Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Klara söker anestesi sköterska v. 39-47 Södermanlands län
Klara D AB
Klara söker anestesi sköterska till v. 37-47 på sjukhus i Södermanland. Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården. Vi erbjuder Dig tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner. Ort Katrineholm Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Utbildad anestesi sköterska. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Sjuksköterska till primärvården
Södermanlands Läns Landsting
Vårdcentralen Linden, Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Vårdcentralen Linden är en engagerad vårdcentral i Region Sörmland och är belägen på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. 2018 fick vi Landstingets kvalitetspris för ” Långsiktigt, genomgripande och strategiskt kvalitets- och förbättringsarbete för att skapa bättre tillgänglighet för patienter och ökad arbetsglädje för alla anställda”. Vi är idag ca 65 kompetenta och engagerade medarbetare med tvärprofessionella kunskaper som finns för våra ca 16100 listade patienter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Fältsäljare till expanderande företag
Viafield Sweden AB
Viafieldexpanderaroch söker nu efter fler härliga medarbetare! Om du inte redan är en glädjespridare så blir du det hos oss på Viafield. Här är detalltid fullt ös, det finns inget att hålla igen på tycker vi. Viafield gör dig till en blivande entreprenör: Under din anställning hos oss kommer din kreativitet, nyfikenhet samt din vilja att pröva och omsätta nya idéer i handling stimuleras. ArbetsuppgifterSom fält - och eventrepresentant ansvarar du för etablera kundrelationer samt presentera och förmedla våra samarbetspartners tjänster och utbud till nya och befintliga kunder.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Engagerad systemförvaltare
Katrineholms kommun
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Kommunledningsförvaltningen (KLF) har till uppgift att bistå kommunstyrelsen i dess funktioner. Hit hör att följa samhällsutvecklingen och ta de initiativ som är nödvändiga liksom att hålla uppsikt över nämnderna och de kommunägda bolagen.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Glädjespridande vaktmästarvikarie till Sportcentrum
Katrineholms kommun
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Service- och teknikförvaltningen är Katrineholms kommuns gemensamma service- och tjänsteleverantör. Vi är cirka 250 medarbetare som arbetar för att Katrineholm ska nå sin vision om Läge för liv & Lust. Vi ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av tjänster inom: måltid, livsmiljö, kommunikation, aktiv fritid och service.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

ST-läkare i internmedicin och/eller geriatrik
Södermanlands Läns Landsting
Medicinkliniken, Kullbergska sjukhuset, Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Kullbergska sjukhuset är ett av Sörmlands tre sjukhus med ett upptagningsområde på ca 58 000 invånare. Vi har korta beslutsvägar och en familjär stämning – ett sjukhus vi kan vara stolta över. Katrineholm ligger naturskönt med goda möjligheter till friluftsliv. Vi har nära och bra kommunikationer med övriga landet via tåg och flyg.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Verksamhetsledare till enheten barn och ungdom sökes
Katrineholms kommun
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Socialförvaltningen stödjer enskilda och familjer med sociala problem. Det kan handla om ekonomiska problem, missbruk, relationer och familjejuridiska frågor. Verksamheten regleras av ett antal lagar. Socialförvaltningen ansvarar för biståndsprövningar, behandlingsinsatser enl socialtjänstlagen, familjerättsliga ärenden, ärenden/insatser enl LVU/LVM.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Försäljare med ledningsgrupps- och administrativt ansvar till Katrineholm
Systembolaget AB
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Katrineholm söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Du kommer att medverka i butikens ledningsgrupp och ha ett kontrakt på 32 timmar i veckan. Tjänsten innebär även administrativt ansvar som du kan läsa om nedan. Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Försäljare och Lokalvårdare till Katrineholm
Systembolaget AB
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Katrineholm söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 17 timmar försäljning och 11 timmar lokalvård i veckan.  Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Medicinsk sekreterare
Södermanlands Läns Landsting
Medicinmottagningen, vårdplats och mottagningsenheten, Kullbergska sjukhuset Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Enligt nationella kvalitetsregister håller vi toppnivå inom flera områden. Vår ambition är att även fortsättningsvis hålla hög kvalité. Vi lägger stor kraft på att utveckla närvården där de medicinska sekreterarna har fått en allt mer central roll i mottagningsarbetet. Vi söker nu en medicinsk sekreterare som tillsammans med övriga professioner vill fortsätta utveckla vår mottagning.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019