Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sockerbagarna söker konditor till sitt bageri i Norrköping.
Sockerbagarna i Östergötland AB
Vi söker en erfaren och hängiven konditor till vårt bageri i Norrköping. Dina arbetsuppgifter kommer vara allt från att stryka upp biskvier till att göra fina bröllopstårtor samt räkna kalkyler mm. Vi söker dig med utbildning och god erfarenhet av ovan och har ett gediget kvalitets tänk. Vi ser gärna att du har arbetat i branschen i minst 3 år. B-körkort är ett krav. För oss är ordning och reda ett självklart motto och du är metodisk, effektiv och noggrann.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 29-03-2018

Fastighetsnät installatör / fibertekniker sökes.
Lincom AB
Lincom AB är ett Data, Säkerhet och Telekommunikationsbolag med fokus på närhet till våra kunder. Vi är en komplett leverantör av kommunikationslösningar inom telefoni, säkerhet och data. Vi är ett marknadsledande företag inom Data- och Telekommunikation, där vi hjälper våra kunder att utveckla sin infrastruktur och tjänstelösningar. Våra kontor finns i Norrköping samt Stockholm och våra uppdragsgivare finns både inom det privata näringslivet, samt inom den offentliga sektorn. Vi erbjuder helhetslösningar inom våra olika arbetsområden. Telekommunikation och Säkerhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Teknisk support till bensinkedja sökes!
Framtiden AB
Är du precis klar med gymnasiet och vill ut i arbete direkt? Är du en person som vill arbeta tillsammans med andra personer tätt omkring dig? Vill du ha ett yrke där du vill ta en del ansvar? Ta då chansen att få arbeta på denna spännande arbetsplats redan idag! Urval sker löpande. Dina arbetsuppgifter Som teknisk support till vår kund i Norrköping så kommer du tillsammans med ett team övervaka olika stationer i hela Sverige.På ett snabbt och smidigt sätt ska du som teknisk support lösa olika tekniska problem som kan uppstå på de olika stationerna runt om i landet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Senior Teknikinformatör
Etteplan
Din roll   Som Senior Teknikinformatör på Etteplan finns stora möjligheter, många fler än du kan ana.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Junior Teknikinformatör
Etteplan
Din roll   Som Junior Teknikinformatör på Etteplan finns stora möjligheter, många fler än du kan ana. Du kommer arbeta nära våra kunder inom olika branscher, med den gemensamma faktorn att de allra flesta är branschledande inom sitt område.     De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara delaktig i framställning av teknisk dokumentation där ett målgruppstänkande genomsyrar allt du gör.      Ditt dagliga arbete som teknikinformatör sker som regel i projektgrupper tillsammans med exempelvis konstruktörer, utvecklare, servicepersonal, utbildare, produktspecialister eller andra teknikinform
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Pema söker en servicetekniker på uppdrag av Olema Truckservice
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

CNC Operatör med erfarenhet
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1500 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Fritidspedagog till Tåby skola
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Tåby skola och fritidshem ligger på Vikbolandet ca 1,5 mil från Norrköping.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 26-03-2018

Service- och montagetekniker inom ventilation i Norrköping med omnejd
Ventus
Som ventilationsmontör hos oss kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter inom allt som rör ventilation. Du ska ha 2-3 års erfarenhet av rengöring, service, felsökning, driftsättning, injustering/flödesmätningar m.m. I tjänsten är ett av huvuduppdragen rengöring, service och utbyten av ventilation på primärt villor, radhus och fritidsfastigheter belägna i Norrköpings området med omnejd. Det gäller Imkanal, F, FX och FTX anläggningar. Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Arbetsmiljöchef till Infranord
Infranord
Infranord står inför en intressant resa. Allt fler transporter av människor och gods förväntas gå på räls och satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar ökar. Järnvägen är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen och har dessutom en hög kapacitet jämfört med andra transportslag. Det finns goda möjligheter för den som vill utvecklas i en spännande bransch tillsammans med Infranord. Följ med på vår resa. Om tjänsten Du blir ansvarig för att driva, samordna och koordinera arbetsmiljöarbetet inom Infranord Sverige.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018