Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stödpedagog till Katterumsvägen
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.  VÅR VERKSAMHET Vård- och omsorgskontoret med över 4000 anställda ansvarar för vård- och omsorgsverksamheten i Norrköpings kommun.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Snickare sökes till SEFAB
OnepartnerGroup Östergötland AB
SEFAB växer och det gör även deras medarbetare. Vill du vara en del av ett stabilt och tryggt företag som tror på sina medarbetare och som lägger fokus på etikfrågor? Vill du tillhöra ett företag som trots sin storlek lyckats behålla en familjär känsla? Nu har du chansen. Om kundföretaget SEFAB levererar tjänster i form av både traditionell byggentreprenad och partneringprojekt. Bolaget bildades 1997 och har idag 160 anställda med en omsättning på ca 750 miljoner kronor om året (2018).
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Tekniker Norrköping
InfoCare Service AB
We know technology, but everything we do is about people. BRINNER DU FÖR ATT GE SERVICE OCH LÖSA IT-PROBLEM? InfoCare söker studenti Norrköping för uppdrag hos spännande och välkänd kund! OM TJÄNSTEN För att söka den här tjänsten behöver du vara student och ha minst ett par år kvar på din utbildning. Tjänsten innebär ”back-up” för ordinarie personal vid sjukdom eller ledighet. Fast ersättning per månad samt timersättning för utfört arbete vid tillfälle. Du kommer hjälpa medarbetarna hos våra spännande kunder med varierande tekniska problem och utmaningar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Chaufförer
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

DevOps/Operations Engineer
Dfind IT AB
DevOps/Operations Engineer Vill du vara del av en spännande resa på ett produktbolag i en expansiv fas? Vill du samtidigt ha en nyckelroll som kommer att ansvara för driften i en komplex utvecklings- och testmiljö? Som pricken över i:et, vill du vara en del av ett bolag som har den anställde i fokus samt där work life balance är ett ledord? Då är detta tjänsten för dig! Revide växer snabbt och letar nu efter sin nästa stjärna i form av en DevOps Engineer till deras Norrköpingskontor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Allmän händig
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Sektionschef sektionen för verksamhetsinnehåll i frivård
Kriminalvården
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Frivård är kriminalvård som äger rum ute i samhället. Ett straff i frivård innebär både kontroll och stöd för de dömda och syftar till att minska risken för återfall i brott.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Säljare till Husqvarna Division distrikt Östergötland/ Sörmland
Husqvarna AB
Är du en starkt motiverad, relationsskapande och driven person med stor erfarenhet av försäljning? Vill du arbeta med några av branschens absolut starkaste varumärken? Då kan rollen som distriktssäljare Östergötland/ Sörmland för vårt Svenska säljbolag passa dig! Du kommer erbjudas möjligheten att arbeta i ett marknadsledande företag och ansvara för några av företagets viktigaste kunder. Om tjänsten Husqvarna Division Svenska säljbolag marknadsför och säljer Husqvarnas produkter inom affärsområdet skog & trädgård.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Hårgänget söker frisör
Hårgänget
Vill du vara en av gänget som jobbar i en central salong mitt i city? Då är detta något för dig. Erfarenhet är ett plus, men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka. Vi kräver dock att du är utbildad. Då du kommer att arbeta med kunder så är det bra om du behärskar svenska språket. Vi har två tjänster varav den ena är på deltid 50-75% och den andra är på heltid. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Löneadministratörer sökes i Östergötland
Pema People AB
Vi söker nu ett flertal löneadministratörer till olika uppdrag i Östergötland. Efterfrågan på denna typ av tjänst ökar hos många av våra kunder och vi har ett ständigt flöde av förfrågningar. Uppdragen kan variera i form av uppdragslängd, anställningsformer etc. Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning samt gärna två års arbetslivserfarenhet inom området.  ARBETSBESKRIVNING I dina arbetsuppgifter som löneadministratör ingår bland annat: • Hantering av den löpande löneprocessen. • Hålla dig uppdaterad och informerad om lagar och avtal. • Utföra arbetsgivarintyg. • Inkomstup
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 16-03-2019