Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arbetsledare till prefabriceringsfabrik i Nyköping!
Jobzone Södermanland
Arbetsledare till ett professionellt företag inom betongindustrin i Nyköping!  Om tjänsten Till vår kund i Nyköping söker vi arbetsledare med erfarenhet från Betongindustri och Prefabtillverkning. Har du en bra erfarenhet utav att leda andra och kommer ifrån byggnadsindustrin så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som en i laget med arbetsledande position i ett team på ca 15 personer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

CNC operatörer till Nyköping!
Jobzone Södermanland
CNC Operatörer till ett ledande företag inom Grovplåts branschen. Jobzone Sörmland söker nu för vår kunds räkning duktiga CNC-operatörer som har stannat upp i karriären och känner att det är dags för ett miljöombyte. Du kommer att vara i ett stort och professionellt bolag som arbetar med kunder över hela världen. Detta kan bli en jättechans för just dig! Arbetsuppgifter Som CNC-operatör ansvarar du själv för maskinerna inom ditt område. Du arbetar självständigt utifrån ritning men du är också van att samarbeta mellan olika funktioner när så behövs.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

ChangeGroup Sweden söker en vik. butikssäljare till vårt kontor i Nyköping
Change Group Sweden
ChangeGroup är ett av världens störstaföretagsom tillhandahåller resevaluta och betaltjänstlösningar.I dagsläget är vi verksamma i totalt 13 länder runtom i världen. I Sverige har vi 24 växlingskontor och ett 150-tal anställda men vi växer så det knakar och söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa. Du kommer att utgå från vårt kontor i Nyköping. Häng med på vår resa! Vi på ChangeGroup Sweden söker nu en vikarierande butikssäljare till vårt kontor i Nyköping. Bli en del av ett härligt team! Hos oss är du en del av en stimulerande vardag där ingen dag är den andra lik.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

ChangeGroup Sweden söker en butikssäljare (extra vid behov) till vårt ko...
Change Group Sweden
ChangeGroup är ett av världens störstaföretagsom tillhandahåller resevaluta och betaltjänstlösningar.I dagsläget är vi verksamma i totalt 13 länder runtom i världen. I Sverige har vi 24 växlingskontor och ett 150-tal anställda men vi växer så det knakar och söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Har du tidigare erfarenhet av inköp?
Randstad AB
Har du tidigare erfarenhet av inköp? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en person som kommer stärka teamet på inköpsavdelningen hos LAPP Miltronic. LAPP Miltronic är en komplett leverantör och har ett brett sortiment av kabel och el-komponenter. Deras största produktområden är kabel, specialkabel, automation, förskruvningar, kontaktduon, kapslingar, skyddsslang och släpkedjor. arbetsbeskrivning. Du kommer ingå i ett team på 5 personer. Dina arbetsuppgifter kommer vara anskaffning där du beställer varor så att det finns på lager.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Glad och härlig timvikarie sökes till vår solstråle!
God Assistans i Sverige AB
Jag är en glad och social tjej på 13 år som söker dig! Jag behöver extra hjälp och stöd i vardagen för att kunna leva ett så bra och rikt liv som möjligt efter mina förutsättningar.  Jag kommunicerar med tecken och tal, gillar att gå på bio, sjunga, fika, spela spel och gå på promenader.  Är det något jag verkligen älskar så är det att bada i alla former och i alla vatten. Jag bor med min familj i Nyköping och vi är ett aktivt gäng som gärna åker ut med husbilen när tillfälle ges!  Vi tycker också om att åka på resor till solen någon gång om året.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Barnvakt / nanny, extrajobb, 1 eftermiddag/veckan, Nyköping
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Pedagogisk assistent med en stor portion humor sökes
Jengla Omsorg AB
Nu söker vi på Jengla Omsorg personliga assistenter som kan arbeta hos denna tjej i Nyköping (Brandholmen), ett arbete som är perfekt för dig som ex.studerar eller har annan huvudsyssla. Vi letar efter en tjej/kille som är trygg och stabil i sig själv, pålitlig och ansvarsfull men ändå har mycket humor, barnasinne och glimten i ögat. Arbetet består i att stötta en tjej på 16 år med autism och lindrig utvecklingsstörning i vardagens alla moment.   Vi söker dig som vill jobba några timmar/vecka.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Vikarierande säljare Cubus Nyköping
Cubus
Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med över 350 butiker i fem länder. Genom vår ledande position på trend och design lägger vi stor vikt på utveckling av kollektioner som skall vara ett självklart val av mode till ett bra pris för kvinnor, män och barn. Vi har närmare 3.200 anställda, som alla spelar en avgörande roll för vår framgång. Cubus är en del av Varner som består av 10 fashionkoncept med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo. Brinner du för försäljning och service?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Chef projekt/service med fokus på projektledning, MDC, Nyköping
Measure connect display AB MCD
Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019