Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trafikutvecklare Tåg
Region Jönköpings län
Jönköpings Länstrafik Har du ett intresse för hållbart resande och gillar tåg? Då kanske du är vår nya trafikutvecklare till tågtrafiken? Trafikavdelningen på Jönköpings Länstrafik har som huvuduppgift att utveckla och driva kollektivtrafiken i Jönköpings län. Tågtrafiken är en viktig del av vår verksamhet och vi strävar efter att ständigt få fler kunder som väljer hållbara resealternativ. Vår ambition är att leverera en tågtrafik av god kvalitet med en hög kundnöjdhet. Vi erbjuder dig En utvecklande och intressant tjänst där det kommer att hända mycket de kommande åren.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Vi söker engagerade kollegor till hemtjänsten!
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Hemtjänsten i Jönköpings Kommun består av ett 20-tal olika geografiska arbetsområden, från Gränna i norr till Tenhult i söder. Idag är vi 450 undersköterskor och vårdbiträden som tillsammans utför de omvårdnads- och servicetjänster som våra kunder är i behov av. Vi har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra 1600 kunder att bo i sina hem där de får individuellt utformat stöd som var och en behöver för en meningsfull vardag.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Food & Beverage Manager till Elite Stora Hotellet i Jönköping
Elite Hotels
Elite Stora Hotellet är Jönköpings mest anrika hotell med 167 hotellrum, gastropuben The Bishops Arms, en konferensavdelning fördelad på 12 lokaler och totalt 280 deltagare. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar, där anordnas allt från baler till julbord.Nu söker vi en Food & Beverage Manager som brinner för service ochutveckling.I arbetsuppgifterna ingår coachning av medarbetarna, praktiskt arbete i den dagliga driften, ekonomiska uppföljningar, beställningar och utvecklingsfrämjande aktiviteter i restaurangen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Undersköterska/samordnare
Värnamo kommun
Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Lärare i Förberedelseklassen Ängarydsskolan åk 7-9
Tranås kommun
Ängarydsskolan är en fyrparallellig 7-9 skola i Tranås kommun som nu söker en lärare för grundskolans senare år med undervisning i Förberedelseklassen. Skolan ligger centralt i Tranås, vilket innebär goda pendlingsmöjligheter och närhet till olika aktiviteter. Arbetsuppgifter Undervisning i Förberedelseklass, gärna med erfarenhet av matematik och NO åk 7-9. Arbetet kommer att ske i form av klassundervisning i förberedelseklass samt eventuellt stöd till elever enskilt och i mindre grupper. I uppdraget ingår ett tätt samarbete i arbets- och ämneslagen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Undersköterska natt till Kristinedals äldreboende
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på 3 plan. 20 av lägenheterna är korttidsplatser, 20 av lägenheterna tillhör äldreboendet och 20 tillhör demensboendet. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare och nu söker vi en ny medarbetare som vill arbeta vaken natt och bli en del av vår arbetsgrupp, Kanske är det du? Vad gör vi? Vi som arbetar på boendet arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimuli.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Undersköterska till Kristinedals korttidsenhet
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på tre plan. På hela äldreboendet arbetar ca 50 undersköterskor och vårdbiträden. Korttidsenheten består av 20 lägenheter. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Timvikarier inom vård och omsorg
Vetlanda kommun, Kompetenscenter
Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Vetlanda kommuns största förvaltningar. Vi jobbar med äldreomsorg, funktionshinderomsorg samt hälso- och sjukvård. Våra medarbetare finns exempelvis inom särskilt boende, hemtjänst, dagverksamhet och hemsjukvård. Att arbeta med människor med olika behov är ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete där du ger omvårdnad, stöd och service till de människor som har lagstadgad rätt till insatser. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver timvikarier till alla våra verksamheter inom vård- och omsorgsförvaltningen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Är du student? Se hit!
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till vår kund Skruf Snus i Sävsjö söker vi nu 15-20 maskinoperatörer samt 5 lageroperatörer med start redan i Juni. Vi söker nu dig som vill jobba hela sommaren med goda chanser till förlängning! Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som maskinoperatör och i dina arbetsuppgifter ingår kontroll, inställning och övervakning av maskinerna vid din arbetsstation. Arbetstider är förlagda på 5-skift. Arbetsperioden är mellan Juni och Augusti med möjlighet till förlängning efter semestern.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Personlig assistent för 61% schemarad till kvinna i Tranås
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i Tranås. Kunden är en kvinnan på 23 år med en medfödd ryggmärgsskada vilket gör att hon behöver hjälp i sin vardag med sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans. Blanda annat stöttning vid matsituationer, hygien, på- och av-klädnad samt arbetsuppgifter i hemmet så som exempelvis tvättning och städning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019