Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterska till akuten/medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA)
Region Sörmland
Akuten/MAVA Kullbergska sjukhuset Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Är du en sjuksköterska som gillar att vara i händelsernas centrum? Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Då kanske du är vår nya kollega! Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda karriärmöjligheter. På akuten arbetar vi med medicinska sjukdomar, lättare kirurgi och ortopedi.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Industrielektriker, Katrineholm
VMP Bemanning AB
Om företaget VMP Bemanning AB i Katrineholm söker, på uppdrag av vår kund, två erfarna och självgående industrielektriker för direktrekrytering till vår kunds underhållsavdelning. Dina arbetsuppgifter Arbetet är mycket mångfacetterat på tekniksidan vilket erbjuder möjlighet till yrkesmässig utveckling. Tjänsten är på heltid. Behovet är omgående.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Elektriker Katrineholm
VMP Bemanning AB
Om företaget VMP Bemanning i Katrineholm söker nu både färdigutbildade elektriker och lärlingar för anställning i Katrineholm eller Nyköping. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är sedvanligt arbete som elektriker/serviceelektriker på våra kunders olika rot-, service- och entreprenaduppdrag. Traktamentsjobb förekommer. Du kommer arbeta med Katrineholm/Nyköping som hemort.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Bibliotekarier till sjukhusbiblioteken i Sörmland
Region Sörmland
Sjukhusbiblioteken i Sörmland med placering i Eskilstuna, Nyköping eller Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Sjukhusbiblioteken i Sörmland söker två bibliotekarier med placering i Eskilstuna eller på någon av orterna Nyköping eller Katrineholm. Om oss Sjukhusbiblioteken spelar en viktig roll för regionens anställda när det gäller kompetensutveckling, fortbildning och forskning. Vi bidrar i första hand till att göra vården säkrare och bättre genom tillgång till evidensbaserad information och aktuella forskningsresultat.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Stödpedagog inom gruppbostäder, Funktionshinderområdet
Katrineholms kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Pizzabagare sökes
Ali Baba Grill & Pizza
Vi driver pizzeria och restaurangverksamhet. Vi söker Pizzabagare. Arbetsuppgifter: Förberedelser av råvaror, tillaga olika sorters pizza. Med andra ord, allt som hör till yrket pizzabagare. Kvalifikationer: Du ska vara en samarbetsvillig person, erfaren och ha god attityd gentemot ditt arbete och dina kollegor
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist :

Sörmland Vatten och Avfall söker en VA-projektör, projektledare, mentor
Sörmland Vatten och Avfall AB
Sörmland Vatten och Avfall AB, med ca 75 anställda, är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Vi ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt i våra tre kommuner. Vår vision är att med service och miljö varje dag vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen. Genom vår höga kunskap och goda kvalitet skapar vi hållbar samhällsnytta för nuvarande och kommande generationer.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Stationsbefäl till LPO Katrineholm samt LPO Nyköping sökes
Polismyndigheten, Polisregion Öst
Polismyndigheten består av cirka 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping. Polisområde Södermanland omfattar nio kommuner, vilka är indelade i tre lokalpolisområden; lokalpolisområde Nyköping, Katrineholm och Eskilstuna. Det ska finnas minst ett stationsbefäl vid varje LPO i region Öst under dagtid, samt ett stationsbefäl dygnet runt vid minst ett LPO i varje polisområde.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Kvalitetschef rekryterad till Kronfågel AB, Valla
Kronfågel AB
Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Naapurin Maalaiskana och Manor Farm. Tillsammans är vi ca 3 000 medarbetare och har en omsättning på över sju miljarder SEK. Kronfågel AB är drygt 800 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Vår passion är kyckling och vi drivs av att erbjuda hög kvalitet. Kyckling är gott, hälsosamt och klimatsmart. Kyckling är enkelt att variera och passar bra både som snabb vardagsmat och till fest.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Västra skolan söker en speciallärare/specialpedagog i svenska
Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer!
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019