Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i samhällskunskap, religionskunskap och svenska till Realgymnasiet
Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Nyköping
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare.  Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. Realgymnasiet i Nyköping startade hösten 2007. Här arbetar cirka 15 medarbetare. Cirka 70 elever studerar på skolan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Produktchef med regionansvar till Kverneland Group!
Academic Work
För att lantbruket ska fortsätta utvecklas krävs ett kostnadseffektivt produktsortiment som kan möta både dagens och morgondagens behov. Som produktchef får du möjlighet att genom din branschkunskap och din lyhördhet för marknadens behov påverka Kvernelands produktutbud i den riktningen. Om du söker en roll med många kontaktytor och stort ansvar där du får vara med och påverka är detta tjänsten för dig! OM TJÄNSTEN I rollen som produktchef har du helhetsansvar för produktsortimentet vallskördemaskiner där du är länken mellan maskintillverkarna och den svenska marknaden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

C / CE-chaufförer
Randstad AB
C / CE-chaufförer Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom c-körkort eller CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade c-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämtar paket ifrån. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Med kvinnosjukvård i fokus! Överläkare/specialist med forskningsintresse
Region Sörmland
Kvinnokliniken, Nyköping lasarett Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Välkommen till Nyköping! Den lagom stora staden som ligger längs den sörmländska kusten. Med tåg från Stockholm tar du dig till Nyköping på bara en timma. Om oss Nyköpings kvinnoklinik ansvarar för kvinnosjukvården i Region Sörmlands södra länsdel. Vår vision: Ge god vård och omsorg inom kvinnohälsan för södra Sörmland, med en god tillgänglighet och av högsta kvalitét.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Administratör till Bygglovenheten - Vikariat
Nyköpings kommun, Samhällsbyggnad
Nyköpings kommun har som mål att växa med 700 nya medborgare per år. Att växa innebär en rad spännande möjligheter men också nya utmaningar. Inte minst för att vi vill bevara det som gör Nyköping till en plats vi älskar. Att kunna ge utrymme för fler och ändå behålla småstadskänslan kräver att vi utvecklar staden varsamt. Vi på Samhällsbyggnad har som uppdrag att säkra att tillväxten sker på ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart sätt. Vi ser till att det finns lämplig mark för bostäder, företag och verksamheter samt platser för rekreation.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Vi söker en skolsköterska till Västra skolan och Dammlötskolan
Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Butikssäljare under sommaren sökes till Nyköping
StudentConsulting
Vi söker nu en student som har en genuin känsla för service. Om du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer har vi tjänsten för dig! Vi söker dig som är student och som vill arbeta som säljare med inriktning florist i Nyköping. Rollen som säljare innebär att sälja och förse företagets befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor. Arbetet innebär hög grad av service och kundkontakt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Vi söker kundvärd till vårt kundcenter
Nyköpingshem
I exakt 70 år har Nyköpingshem spelat en viktig roll i kommunens expansion och bostadsutveckling genom att bygga nytt, bygg till och bygga om. Med drygt 3 800 bostäder är vi Nyköpings ledande bostadsföretag med gott om nöjda hyresgäster. Det tänker vi fortsätta att vara i 70 år till. Minst. För att ha de bästa förutsättningarna att möta framtidens utmaningar söker vi en kundvärd.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Nyköpings högstadium söker lärare i NO och Teknik
Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
Nyköpings högstadium Hösten 2014 öppnade Nyköpings högstadium, en sammanhållen 7-9-skola fördelad på två byggnader, Alpha och Omega, med ca. 1300 elever och ca. 170 medarbetare. Det är en offensiv satsning för god kunskapsutveckling, likvärdighet och inkludering. Det kollegiala lärandet är något som genomsyrar såväl vår organisation som de senaste läsårens utvecklingsarbete. Nyköpings högstadium har deltagit i Läslyftet med samtlig undervisande personal. Syftet har varit att utveckla fortbildnings- och undervisningskulturen utifrån ett fokus på och arbete med språkutvecklande arbetssätt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Sjuksköterskor till kriminalvården i Nyköping vecka 27-30
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag till häkten och anstalter i Nyköping Uppdraget startar 1 juli och sträcker sig fram till 29 juli. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på kriminalvården. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patient
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019