Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
GEODETISK MÄTNINGSTEKNIKER
Mätpartner i Östergötland AB
På Mätpartner i Östergötland har vi tillsammans en bred och gedigen kompetens inom geodetisk mätteknik med tillämpning inom de flesta områden. Vi arbetar med traditionell mätteknik och håller noggrannhet och kvalitet högt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Restaurangbiträden till ny restaurang i Valla, Linköping
George Saado
Taste in House är en ny restaurang i Valla, på Bjälbogatan i Linkäping. Restaurangen kommer att starta upp i början av september och konceptet är libanesisk mat och pizzeria. Vi söker nu några restaurangbiträden som kan arbeta del/heltid- Arbetsuppgifterna är att hjälpa till i köket, diska, servera. Tidigare erfarenhet inom samma yrke är en merit. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Sr Technical Consultant/Architect Network till Iptor
Dfind IT AB
Sr Technical Consultant/Architect Network till Iptor Iptor söker nu en Sr Technical Consultant eller en Technical Architect Consultant inom Network. Beroende på din bakgrund och erfarenhet finns en öppning där rollen anpassas efter önskemål och expertis. Gemensamt för båda tjänsterna är en ansvarsfull roll med stort kundfokus och ett nära samarbete med dina kollegor. Du kommer att få jobba i en global organisation och i teknikens absoluta framkant! Läs mer om Iptor på www.iptor.com/sv/.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Utvecklare inom WordPress till Prek
Dfind IT AB
Utvecklare inom WordPress till Prek Vill du jobba i ett team där ditt bidrag är väsentligt och synligt? Har du erfarenhet och kunskaper inom webbutveckling och gillar utmaningar? Då är detta tjänsten för dig! Om tjänsten Prek har idag två utvecklarteam, ett i Linköping (Sverige) och ett i Marbella (Spanien). Teamen jobbar gemensamt med att driva utvecklingen av verksamhetens projekt framåt. Med teknikens hjälp har vi möten varje dag och samarbetar i projekten. Utvecklarteamet i Spanien är spanjorer vilket innebär att mycket av den interna kommunikationen sker på engelska.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Rekrytering av maskinoperatör på heltid!
StudentConsulting
Vår kund är i behov av en maskinoperatör! Är du en person som gillar att arbeta praktiskt, har intresse för teknik och är noggrann samt uthållig? Då ska du söka tjänsten som maskinoperatör! Vår kunds företag startades på 1950-talet och är idag etablerat på flera orter runt om i Sverige och har ca 50 anställda. De arbetar med försäljning och marknadsföring av ventilations- och skorstensprodukter med fokus på inneklimat i lågenergihus. Vår kund ser sina anställda som sin viktigaste resurs där medarbetarna ska ges tillfälle att växa och utvecklas.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Operatör till Saabs Rörverkstad
Skill
Har du god materialkännedom och vill arbeta i en bred verkstadstjänst på Saab? Vi söker dig med lång erfarenhet av verkstadsarbete. På Saabs Rörverkstad i Linköping får du chansen att arbeta med varierade arbetsuppgifter! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 25-09-2018

Medarbetare till kvinnoboendet Elsa
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET OCH ARBETSBESKRIVNING Elsa är ett boende för kvinnor i missbruk.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Drifttekniker
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Som drifttekniker hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kund. Arbetet är omväxlande och socialt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Dietist
PTJ Primärvård Trädgårdstorgets vårdcentral
Om Praktikertjänst Primärvård AB Praktikertjänst Primärvård är ett helägt dotterbolag till Praktikertjänst AB som har över 8000 anställda i hela Sverige. Om PTJ Primärvård Trädgårdstorgets vårdcentral Trädgårdtorgets Vårdcentral ligger centralt i Linköping. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland med auktorisation inom vårdvalssystemet. Vi är en verksamhet i tillväxt. Arbetsuppgifter Enligt uppdragsbeskrivning för dietist i primärvården Övrig information Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Expander i Åtvidaberg söker CNC-operatör!
Skill
Expander i Åtvidaberg söker nu en CNC-operatör (svarv) med programmeringskunskaper. Om företaget Expander system är världsledande inom lösningar för ledslitage. Expander konstruerar skräddarsydda lösningar för en mängd olika applikationer: från tunga maskiner inom gruvdrift till applikationer inom konstruktion och skogsbruk.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018