Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teamledare Ost & Chark
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker en Teamledare inom Ost & Chark som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!    Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!    Dina arbetsuppgifter  I din roll som Teamledare Ost & Chark har du ansvar för att se till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Teamledare Frys
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Teamledare inom Livs som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!    Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!    Dina arbetsuppgifter  I din roll som Teamledare Frys har du ansvar för att se till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande frysavdelning. Du planerar och leder arbetet samt utvecklar avdelningen inom ditt område.   I rollen som frysansvarig rapporterar du till Färskvaruchefen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Teamledare Kassa
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Teamledare inom Kassa som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Som medarbetare på City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsuppgifter är kassatjänst, kundservice och varupåfyllnad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Teamledare Livs
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Teamledare inom Livs som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter I din roll som Teamledare Livs har du ansvar för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt område. Till din hjälp har du en grupp duktiga medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Butikssäljare Frukt & Grönt
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Butikssäljare inom Frukt & Grönt som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter I din roll ansvarar du för att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande Frukt- och Gröntavdelning. Du van att arbeta resultatinriktat genom att göra lönsamma affärer. Du och dina kollegor medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Teamledare Hem & Fritid
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Teamledare för Hem & Fritid som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter I din roll som Teamledare för Hem & Fritid har du ansvar för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt ansvarsområde. Till Hem & Fritid sortimentet hör bl.a. leksaker, inredning, porslin, köksartiklar och säsongsvaror. Till din hjälp har du en grupp butiksmedarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Butikssäljare Kassa/Förbutik
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Butikssäljare till vår Kassa/Förbutik som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Dina främsta arbetsuppgifter är kassatjänst, kundservice och varupåfyllnad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Butikssäljare Hem & Fritid
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Butikssäljare inom Hem & Fritid som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Du har ett stort intresse för mat och hem & fritidsartiklar och tycker om att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Dina främsta arbetsgifter är beställningar, varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Butikssäljare Livs
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Butikssäljare inom Livs som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsgifter är beställningar, varupåfyllnad och kundservice.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Butikssäljare Fisk & Delikatess
CityGross
. Till hösten öppnar vi vår fina City Gross-butik i Eskilstuna och vi söker Butikssäljare inom Fisk- & Deli som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!   Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Du har ett stort intresse för mat/färskvaror och tycker om att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Dina främsta arbetsgifter är kundservice med manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018