Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i Idrott och Hälsa
Internationella Engelska Skolan Eskilstuna
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Sushikock till Tuna Park Köpcentrum, Eskilstuna
Restaurang Basilica i Tuna Park
Sooya är en restaurang i Eskilstuna med ett asiatiskt koncept där smakupplevelsen både ska kittla ögat och munnen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Ekonomiassistent som talar estniska
AMBITIÖS
Ambitiös har nöjet att rekrytera en Ekonomiassistent som har estniska som modersmål, men som ävenkan svenska ochengelska. Tjänsten löper tillsvidare och är på50% tjänst till att börja med. Du blir anställd av kundföretaget som har huvudkontor i Eskilstuna. Arbetet innebärlöpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontran,fakturering, momsredovisning, avstämning, löner och allmänt administrativt stöd. Du som sökerhar relevant ekonomisk utbildning kombinerat med minst några års yrkeserfarenhet av nämnda arbetsuppgifter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 18-01-2019

Elevassistent till Gökstensskolan
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Gökstensskolan skapar framtiden - Vi vill och vågar utmana tillsammans över gränserna! Gökstensskolan ligger centralt i Torshälla. Här går 840 elever från förskoleklass till årskurs nio tillsammans med 95 personal. På Gökstensskolan fokuserar vi bl.a. på de entreprenöriella kompetenserna, digitalisering, specialpedagogik och på ämnesövergripande arbete i samspel med andra aktörer i samhället. Vill du vara med i vår utveckling? Läs mer om oss här: www.eskilstuna.se/gokstensskolan ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu dig som vill arbeta som elevassistent hos oss på Gökstensskolan!
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Erfaren Kantbockare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: Vi söker nu en kunnig verkstadsarbetare, med vana av bockningsmaskin. Du ska kunna jobba skift. Du ska ha erfarenhet av att läsa ritningar och göra mätningar. Kvalifikationer: Körkort och bil är ett krav. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag. Om Best bemanning & rekrytering: - Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Tidigarelärare och fritidspedagoger till Slagstaskolan
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Slagstaskolan är en F-6 skola med cirka 70 anställda och ungefär 550 elever. Skolan är belägen fem kilometer nordväst om Eskilstuna centrum på vägen mot Torshälla. Slagsta är ett bostadsområde med blandad bebyggelse av flerfamiljshus, radhus och villor. Slagstaskolan arbetar åldershomogent och har 3 parallella klasser från förskoleklass upp till årskurs 6. Skolan är idag utrustad med nybyggda fräscha lokaler då skolan var tvungen att renoveras efter en kraftig brand 2010. Skolan ligger även nära naturen och vi har en välutrustad skolgård.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Serviceinriktad internlogistiker
Sportive People
Till vår kundi Eskilstuna söker vi nu fleraserviceinriktade internlogistiker. Som internlogistiker kommer du arbeta med att geproduktionen full service gällandematerialförsörjning från lager till produktion. Kunden växer så det knakar och det är högtryck i produktionen och därför viktigt atträtt saker och rätt mängdärpå rätt plats vid rätt tid. Kundensöker därför personer somär lösningsfokuserade och serviceinriktade med erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Du måste gilla utmaningar och se det som ditt ansvar att få till ett bra flöde mellan lager och produktion.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Säljare till Presto
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet från företagsförsäljning, och är redo att ta nästa kliv i karriären? Vill du komma till ett företag i en expansiv fas, där du med ditt driv och engagemang, får möjlighet att utvecklas? Då kan tjänsten som säljare inom brandsäkerhetslösningar vara helt rätt för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Till Presto söker vi nu en säljare inom brandskyddsområdet. Företaget erbjuder ett omfattande produktsortiment, alltifrån brandvarnare till släcksystem samt kompletta säkerhetstjänster.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 25-01-2019

Sjuksköterska - Vi vill att du ska bli en del av vårt team!
Attendo
Utvecklas som sjuksköterska inom Attendo Tillsammans arbetar vi för vår vision att stärka individen. Våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Du som sjuksköterska på Attendo är en värdefull nyckelperson i företaget och har en arbetsledande roll i verksamheten. Du blir en del av arbetslaget där din kunskap och kompetens har ett stort värde.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Allmän industriarbetare
Sportive People
Vi söker ständigt efter erfarna och engagerade medarbetare. Har du bred industrierfarenhet samt har möjlighet att arbeta skift, kan det vara dig vi letar efter.Våra kunder är belägna i Eskilstuna med omnejd. Din profil: Vi söker dig som är händig och har erfarenhet av att arbeta inom industri, tillverkning eller inom den tyngre industrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industri och/eller att arbeta som maskinoperatör och/eller montör.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019