Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent till centrala Linköping, 100% start 1/9
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Butikschef - Linköping, Ekholmen
Synoptik Sweden AB
Vi söker en engagerad och ansvarsfull butikschef som vill vara en förebild för sina anställda när det gäller handel och service! Som butikschef på Synoptik i Ekholmen erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver både detaljhandelsförsäljning och optisk verksamhet. Du leder och coachar dina medarbetare i en driven och positiv anda mot butikens försäljningsmål.   I din medarbetargrupp ingår en optiker och två optikerassistenter/säljare som du coachar och utvecklar. Merparten av din tid kommer du tillbringa ute i butiken med din personal.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Produktspecialist till Formpipe!
StudentConsulting
Är du van vid att arbeta i Microsoft-miljöer och brinner för problemlösning och felsökning? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi söker nu efter en produktspecialist åt vår kund Formpipe i Linköping. Formpipe är ett programvarubolag inom ECM som erbjuder produkter åt större företag, myndigheter och organisationer. Deras olika programvaror fångar, strukturerar, effektiviserar och distribuerar informationsflöden och hjälper företag och organisationer att ta kontroll över den ökade mängd information som uppstår i dagens samhälle.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Sjuksköterska, innovativa avdelning B92, Urologiska kliniken
Region Östergötland
Urologiska kliniken i Östergötland är en del av Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC). Kliniken har cirka 100 anställda och är en länsgemensam klinik med verksamhet på Universitetssjukhuset i Linköping och Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Avdelning B 92 ligger i nyrenoverade lokaler i huvudbyggnaden och består av 20 vårdplatser där vi bedriver både högspecialiserad urologisk vård med elektiva såväl som akuta patienter, 6 av dessa finns vid en 5 dygnsenhet där det bedrivs planerad korttidsvård tillsammans med kirurgiska kliniken.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Säljansvarig
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Senior Project Manager
Saab Dynamics AB
Do you want to lead the work to develop a broad range of high technology products within Saab Dynamics portfolio? Join the Project Management Office at Saab Dynamics Development! Your role You will be a member of the Project Management Office (PMO) within the Development Unit.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Säljare sport & hälsa
XXL sport & vildmark AB
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap. Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Sjuksyrra AB söker operationssjuksköterska till universitetssjukhus i Li...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad operationssjuksköterska till operation. Vi söker enop-sköterska som kan ortopedi eller allmänkirurgi med inriktning mot gyn och urologi Var? Linköping Behov? V.33-44 Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operation.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Undersköterska Natt Vikariat, Attendo Linköping, Vikingstad hemtjänst
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Sjuksyrra AB söker 2 anestesisjuksköterskor till AnOpIva på universitets...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi 2 kvalificerade sjuksköterskor till operation. Var? Linköping Behov? V.33-44 Arbetstider? Dagtid/Kväll/Natt Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på operation.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019