Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Controller/Verksamhetsekonom, Centrum för verksamhetsstöd och utveckling
Region Östergötland
Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetsstöd? Vår vision är att bidra till Region Östergötlands utveckling genom att skapa branschens bästa verksamhetsstöd. Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) levererar tjänster inom HR, ekonomi, arkivverksamhet, regional biblioteksverksamhet, vårdnära verksamhetsutveckling, folkhälsa, medicinsk teknik, IT, facility management och upphandling. Ett brett och spännande uppdrag med andra ord! Vi utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Extrajobb för studenter på lager i Linköping!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker för kunds räkning lagerpersonal till vår bemanning i Linköping. Tjänsten innebär lagerhantering samt eventuellt truckkörning. Vi söker personal som vill jobba extra, och ett krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, i form deltidsarbete på minst 50%, studier eller F-skattsedel. Behovet kan komma att variera men du bör vara tillgänglig för arbete under minst ett par dagar i veckan. Krav för tjänsten är att du har truckkort, helst med A+B behörighet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Extrajobb inom livsmedelsproduktion
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker personal iför hösten som är intreeserade av att jobba extra. För att kunna vara aktuell för tjänsten måste du vara flexibel och kunna arbeta flera dagar i veckan och även helger. Samt att du uppfyller kravet att du är studerande eller har någon annan form av syssellsättning på minst 50%. Företaget där du kommer att arbeta är en av Sveriges största producenter inom livsmedel. Här får du möjlighet att vara en del av produktionsverksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer att variera då du kan komma att arbeta på olika avdelningar inom verksamheten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Doktorand i matematik
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Vid Matematiska institutionen (MAI) bedrivs såväl utbildning som forskning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Montör med kunskap i CNC till Flowserve
Q Bemanning & Rekrytering AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Universitetsadjunkt i Biologi
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver såväl grundutbildning som forskning och forskarutbildning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Verksamhetsutvecklare av mjukvarutest
Q i Linköping AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Vi söker dig sjuksköterska till hemsjukvården i Norrköping
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande. Krav Körkort Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemannin
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Barnskötare/resurs till Nygårdsskolan
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Undersköterska, Avd 27 Öron-, näs- och halskliniken
Region Östergötland
Öronkliniken i Östergötland ingår i Sinnescentrum och ansvarar för högspecialiserad öron-, näsa- och halssjukvård inom den sydöstra sjukvårdsregionen samt länssjukvård. På Universitetssjukhuset i Linköping har ÖNH-kliniken en mottagning, logopedi, hörselvård, tolkenhet och vårdavdelning. Verksamheten i Linköping består av cirka 150 engagerade medarbetare av olika professioner som tillsammans jobbar för en bra arbetsmiljö och en patientsäker vård. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig ett stimulerande, roligt och omväxlande arbete med både kirurgisk och onkologisk omvårdnad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018