Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lagermedarbetare inom kemikaliehantering till Sisource!
Academic Work
Vill du jobba i ett bolag med familjär stämning som ställer krav på kvalitet och noggrannhet? På Sisource erbjuds du en varierad tjänst där du får stora möjligheter att utvecklas inom flertalet områden. Du arbetar dagtid och har även flexibla möjligheter i din roll! OM TJÄNSTEN Sisource är ett bolag som arbetar med chemical managment services, även kallat CMS. De erbjuder skräddarsydda lösningar inom kemikalieprocesser till sina kunder.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Frisör sökes
Julliets Frisör
Nu söker vi på Julliet´s Frisör en eller flera kollegor för anställning till vår salong. Vi söker dig som är utbildad frisör eller under Utbildning/trainee med möjlighet att arbeta. Vill du veta mer? Kontakt: wasterlundlinda@gmail.com
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-01-2020

Barnvakter sökes i och utanför Linköping
Give me a hand AB
Nu söker vi fler barnvakter i Linköping. Här kan ni läsa mer om familjerna som behöver barnpassning: En familj som har två barn på 3 och 7 år. De behöver hjälp då och då och behöver en erfaren barnvakt som de kan kontakta vid behov. En familj strax utanför Linköping som söker en barnvakt för hjälp vid behov. Familjen har 1 barn på 5 år. En familj i Linköping som söker en barnvakt för hjälp framförallt varje vardagar (torsdagar eller onsdagar) samt ev någon helg. Familjen har två barn på 2 och 3 år. En familj utanför Linköping som söker en barnvakt för hjälp vid behov.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

LFV söker Systemingenjörer inom Radio och Transmission
LUFTFARTSVERKET
Enheten Teknikuppdrag (TU) är resursleverantör för förvaltnings- och utvecklingsuppdrag samt projekt. Enhetens uppdrag omfattar både LFVs operativa och administrativa system. Områden som TU arbetar med är bland annat tekniska utrustningar för flygtrafikledningstjänst och kommunikations-, navigations- och övervakningstjänst. Inom LFV gör vi just nu en förändringsresa med ny teknik, nya förutsättningar och ett ökat ansvar vilket betyder att vi växer som organisation.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Man utanför Boxholm söker personlig assistent
VIVIDA ASSISTANS AB
OM JOBBET En man bosatt strax utanför Boxholm söker nu en personlig assistent. Mannen är halvsidesförlamad, har afasi efter en stroke samt epilepsi. Han bor tillsammans med sin familj och arbetet kommer främst utföras i deras hem. Mannen behöver stöd i vardagen med bland annat kommunikation och träning. I arbetet ingår även att hjälpa till med hushållssysslor samt att följa med på aktiviteter utanför hemmet. DU SOM SÖKER ÄR Vi söker dig som är mogen, glad och omtänksam.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Anläggningsförvaltare med placering i Linköping
Försvarsmakten
FMTIS Genomförande enhet syd, söker fyra nya civila medarbetare som Anläggningsförvaltare med placeringsort en i Karlskrona, två i Hästveda och en i Linköping. Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband , FMTIS, är det strategiska ledningsförbandet och utgör fundamentet för Försvarsmaktens ledningsförmåga. Vi är ett insatsförband som bland annat: • Leder, prioriterar, underhåller och förvaltar FM Strategiska nät, inbegripande bland annat FM sensor-nät och FM larmfunktion och anläggningar. • Vi verkar i fred, kris och krig och är ständigt insatta. • Vi verkar dygnet
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Undersköterskor till Medicinska och geriatriska akutkliniken
Region Östergötland
Medicinska och geriatriska akutkliniken tillhör Närsjukvården i centrala Östergötland. Kliniken har cirka 200 anställda. Den ena halvan, Sektionen för akut internmedicin, består av medicinska akutvårdsavdelningen (MAVA) och medicinska observationsavdelningen (MOA). På MAVA/MOA vårdas patienter med ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser och avdelningen har ett fokus på akuta tillstånd och akut utredning.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Verksamhetschef, Akutkliniken
Region Östergötland
Akutkliniken Universitetssjukhuset i Linköping med cirka 200 anställda, varav 59 läkare (varav 32 specialister i akutsjukvård), 25 vårdadministratörer, 58 sjuksköterskor och 29 undersköterskor, är en del av universitetssjukhuset och ingår organisatoriskt  i Närsjukvården i centrala Östergötland. Vi utreder och behandlar i genomsnitt 143 patienter per dygn, varav 25-30  läggs in på sjukhuset för fortsatt vård. Inom kliniken ryms också en enhet för komplext sjuka äldre. Vi är den akutklinik i Sverige som kommit längst vad gäller införande av akutläkare.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Vi söker optiker som vill utvecklas inom högspecialiserad ögonsjukvård!
Region Östergötland
Ögonkliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping omfattar kliniken i Linköping, öppenvårdsmottagningen vid lasarettet i Motala samt syncentralen i Linköping. Organisatoriskt är ögonkliniken en del av Sinnescentrum i Östergötland. Vid kliniken i Linköping ges dels länssjukvård till invånarna i centrala och västra länsdelarna och dels högspecialiserad vård till invånare i Östergötlands, Jönköpings och Kalmar län. I stort sett alla typer av ögonsjukdomar diagnostiseras och behandlas vid kliniken. Så här beskriver en av våra optiker hur det är att arbeta hos oss: ”Jag trivs fantastiskt bra!
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Systemförvaltare ekonomisystem till digitaliseringsavdelningen
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Digitaliseringsavdelningen har omkring ett 90-tal anställda och är belägen i Pronovahuset vid Motala ström.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019