Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Barnmorska till Nyköping
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Nattjänst som personlig assistent åt mig i Trosa!
Rehab Station Stockholm AB
Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundens önskemål som styr vårt arbete och det genomsyras av engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande! . Jag är en 66-årig man som brutit nacken för ett antal år sedan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Klara söker operationssköterska till Region Sörmland
Klara D AB
Klara söker operationssköterska till operationsavdelning dagtid. Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården. Vi erbjuder Dig tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner. Ort Nyköping Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Operationssköterska Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Mättekniker - Nyköping
Vattenfall AB
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.Söker du en ny utmaning och vill utvecklas och växa i din yrkesroll? Vi söker nu tekniker inom elmätning till Nordöstra Götaland. Din roll som mätteknikerVi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster av elmätare kategori 1-5. Vi utför bl.a.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Förskollärare till Tessins förskola
Nyköpings kommun
I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Säljare/heltid
Viafield Sweden AB
Lämnar du ofta ett gott intryck, är positiv och orädd för utmaningar? Då har vi det rätta jobbet för dig som säljare, välkommen till Sveriges roligaste arbetsplats! Arbetsbeskrivning: Tjänsten går ut på att förmedla Com Hems produkter & utbud via kundmöten. Fokuset ligger på att förnya befintliga kunders avtal samt teckna nya kunder som ännu inte anslutit sig till Com Hem.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 24-09-2019

Vi söker en skolsköterska till Gruvans skola Långberg
Nyköpings kommun
I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Butikssäljare till byggvarubutik!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi två butikssäljare till en byggvarubutik i Gnesta! Detta är en rekrytering och du kommer att bli anställd direkt hos kund. Som butikssäljare förväntas du att på ett servicemedvetet sätt ge kunder råd och lösningar inom byggvaruhusets produktsortiment. Vi ser gärna att du har kunskap om byggmaterial samt allmänna kunskaper inom bygg och gängse lagar. Du kommer hjälpa kunder med att mäta, räkna och skriva underlag. Det är av stor vikt att du arbetar aktivt med kundbemötande och gör ditt yttersta för att hjälpa kunder och sälja butikens högkvalitativa byggvaror.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Sakkunnig tjänsteman till Socialnämnden
Nyköpings kommun
Beställarkontorets främsta uppgift är att ge stöd och kunskap i det dagliga arbetet till politiken. Arbetet bedrivs i nära samverkan med kommunens olika verksamheter. Beställarkontoret jobbar i team som spänner över flera verksamhetsområden i syfte att stärka våra interna processer. Vi vill bli mindre av allkonstnärer och mer stärka och använda varandras kompetenser. Vi erbjuder ett professionellt och stabilt stöd i de politiska besluten genom samarbeten, expertkunskap och tydliga ansvar. Personen vi söker kommer att ingå i ett team av totalt 13 tjänstemän.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Serviceinriktad Områdeschef personlig assistans
Carelli Assistans AB
Vi är ett familjeföretag som verkligen brinner för vårt arbete. För oss är det viktigt att våra kunder känner trygghet och får en personlig assistans som passar var och en. Det är en av anledningen till att vi som assistansbolag alltid strävar efter nära relationer och ett personligt bemötande, så att vi verkligen får möjligheten att lära känna kunderna. Med vårt engagemang, tillgänglighet och lyhördhet vill vi skapa den absolut bästa personliga assistansen.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019