Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Socialsekreterare till barn och ungdom myndighet på socialkontoret
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Socialkontoret i Norrköpings kommun sätter barnens uppväxtvillkor i fokus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Sjuksköterska till Endoskopienheten- Dagkirurgiska kliniken Norrköping
Region Östergötland
Sjuksköterska till Endoskopienheten, Dagkirurgiska kliniken Vrinnevisjukhuset. Endoskopienheten är sedan 1 januari 2018 organiserad inom Dagkirurgiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Planerad inflytt i nya lokaler beräknas till april- maj 2019. Till dess huserar vi i Röntgens lokaler. I Dagkirurgiska kliniken ingår Endoskopienheten tillsammans med Operationsenheten, Uppvakningsavdelning samt Step Down i en geografisk sammanhållen verksamhet som kommer att vara placerad centralt på sjukhuset.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

1-3 lärare till Dagsbergs skola
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Leg Sjuksköterska till Värmlandsgatan 16
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Trafikledare, järnväg
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. På Trafikledning jobbar vi i händelsernas centrum dygnet runt med tekniska system och många kontaktytor för att skapa ordning i trafiken. Vi leder och övervakar trafiken på 98 400 km statliga vägar och 12 000 km statliga järnvägar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Förste forskningsingenjör 6 mån till Laboratoriet för organisk elektronik
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Technical Account Manager
Atea
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som Technical Account Manager. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.     "På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Vi söker dig sjuksköterska i Norrköping
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor för uppdrag i Norrköping. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande. Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Vi söker dig sjuksköterska till hemsjukvården i Norrköping
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande. Krav Körkort Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemannin
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

CNC Operatör med erfarenhet
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1500 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018