Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Körsbärets förskola, Förskoleområde 3 i Gislaved
Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Gullvivans förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Körsbärets förskola ligger nära skog och består av två avdelningar; Spindeln och Myran. Förskoleområdet består av Körsbärets förskola, Solskenets förskola och Linneans förskola. Vi erbjuder dig en organisation där mångfald och olikheter ses som en styrka.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Säljare sommarextra Dressmann Gislaved
Dressmann AB
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 470 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består av 10 fashionkoncepter med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Materialhanterare Talent Plastics Gislaved AB
Talent Plastic Gislaved AB
Är du vår nya Materialansvariga medarbetare? Talent Plastics Gislaved AB: En kvalificerad samarbetspartner för projekt och produktion. Vi utvecklar formsprutade produkter och vidareförädlar produkter i termoplast till kunder inom elektronik, skog, bilindustri samt till verkstadsindustri. Företaget är ett helägt dotterbolag till Talent Plastics AB. Företaget omsätter idag 80 miljoner och är ca 44 anställda. Vi förenar det lilla företagets flexibilitet med de möjligheter vår koncerntillhörighet ger.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Förskollärare till Prästgårdens förskola, Anderstorp
Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Anderstorp förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Förskollärare på Prästgårdens förskola, avdelning Tussilagon som är en småbarnsavdelning. Arbetsuppgifter Du arbetar med barn i åldern 1-3. Tillsammans med arbetslaget utvecklar du den pedagogiska verksamheten mot målen i läroplanen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Förskollärare till Snickarens förskola, Anderstorp
Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Anderstorp förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Förskollärare på Snickarens förskola, avdelning Granen som är en småbarnsavdelning. Arbetsuppgifter Du arbetar med barn i åldern 1-3. Tillsammans med arbetslaget utvecklar du den pedagogiska verksamheten mot målen i läroplanen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Grundskollärare åk 2 på Ekenskolan
Barn- och utbildningsförvaltningen, Grundskola F-6, Ekenskolan
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Ekenskolan är en F-6 skola som ligger i Anderstorp och har ca 360 elever. Runt varje årskurs finns arbetslag med olika kompetenser. Vi ligger långt framme med olika digitala lösningar. Både elever och personal har en egen lärplatta.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Bitr. butikschef/Säljledare/ till Coop Anderstorp
Kf Göta
Coop Anderstorp är en väletablerad butik med ett brett sortiment och en tydlig ekologisk profil. Generösa öppettider 06.00-23.00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder. Butiken har ca. 10 medarbetare, plus några extrajobbare. Vi söker nu en Biträdande butikschef/Säljledare för avdelningen Mat & Dryck samt med A-ansvar för kolonial, som tillsammans med butikens medarbetare ska fortsätta utveckla vår uppskattade butik.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

EAB söker medarbetare inom kök och servering
EAB
Din roll På EAB serverar vi dagligen 120 matgäster i vårt mottagningskök. Som medarbetare inom kök och servering tar du emot färdiglagad mat. Du arbetar med att förbereda matsalen inför lunchen, men också med att servera och diska. Hålla fram mat till kantiner, samt rent och snyggt omkring dig är en del av arbetet. Förutom lunchen serverar vi även kaffe på förmiddagar och eftermiddagar. Övrig tid arbetar du med att säkerställa att kök och matsal är ren och trevlig att vistas i.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Vi söker dig som vill jobba extra.
Wikan Personal
Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Våra småländska kontor finns i Vetlanda, Eksjö och Anderstorp. Vi har ett stort behov av behovspersonal, både för direkt uppdrag och inför sommaren. Uppdragets längd kan variera och även arbetsplatserna.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Är du en av våra nya montörer på Isaberg Rapid i Hestra?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vill du jobba på ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter och där du kan utvecklas inom flera industriområden? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu fyra snabba och drivna montörer till vår kund i Hestra. Isaberg Rapid är beläget i Hestra och arbetar med tillverkning av häftapparater, spikpistoler, limpistoler och liknande. Monteringsavdelning är tyst, ljus och fräsch. Du jobbar tillsammans med flera härliga och glada medarbetare och tillsammans skapar ni en fin arbetmiljö.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019