Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Montörer för omgående uppdrag i Gnosjö
Empleo Ljungby AB
TILL VÅR KUND RUDHÄLL INDUSTRI AB SÖKER VI NU DUKTIGA OCH ARBETSVILLIGA MONTÖRER. Tjänsten innefattar i huvudsak enklare montering. DIN PROFIL Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom industri. Utöver detta har du minst något års erfarenhet av verkstadsarbete, gärna som Montör. Du är en god lagspelaresom värdesätter ordning och reda samt är van att leverera med stor noggrannhet och god kvalitet. Som person är du flexibel, ansvarsfull och arbetsam.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Telefonsupport med start omgående
Onepartner Group AB
Till kund i Gislaveds kommun söker vi nu två personer som vill arbeta med telefonsupport under cirka 1-2 månader med start omgående. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

PC-tekniker med start omgående
Onepartner Group AB
Till vår kund i Gislaveds kommun söker vi nu dig som är IT-intresserad och vill arbeta i en roll som PC-tekniker under cirka 1-2 månader med start omgående. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

materialutvecklare till gislaved folie
Randstad AB
Materialutvecklare arbetsbeskrivning. Har du ett stort intresse och kunnande inom polymera material? Är du kreativ och gillar utmaningen att få arbeta med materialutveckling i produkter som skapar färg, form och funktion i vår omgivning? På Gislaved Folie erbjuds du en kreativ och viktig roll inom företaget där du som materialutvecklare får en stor möjlighet att påverka och forma egenskaperna för framtidens dekorativa ytskikt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Telefonsupport
Onepartner Group AB
Till kund i Gislaveds kommun söker vi nu två personer som vill arbeta med telefonsupport under cirka 1-2 månader med start omgående.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Säljare med projektansvar sökes till Forsheda Hus
Jörgenulfnicklas AB
Om Forsheda Hus AB: Vårt mål är att vara den självklara professionella partnern i olika typer av byggsammanhang. Grunden för vår utveckling som företag är kundens krav och förväntningar, där vår strävan som partner och leverantör av väggar är att ligga på en oslagbar nivå såväl kvalitetsmässigt som prismässigt. Med rätt fokus på produkt och kompetensutveckling jobbar vi för ständig förbättring för att tillmötesgå kundernas behov.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Socialsekreterare
Gislaveds kommun
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Enheten för barn- och familj Myndighet söker 1 socialsekreterare till mottagningsgruppen för arbete med barn och unga upp till 20 år och deras föräldrar. Som socialsekreterare kommer du ta emot och hantera anmälningar/ansökningar.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Enhetschef för fastighetsdrift och skötsel Team 2
Gislaveds kommun
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Vi är en modig arbetsgivare i framkant vad gäller utveckling och ledning. Vi erbjuder ett gediget chefsutvecklingsprogram för att stärka och utmana dig som chef och ledare så att du kan utveckla såväl medarbetare som verksamhet.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Grundskollärare åk 4-6 på Bureskolan
Gislaveds kommun
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Tjänsten är en tillsvidareanställning på Bureskolans och Klockargårdsskolans skolområden avser i nuläget placering på Bureskolan i Burseryd. Bureskolan är en skola med ca 145 elever från Förskoleklass till åk 6.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Söker assistenter till Hestra Gislaved
Frösunda Omsorg AB
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019