Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i samhällskunskap, religionskunskap och svenska till Realgymnasiet
Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Nyköping
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare.  Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. Realgymnasiet i Nyköping startade hösten 2007. Här arbetar cirka 15 medarbetare. Cirka 70 elever studerar på skolan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Almia söker sjuksköterska för arbete i Gnesta
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Erfaren ställare
AMBITIÖS
Vi söker en erfaren ställare till ett kundföretags produktion av plastkomponenter av olika slag och storlek. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på heltid visstid om 6 månader med möjlighet till förlängning och eventuellt övertagande av kundföretaget. Arbetet innebär att byta formverktyg, optimera och ställa in maskiner, robotar och verktyg innan verktyget går i produktion. Delaktighet i drift, support samt optimering av produktionen löpande. Delaktighet i förbättringsarbetet. Erfarenhet som krävs är att du som söker tidigare har arbetat somtekniker alt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Lärare i idrott och hälsa, Karinslundsskolan
Strängnäs kommun, Karinslundsskolan och Fogdö skola
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Kundservicemedarbetare till härligt gäng med start 3 juni!
OnePartnerGroup Mälardalen AB
Är kundnöjdhet och problemlösning något som ligger dig lite extra varmt om hjärtat? Är du dessutom tekniskt lagd och lockas av utmaningen att göra karriär inom ett globalt företag? Nu söker vi flera kundtjänstmedarbetare som vill bli en del av en fartfylld arbetsplats med positiv energi. Som kundtjänstmedarbetare här kommer du i ditt dagliga arbete att ta emot inkommande samtal från antingen privatkunder eller företag och hjälpa dem med tekniska frågeställningar. Med din positiva energi leder du kunden igenom problemet och lyssnar in vad kunden har för behov.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Grundskollärare 4-6 till Östra skolan
Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Handläggare/utredare till Barn- och familjenheten
Vingåkers kommun, Individ- och familjeomsorgen
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av myndighetsutövning och ditt huvudsakliga uppdrag är att utföra utrednings- och uppföljningsarbete enligt SoL och LVU.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Gruppchef till tekniska enheten
Vingåkers kommun, Samhällsbyggnadsenheten
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Område samhällsbyggnad ligger organisatoriskt under kommunledningsförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare för att bygga upp Vingåker för våra medborgare att leva och trivas i.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Stålforsskolan förnyar och söker fler kollegor!
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Vi utökar vårt härliga team på grund av att Stålforsskolan under hösten kommer att börja med ett tvålärarsystem där du och en kollega går på nästan samma schema. Hos oss arbetar vi för att skapa goda relationer med fokus på ett uppskattande och positivt förhållningssätt. Vårt största fokus är att ge lärare förutsättningar för att ha hög kvalitet i sin undervisning och vi har flera kollegiala processer för att nå dit. I längden handlar inställningen om att vi alltid väljer att se möjligheter och att fokusera på elevernas bästa egenskaper.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Årbyskolan söker kollegor till mellanstadiet och högstadiet
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Årbyskolan är belägen vid infarten till Eskilstuna centrum från E20 i det trivsamma villaområdet Röksta. Skolan har ca 700 elever från förskoleklass till åk 9, samt ca 120 pedagoger, vilket skapar trygghet och kontinuitet. På Årbyskolan ger vi eleverna redskapen för att nå goda resultat och förverkliga sina framtidsdrömmar. Här finns värme, omtanke, ordning och reda. Våra elever och personal visar hänsyn och tolerans mot varandra. I skolans lokaler finns även grundsärskola årskurs f-9.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019