Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Leg. dietist sökes till konsultuppdrag inom primärvård i Norrköping
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker en Dietist till uppdrag inom primärvård i Norrköping. Som dietist delar du med dig utav dina kunskaper och erfarenheter inom nutritionsområdet på arbetsplatsen. Du kommer arbeta med nutritions-/kostbehandling till patienter som har diagnos, sjukdom eller besvär där kosten har en central roll. Du som söker får gärna ha några års erfarenhet i yrket och meriterande om du tidigare har arbetet inom primärvård. Du har ett stort engagemang i ditt jobb och är en god lagspelare till dina medarbetare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Siemens söker System-trainee
Skill Rekrytering & Bemanning AB
Nu har du chansen att söka tjänsten som System-trainee. Här får du ett fritt arbete med många möjligheter och chansen att bli Siemens nya stjärna! Om företaget Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Omsorgsfull personlig assistent sökes till centrala Norrköping
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Beskriver du dig själv som positiv, ärlig och har lätt för att samarbeta? Då kan detta vara perfekta jobbet för dig! Om tjänsten: Vi söker en till kollega till en av våra manliga kunder. Han är 56 år, bor tillsammans med sin fru i centrala Norrköping och har tidigare levt ett mycket aktiv liv. Han har drabbats av en obotlig neurologisk sjukdom och har nu ett stort hjälp- och omvårdnadsbehov.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Teamleader inom sälj - Norrköping/Linköping
Sector Alarm AB
Du kommer ha en nyckelroll i ett av Sveriges karriärföretag där det finns stora möjligheter att utvecklas och avancera. Du kommer bli en teamledare som får möjligheten att bygga upp ett eget team och ansvara för rapportering, uppstöttninig vid både introduktioner av nya säljare samt rekrytering.     Sector Alarm Vi vill ge våra kunder personlig service och hjälpa dem fokusera på det som är viktigt, vilket för oss är trygghet. Vår produkt tryggar upp och säkrar våra kunder och deras vardag.   Vi letar efter dig som är... Målmedveten, relationsskapande och gillar utmaningar!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Säljare till Martin & Servera Restauranghandel i Norrköping
Martin & Servera AB
”Sammanhållningen är det bästa på vår arbetsplats. Man får alltid hjälp när arbetsbördan är extra stor, och det omvända: det känns självklart att rycka ut och hjälpa kollegor. Att få jobba med kunderna, med roliga samtal och glimten i ögat, är det viktigaste för mig.” Daniel Sunding, säljare, Östersund Våra säljare på Martin & Servera möter våra kunder inom restaurangbranschen varje dag! Kunderna representerar en mångfald av språk, internationella kök och kulturer från hela världen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Postdoktor i naturvetenskapernas och/eller teknikens didaktik
Linköpings Universitet
LINKÖPINGS UNIVERSITET ledigförklarar minst en anställning som Postdoktor i naturvetenskapernas och/eller teknikens didaktik med placering vid Institutionen för samhälls- och välfärdsstudier, från 2020-01-01 vid Institutionen för beteendevetenskap och lärande Arbetsuppgifter TekNaD är en ämnesdidaktisk forskningsmiljö inom naturvetenskapernas och teknikens didaktik, med placering vid Institutionen för samhälls- och välfärdsstudier, från 2020-01-01 vid Institutionen för beteendevetenskap och lärande, Linköpings universitet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Engagerad systemanalytiker med inriktning mot ekonomi och inköp
Holmen AB
I skogen växer framtiden. Väx med oss! Gillar du struktur och vill jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt? Din nya arbetsplats? Holmen IT är koncernens centrala IT-funktion. Hos oss sitter flertalet av koncernens IT specialister vilket gör att du alltid har nära till kunniga kollegor. Idag är vi omkring 50 medarbetare och vår huvudort är Norrköping. Vi sitter i vackert belägna lokaler vid Strömmen i centrala Norrköping med bara några minuters promenad till resecentrum.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Förste forskningsingenjör i Ytors Fysik och Kemi
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Kundansvarig säljare Norrköping
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt Chevron i England).
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Vi söker ekonom med erfarenhet av löneadministration!
Studentwork Sweden AB
Till vår kunds räkning söker vi just nu en ekonom/ekonomiassistent med erfarenhet av löneadministration. OM TJÄNSTEN Detta kommer vara ett vikariat med start i början av november 2019 fram till januari 2021. Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till vår kund. Frågor gällande tjänsten går via Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019