Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butikskonsulent sökes i Nyköping med omnejd
Plockbolaget
Plockbolaget grundades 2003, då ingick våra tjänster i Retailbyrån Caliptus kunderbjudande. Nu är Plockbolaget en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra kunders närvaro i butikerna. Det unika med vårt arbetssätt är att vi kan hjälpa företag med alla delar i ett uppdrag eller i löpande drift.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Elevassistent till Ljud- och bildskolan i Nyköping
LBS - Kreativa Gymnasiet
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-07-2018

Sanerings- och rivningspersonal till Nyköping
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Musiklärare till LBS Nyköping
LBS - Kreativa Gymnasiet
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-07-2018

Truckförare sommarjobb
Lernia
Arbetsuppgifter Lernia söker nu ett 20-tal Truckförare inför sommaren. Du kommer att arbeta 2-skift, ständig natt eller helg-skift. Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Implementerings- och produktionsutvecklare
Pema People AB
Trivs du med att implementera och utveckla produktionsprocesser i lager och logistikmiljö? Hos Orio Logistics i Nyköping får du arbeta i en utmanande roll där du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i ett växande och framgångsrikt företag. Vi söker nu en Implementerings- och produktionsutvecklare som i rollen har ett fokus på nya kunder, produktionsprocessernas prestanda och utveckling. Du ska på ett aktivt sätt leda och utveckla logistikflöden och leda projekt inom området. KVALIFIKATIONER • Högskoleexamen inom Logistik och- eller några års arbetslivserfarenhet inom området. •
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018

Jurist
Länsstyrelsen i Södermanlands län
Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter i ett Södermanland för alla. Vi söker nu en jurist med placering på rättsfunktionen, juridiska enheten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Sjuksköterska till det palliativa vårdteamet/SSIH
Landstinget Sörmland
Vårdteamet/SSIH på Nyköpings Lasarett Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss. Arbetsplats Är du ute efter ett fritt arbete med mycket eget ansvar? Vill du komma bort från sjukhusets fyra väggar och samtidigt utföra din profession? Vill du underlätta och hjälpa patienter den sista tiden i livet? Stämmer detta på dig så är SSIH arbetsplatsen för dig. SSIH står för Specialiserad sjukvård i hemmet och vi utför medicinska insatser hemma hos patienterna. Våra patienter har väldigt skilda diagnoser och är i alla åldrar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Lagerchef till internationellt industriföretag i Nyköping
Adecco Sweden AB
Nu söker vi en driftig lagerchef som vill arbeta i ett internationellt bolag i Nyköping! Är du redo för en ny utmaning? Sök redan idag! Om tjänsten Som lagerchef kommer du ha ansvar för ca 25 st medarbetare som dagligen tar emot gods, plockar, packar och skickar produkter till kunder på den svenska marknaden. Du kommer även ha totalansvar för lager, avdelningens budget samt inventeringar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Vi växer och söker seniora redovisningskonsulter!
BDO AB
Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018