Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Homepartysäljare - Linköping
MORE THAN LOVE AB
Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Är du intresserad av att lära dig och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är med ett bra sexliv, oavsett om det är på egenhand eller tillsammans. Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Avdelningschef kommunikation och kvalitet tillika kvalitetschef
Linköpings kommun
Om Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa en levande och trygg kommun för alla. Tillsammans utvecklar vi den attraktiva, spännande och hållbara staden! Samhällsbyggnad handlar om hur städer, byggnader och infrastruktur kan utformas för att ge en bra livsmiljö för våra invånare. Linköping är en av Sveriges snabbast växande städer. Det gör jobbet på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen spännande och ansvarsfullt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Operatörer till industrin!
Adecco Sweden AB
Är du en ansvarsfull och lättlärd person? Har du tidigare erfarenheter av industriarbete med fokus på kvalité och produktivitet? Då har vi konsultuppdraget för dig! Om tjänsten Du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund i utkanten av Linköping. Du kommer att arbeta i en industrimiljö där du är del av ett team som arbetar efter företagets uppsatta mål. Det ställs krav på kvalité och produktivitet vilket du gillar då du är effektiv och noggrann som person.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Fastighetsskötare till ett av Sveriges största privata fastighetsbolag
Skill
Vill du vara med från början? Vi bygger ett helt nytt kvarter där du får möjlighet att se det växa fram och lära dig hur byggnaderna ska skötas. När hyresgästerna flyttar in får du ansvar för fastighetsskötseln i det här kvarteret. Om företaget Fastighets AB L E Lundberg, med huvudkontor i Norrköping, är en av Sveriges stora privata fastighetsägare och förvaltar över en miljon kvadratmeter lokaler och bostäder på 10 orter runt om i landet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Vi söker nu gårdspersonal med förarbevis för hjullastare till vår kund
Lernia Linköping
Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med materialhantering, så som sortering och förflyttning av material med truck, hjullastare. Din bakgrund Vi söker dig som: • Har gymnasial utbildning gärna inom industri, teknik eller liknande • B-körkort * Förarbevis för hjullastare • God datavana Personliga egenskaper Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Vikarie i skola och fritidshem till Hagbyskolan
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Senior Teknikinformatör
Etteplan
Din roll  Som Senior Teknikinformatör på Etteplan finns stora möjligheter, många fler än du kan ana.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

ST-läkare, Klinisk immunologi och transfunsionsmedicin
Region Östergötland
Klinisk immunologi och transfusionsmedicin (KITM) är en del av Diagnostikcentrum i Östergötland. Vi är en länsövergripande, ackrediterad enhet som erbjuder diagnostik inom klinisk immunologi samt dygnet-runt laboratorieservice och medicinsk kompetens inför blodtransfusioner. Här arbetar totalt cirka 88 personer som består av biomedicinska analytiker, biologer, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Inom klinisk immunologi utförs allergianalyser, autoantikroppsdiagnostik och cellulärimmunologiska analyser för att påvisa immunbristtillstånd.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 26-03-2018

Gruppchefssjuksköterska
Vardaga
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Montör kablagetillverkning
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. Avdelning Vehicle Systems i Linköping är en enhet under stark internationell tillväxt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018