
Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com Arbetsuppgifter Som Processingenjör har du till uppgift att utveckla våra tillverkningsprocesser där du ansvarar för att producerad kvantitet och kvalitet överensstämmer med produktionsplaner, tillverkningsföreskrifter och kvalitetsföreskrifter.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Teknisk utesäljare Skandinavien, Leine & Linde AB
Addilon AB
Leine & Linde AB i Strängnäs, med 150 anställda, utvecklar och tillverkar pulsgivare för vinkel- och positionsmätning, i huvudsak för industriell automation. Leine & Linde har en global närvaro som omfattar mer än 100 marknader i alla världsdelar. Huvudkontoret ligger i Strängnäs. Läs mer på www.leinelinde.se Arbetsuppgifter Leine & Linde har under lång tid genomgått en stadig tillväxt och vi står i ett skede där vi ytterligare förstärker säljteamet.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Personlig assistent till 14 årig kille.
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Personlig assistent till 14 årig kille.
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Arbetare sökes i Nyköping
B3 Personal AB
Om tjänsten: B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är sätter prestation i fokus. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen och gärna utomhus. Du kommer tillsammans med två andra fastighetsskötare arbeta med mark och park uppgifter för bostadsrättsföreningar. Ingen tidigare erfarenhet krävs utan kravet är att du som person är driven, motiverad och älskar att prestera.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Boendehandläggare till HSB Södermanland
HSB
Vill du vara en viktig representant hos oss och trivs att arbeta med boendeadministration är du välkommen till HSB Södermanland. HSB Södermanland är den regionala HSB-föreningen i Nyköping, Oxelösund, Eskilstuna, Strängnäs, Trosa, Vagnhärad, Katrineholm och Flen. Vi arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan - ETHOS. Våra ledord ska visas både i förhållningssätt och inte minst i handling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

GREKISK TAVERNA SÖKER SERVERINGSPERSONAL
Yesim AB
Nu får Grekisk Taverna i Strängnäs nya ägare och vi behöver rekrytera upp med serveringspersonal både till början av mars, men också till sommaren med start i april/maj. Vi är en restaurang som under sommaren har cirka 130 mysiga sittplatser utomhus och vi serverar lunch och kvällstid á la carte. Nu letar vi efter dig som kan möta våra gäster med glädje och god service. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i att ta upp beställningar, servera och ta betalt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Takmontörer till Flen
VMP Group / Karriär & Utveckling AB
Om företaget Vesivek är ett finsk företag som har arbetat med takrenoveringar i 25 år. Sedan 2016 finns Vesivek i Sverige där vi expanderar snabbt. Nu startar vi ny verksamhet i Flen och söker flera takmontörer dit med hjälp av VMP Group. Dina arbetsuppgifter Som takmontör på Vesivek kommer du ingå i ett arbetslag som framförallt arbetar på villor. Där gör ni allt ifrån att riva det gamla taket till att montera ett nytt tak. Tjänsten har sin utgångspunkt i Flen med start snarast. Anställningen inleds med en upplärning. Din profil Du tycker att jobba hårt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Modersmålslärare i teckenspråk till Grundskolan
Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Upphandlare med sinne för affärer
Nyköpings kommun - Centrala funktionen
Inköps- och upphandlingsenheten har en tvärfunktionell strategisk roll och därmed stor inverkan på kommunens ekonomi. Målet för enheten är att göra goda affärer för hela kommunen/koncernen. Inom enheten pågår ett ständigt förbättringsarbete som syftar till att kvalitetssäkra inköps- och upphandlingsprocessen samt förenkla administrationen. Inköps- och upphandlingsenheten är en spännande och energifylld arbetsplats med nya utmaningar varje dag. En viktig del i vårt arbete tillsammans är att alla känner sig delaktiga och arbetar mot samma målsättningar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019