Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kundtjänstmedarbetare sökes till Telenor i Norrköping!
Webhelp Sweden
Är du sugen på att börja det nya året med ett nytt jobb? Är du dessutom en person som älskar att hjälpa andra och drivs av att jobba mot mål? Då har vi på Webhelp ett jobb för dig! Vi söker nu nya kollegor till vår säljande kundtjänst för vår uppdragsgivare Telenor, och vi hoppas att just du är en av dem! OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE Blir du en av våra medarbetare kommer du få jobba på en ung och fartfylld arbetsplats där vi alltid strävar efter att ha kul på jobbet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-12-2019

Kvalitetskoordinator (vikariat)
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en Kvalitetskoordinator (vikariat 1,5 år) med placering i Norrköping   Enheten för verksamhetsstyrning (VSE) söker nu en vikarie under ca 1,5 år, för en medarbetare som ska vara föräldraledig. VSE ingår i avdelningen Styrning och Planering och enheten ansvarar för tillämpning och efterlevnad av Sjöfartsverkets modeller inom verksamhets-, kvalitets och miljöstyrning. Vi utgör stödet till verksamheten för att uppnå sina mål för verksamheten och inom utveckling och förvaltning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Zoolog till Kolmården
Kolmården
Kolmårdens mission är att inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur. Att all vår verksamhet dessutom sker i en magisk arbetsmiljö i de vackra Kolmårdenskogarna med savannens djur som granne och med en utvecklingsresa som bara fortsätter är unikt. Vi söker nu en briljant Zoolog som kan bidra till vår djurhållning i världsklass! Vad innebär rollen? I rollen som Zoolog är du ytterst ansvarig för djurvälfärden på Kolmårdens djurpark och du kommer även arbeta med vår systerpark , Furuviksparken.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Butiksmedarbetare
Telenor Sverige AB
Telenor söker medarbetare på heltid till butiken i Norrköping! Vilka är vi? Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass! Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att förklara på ett inspirerande och medryckande sätt. Du vågar ta för dig och är bra på att avläsa kundens behov.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

GSF söker Löneadministratör
LUFTFARTSVERKET
GSF är Luftfartsverkets och Sjöfartsverkets gemensamma servicefunktion. Vi är idag cirka 70 anställda i Norrköping och levererar kostnadseffektivt stöd till båda verken inom områdena: - Ekonomi - HR/Lön - Dokumentadministration - Intern Service  Som löneadministratör på GSF tillhör du gruppen HR/Lön som består av 12 medarbetare. Gruppen levererar ett brett spektrum av lönerelaterade och HR-administrativa tjänster till båda verken samt ansvarar för ett flertal HR-system.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Geophysical Programmer with interest in Oceanography
SMHI
Would you like to develop the oceanographic models of the future? Now the oceanographic unit at SMHI’s research department is strengthening the work on ocean and climate related questions in order to meet the needs of society. We offer a stimulating environment with external contacts and flexible working methods. The oceanographic unit at SMHI’s research department conducts research and development on the marine environment, marine climate, and operational oceanography.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Kurator sökes!
Norrköping
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Centralt beläget i Drags vackra lokaler i Industrilandskapet har Prolympia i Norrköping sina lokaler, granne med universitetet och ett stenkast från Folkparkens grönska. Här erbjuder vi en fristående grundskola som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för elever från årskurs fyra till nio. Personalen är vår viktigaste resurs. Vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Leveransplanerare till Bravikens Sågverk
Holmen
I skogen växer framtiden. Väx med oss! Är du lösningsorienterad? Vill du bli vår nya kollega och dela vår resa mot ett hållbart byggande?  Din nästa arbetsplats? Bravikens sågverk är ett modernt och effektivt sågverk för konstruktionsvirke av gran och tall. Vi drivs av vår passion för trävaror och ligger långt fram när det gäller att använda ny, banbrytande teknik. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt. Hos oss jobbar drygt 100 medarbetare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Bli vår nästa säljare/Account Manager!
StudentConsulting
Vill du utvecklas inom försäljning och nå nya höjder internt hos oss på StudentConsulting? Vad vi erbjuder: •Utvecklas inom försäljning och nå nya höjder •Stärka företag genom människor och människor genom jobb •Vara del av ett framgångskoncept och snabb tillväxtresa •Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång Har du vad som krävs för att bredda försäljningen i Linköping/Norrköping?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Verksamhetschef för grundskolan till utbildningskontoret
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019