Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lunnevads folkhögskola söker rektor/ledare
Unik Resurs i Sverige AB
Lunnevads folkhögskola grundades 1868, för 150 år sedan och är en av Sveriges äldsta folkhögskolor. 1930 övergick skolan i dåvarande landstingets ägo vilket innebär att dagens huvudman är Region Östergötland. Skolan är naturskönt belägen i kulturlandskapet mellan Linköping och Mjölby. Vi har ca 200 elever, varav 100 bor på skolans stora internat. På skolan arbetar ca 40 personer. Vi erbjuder en danslinje, en konstlinje, en musiklinje och en allmän kurs med olika inriktningar. Under sommaren erbjuder vi olika sommarkurser och konferenser.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

ST-läkare i allmänmedicin, Vårdcentralen Skärblacka
Region Östergötland
Skärblacka är det mindre samhället med närhet till både Norrköping, Linköping och Finspång. Hit tar du dig lätt med bil och buss med hållplats precis utanför vårdcentralen. Organisatoriskt tillhör vi Närsjukvården i Finspång som är en egen produktionsenhet inom Region Östergötland. Vi erbjuder dig en primärvård med stor bredd och handlägger stor variation av medicinska frågeställningar - allt från akut vård, uppföljningar, förebyggande vård, barnhälsovård, äldrevård och rehabilitering.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Sommarvikarie till Kisa
Systembolaget AB
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Kisa söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 17 timmar försäljning och 3 timmar lokalvård. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Ladugårdsförman
Jarl Pontus
Ladugårdsförman sökes till mjölkproduktion på Normstorp Säteri! Besättningen består av 300 mjölkkor samt rekrytering . Arbetet bedrivs med 4 st VMS robotar. Vi söker dig som har erfarenhet av mjölkproduktion. Seminutbildning. Tycker om att ha stort ansvar och ta egna initiativ. Kan arbeta självständigt. Viss traktorvana. Välkommen med din ansökan till Pontus 0708174921 pontus@normstorp.se Du ska vara positiv och ha lätt för att samarbeta och ha viljan och drivkraften att göra så bra resultat som möjligt. Gården Normstorp Säteri ligger strax utanför Linköping
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Sommarjobb inom systemutveckling
Ida Infront
Ida Infront söker dig som studerar inom området IT med inriktning systemutveckling och som är intresserad av att komplettera din utbildning med praktisk erfarenhet. I sommar har du möjligheten att utvecklas hos Ida Infront! Det finns många fördelar med att arbeta för oss. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag som bygger samhällsviktiga system. Vi har en platt organisation och stabil kundbas och finns placerade i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping!
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Undersköterskor till uppstart av vårdföretag
AdeoCare
AdeoCare söker nu undersköterskor som vill vara med att starta uppTeam Norrköping. Den 27 februari kommer AdeoCare starta sin första verksamhet utanför stockholm, närmare bestämt iNorrköping. För första gången i historien inför Norrköpings kommunvalfrihetinom hemtjänst vilket självklart Adeocare deltar i.Som medarbetare på AdeoCare behöver du tycka om att ha roligt på jobbet! AdeoCare-teamet jobbar hårt för att forma en god arbetsmiljö och trygga team.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Sommarjobb hos OKQ8 Klinga Norrköping
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Sommarjobb hos OKQ8 Motala
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Strategisk inköpare till Saab
Skill
Är du en strategisk inköpare som vill jobba i en högteknologisk miljö? Då är du den vi söker! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Ekonomiassistent till leverantörsreskontra
Skill
Vill du vara en del av leverantörsreskontragänget på Saab? Då är det just dig vi söker! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018