Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Restaurangbiträde
Roadstar Gränna
Roadstar Gränna söker en engagerad och glad medarbetare. Vi bedriver restaurangverksamhet och nu söker vi en Restaurangbiträde. Arbetsuppgifter är allmänt förekommande sysslor i kök och matsal. Meriterande om du har kunskaper i asiatisk matlagning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och kan omfatta både dag- och kvällstid, vardagar och helger. Varmt välkommen att skicka din ansökan till följande e-postadress: andera_81@hotmail.com
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Erfaren pizzabagare
Pizzeria Alcamo
Erfaren pizzabagare. Även beredningen, inte bara bakningen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Montörer sökes till företag i Forserum!
Adecco Sweden AB
Är du noggrann och trivs med att arbeta med händerna? Tycker du om att arbeta såväl självständigt som i grupp? Då har vi ditt nästa arbete här! Om tjänsten Som montör ansvarar du för olika typer av montering och har en viktig roll i den dagliga produktionen. Monteringen kräver ritningsläsning. Har du tidigare erfarenhet av ritningsläsning ser vi det som meriterande.  I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Ansvara för montering av produkter - Ritningsläsning Om dig Vi söker dig som har erfarenhet av industriarbete, montering eller produktionsarbete.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Servicetekniker Vindkraft
Siemens
Nu söker Siemens Gamesa Renewable Energy en Servicetekniker med placering i Huskvarna/Jönköping-området Vilka är mina arbetsuppgifter? - Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete där du ansvarar för service och underhåll av vindkraftverk hos våra kunders vindkraftsparker. - Du kommer att utföra förbättringsåtgärder och modifieringar samt delta i beredskap vid behov. - Du får chans att använda dina kunskaper inom el och mekanik där du självständigt löser problem på plats för att säkerställa hög driftsäkerhet och ge utmärkt service till våra kunder. - Säkerställa att a
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

NESPRESSO AMBASSADÖR MED FOKUS PÅ FÖRSÄLJNING - Jönköping
Kraftsam Personal AB
Retail United är en fullservicebyrå inom säljande kommunikation. Retail United skapades 2015 genom att slå ihop reklambyrån Locomotiv och säljsupportbyrån Brand Support i nära samarbete med retailkonsulterna Agenda Retail till ett gemensamt erbjudande; strategi, kommunikation och aktivering. Aktivering: För att våra kunder ska få maximalt värde av sina marknadsinsatser har vi ett erbjudande som säkerställer att varumärkens strategi och kommunikation når hela vägen ut i butik, till butiksmedarbetaren och slutligen till konsumenten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Lärare fritidshem, vikariat
Jönköpings kommun
Hovslätts skolområde Välkommen till oss på Hovslättsskolan! Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 320 barn/elever. Antalet anställda är 45 personer. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Trygghets- och värdegrundsarbetet är alltid í fokus för vårt arbete. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som lärare med inriktning fritidshem och du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Undersköterska natt till Kristinedals äldreboende
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på 3 plan. 20 av lägenheterna är korttidsplatser, 20 av lägenheterna tillhör äldreboendet och 20 tillhör demensboendet. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare och nu söker vi en ny medarbetare som vill arbeta vaken natt och bli en del av vår arbetsgrupp, Kanske är det du? Vad gör vi? Vi som arbetar på boendet arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimuli.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Undersköterska till Kristinedals korttidsenhet
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på tre plan. På hela äldreboendet arbetar ca 50 undersköterskor och vårdbiträden. Korttidsenheten består av 20 lägenheter. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Erfaren sjuksköterska sökes till Jönköpning.
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Jönköping. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Personlig assistent till tjej i Jönköping - Timvikarie
Kooperativet Olja
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018