Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinoperatörer
Motala Verkstad Group AB
Motala Verkstad Group (”MVG”) är en koncern inom verkstadsindustrin med fokusering mot tillverkning och service av produkter som kräver tung kvalificerad maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG består av moderbolaget Motala Verkstad Group och dotterbolagen tillika produktionsenheterna Motala Verkstad i Motala, Blue Future Gustavsvik, Höje och Norra Verken i Kristinehamn samt Sjölanders Mekaniska i Västerås. Tillväxt sker både organiskt och genom förvärv.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Commercial Project Manager
Siemens AB
Join us on our journey into the future #Siemens Be part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda. By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for the future's smart industry and electrifying passenger and freight transport, we make reality of our vision of a sustainable world. You will be working alongside the Medium Gas Turbine Project Management team, reporting to the Head of Commercial Project Management in Finspong.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Arbeta extra i butik i oktober!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Vill du ha ett extrajobb i butik under oktober? Har du möjlighet att jobba tre gånger i veckan? Sök tjänsten redan idag! Vi söker nu två studenter till ett butiksuppdrag under oktober med fokus på inventering. Du kommer att arbeta i en stor och välkänd yrkesbutik ute i Tornbyområdet med inventering men tjänsten innebär även en del lagerpåfyllnad och butiksplock. Arbetsuppgifterna består av att på ett snabbt och korrekt sätt räkna produkterna i varuhuset och att föra in korrekt saldo för samtliga artiklar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 25-09-2019

Finspångs Tekniska söker en Driftchef till avdelning Avlopp!
EISS Rekrytering & Search AB
Finspångs Tekniska är ett miljöteknikföretag som erbjuder ett omväxlande arbete där du har stora möjligheter att påverka. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång. Vi söker nu en Driftchef till avdelning Avlopp! Din roll I rollen som Driftchef Avlopp har du det övergripande ansvaret för driften på avdelningen. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för en grupp på fyra drifttekniker, hanterar tidrapportering och håller i löne- och medarbetarsamtal för dessa.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Elmontörer för underhåll och nybyggnation
Tekniska Verken Linköping Nät AB
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Biträdande universitetslektor i tema Teknik och social förändring
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för Tema var först i Sverige att erbjuda en akademisk miljö för tematiskt organiserad, tvärvetenskaplig och samhällsrelevant forskning.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Leg. dietist sökes till konsultuppdrag inom primärvård i Norrköping
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker en Dietist till uppdrag inom primärvård i Norrköping. Som dietist delar du med dig utav dina kunskaper och erfarenheter inom nutritionsområdet på arbetsplatsen. Du kommer arbeta med nutritions-/kostbehandling till patienter som har diagnos, sjukdom eller besvär där kosten har en central roll. Du som söker får gärna ha några års erfarenhet i yrket och meriterande om du tidigare har arbetet inom primärvård. Du har ett stort engagemang i ditt jobb och är en god lagspelare till dina medarbetare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Siemens söker System-trainee
Skill Rekrytering & Bemanning AB
Nu har du chansen att söka tjänsten som System-trainee. Här får du ett fritt arbete med många möjligheter och chansen att bli Siemens nya stjärna! Om företaget Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Kylproduktionen i Linköping växer - Är du en av våra nya kyltekniker?
Tekniska Verken i Linköping AB (Publ)
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Omsorgsfull personlig assistent sökes till centrala Norrköping
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Beskriver du dig själv som positiv, ärlig och har lätt för att samarbeta? Då kan detta vara perfekta jobbet för dig! Om tjänsten: Vi söker en till kollega till en av våra manliga kunder. Han är 56 år, bor tillsammans med sin fru i centrala Norrköping och har tidigare levt ett mycket aktiv liv. Han har drabbats av en obotlig neurologisk sjukdom och har nu ett stort hjälp- och omvårdnadsbehov.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019