Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonom
Nyköpings kommun - Centrala funktionen
Beställarkontorets främsta uppgift är att ge stöd och kunskap i det dagliga arbetet till politiken. Arbetet bedrivs i nära samverkan med kommunens olika verksamheter. Beställarkontoret befinner sig i en fas där vi bygger team som ska utveckla och stärka våra interna processer. Vi vill bli mindre av allkonstnärer och mer stärka och använda varandras kompetenser. Vi ska erbjuda ett professionellt och stabilt stöd i de politiska besluten genom samarbeten, expertkunskap och tydliga ansvar. Personerna vi söker kommer att ingå i ett team av totalt 13 tjänstemän.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Biträdande enhetschef till Nyköpings Kulturskola
Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Butikschef - Nyköping
KappAhl
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Verktygsmakare
Fiks Group AB
Om tjänsten Du kommer att initialt arbeta med förebyggande underhåll av verktyg. Detta innebär demontage och återmontage av verktyg, utbyte av slitdelar, tvätt av verktyg m.m. På sikt kommer du utföra svetslagningar , inslipning , fläckning, köra try-out pressen etc. Det förkommer även att köra manuella bearbetningsmaskiner så som svarv, fräs, slipning etc. Arbetet är flexibelt samt under eget ansvar.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Rinkeby kött o vilt delikatesser söker extrapersonal
Rinkeby kött och vilt delikatesser
Vi söker en pigg o rask framåt person som har ett genuint intresse för mat och matlagning som vill jobba extra på timmar eventuellt mer! Vi behöver en person som ska arbeta i vår butik och hjälpa till med försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av chark/delikatesser och försäljning. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist :

Säljare/glädjespridare - Möjlighet till över 30.000 kr/månaden
Platinum People
Kundsupport i Nordenexpanderar och söker dig som vill ta nästa kliv i karriären! ArbetsuppgifterSom TM- säljare ansvarar du för att etablera kundrelationer samt förmedla våra samarbetspartners tjänster och utbud till nya och befintliga kunder. Du kommer sitta på vårt nyrenoverade kontor i centrala Nyköping. Det är ett arbete där prestation och inställning gör skillnad och för den som är redo att ta sig an utmaningen väntar stora utvecklingsmöjligheter till en givande karriär. Vi arbetar enbart med starka varumärken.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

HR-administratör till Nyköpings kommun
Nyköpings kommun - Centrala funktionen
Offentlig sektor har en stor utmaning i att lösa kompetensförsörjningen framåt. Vi är en bra bit på väg! För att fortsätta detta spännande arbete i Nyköpings kommun så har HR ett tydligt uppdrag att arbeta strategiskt och sammanhållet med kompetenförsörjningsfrågan. Det gör vi genom effektivisera och samla HR-funktionen, ett exempel på det är att vi just nu är i uppstarten med att etablera ett Rekryteringscenter.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

HR-konsult till Nyköpings kommun
Nyköpings kommun - Centrala funktionen
Offentlig sektor har en stor utmaning i att lösa kompetensförsörjningen framåt. Vi är en bra bit på väg! För att fortsätta detta spännande arbete i Nyköpings kommun så har HR ett tydligt uppdrag att arbeta strategiskt och sammanhållet med kompetenförsörjningsfrågan. Det gör vi genom effektivisera och samla HR-funktionen, ett exempel på det är att vi just nu är i uppstarten med att etablera ett Rekryteringscenter. Vår huvudsakliga uppgift inom rekryteringscenter blir att hantera stora delar av kommunens rekryteringar samt att bli ett nav i arbetet med strategisk kompetensförsörjning.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

HR-specialist till Nyköpings kommun
Nyköpings kommun - Centrala funktionen
Offentlig sektor har en stor utmaning i att lösa kompetensförsörjningen framåt. Vi är en bra bit på väg! För att fortsätta detta spännande arbete i Nyköpings kommun så har HR ett tydligt uppdrag att arbeta strategiskt och sammanhållet med kompetenförsörjningsfrågan. Det gör vi genom effektivisera och samla HR-funktionen. Vi inom HR söker nu dig som är nyfiken på att vara med på vår förändringsresa och vill bidra till samhället genom att utveckla Nyköpings kommun som arbetsgivare tillsammans med oss.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

EXIT-intervjuare
Wilke International
EXIT-Intervjuare WILKE söker just nu exit-intervjuare för genomförande av intervjuer i butiker/köpcentra runt om i Sverige.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018