Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vik. Brevbärare, Jönköping
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Jönköping. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 10-08-2019

Tycker du om film, serier och har viljan att ge det lilla extra till någon
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-09-2019

Titel till bransch alt. kundnamn
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som trivs med att arbeta i en administrativ roll med många bollar i luften. I din roll kan självständigt arbete förekomma men också arbete tillsammans med dina kollegor.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Ekonomer för kommande behov
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller har kompenserande arbetslivserfarenhet som: • - Redovisningsekonom • - Löneadministratör • - Ekonomiassistent • - Controller • etc. Som ekonom kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdraget och kund. Tjänsten som ekonom är ett konsultuppdrag med start vid behov. Om dig Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av ett eller flera affärssystem samt excel. Vidare ser vi att du är noggrann, analytisk och lyhörd. Du gillar att ha kontroll på dina arbetsuppgifter och löser dom på ett ansvarsfullt arbetssätt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

IT-konsulter till kommande uppdrag
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller har kompenserande arbetslivserfarenhet som: • Systemutvecklare • Programmerare • Projektledare • Support/Helpdesk • etc. Som IT-konsult inom ett visst verksamhetsområde kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdraget och kund. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start vid behov. Om dig Vi ser gärna att både nyexaminerade och mer erfarna söker tjänsten hos oss då det finns olika roller som kan formas efter rätt kandidats profil. Som person ser vi att du har en god analytisk förmåga med ett välutvecklat logiskt t
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Hela människan i Jönköping söker omsorgsassistent
Hela Människan Jönköping
Hela människan i Jönköping söker omsorgsassistent till boendeenhet 50% med ev. möjlighet till utökning. Som omsorgsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att finnas inom vår boendeenhet. Boende enheten består i dagsläget av två boenden för bostadslösa med icke känd missbruksproblematik. Tillsammans med en kollega kommer du att ge stöd och vägledning till den enskilde individen i boendet genom att motivera, handleda, vara behjälplig i boendesök, kontakter med myndigheter och med praktiska insatser som städ och tvätt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Lokalvårdare i Jönköping
JobCenter
Vilka är vi? Jobcenter är ett nytt och nytänkande företag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. Vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetssätt innebär att man arbetar i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta. När du arbetar som konsult på JobCenter så är du försäkrad och omfattas av kollektivavtal.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-09-2019

Promoters på deltid till ett av världens mest innovativa techbolag!
Workshop International Sweden AB
WorkShop – The retail agency är Nordens största och ledande retailbyrå. Vi hjälper några av världens största varumärken ge sina konsumenter en shoppingupplevelse i världsklass genom att erbjuda strategiska, kreativa och taktiska sälj- och marknadsföringstjänster. Vi finns i samtliga nordiska länder samt Benelux. Vi är cirka 250 anställda, omsätter cirka 250 miljoner och är utsedda till Gassell företag flera år. Vi har en stark och driven kultur som präglas av kamratskap och mångfald. WorkShop söker nu efter nya Promoters som vill ha ett spännande och kul extrajobb.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Konstruktör sökes till Kinnarps i Skillingaryd
Poolia Jönköping AB
Kinnarps AB växer och nu är det dags att förstärka utvecklingsteamet med en erfaren, konstruktör till Skillingaryd! Kanske är det just dig vi söker? Intervjuer och urval sker löpande, så välkommen in med ansökan redan idag! Om tjänsten Som konstruktör med inriktning mot polymera material hos Kinnarps kommer du att bli en viktig kugge i våra tvärfunktionella produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Vill du arbeta på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin är du kanske den person vi söker.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Fullstack-utvecklare till ALTEN
Alten Sverige AB
Är du databranschens "tusenkonstnär"? Då har vi en mycket spännande utmaning för dig där du kommer få en bred roll och jobba i mycket populära frameworks. Din roll hos ALTEN Du kommer jobba med utveckling av cross-platform appar i Xamarin.Forms och C# för Android och UWP. Utvecklingsmiljön är Visual Studio och Team Foundation Server. Arbetet bedrivs i ett utvecklingsteam tillsammans med ett UX-team för att definiera user stories som sedan skall implementeras och verifieras. En agil scrumliknande utvecklingsprocess tillämpas. Kravprofil - Minst 3 års erfarenhet inom området.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019