Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Försäljningsingenjör till SEW Eurodrive
OnePartnerGroup Jönköping AB
Om kundföretaget SEW-EURODRIVE AB är ett helägt dotterbolag till SEW-EURODRIVE GmbH i Tyskland, som är världsledande inom drivutrustningar till industrin. Vårt svenska huvudkontor samt monteringsfabrik finns i Jönköping. Våra försäljningskontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Skellefteå. Vi är idag ett åttiotal anställda, omsätter 350 miljoner, AAA-rankade och ISO 9000- certifierade. Totalt i koncernen så är vi ca 17 000 anställda och omsätter 31 miljader.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Familjestödjare till familjecentral
Katrineholms kommun Socialförvaltningen
Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Sjuksköterskor till traineeprogrammet
Landstinget Sörmland
Kullbergska sjukhuset, Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss För dig som vill starta din yrkeskarriär med en blandning av klinisk tjänstgöring och teoretisk utbildning finns möjligheten att söka en tjänst i traineeprogrammet för sjuksköterskor på Kullbergska sjukhuset.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 23-09-2018

CNC-kunnig Svarvare
Partium Metallbearbetning AB
Vi har en modern anläggning för skärande bearbetning, där vi fräser tre-, fyra- och femaxligt och svarvar med drivna verktyg, allt med CAD/CAM-stöd. Vi jobbar i metaller, superlegeringar och plaster, med detaljer från mikroformat och uppåt, enstaka eller i mindre och medelstora serier. Vi löser företags verktygsbehov och prototyper och tar hand om legotillverkning. Vår långa erfarenhet och höga kompetens gör oss svårslagna på modeller och kokiller.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist :

Industrimekaniker
VMP Bemanning AB
Om företaget VMP Bemanning söker en erfaren mekaniker till vår kund som jobbar inom tillverkningsindustri i Katrineholmsregionen. Kunden är ett familjeägt företag som erbjuder ett omväxlande arbete med fina utvecklingsmöjligheter i trevlig miljö. Underhållsavdelningen har stor egen verkstad för bland annat skärande bearbetning. Tjänsten avser heltid och startar med anställning hos oss på VMP Bemanning. Behovet hos kund är dock varaktigt varför det finns mycket goda möjligheter till direktanställning hos kunden efter sex månader.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Butikssäljare - DK Company (InWear, Part Two), Åhléns Katrinehom
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Köksbiträde till pizzeria Norr
Pizzeria Norr
Pizzeria Norr söker ett köksbiträde för heltidsanställning Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav sedvanliga arbetsuppgifter i en pizzeria såsom servering, kassa, disk, städning, salladsförberedning med mera. Det viktigaste är att du är arbetsvillig och har en positiv inställning. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Smile Katrineholm söker Tandsköterska
Colosseum Smile AB
Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Mystery Shopper
Wilke International
WILKE söker just nu shoppers för genomförande av besök hos bilhandlare runt om i hela Sverige.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Konsultchef sökes till Katrineholm
Arena Personal Nordic AB
Om tjänsten Vi har en stadig tillväxt i regionen och söker nu ytterligare en konsultchef som vill bli en del av vårt framgångsrika team. Vår nya kollega är en prestigelös person som kan arbeta i en kombinerad roll som konsultchef med kundkontakter och försäljningsarbete. Hos oss är du delaktig i hela kedjan från införsäljning av nya uppdrag till rekrytering och personalansvar.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018