Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CE-kort chaufförer
Fiks Group AB
Om tjänsten Vi söker chaufförer med CE-kort till vår kund i Eskilstuna. Vi söker nyexaminerade förare eller förare med erfarenhet av lastbilskörning. Terminal arbete ingår, det betyder att både körningar samt ledstabel/truckkörningar för att flytta på pallar samt lasta. Man kommer hantera samt leverera pallar (Körningarna är inom Eskilstuna).
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Vi rekryterar Hydraulikmontörer till expansivt företag!
Sportive People
Hydraulikmontör sökes till expansivt företag Vi söker nu för en kunds räkning en hydraulikmontör! I rollen som hydraulikmontör är du ansvarig för hydraulisk monteringen av högtryckspressar.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Vi rekryterar Verkstadselektriker till expansivt företag
Sportive People
Industrielektriker till ett spännande uppdrag i Västerås Vi söker nu för en kunds räkning en elektriker som har erfarenhet av elmontering av styrsystem och strömkablar. Arbetet innebär montering av delar i komplexa högtryckspressar.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Budbilsförare med BE-körkort sökes
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten Vi söker nu en budbilsförare med BE-körkort. Tjänsten är förlagd på dagtid mellan 7-16 och man utgår från Eskilstuna men körningarna är runt om Mälardalen. I tjänsten kommer man vara i kontakt med många kunder så man behöver vara social och känna sig trygg med att träffa många nya människor.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

BARISTA - deltid och behovsanställning
Caffe Nero
Vi på Caffé Nero Stockholm letar efter nya baristor som vill bli del av vårt team! Vi letar efter deltidare, 20 timmar/ vecka samt behovsanställning på timbasis. På Caffé Nero är det vår team med unika personligheter som gör oss speciella. Därför söker vi varma och positiva personligheter, som älskar att jobba med människor, att bli en del av vårt lag och bidra till en härlig stämning. Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig, eftersom vi erbjuder träning på plats!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Affärsområdeschef Energi till ESEM
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö
Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Se gärna filmen om oss som arbetsgivare här. Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com . Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-01-2020

Redovisningsekonom till Eskilstuna
Poolia Örebro AB
Vill du arbeta i en internationell och dynamisk miljö? Är du driven och har tidigare erfarenhet av årsredovisning? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi en passionerad och erfaren Redovisningsekonom till vår globala kund i Eskilstuna. Uppdraget förväntas starta i början av januari 2020 för att pågå till slutet av november 2020.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Uniflex söker dig som vill jobba extra som administratör!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker administratörer med känsla för struktur till en av våra snabbt växande kunder! I dina arbetsuppgifter kommer det ingå attt hantera fakturor, lönehantering och lägga in beställningar. Du kommer även arbeta med att stämma av ordrar som kommer in och går ut. Hantering av viss ekonomi och andra förekommande arbetsuppgifter som administratör ingår. Du ska kunna vara tillgänglig att arbeta 50%. Det är meriterande om man har arbetat med systemet Pyramid tidigare. Personliga egenskaper Vi söker dig som är strukturerad, ordningsam och ha lätt för att lära nya saker.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 26-11-2019

135 kr FAST timlön. (ingen provision). Samla in pengar, telefon.
FROSTBRAND & PARTNERS AB
Om du brinner för humanitära, miljö eller djur rättsliga frågor tveka då inte att kontakta oss. Vi arbetar för kvinnors rättigheter, utsatta människor, miljöförstöring, viktigt forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, kämpa mot könsstympning och andra viktiga ändamål som behöver kämpas för. Som telefonambassadör representerar du en 90-konto organisation (t ex WWF Världsnaturfonden, Hjärnfonden och Bris).
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 23-11-2019

Musiklärare till Gökstensskolan
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Gökstensskolan ligger mitt i fina Torshälla. På skolan går cirka 850 elever från förskoleklass till årskurs nio. Vi har närhet till både kultur och natur och vi har en väletablerad samverkan med många olika aktörer i samhället. Vi ser att samverkan, fokus på de entreprenöriella kompetenserna och ämnesövergripande arbetssätt ökar elevers motivation och skapar goda förutsättningar för våra elevers utveckling. Skolans personal har hög kompetens och vi har en stark elevhälsa med goda kunskaper om hur vi kan hjälpa de elever som är i behov av särskilt stöd.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019