Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stödresurs fritidshem, Burseryd
Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Sydvästens skolområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Bureskolan är en F-6 skola i Burseryd med ca 125 elever. På skolan finns två fritidsavdelningar med ca 50 inskrivna elever. Arbetsuppgifter Vi söker en stödresurs på ca 60 % till fritidshemmet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Grundskollärare Villstadskolan 4-6
Barn- och utbildningsförvaltningen, F-6
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Tjänsten innebär placering på Villstadskolan i Smålandsstenar. Villstadskolan är en mellanstadieskola med ca 200 elever.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Grundskollärare Gullviveskolan åk 4-6
Barn- och utbildningsförvaltningen, F-6
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Tjänsten innebär placering vid Gullviveskolan i Gislaved, som är en 4-6-skola med ca 400 elever i Gislaveds centralort. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i ett eller flera ämnen,i helklass,  grupp eller med enskilda elever.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Undersköterska, Mariagården
Socialförvaltningen, Vård och omsorg, ÄO Mariagården
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Man i Burseryd söker den perfekta assistenten, är det du?
Nordström Assistans AB
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team! . Hej!  Jag är en glad och pigg 25-årig man som bor med min familj i Burseryd.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Vill du arbeta som Digital & Creative Communicator?
Junic AB
Vill du arbeta som Digital & Creative Communicator?: Luxaflex Scandinavia utvecklar, producerar och marknadsför invändig fönsterinredning under varumärket Luxaflex®. Luxaflex Scandinavia har idag ca 200 medarbetare inom det nordiska verksamheten, och en omsättning på ca 400 Mkr. Luxaflex Scandinavia ingår i Hunter Douglas Group, som är världsledande inom branschen med bl.a. det egna varumärket Luxaflex®. För mer info gå till www.luxaflex.se Tjänsten är ett vikariat på ca. 16 månader och placeringen är i Anderstorp.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Pizzabagare/kock
Campino, Pizzeria och restaurang ( Jwonra AB)
Vi söker nu en person som ska sköta köket i vår restaurang. Vi vill att du har lång erfarenhet av på pizzabakning och även det turkiska köket. Utbildning är meriterande. Ansökan sker via mail där du berättar mer om dig själv. Kontakta Tomas för mer information.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Personlig assistent till kvinna utanför Jönköping
Kooperativet Olja
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Studie- och yrkesvägledare
Barn- och utbildningsförvaltningen, Gislaveds Gymnasium, SYV-organisation
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning I Gislaveds kommun har vi en gemensam SYV-organisation. Vi är placerade på olika skolor och har en gemensam chef. I SYV-organisationen ingår det 6 personer och vi har ett bra och nära samarbete med gemensamma möten.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Elgiganten söker vitvarusäljare
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker Elgiganten i Gislaved säljare till vitvaror och köksavdelningen. Arbetet är roligt, fartfyllt och fullt av utmaningar. Arbetsuppgiftera omfattar försäljning av vitvaror och kök. Arbetet innebär stort ansvar och det krävs att du är strukturerad. Du kommer jobba med sociala och trevliga kollegor och tillsammans hittar ni den bästa lösningen efter kundens önskemål. Du blir direkt rekryterad till Elgiganten och Uniflex sköter urval och intervjuer.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018