Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker montageföretag/montörer
Mockfjärds Fönstermästaren AB
Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige. Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen   Vi söker nya montageföretag eller montörer för att bemanna befintliga team!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Transcom söker personal via JOBBCHANSEN 1 JUNI i Strängnäs
Transcom AB
JOBBCHANSEN 1 JUNI Vill du också få superkrafter inom kundservice? Vi på Transcom är stolta över att vara en av Eskilstunas största arbetsgivare och nu har Du chansen att bli en del av vårt härliga gäng. Vi söker just nu medarbetare som brinner för service och kundkontakt. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa nya nätverk och att utvecklas tillsammans med oss. Fredag den 1 juni mellan klockan 9:00-11:00 är vi på plats på Jobbtorg Strängnäs, Trädgårdsgatan 12 (mitt emot kommunhuset ovanför ICA Bengtsson) för att träffa våra framtida kollegor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Produktionsutvecklare till Calix
Experis Engineering
Calix är en av världens ledande leverantörer till den globala fordonsindustrin och har många av världens främsta fordonstillverkare som sina kunder. Produktportföljen innefattar främst innovativa systemlösningar inom förvärmning av motorer, drivaggregat och kupéutrymmen samt batteriladdare, fjärrstyrningar och kablage för fordon. Calix har en god omsättningsutveckling och har mer än 100 anställda.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Lagerarbetare på deltid för sommarjobb
Randstad AB
Lagerarbetare på deltid för sommarjobb Söker du jobb på lager i sommar? Då har du goda chanser hos oss! Vår kund är en attraktiv arbetsgivare med centrallager i Strängnäs. Hit kommer du lätt på såväl cykel som buss – eller bil. Dina arbetsuppgifter blir plock och pack, kanske har du gjort det förut? Uppdraget startar enligt överenskommelse och löper under hela sommaren.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Lagerarbetare för sommarjobb
Randstad AB
Lagerarbetare för sommarjobb Vi söker nu lagerarbetare för sommarjobb hos vår attraktiva kund inom bilindustrin i Strängnäs. Har du truckkort A1-A4, B1-B4 och är intresserad av en tjänst som lagerarbetare? Vill du dessutom arbeta måndag – fredag 8-17? Titta hit! Här söker vi dig som är snabblärd, engagerad och flexibel. Varför tänker kanske du? För att vi på Randstad nu spanar efter en lagerarbetare till vår attraktiva kund i Strängnäs. Låter det som något för dig? Då ser vi fram emot ett samtal över en kopp kaffe med dig! Välkommen med din ansökan – redan idag!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Legitimerad psykolog till primärvården
Landstinget Sörmland
Skiftinge vårdcentral i Eskilstuna Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Skiftinge vårdcentral är en HBTQ-certifierad vårdcentral som speglar det mångkulturella Sverige. Vi är engagerade, har ett stort intresse av förbättringsarbeten och arbetar aktivt med de utmaningar som finns i framtiden. Vårdcentralen ligger i norra Eskilstuna gränsande till landsbygd. Vi har ca 13 000 listade patienter och är drygt 50 anställda. På enheten finns läkar- och distriktssköterskemottagning, rehabiliteringsenhet, BVC i en familjecentral och livsstilsmottagning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

HR-specialist med inriktning mot rekrytering, vikariat
Kungsörs kommun, KS förvaltning
Välkommen till Kungariket Kungsör, en mycket naturskön idyll precis intill Mälaren. Kungsörs kommun är en av Sveriges mindre kommuner – den stora fördelen med en liten kommun är närheten mellan verksamheterna, kortare beslutsvägar och medarbetares goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla. Vill du arbeta för att Kungsörs kommun ska fortsätta vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare? Söker du ett varierande arbete med både strategiska och operativa arbetsuppgifter?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Energimyndigheten söker dig som vill arbeta med ekodesign & energimärkning
Energimyndigheten
Energimyndigheten arbetar med förnybar energi, klimatinsatser, bättre teknik, trygg energiförsörjning och effektivare energianvändning. Vår vision är ett hållbart energisystem och vi jobbar utifrån värdegrunden; trovärdig, modig, och helhetssyn. Resurseffektiva produkter Enheten Resurseffektiva produkter samordnar arbetet med de standards som finns för Ekodesign och Energimärkning av olika produkter. Vi arbetar med EUs regelverk för att ta fram underlag till EUs gemensamma riktlinjer för energirelaterade produkter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Fastighetstekniker med inriktning VVS - Eskilstuna/Örebro
Victoria Park
I Eskilstuna har vi två områdeskontor, ett i Råberstorp och ett i Skiftinge, och det är där vi samlas dagligen och går igenom dagens olika uppgifter.Vi är som jobbar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltningsassistenter, bocoach, miljövärdar och områdeschef. Vi är ett team om ca 30 personer som tillsammans jobbar för att utveckla bostadsområdet på flera nivåer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Sjuksköterska till barn- och ungdomsmottagningen (vikariat)
Landstinget Sörmland
Barn- och ungdomsmottagningen, Mälarsjukhuset Eskilstuna Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Vi söker en sjuksköterska med ett brinnande intresse för barn och ungdomar till barnmedicinakuten på Mälarsjukhuset, Eskilstuna. Vi tar emot barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Vårt uppdrag är att utreda och behandla barn och ungdomar som är behov av barnmedicinsk specialistvård. Vi har barnmedicinsk akutmottagning som är öppen måndag - torsdag kl. 08-21 och fredagar kl. 08-15.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018