Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknisk Säljare till HASCO Nordic
OnePartnerGroup Borås
Vi söker efter personer som står för kvalitet och framåtanda, som med övertygelse och engagemang kommer att utvecklas och utveckla HASCOs framgång. Vi söker dig som vill se effekterna av din delaktighet och arbete! Om kundföretaget HASCO är ett hälsosamt, internationellt mellanstort företag med 700 anställda, fördelade på 35 platser över världen. Baserat på HASCOs värdegrunder "agility, simplicity and performance", har vi etablerat oss själva till en ledande leverantör av standardiserade komponenter för formverktyg och plastindustri.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Är du den glada säljaren vi söker till Elgiganten i Gislaved?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vill du jobba på en arbetsplats där gemenskap och teamwork värderas högt? Är du samtidigt en driven person som brinner för försäljning? Då kan du vara säljaren vi söker. Nu söker Elgiganten i Gislaved en glad säljare till sin TV-avdelning, som brinner passionerat för god kundservice. Arbetsuppgifterna hos Elgiganten handlar främst om att hitta den perfeka lösningen utefter kunders frågor, önskemål och förväntningar. Du kommer främst jobba med försäljning av TV-apparater. Som säljare möter du kunder med behov av rådgivning och vägledning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Förskollärare till nyöppnad förskola, Kastanjen, Anderstorp
Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Anderstorp förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Förskollärare på Kastanjens förskola som är en nyöppnad förskola och i en småbarnsavdelning. Arbetsuppgifter Du arbetar med barn i åldern 1-3. Tillsammans med arbetslaget utvecklar du den pedagogiska verksamheten mot målen i läroplanen.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Personlig assistent till 50 årig kvinna i Gislaved
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se. Trivs du med att arbeta med människor, är omsorgsfull?
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Svenska Elkedjan AB - SÄLJARE till vår kundtjänst med fokus mot Tele, Data
Finnveden Säljkraft
Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag en av Sveriges största kedjor för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Vi erbjuder marknaden ett komplett elgrossistsortiment och paketerade lösningar, koncept och tjänsteerbjudanden inom analys, konsultation, installation och service, ofta levererat i olika former av entreprenadprojekt. Vi har en djup och lång kunskap att leverera både små och stora projekt - allt från mindre villor till stora fastigheter och industrier.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Vik. Brevbärare, Gislaved
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Syd
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gislaved. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) sortera post, samt arbeta i företagscenter. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Engagerad Lageransvarig till Reftele
Framtiden AB
Är du duktig på att genom handling leda och motivera andra? Vill du vara med och skapa värme, trygghet och trivsel? Då är det dig vi söker! Dina arbetsuppgifter Tjänsten erbjuder en bra balans och variation mellan operativa och administrativa arbetsuppgifter. Som lageransvarig är du delaktig i det praktiska arbetet men också är länken mellan dina medarbetare på kontoret och lagret. Du har ansvar över att arbetet på lagret är effektivt, fungerande och att alla på avdelningen arbetar mot de gemensamma uppgifter och mål som finns.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Håller du med oss....
EAB
…Och vill bli vår näst svetsare, lackerare, resemontör, maskinoperatör eller kanske arbeta på vår avdelning för reparation och service? Oavsett vilken typ av tjänst du är intresserad av kan vi på EAB erbjuda en rad olika möjligheter och yrken. Vi söker just nu dig som har en önskan om att växa och utvecklas tillsammans med oss. På EAB tror vi på hållbara relationer, med våra kunder, med våra leverantörer och självklart med våra medarbetare. Precis som vårt varumärke säger, så vill vi att du som medarbetare skall känna dig trygg och uppskattad. Det håller.® helt enkelt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 17-06-2019

EMAB söker ekonomiassistent på deltid
OnePartnerGroup GGVV AB
Den privatägda EMAB Gruppen har lång erfarenhet i metallbranschen. Vi har i över 100 år försett svenska och utländska kunder med plåtkomponenter. Vi hjälper våra kunder med i princip all sorts plåtbearbetning, från excenterpressning till manuell- eller automatiserad svetsning. De senaste åren har stora investeringar gjorts i personal, produktionsutrustning samt logistiksystem - allt för att kunna erbjuda prototyper, förserier och högvolymsserier med hög kvalitet och leveranssäkerhet. Är du en driven, engagerad och strukturerad person som vill jobba med ekonomi?
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Kommunhälsochef med passion för ledarskap och arbetsmiljö
Kommunstyrelseförvaltningen, HR-avdelningen
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Vi är en modig arbetsgivare i framkant vad gäller utveckling och ledning. Vi erbjuder ett gediget chefsutvecklingsprogram för att stärka och utmana dig som chef och ledare så att du kan utveckla såväl medarbetare som verksamhet.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019