Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i Svenska åk 7-9
Internationella Engelska skolan Eskilstuna
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Processoperatör till kund i Strängnäs!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu en processoperatör med inriktning mot kvarnverksamhet hos vår kund i Strängnäs. Som processoperatör kommer du att, efter internutbildning, ansvara för produktionsavsnitt av mjöl inom ett löpande flöde. Arbetet innebär kvalitetskontroller, skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner. För att passa för rollen bör du ha en egen drivkraft samt förmåga att jobba självständigt då mycket ensamarbete förekommer. Du ska dessutom kunna se vad som behöver göras och ta egna initiativ till att utföra arbetsuppgiften.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Uniflex söker C-chaufförer!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker dig som har C-körkort och är intresserad av att arbeta hos en av våra kunder i Eskilstuna! I dina arbetsuppgifter ingår körningar till aktuell kund, packning, lastning, lossningsarbete och transport av gods. Du behöver ha god fysik då det förekommer en del tunga lyft i arbetet. Jobbet är både utåtriktat och aktivt, du kommer dagligen träffa kunder i form av privatpersoner och företag.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Maskinoperatörer
Sportive People
Vi har ett stort behov att anställa flertalet maskinoperatörer.Våra kunder är belägen i Eskilstuna med omnejd och arbetar med formsprutning inomplastindustrin.Vi söker dig som har möjlighet att arbeta skift. I tjänsten som maskinoperatör ansvarar du för maskinerna liksom att se till attprocessernafullföljssamt kontrollmätningav produkterna förekommer. För att lyckas i rollen har du minst en gymnasieexamen, är en motiverad ochnoggrann person. Du får gärna ha erfarenhet från industrin och framförallt som maskinoperatör.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Verksamhetschef till anestesikliniken i Nyköping
Region Sörmland
Anestesikliniken i Nyköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Anestesikliniken är en del av division kirurgi, inom divisionen arbetar ca 2000 medarbetare. På anestesikliniken i Nyköping arbetar totalt ca 150 medarbetare. Verksamhetschef är direkt underställd divisionschef och ansvarar inför och rapporterar till denne. Dina arbetsuppgifter Ditt uppdrag är att leda och vidareutveckla verksamheten inom anestesikliniken såväl operativt som strategiskt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Butikssäljare 70%, Stadium Outlet Nyköping
Stadium Outlet
Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Då kan tjänsten som Butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning! Din roll Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service. På Stadium Outlet är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för handel genom påfyllning och tydlig exponering av produkter.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

HR Business Partner till ASSA ABLOY Opening Solutions
Randstad AB
HR Business Partner till ASSA ABLOY Opening solutions scandinavia Som HR Business Partner på ASSA ABLOY Opening Solutions har du en nyckelroll i att driva HR-frågor framåt i organisationen. Här får du möjlighet att arbeta med hela spektret inom HR och du får ett stort övergripande ansvar för utveckling och samordning inom samtliga HR-områden. Du behöver vara prestigelös och van att arbeta både operativt och strategiskt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Timvikarier sökes till våra kunder i Trosa/Vagnhärad
Carelli Assistans AB
Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen. PERSONLIG ASSISTENT Vi söker kvinnliga timvikarier till vår kund i Trosa, dagtid och helg.  Erfarenhet som personlig assistent eller motsvarande är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Personlig assistent till 50 årig man i Södertälje
God Assistans i Sverige AB
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Brevbärare sökes till Eskilstuna
CityMail
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Eskilstuna! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019