Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erbjudande om examensarbete
E.ON Energilösningar AB [SE]
Erbjudande om examensarbete E.ON tillsammans med NOAH letar efter en kemiinriktad student inom område energi/miljö som är intresserad av ett spännande examensarbete till hösten. Energimarknaden förändras och det är ett helt nytt energilandskap som växer fram och efterfrågan av förnybara energikällor ökar. E.ON är med och driver förändringen och vi vill att det genomsyrar allt vi gör, från samarbeten till hållbara energilösningar som sätter våra kunder i fokus.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Medarbetare till vår uthyrnings- och serviceavdelning, Vernum Maskin
Gillar du maskiner, praktisk arbete och service?
Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Är du vår nästa Quality Sales Coach?
Webhelp Sweden
OM TJÄNSTEN SOM QUALITY SALES COACH Webhelp Nordic utökar nu ledningen med en Quality Sales Coach till vår kund Telenor.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Säljansvarig
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Chef till vuxenutbildningen
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Butiks - och receptionsföreståndare Norrköpings Konstmuseum
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Norrköpings Konstmuseum är en nationell aktör med ett internationellt nätverk.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Intendent till Norrköpings Konstmuseum
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET  Norrköpings Konstmuseum är en nationell aktör med ett internationellt nätverk.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Biträdande vårdenhetschef, avdelning 12, Kirurgiska kliniken
Region Östergötland
Kirurgiska kliniken, på Vrinnevisjukhuset i Norrköping är en del av centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård i Östergötland (CKOC). Kliniken är indelad i tre huvudsektioner: kolorektalsektion, övre abdominell sektion och sektionen för allmän kirurgi.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Lärare i musik
Prolympia Norrköping
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Centralt beläget i Drags vackra lokaler i Industrilandskapet har Prolympia i Norrköping sina lokaler, granne med universitetet och ett stenkast från Folkparkens grönska. Här erbjuder vi en fristående grundskola som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för elever från årskurs fyra till nio. Personalen är vår viktigaste resurs. Vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Ambitiös Arbetsledare/Hovmästare
Kolmården
Vildmarkshotellet ligger mitt i natursköna Kolmården, alldeles intill djurparken med magisk utsikt över vattnet. Under vintern som varit har hotellet renoverats och ur dammet har det formats bland annat helt nya restaurang- och barmiljöer- allt för att förhöja våra gästers upplevelser ytterligare. Vi tror på att mat skall beröra och inte minst integrera. Därför ser vi inte enbart att våra gäster skall erhålla en vällagad måltid utan en hel och fantastisk matupplevelse. Brinner du för spännande gästmöten och att skapa upplevelser i världsklass? Ser du utmaningar och inte problem.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019