Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppledare Lager Nässjö
Tranpenad AB
Om oss Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Truckförare sökes för extrajobb dagtid och kväll!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Har du erfarenhet av truckkörning med motvikt? Är du en engagerad person som vill jobba extra vid sidan av dina studier? Då kan vi ha jobbet för dig! Vår kund är en snabbt växande verksamhet som nu vill utöka sin personalstyrka till sina två lager i Nässjö. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt truckkörning, främst med motviktstruck och städning på lagret. Andra diverse arbetsuppgifter så som plock och pack kan också förekomma. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo. Arbetstiderna är förlagda måndag-söndag mellan 7-16 eller 16-01.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Medarbetare till bemanningsenhet med inriktning mot funktionshinderomsorg
Sävsjö kommun
Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö! Bemanningsenheten är en resultatenhet organiserad inom kommunledningskontoret. Bemanningsenheten består bemanningschef, två bemanningssamordnare, tillsvidareanställda medarbetare "poolare" samt timvikarier. Enhetens uppdrag är att serva organisationens verksamheter med kvalificerad arbetskraft.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

ANDROID-UTVECKLARE TILL ALTEN
Alten Sverige AB
ALTEN i Jönköping växter och just nu har vi en mycket intressant möjlighet för dig som vill utvecklas inom app-utveckling. Vad vi erbjuder dig Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019

ELKONSTRUKTÖR TILL ALTEN JÖNKÖPING
Alten Sverige AB
Vad vi erbjuder dig Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019

PROJEKTLEDARE TILL ALTEN JÖNKÖPING
Alten Sverige AB
ALTEN i Jönköping växer och nu söker vi bland annat projektledare. Våra kunder finns inom en rad oilka branscher bland annat Industry, Life-science och Automotive samt geografiskt inom hela småland. Vad vi erbjuder dig Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Controller till Utveckling- och digitaliseringsavdelningen
Statens Jordbruksverk
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1600 personer, huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du bidrar till ett långsiktigt och hållbart jordbruk i hela Sverige. Detta i en god arbetsmiljö med goda förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid och möjlighet att jobba mobilt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Mellanstadielärare till Bäckseda skola
Vetlanda kommun
Bäckseda skola är en F-6 skola med 290 elever och ett tiotal nationaliteter. Elever och personal med olika ursprung och religion arbetar sida vid sida. Vi tror att det är en av faktorerna som gör Bäckseda skola till en bra arbetsplats, för både barn och vuxna. En plats där vi är toleranta, goda konfliktlösare och bra på att samarbeta. Där vi utbildar framtidens medborgare helt enkelt. Bli en av 2 900 medarbetare i Vetlanda kommun. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag. Vår kommun växer, både företag och invånare ökar i antal.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Montörer för omgående uppdrag i Gnosjö
Empleo Ljungby AB
TILL VÅR KUND RUDHÄLL INDUSTRI AB SÖKER VI NU DUKTIGA OCH ARBETSVILLIGA MONTÖRER. Tjänsten innefattar i huvudsak enklare montering. DIN PROFIL Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom industri. Utöver detta har du minst något års erfarenhet av verkstadsarbete, gärna som Montör. Du är en god lagspelaresom värdesätter ordning och reda samt är van att leverera med stor noggrannhet och god kvalitet. Som person är du flexibel, ansvarsfull och arbetsam.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Telefonsupport med start omgående
Onepartner Group AB
Till kund i Gislaveds kommun söker vi nu två personer som vill arbeta med telefonsupport under cirka 1-2 månader med start omgående. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019