Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Pressoperatör som gillar utmaning och problemlösning
Empleo Växjö AB
Dina arbetsuppgifter Till vår kund Steelform AB i Lammhult söker vi en erfaren Pressoperatör med intresse för tekniska lösningar och förbättringsarbete. Steelform är ett personligt, genuint och välkomnande företag som lägger stor vikt vid trivsel, kompetensutveckling och nytänkande. Tjänsten innebär såväl manuellt som automatiserat arbete i företagets presshall. Serierna är oftast korta, vilket ger dig som medarbetare stor variation. Runt omkring dig finns kompetenta och drivna kollegor som också drivs av förändringar och förbättringar.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Nu söker Luxaflex en Ekonomiassistent till kontoret i Anderstorp
Junic AB
Ekonomiassistent: Luxaflex Scandinavia utvecklar, producerar och marknadsför invändig fönsterinredning under varumärket Luxaflex®. Luxaflex Scandinavia har idag ca 200 medarbetare inom det nordiska verksamheten, och en omsättning på ca 400 Mkr. Luxaflex Scandinavia ingår i Hunter Douglas Group, som är världsledande inom branschen med bla det egna varumärket Luxaflex®. För mer info gå till www.luxaflex.se Vi söker nu en ekonomiassistent till Luxaflex i Andesrtorp..
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

The Babyshop Group are hiring to our Customer Service department in Jönköpi
Babyshop Group
Customer Service Agent Areas of responsibility As a Customer Service Agent, you will be resolving customer errands and communicating directly with the customers through e-mail, phone and chat. Therefore it is of utmost importance that you represent the Babyshop Group and it’s values at all times. Your daily tasks will include resolving customer errands by e-mail, phone, and chat, according to the schedule imposed by your direct supervisor.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Gruppchef inom byggprojektering WSP Växjö
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter WSP utökar och söker Gruppchef inom byggprojekteringg i Växjö. Har du erfarenhet av byggkonstruktion och stort intresse för ledarskap? Då har vi ditt drömjobb! WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Våra uppdrag är mycket varierande och vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete. Verksamheten du kommer ingå i omfattar K-projektering för hus-, industri- och stomprojekt, utredningar och skadebesiktningar. WSP Byggprojektering erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Byggnadsteknik.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Undersköterska i Värnamo
Pomona Hemtjänst & Städ
Pomona Hemtjänst & Städ ger det lilla extra. Vi utför alla typer av städtjänster för både företag och privatpersoner. Alla städuppdrag utförs med vår kunds behov i centrum. Vi strävar hela tiden efter att ge alla kunder en proffesionell städning och ett trevligt bemötande. För mer information om oss se www.pomonahos.se ERFAREN UNDERSKÖTERSKA/ PLATSANSVARIG VÄRNAMO HEMTJÄNST. Pomona kommer att starta upp hemtjänst enligt LOV i Värnamo kommun den 15 september. Vi söker dig som har lång erfarenhet av att arbeta som undersköterska och som har god lokal kännedom.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

CNC-operatör med stora utvecklingsmöjligheter!
Framtiden AB
Är du intresserad av teknik och gillar högt tempo? Då kan detta vara arbetet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att ställa och tömma robotmaskiner. Ställa maskinen görs via en dator. Det förekommer många olika ställ per dag på 9st maskiner. Avdelningen har sitt eget ansvar att planera sin dag utifrån uppdragen som ligger i arbetssystemet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Nu söker vi en Maskintekniker!
Framtiden AB
Är du en positiv och driven tekniker i början av din karriär eller som har jobbat något år. I så fall är detta jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att ställa och tömma robotmaskiner. Ställa kan göras både mekaniskt och via en dator det beroende på maskin. Det förekommer mellan 1 och 15 olika ställ per dag på 6st maskiner. Avdelningen har sitt eget ansvar att planera sin dag utifrån uppdragen som ligger i arbetssystemet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Sävsjö kommun söker Lärare till Hägneskolan
Sävsjö kommun, Barn- & utbildningsförvaltningen
Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö! ARBETSUPPGIFTER En elev spenderar en stor del av sitt liv i en grundskola, som grundskollärare kommer du alltså finnas i elevens vardag, ibland vara elevens centrum. Tjänsten innehåller insatser som stärker likvärdighet och kunskapsutveckling hos eleverna i förskoleklass och grundskolan.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lastbilsförare
TP-Frakt AB
Lastbilschaufför
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Innesäljare
Holm Trävaror AB
Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin.Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Bankeryd, Göteborg och Stockholm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018