Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent till man i Eskilstuna
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Godsmottagare till kund i Eskilstuna
Adecco Sweden AB
Vi söker en Godsmottagare för omgående uppdrag hos en av våra industrikunder i Eskilstuna. Om tjänsten I rollen som Godsmottagare innefattar ditt arbete att ta emot leveranser från kunder, lastning och lossning av bilar. Du kommer bland annat att stämma av leveranser mot följesedlar, gå igenom leveranserna för att se att allt gods kommit fram helt, reklamera skadat gods samt registrera in leveranserna i företagets affärssystem. Om dig Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom industri och tidigare arbetat med godsmottagning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Inköpare sökes förutsättningslöst
Randstad AB
Inköpare Har du lätt för att samarbeta med andra människor och är bra på att planera och organisera ditt arbete? Är du angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete? Har du även minst 1 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som inköpare? Då kan det vara just dig vi letar efter. Nu söker vi på Randstad inköpare förutsättningslöst till framtida uppdrag, välkommen in med din ansökan redan idag! Uppdragsgivare: Randstad Omfattning: Heltid.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Rundslipare
Sportive People
Åkers Sweden fortsätter att växa och söker nu en erfaren rundslipare som har möjlighet att arbeta tre-skift, till deras mekaniska verkstad. I den mekaniska verkstadenfärdigställer man de valsar som gjutits i gjuteriet. Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation och tillsammans säljer man valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 250 anställda och har sin tillverkningsenhet i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Enhetschef till Socialförvaltningens Mottagningsenhet
Eskilstuna kommun, Socialförvaltningen
Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs kvalificerat och välutvecklat/framstående socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsutövning och behandlande och stödjande insatser för barn och ungdomar och deras familjer samt för vuxna. Mottagningsenheten IFO arbetar med myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen, LVU och LVM.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Skolsköterska söks till en gymnasieskola i Eskilstuna!
Klara E AB
Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är även en central del av uppdraget. Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam. Tjänstgöringsgrad: ca 1 dag per vecka.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Verkstadstekniker Bearbetning, Fuji Autotech AB
Addilon AB
Fuji Autotech AB är en systemleverantör som utvecklar, producerar och säljer ställbara styrkolonner, teleskopaxlar och ventiler till drygt 20 tillverkare av lastbilar, bussar och jordbruksmaskiner i Europa. Vi är idag ca 150 anställda och omsätter 32 MEUR. Fuji Autotech AB ingår i den japanska Fuji Kiko-gruppen som är global systemleverantör till den internationella fordonsindustrin. Vi är certifierade enligt ISO/ TS 16949 och ISO14001.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018

Biträdande enhetschef till AMA
Eskilstuna kommun, Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningen
Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningens verksamhet omfattar arbetsmarknad, försörjningsstöd samt vuxenutbildning. Här finns också samordningen av kommunens operativa flyktingmottagande och vissa integrationsinsatser. Målet med förvaltningens verksamhet är att bidra till att få fler personer till egen försörjning bland annat genom olika arbetsmarknadsinsatser eller studier, ofta i samarbete med andra aktörer.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Säljare till Tele2 i Eskilstuna!
Tele2 Sverige AB
Vill du vara en del av vår framgångsrika butikskedja? Vi söker nu en säljare till Tele2-butiken i Eskilstuna! Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av serviceyrken och ett stort intresse av dagens teknik. Som person är du social, resultatinriktad och har ett brinnande intresse för försäljning och kundservice.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Vill du arbeta inom industrin?
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: Industriarbetare? Se hit! Har du tidigare erfarenhet inom industribranschen? Då kan det vara dig vi söker! Som anställd hos Best är du anställd av oss men arbetar ute hos våra kunder i Eskilstuna området. Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider, arbetet kan vara förlagt på olika skift så det är viktigt att du har möjlighet att jobba både dag och kväll.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018