Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinoperatörer
Motala Verkstad Group AB
Motala Verkstad Group (”MVG”) är en koncern inom verkstadsindustrin med fokusering mot tillverkning och service av produkter som kräver tung kvalificerad maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG består av moderbolaget Motala Verkstad Group och dotterbolagen tillika produktionsenheterna Motala Verkstad i Motala, Blue Future Gustavsvik, Höje och Norra Verken i Kristinehamn samt Sjölanders Mekaniska i Västerås. Tillväxt sker både organiskt och genom förvärv.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Kundserviceorienterad kassamedarbetare
Plantagen Sverige AB
På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna. Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Markstridsskolan söker Sektionschef (Plutonchef) till officersprogramet
Försvarsmakten
Är du en erfaren yrkesofficer med god analytisk och social förmåga, som stimuleras av att utveckla blivande kollegor? Då finns nu en möjlighet att söka sig till Markstridsskolan, som söker plutonchef till officersprogrammet. Sökande enhet Markstridsskolans uppgift är att utveckla samt utbilda och träna individer och förband i väpnad markstrid för nationella och internationella uppgifter. Det innefattar utbildning och träning på individ- kompani- bataljons- och förbandsnivå till utveckling av materiel, system och metoder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Markstridsskolan söker reservofficer till tjänst som lärare stridsteknik
Försvarsmakten
Vill du vara med och ta ett stort personligt ansvar för att utbilda och utveckla Försvarsmakten? Vill Du samtidigt vara en förebild för våra yngre kollegor? Då är detta ett bra jobb för Dig!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast Habiliteringen
Östergötlands Läns Landsting
Habiliteringen ingår som verksamhet i Närsjukvården i västra Östergötland. Vi är en specialiserad verksamhet som erbjuder habiliteringsinsatser till, så väl barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år och deras familjer, som till vuxna och deras anhöriga.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Trafiklärare
Bilskolan Mitt i Stan Motala AB
Välkommen till Bilskolan Mitt i Stan I Motala. Vi är Guldmedlemmar hos STR och är en modern och fräsch trafikskola centralt belägen i Motala. Skolan startades upp i februari 2012 med två lärare och sedan dess har verksamheten vuxit. För närvarande är vi fyra trafiklärare och en kontorist som arbetar tillsammans på Bilskolan.Vi jobbar med den senaste tekniken och det fräschaste materialet från STR. Vi använder oss av det digitala utbildningskortet så att elever och handledare enkelt kan se vad vi gått igenom på lektionerna och lätt kan träna vidare hemma.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Restaurangbiträde
Restaurang Nya Köket
Restaurang Nya Köket i Motala söker nu en person som kan hoppa in vid behov när det är mycket att göra eller vikariera vid sjukdomar och ledighet. Som restaurangbiträde arbetar man med att lägga upp mat till kunderna, viss kassaarbete kan också förekomma. För att klara av arbetet behöver man vara serviceinriktad, vara intresserad av att arbeta med människor och vilja vara i restaurangmiljö under lunchservering.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Säljare - Ingen erfarenhet krävs
Viafield Sweden AB
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären!Du kommer ingå i ett team med 30 stjärnsäljaredär ni arbetar med fält-och eventförsäljning. ArbetsuppgifterSom fält - och eventrepresentant ansvarar du för etablera kundrelationer samt presentera och förmedla våra samarbetspartners tjänster och utbud till nya och befintliga kunder. Viafield arbetar face2face detta innebär att du förmedlar produkten via kundmöten. Samtliga har fått information gällande besöket sedan innan. Vi arbetar enbart med starka och välkändavarumärken. Idag samarbetar vi med bl.a.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 24-09-2019

Distriktsläkare, Vårdcentralen Lyckorna
Östergötlands Läns Landsting
Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 800 listade patienter. Vi är populära hos våra patienter och antalet listade har ökat efter införandet av vårdval. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Läkare, Vårdcentralen Borensberg
Östergötlands Läns Landsting
Välkommen till Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal med närhet till vattnet, naturen, förskola, skola och alla bekvämligheter och bra förbindelser med både Motala och Linköping. Vårdcentralen Borensberg är en del av Primärvårdscentrum.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019