Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Platsansvarig till Nordic Wellness Nyköping City
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 180 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en ansvarsfull och uthållig ledare som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som Platsansvarig på Nordic Wellness i Nyköping. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Webbutvecklare till Kommunikationsavdelningen
Nyköpings kommun - Centrala funktionen
Kommunikationsavdelningen ansvarar övergripande för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Vi arbetar mot målet att med kommunikation som verktyg bidra till att verksamheterna når sina mål, effektivisera arbetet och övergripande stärka kommunens Vision2030 och varumärket Nyköping. Vi har ansvar för att utveckla och underhålla kommunens webbplatser: nykoping.se, boinykoping.nu, nykopingsguiden.se och intranätet IN. ARBETSUPPGIFTER Som webbutvecklare ska du arbeta både strategiskt och operativt med starkt fokus på en god service för våra medborgare och medarbetare.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Sjukgymnaster-/fysioterapeuter till sjukgymnastiken
Landstinget Sörmland
Paramedicin Sörmland, sjukgymnastiken Nyköpings Lasarett Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Paramedicin Sörmland är en verksamhet som kännetecknas av arbetsglädje och engagemang! Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar effektiv vård av hög kvalitet. Vår vision är: Paramedicin – för patientens bästa hälsa!
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Sjukgymnaster-/fysioterapeuter till framtidens vårdavdelning
Landstinget Sörmland
Akutsjukvården Nyköpings Lasarett Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Framtidens vårdavdelning startade 2017 och utvecklas fortlöpande inom Landstinget Sörmland. Framtidens vårdavdelning har uppdraget att skapa modeller för nya arbetssätt genom att tänka och prova nytt för att bli en modern vårdgivare och arbetsplats. Patienten ska bemötas med respekt och involveras på sin resa genom vården. Vi är en avdelning i fokus för flera delprojekt som arbetar mot framtiden, här provar vi nya arbetssätt för att använda medarbetarens kompetens på bästa sätt.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Administratör till enheten för samordnad lokalutveckling
Landstinget Sörmland
Kvalitets- och verksamhetsutvecklingsstaben, Nyköping eller Eskilstuna Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Enheten för samordnad lokalutveckling är en länsövergripande enhet som i huvudsak stödjer verksamheterna i deras lokalplanering och lokalbehov samt företräda dem i samarbetet med FM enheten. Vi är ett väl sammansvetsat team som inte ser några hinder i att hjälpa och stödja varandra och verksamheterna när så behövs.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Undersköterska till strokeavdelningen (vikariat)
Landstinget Sörmland
Strokeavdelningen, Nyköpings lasarett Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Kom och jobba på strokeavdelningen. Vinnare av Landstingets kvalitetspris 2017! Om oss Gillar du akuta situationer? Vill du se vad dina insatser har gjort för skillnad för patienten? Vill du arbeta strukturerat tillsammans med kompetenta kollegor för att bedriva en modern strokevård? Vill du få använda din profession fullt ut?
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Operationssjuksköterska till Nyköping
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Lyhörd och pålitlig assistent sökes till Trosa
ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
. Man i 60-årsåldern med ALS, söker Dig som är lyhörd och inkännande i alla situationer. Min funktionsnedsättning gör det svårt att på egen hand utöva mina intressen. Därför är det av stor vikt att Du är självgående. Jag förväntar mig att du är professionell i yrket och att du är flexibel när det krävs. Hos mig är det viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du inte är allergisk mot katt. Jag vill att du är rökfri. Ett krav är att du har körkort och är en van bilförare, då jag har egen bil som du kör mig i.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Ultraljudsbarnmorska till Nyköping
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Lärare åk 6 till Rosenkulla skola, Rosenkälla
Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019