Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är Du Cambios nästa Mjukvaruutvecklare?
Academic Work
Cambio är marknadsledande i Norden vad gäller att utveckla heltäckande E-hälsolösningar, specialiserade för den offentligt finansierade hälso- och sjukvården. Här får du chansen att jobba med ditt stora intresse (mjukvaruutveckling), modern teknik och samtidigt veta att du bidrar till något positivt i samhället. Du startar din karriär som ’Cambian’ på ett välplanerat sätt med tryggheten av en fadder. Är du den vi söker? OM TJÄNSTEN Academic Work söker en mjukvaruutvecklare till det växande Cambio! Företaget har idag 550 medarbetare och nu kan du bli en del av teamet i Linköping!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Nya Rydsskolan
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018

Databasadministratör, Medicinsk teknik och IT, Region Östergötland
Region Östergötland
Medicinsk teknik och IT (MTIT) är Region Österötlands samlade partner för medicinsk teknik och IT. Vi tillhandahåller, förvaltar och utvecklar IT-stöd, medicinteknisk utrustning och medicintekniska system för att säkerställa hög säkerhet för patienter och medarbetare samt god tillgänglighet med hög kostnadseffektivitet. Arbetsbeskrivning Här får du möjligheten att arbeta i en stor och komplex miljö, på en kvalificerad nivå med teknik i framkant.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Flexibelt extrajobb som Produktambassadör i Linköpingstrakten
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Projektledare inom IT sökes!
Framtiden AB
Är du en person som söker efter nya utmaningar? Hos vår kund kommer du få möjlighet till att planera, koordinera och strukturera leveransprojekt för tekniska lösningar! Ansök redan idag, eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter I tjänsten som projektledare hos vår kund kommer du driva projekt för både hårdvara och mjukvara och du kommer ha mycket kundkontakt. Du kommer ha ett övergripande ansvar för alla projekt och vara med ifrån början, att lägga tidsplanen till att avsluta projektet och det sker i ett nära samarbete med kunderna och företagets olika avdelningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Kontaktperson LSS Linköping
Tranås kommun
Kontaktperson LSS i Linköping Tranås Kommun söker en kvinnlig kontaktperson för ett uppdrag med en 18-årig tjej i Linköping. Som kontaktperson finns du där som ställföreträdande vän till kunden för att minska den sociala isolering som oftast drabbar en person med funktionsnedsättning. Som kontaktperson till denna tjej träffas man en eftermiddag/kväll per vecka (tisdag-fredag). Uppdraget är flexibelt och träffarna bestäms ihop med kunden. Kontaktpersonen kan även följa med kunden på fritidsaktiviteter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Mätvärdesoperatör till Tekniska Verken i Linköping
Poolia Linköping AB
Är du en god administratör, som gillar struktur och siffror? Då kan det här uppdraget vara något för dig. Vi söker nu en mätvärdesoperatör till ett stort och spännande företag. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till 2019-12-31 med start omgående. Det är på heltid med placering i Linköping. Intervjuer och urval sker löpande.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Säljare kontorsmaterial (webshop)
DSolution
Vill du vara en del av vår resa?Vi ska fortsätta växa - vi behöver dig för att lyckas med det!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Timanställd student till Institutionen för datavetenskap
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för datavetenskap (IDA) grundades 1983 men våra rötter går tillbaka till tidigt 1970-tal.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Praktiskt inriktad systemingenjör till simulatorutveckling
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 26-11-2018