Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teacher, Mathematics
Internationella Engelska Skolan Linköping
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 34 schools and around 24,000 students across the country.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Professor i företagsekonomi med inriktning mot strategi
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-07-2018

Samordnare till Valthornsgatans vårdboende
Linköpings kommun
Om Leanlink Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, IT, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Snickare/byggarbetare i Linköpingsområdet
Högloftet Företagscentrum AB
Vi söker en snickare till Höglofthus för arbete i Linköping med omnejd. Dina arbetsuppgifter består bland annat av renovering av vatten-, brand- och inbrottsskador i villor. Även visst produktionsarbete i fabrik. Det är stor variation av arbetsuppgiffterna. Vi ser gärna att du är utbildad och erfaren men kan även tänka oss att ta emot dig som är lärling. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du även har BE, C eller CE-körkort.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Våtrumsarbetare till Linköpingsområdet
Högloftet Företagscentrum AB
Vi söker en kollega till Höglofthus som självgående kan utföra våtrumsarbeten i Linköping med omnejd. Dina arbetsuppgifter består bland annat av renovering av vatten-, brand- och inbrottsskador i villor. Även visst produktionsarbete i fabrik. Det är stor variation av arbetsuppgiffterna Du behöver ha våtrumsbehörighet och B-körkort samt kunna svenska i tal och skrift eftersom du ska följa instruktioner via system från försäkringsbolag och även har mycket kundkontakt under ditt arbete
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

C-chaufförer för sommarjobb med god chans till förlängning sökes!
StudentConsulting
Har du C-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en C-chaufför som kommer att jobba med att leverera post och paket med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag. Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kommer att arbeta heltid på oregelbundna tider mellan 03.45-19 enligt ett fastställt schema med uppstart i mitten av juni och över hela sommaren.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

CE-chaufför sökes för sommarjobb på heltid med god chans till förlängning!
StudentConsulting
Har du CE-kort och vill arbeta natt för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag. Du kommer att arbeta med körningar av paket och post. Uppdraget kommer att pågå under v. 25-34 och dina arbetstider kommer att vara nattid med varierande arbetstider enligt schema.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Lärare i Svenska och Engelska till Berzeliusskolan år 7-9
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

Vi söker chaufförer till liftdumper och lastväxlare
Lernia
Om företaget GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter 3,5 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se. Arbetsuppgifter Vi söker chaufförer till liftdumper och lastväxlare för GDL Transports verksamhet i Linköping.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

Junior inköpslogsitiker omgående till attraktivt företag...snabbt
Q Bemanning & Rekrytering AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018