Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Extra Brevbärare, Gislaved
PostNord Sverige AB
Bli en del av vårt team Nu söker vi extra brevbärare till vårt kontor i Gislaved, med start omgående. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil och elbil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbete från företagscenter kan tillkomma. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, främst vardagar.  Extraanställning innebär att du anställs på 0% och får erbjudande om att arbeta när behov uppstår.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Förskollärare till Prästgårdens förskola, avd. Prästkragen
Barn- och utbildningsförvaltningen, Anderstorps förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Personlig assistent till kvinna
Kooperativet Olja
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

bärplockare
GATANG HANDELSBOLAG
Plocka bär i skogen ha bil och körkort eller en kompis som har bil och körkort måste vara två i skogen vara ordningsam och följa dom regler som vi har vara rädd om naturen och inte skräpa ner ha egna kläder för alla väder stövlar ett måste vara ute i skogen start 15/7 eller enligt överenskommelse. välkomna
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

URVAL! Operatör inom slipning till Smålandsstenar
Sågcenter AB
URVAL!! SågCenter är helhetsleverantören av sågteknik och slipservice för industriell trä- och plast/metallbearbetning. Vi vill vara branschens vassaste och mest pålitliga partner. Med innovativ produkt- och metodutveckling skapar vi förutsättningar för kundens framtida tillväxt och lönsamhet. Just nu befinner vi oss i en intressant utvecklingsfas och behöver därför förstärka vårt produktionsteam med ytterligare medarbetare. Vi söker nu en operatör som ska arbeta som slipare. Arbetet omfattar såväl maskinbearbetning som hantverksmässigt finlir.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist :

Produktambassadör, extrajobb i Gislaved
Brand Impact
Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning? Då är du personen vi söker! Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Lagerarbetare
Stebro Plast AB
Stebro Plast är ett företag inom plastbranschen med ca 70 anställda. Vi är belägna i Broaryd utmed väg 153. Stebro Plast är certifierade enligt ISO 9001, ISO 13485 och ISO 14001. Vi växer fort och behöver utöka vårt lager med ytterligare en person och söker därför för omgående anställning: LAGERARBETARE Arbetsuppgifter: Orderplock, iordningställande av gods, interna transporter, lastning och lossning av bilar, ut- och inleveranser i vårt affärssystem, EDI-hantering m.m. Erfarenhet: Vi ser gärna att du är en positiv och ordningsam person med tidigare erfarenhet inom branschen eller av l
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist :

Trainee/ST-läkare i allmänmedicin
Region Jönköpings län
Vårdcentralerna Bra Liv Vi söker framtidens läkare! Brinner du för primärvård och allmänmedicin? Drömmer du om att få arbeta brett med hälso-och sjukvård i en verksamhet som arbetar med ständiga förbättringar, kompetensutveckling och med framtiden i fokus? Sök då tjänst som Trainee/ST-läkare hos oss! Vårdcentralerna Bra Liv är alltid intresserade och positiva till möten med nya medarbetare! Vi söker Dig som har läkarexamen från annat EU-land och har skickat in dina papper till socialstyrelsen för svensk läkarlegitimation.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 30-07-2018

Montör till spännande uppdrag i Anderstorp!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu en duktig och glad montör till vår kund i Anderstorp. Företaget är den största leverantören i norden inom sitt segment och vi är mycket stolta över samarbetet med dem. Du arbetar i en ren, tyst och fräsch miljö tillsammans med andra duktiga montörer, vilket ger dig tillfällighet att knyta nya kontakter. Arbetstillvaron genomsysras av ett högt tempo och bidrar också till utvecklingsmöjligheter inom företaget. Arbetstid: Dagtid. Mån- tor 06:45- 16:00, fredag: slutar man kl.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

ST-läkare i allmänmedicin
Region Jönköpings län
Vårdcentralerna Bra Liv Vi söker framtidens läkare! Brinner du för primärvård och allmänmedicin? Drömmer du om att få arbeta brett med hälso-och sjukvård i en verksamhet som arbetar med ständiga förbättringar, kompetensutveckling och med framtiden i fokus? Sök då tjänst som ST-läkare hos oss! Vårdcentralerna Bra Liv är alltid intresserade och positiva till möten med nya medarbetare! Vi visar dig gärna runt på några av våra Vårdcentraler för att du själv ska få en känsla av var du tror att du trivs bäst. Vi söker Dig som har svensk läkarlegitimation.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 30-07-2018