Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Timanställd student till Institutionen för datavetenskap
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för datavetenskap (IDA) grundades 1983 men våra rötter går tillbaka till tidigt 1970-tal.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Praktiskt inriktad systemingenjör till simulatorutveckling
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 26-11-2018

ETP Transmission söker Ekonomichef
Skill
Söker du ett jobb där du får möjlighet att vara med och påverka och driva utvecklingen genom din kompetens och ditt intresse för ekonomiska frågor? Har du bred erfarenhet av ekonomiskt arbete och söker en spännande utmaning kommer du att trivas bra som ekonomichef hos ETP. Om företaget ETP Transmission AB, ett bolag i Indutrade-gruppen, är ett spjutsspetsföretag inom teknikområdet hydrauliska spännförband.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Tekniker till provning inom mekanisk industri!
Skill
Som tekniker hos ETP Transmission kommer jobba med mekanisk provning. Tjänsten innebär variation, du kommer både skruva och meka men även arbeta mycket teoretiskt! Sök redan idag om jobbet kan vara något för dig! Om företaget ETP Transmission AB, ett bolag i Indutrade-gruppen, är ett spjutsspetsföretag inom teknikområdet hydrauliska spännförband. Med egenutvecklade produkter har vi lyckats etablera en ledande position inom tre affärsområden; allmän maskinbyggnad, industriell träbearbetning och metallbearbetning. Försäljningen sker via återförsäljare samt till ett begränsat antal OEM.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

LSS Stödassistent
Attendo
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Vill du vara med att utvecklas? Är DU intresserad av att arbeta på gruppbostad?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Systemtekniker med erfarenhet av drift och servrar till Formpipe
Skill
Nu söker det familjära Linköpingskontoret efter sin nästa kollega. Förutom att du lovas en arbetsplats där du respekteras, får vara dig själv och ha kul erbjuds du även avancerad problemlösning med drift av system i världsklass. Om företaget Formpipe Software AB (publ) är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management). Vi utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Våra programvaror hjälper organisationer att fånga, hantera, distribuera och sätta information i ett sammanhang.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system
Dfind IT AB
Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system Vill du vara med och utveckla framtidens intelligenta maskiner? Vill du stärka din kompetens genom att arbeta i en tekniskt komplex miljö? Vill du dessutom vara en del av ett team bestående av kompetenta kollegor som har roligt på jobbet? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsbeskrivning Som mjukvaruutvecklare på Husqvarna kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta med hårdvarunära programmering av robotgräsklippare. Du kommer att jobba med C-programmering i Eclipse-miljö.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Project Quality Manager för uppdrag hos spännande kund i Finspång!
Poolia Stockholm AB
Har du teknisk bakgrund samt tidigare erfarenhet av projekt- och kvalitetsarbete? Vi söker just nu en Project Quality Manager för konsultuppdrag hos vår kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till sista mars 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Om tjänsten Som Project Quality Manager är du en del av projektkärnteamet Sub-PM Quality och rapporterar till tilldelad projektledare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Strategisk inköpare för konsultuppdrag i Finspång!
Poolia Stockholm AB
Vi söker just nu en Strategisk inköpare inom området Machined Parts till vår spännande kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till 2019-03-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som strategisk inköpare kommer du att arbeta med strategifrågor för köpområdet och dess leverantörer, initiera och medverka vid utveckling av leverantörer och leverantörsnätverk samt vara med i utvecklandet av organisationens inköpsverksamhet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Taktikbefäl
Försvarsmakten
Enhet Andra Helikopterskvadron är en av Försvarsmaktens Helikopterflottiljs fyra helikopterskvadroner. Skvadronen verkar inom den markoperativa arenan vilket innebär att vår uppgift är att understödja främst armén med lufttransporter av personal och materiel för att öka markförbandens rörlighet och möjlighet att verka i oväntade riktningar. Skvadronen har även i uppgift att understödja polisens insatsenheter med lufttransporter. Dessutom stödjer vi civila myndigheter varje år med bland annat brandsläckning och sjuktransporter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018