Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vik. Brevbärare, Jönköping
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Jönköping. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 10-08-2019

Butikssäljare Natt (ca 53%) till Circle K Nässjö
Circle K Detaljist AB
DO YOU LOVE FOOD? SO DO WE, LET'S MAKE FOOD-MAGIC! Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans. Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice! På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Tycker du om film, serier och har viljan att ge det lilla extra till någon
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-09-2019

Kock
Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Habo Kost lagar och serverar mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg, Vi driver även Restaurang Kärrsliljan . Vi lagar ca 1800 port.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Titel till bransch alt. kundnamn
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som trivs med att arbeta i en administrativ roll med många bollar i luften. I din roll kan självständigt arbete förekomma men också arbete tillsammans med dina kollegor.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Ekonomer för kommande behov
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller har kompenserande arbetslivserfarenhet som: • - Redovisningsekonom • - Löneadministratör • - Ekonomiassistent • - Controller • etc. Som ekonom kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdraget och kund. Tjänsten som ekonom är ett konsultuppdrag med start vid behov. Om dig Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av ett eller flera affärssystem samt excel. Vidare ser vi att du är noggrann, analytisk och lyhörd. Du gillar att ha kontroll på dina arbetsuppgifter och löser dom på ett ansvarsfullt arbetssätt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

IT-konsulter till kommande uppdrag
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller har kompenserande arbetslivserfarenhet som: • Systemutvecklare • Programmerare • Projektledare • Support/Helpdesk • etc. Som IT-konsult inom ett visst verksamhetsområde kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdraget och kund. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start vid behov. Om dig Vi ser gärna att både nyexaminerade och mer erfarna söker tjänsten hos oss då det finns olika roller som kan formas efter rätt kandidats profil. Som person ser vi att du har en god analytisk förmåga med ett välutvecklat logiskt t
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Sjuksköterska till Elsa-enheten
Region Jönköpings län
Elsa-enheten, Höglandssjukhuset Eksjö Är du sjuksköterska och nyfiken på att testa nya utmaningar? Vill du ta chansen att arbeta på olika enheter och få möjlighet att hitta vad just du brinner för? Då är detta jobbet för dig! Vi söker Enheten Legitimerade Sjuksköterskor i Allmäntjänstgöring (ELSA) är en verksamhet för sjuksköterskor som vill få nya kunskaper, en bredare erfarenhet och chansen att och hitta sin enhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Vik Socialsekreterare
Gislaveds kommun
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Hela människan i Jönköping söker omsorgsassistent
Hela Människan Jönköping
Hela människan i Jönköping söker omsorgsassistent till boendeenhet 50% med ev. möjlighet till utökning. Som omsorgsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att finnas inom vår boendeenhet. Boende enheten består i dagsläget av två boenden för bostadslösa med icke känd missbruksproblematik. Tillsammans med en kollega kommer du att ge stöd och vägledning till den enskilde individen i boendet genom att motivera, handleda, vara behjälplig i boendesök, kontakter med myndigheter och med praktiska insatser som städ och tvätt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019