Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppchef med erf. av kompetensförsörjnings- och projektstyrningsarbete
Polismyndigheten, Nationellt forensiskt centrum
Avdelningskansliet på Nationellt forensiskt centrum (NFC) är en stödverksamhet med uppdraget att utveckla och förvalta stödjande funktioner inom hela verksamheten, allt från utbildning, kvalitet, FoU, processtyrning, beredning, infrastruktur till inköpsdelar. Kansliet har nyligen omstrukturerats och har nu en funktionell ansvarsindelning och är grupperade enligt följande: • Utbildning, FoU samt projektstyrning • Verksamhetsplanering/-uppföljning, process samt kvalitet • Samordning • Mottagning Vi söker nu en gruppchef till den grupp som arbetar med utbildning, projektstyrning och FoU.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Staffing Service Assistants till Academic Works Linköpingskontor
Academic Work
Vill du komplettera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work? För att fortsätta ha branschens nöjdaste kunder utökar vi nu vårt Staffing Service-team! Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att arbeta analytiskt, ha mycket eget ansvar och att ha många bollar i luften i ett energiskt och ambitiöst företag? Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant redan idag!
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Däckmontörer till Euromaster i Linköping!
Academic Work
Trivs du med att arbeta fysiskt? Gillar du att mecka och har du ett intresse för bilar? Euromaster behöver förstärkning av däckmontörer under högsäsongen vilket omfattar ca 1 månad med start 25 mars. Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker två däckmontörer till Euromaster i Linköping. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Euromaster.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Business Process Specialist till världsledande företag inom IT & Teknologi
Market Partner Scandinavia AB
Together with Market Partner, leading companies within the IT and Telecom industries get access to the most skilled technology-, sales- and marketing professionals. Market Partner Scandinavia is trusted advisor to some of the most well-known brands in the Nordics and the world.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Vill du jobba som DÄCKSKIFTARE, sök nu!
Q Bemanning & Rekrytering AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-04-2019

Utbildad förskollärare till föräldrakooperativet Björnligan
Föräldrakooperativet Björnligan
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Lokalvårdare till Linköpings tågstation helger (25%)
Primär Fastighetsförvaltning
Om företaget PRIMÄR Fastighetsförvaltning är ett förvaltningsföretag inom teknisk och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, energitjänster, fiber- och teleteknik samt stationsunderhåll. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter 350 Mkr.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Stödpedagog till Katterumsvägen
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.  VÅR VERKSAMHET Vård- och omsorgskontoret med över 4000 anställda ansvarar för vård- och omsorgsverksamheten i Norrköpings kommun.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Snickare sökes till SEFAB
OnepartnerGroup Östergötland AB
SEFAB växer och det gör även deras medarbetare. Vill du vara en del av ett stabilt och tryggt företag som tror på sina medarbetare och som lägger fokus på etikfrågor? Vill du tillhöra ett företag som trots sin storlek lyckats behålla en familjär känsla? Nu har du chansen. Om kundföretaget SEFAB levererar tjänster i form av både traditionell byggentreprenad och partneringprojekt. Bolaget bildades 1997 och har idag 160 anställda med en omsättning på ca 750 miljoner kronor om året (2018).
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Senior Projektledare Gripen E
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019