Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfaren ställare
AMBITIÖS
Vi söker en erfaren ställare till ett kundföretags produktion av plastkomponenter av olika slag och storlek. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på heltid visstid om 6 månader med möjlighet till förlängning och eventuellt övertagande av kundföretaget. Arbetet innebär att byta formverktyg, optimera och ställa in maskiner, robotar och verktyg innan verktyget går i produktion. Delaktighet i drift, support samt optimering av produktionen löpande. Delaktighet i förbättringsarbetet. Erfarenhet som krävs är att du som söker tidigare har arbetat somtekniker alt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Kundservicemedarbetare till härligt gäng med start 3 juni!
OnePartnerGroup Mälardalen AB
Är kundnöjdhet och problemlösning något som ligger dig lite extra varmt om hjärtat? Är du dessutom tekniskt lagd och lockas av utmaningen att göra karriär inom ett globalt företag? Nu söker vi flera kundtjänstmedarbetare som vill bli en del av en fartfylld arbetsplats med positiv energi. Som kundtjänstmedarbetare här kommer du i ditt dagliga arbete att ta emot inkommande samtal från antingen privatkunder eller företag och hjälpa dem med tekniska frågeställningar. Med din positiva energi leder du kunden igenom problemet och lyssnar in vad kunden har för behov.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Stålforsskolan förnyar och söker fler kollegor!
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Vi utökar vårt härliga team på grund av att Stålforsskolan under hösten kommer att börja med ett tvålärarsystem där du och en kollega går på nästan samma schema. Hos oss arbetar vi för att skapa goda relationer med fokus på ett uppskattande och positivt förhållningssätt. Vårt största fokus är att ge lärare förutsättningar för att ha hög kvalitet i sin undervisning och vi har flera kollegiala processer för att nå dit. I längden handlar inställningen om att vi alltid väljer att se möjligheter och att fokusera på elevernas bästa egenskaper.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Årbyskolan söker kollegor till mellanstadiet och högstadiet
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Årbyskolan är belägen vid infarten till Eskilstuna centrum från E20 i det trivsamma villaområdet Röksta. Skolan har ca 700 elever från förskoleklass till åk 9, samt ca 120 pedagoger, vilket skapar trygghet och kontinuitet. På Årbyskolan ger vi eleverna redskapen för att nå goda resultat och förverkliga sina framtidsdrömmar. Här finns värme, omtanke, ordning och reda. Våra elever och personal visar hänsyn och tolerans mot varandra. I skolans lokaler finns även grundsärskola årskurs f-9.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Dietist till dialys och hematologi
Region Sörmland
Dialys och hematologi, Mälarsjukhuset Eskilstuna Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Vi har fått utökning av dietisttid för att arbeta med hematologi- och dialyspatienter. Fördelningen är halvtid mot båda patientgrupperna. Om oss Primärvårds- och specialistvårdsdietister i Sörmland är organiserade i en dietistorganisation som tillhör länskliniken Paramedicin Sörmland, totalt finns 40st dietisttjänster i Sörmland. Primärvårdsenheten respektive specialistvårdsenhet har en varsin dietistchef men med ett tätt samarbete.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

Socialsekreterare till utredning inom barn och ungdom (konsultuppdrag)
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Dig med en socionomexamen och som har flerårig erfarenhet av arbete som socialsekreterare inom barn och ungdom och har utbildning i BBIC, till ett uppdrag hos kommun. Efter avslutat uppdrag erbjuds du möjligheten till andra spännande uppdrag som anställd konsult hos Vårdlänken Bemanning & Rekrytering.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Montör till Eskilstuna
X-PONENT INREDNING AB
X-ponent Inredning utvecklar och tillverkar verkstadsinredning till industrier samt verkstäder. Bolaget erbjuder även ett av Europas största och bredaste upphängningssystem av krok och hållare. Kunderna återfinns inom bil- och lastbilsindustri, läkemedelsindustri, brandkår och försvar, skolor etc. Produkterna säljs även via återförsäljare i Norge, Danmark och Holland.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist :

Sommarjobba som undersköterska eller vårdbiträde för Eskilstuna kommun
Bemanningsenheten
Eskilstuna kommun, Vård och Omsorg på Bemanningsenheten söker undersköterskor och vårdbiträden till hemtjänst och äldreboende. Sommarjobb / feriejobb Vi söker dig som vill jobba inom vård och omsorg som semestervikarie och kanske även jobba extra på timmar redan nu! Hos oss jobbar du hos våra brukare för att se till att de får bra omvårdnad och en utvecklande vardag. Våra brukare varierar i ålder och vad de har för omsorgsbehov. Vi finns där behovet finns vilket innebär runt om i hela Eskilstuna kommun. Du styr själv hur mycket du har möjlighet att arbeta.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

HR-Direktör till Eskilstuna kommun
Arenius Schröder & Besterman AB
Vill du vara med och leda vägen i en utvecklingsinriktad kommun? Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Vi rekryterar nu till en strategisk och utvecklande roll där du har möjlighet att göra skillnad. Är du vår nästa HR-direktör? Rollen som HR-direktör Vi söker dig som lockas av utmaningen att som HR-direktör ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Eskilstuna kommuns HR-arbete.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Fastighets-och exploateringschef till Eskilstuna kommun
Arenius Schröder & Besterman AB
Om arbetsplatsen Kommunledningskontoret ansvarar ytterst för att stödja kommunstyrelsen i arbetet med att utveckla Eskilstuna och att leda, samordna och följa upp kommunkoncernens arbete. Avdelningen miljö och samhällsbyggnad är en av sju avdelningar på kommunledningskontoret. Enheten fastighet och exploatering består av 18 medarbetare i två grupper; mark och exploatering samt fastighet. Vi har ett viktigt arbete i kommunens fortsatta expansion. Fram till 2030 behövs sjuttio förskoleavdelningar och ett äldreboende om året, samtidigt som bostadsbyggandet ligger på fortsatt höga nivåer.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019