Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fordonstekniker till Mekonomen Värnamo
Autorekrytering
Arbetsbeskrivning Som tekniker genomför du service, felsökning och reparationer. Du kommer att hålla kontakt med kunden genom hela processen från inlämning av bil till utleverans och ge vägledning vid eventuella frågor. Din uppgift är att se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Din profil Du har goda tekniska kunskaper och antingen fordonstekniker i grund och botten eller självlärd.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Order Management and Warehouse Leader
Lood Rekrytering
Är du en skicklig logistiker med ledarskapstalang? Som Logisikansvarig på NORMA Sweden får du möjligheten att ta ett helhetsansvar för vår logistikkedja – från strategi till excellent genomförande. NORMA Sweden ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av klamrar och kopplingslösningar. Våra kunder återfinns inom en rad olika segment från VVS till automotive, infrastruktur och tung industri. Vårt svenska huvudkontor med tillverkning och ett hundratal medarbetare finns i Anderstorp.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Operatörer med industrivana sökes!
First Personalpartner AB
Är du en positiv, noggrann och kvalitetsmedveten person som har industrivana? Se hit! Arbetsuppgifter Företaget vi nu söker Operatörer till är verksamma inom tillverkningsindustrin och är världsledande med att förse sina kunder globalt med kvalitetslösningar baserade på innovativ teknologi. När du arbetar som Operatör kommer du framförallt att övervaka maskinerna som tillverkar produkterna, men tjänsten kommer även att innebära ställande av maskin, påfyllning av material och diverse lättare underhåll och service.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Vi söker noggranna montörer
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi noggranna och effektiva montörer till våra kunder i GGVV-regionen. Det vill säga Gislaved, Gnosjö och Värnamo. Du kommer att arbeta med montering av metallprodukter vilket innebär att du arbetar med ritläsning och utifrån det monterar mindre detaljer. Du monterar mindre detaljer vilket gör att du bör vara fingerfärdig och smidig. Våra kunder fokuserar på hållbarhet, kvalite och noggrannhet. Vi ser därför att du också har dessa prioriteringar.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Förskollärare Sydvästen, Broaryd
Barn- och utbildningsförv, Team Norr/Söder, Sydvästens fsk omr
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Förskollärare Sydvästen, 3-5 års avdelning, Burseryd
Barn- och utbildningsförv, Team Norr/Söder, Sydvästens fsk omr
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på in arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Skicklig truckförare till vårt lager och förråd inför stundande högsäsong
Trioplast AB
Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 4 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland. Trioplastkoncernen består av fyra divisioner där Trioplast AB ingår i Sträckfilmsdivisionen.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Drifttekniker VA-verk
Tekniska förvaltningen, Tekniska - VA
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Arbetsuppgifter Underhåll och arbeten vid avloppsverk, vattenverk, pumpstationer och ledningsnät. Arbetet förutsätter noggrannhet och förmåga att arbeta i grupp. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Vattenmätartekniker
Tekniska förvaltningen, Tekniska - VA
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Arbetsuppgifter Vill du vara med och utveckla VA-verksamheten i Gislaveds kommun?
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Abonnentingenjör, VA
Tekniska förvaltningen, Tekniska - VA
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Vi söker en självgående abonnentingenjör med kunskaper i och intresse för va-lagstiftning och va-taxor. Som abonnentingenjör hanterar du alla frågor kring fastigheters anslutningar till de kommunala va-ledningsnäten.
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019