Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
LASTBILSMEKANIKER SMÅLANDSSTENAR
Svenstigs Bil AB Smålandsstenar
Scania söker fordonsmekaniker. IT STARTS WITH YOU På Scania på Svenstigs Bil behöver vi utöka med mekaniker för att möta våra kunders behov och söker nu dig som känner att du vill fortsätta att utvecklas inom mekanikeryrket. Vi söker dig som idag jobbar som bilmekaniker/fordonsmekaniker eller annan fordonsbakgrund som gillar att jobba med fordonselektronik och felsökning digitalt. Du har ett brinnande intresse för fordon och teknik och vill arbeta i en omväxlande roll som fordonsmekaniker med inriktning på professionella fordon som lastbil och buss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

VERKSTADSCHEF
Svenstigs Bil AB Smålandsstenar
SCANIA - IT STARTS WITH YOU VERKSTADSCHEF Smålandsstenar Vår nuvarande verkstadschef går i pension, därför söker vi nu hans efterträdare till vår Scania-verksamhet i Smålandsstenar. Har du erfarenhet av bil- och fordonbranschen och precis som vi brinner för att driva och utveckla människor och verksamheter? Har du tidigare haft en roll med arbetsledaransvar, där du är spindeln i nätet och förstår vikten av nöjda och engagerade medarbetare?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Produktionstekniker
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Servicehandläggare i Gislaved
Försäkringskassan
Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Servicekontorens syfte är att erbjuda samhällsservice och information till privatpersoner och företag. Myndigheternas samarbete ger dig som servicehandläggare ett helhetsperspektiv i din kontakt med medborgare och företagare. Arbetsuppgifter och ansvar Som servicehandläggare träffar du många individer med olika bakgrund i samhället.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Servicesäljare/kundmottagare
Hedin Helsingborg Bil AB
Om rollen Vi växer och behöver ytterligare en duktig Servicesäljare till vår bilverkstad där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation samt att stötta upp på reservdelssidan. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder. Du kommer arbeta med välkända varumärken vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Butiksdemonstratör/Eventpersonal extrajobb i Olofström
Brand Impact
Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning? Då är du personen vi söker! Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Administrativ enhetschef
Region Jönköpings län
Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus Då vår administrativa enhetschef snart går i pension letar vi nu efter Dig som vill bli vår nya administrativa enhetschef på Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus! Vi söker Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör som nu vill ta dig an din nästa utmaning! Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid i ett sammansvetsat och positivt arbetsteam.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Förskollärare till Smålandsstenars förskoleområde, Strandsnäs förskola 1
Barn- och utbildningsförvaltningen, Smålandsstenars förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning En av våra medarbetare ska gå vidare med andra arbetsuppgifter, därför söker vi en förskollärare till Strandsnäs förskola. Smålandsstenars förskoleområde ligger i södra delen av Gislaveds kommun.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

Kreativ förskollärare till Linneans förskola
Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Gullvivans förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Projektledare Skola-arbetsliv
Barn- och utbildningsförvaltningen
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018