Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
The Babyshop Group are hiring to our Customer Service department in Jönköpi
Babyshop Group
Customer Service Agent Areas of responsibility As a Customer Service Agent, you will be resolving customer errands and communicating directly with the customers through e-mail, phone and chat. Therefore it is of utmost importance that you represent the Babyshop Group and it’s values at all times. Your daily tasks will include resolving customer errands by e-mail, phone, and chat, according to the schedule imposed by your direct supervisor.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Gruppchef inom byggprojektering WSP Växjö
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter WSP utökar och söker Gruppchef inom byggprojekteringg i Växjö. Har du erfarenhet av byggkonstruktion och stort intresse för ledarskap? Då har vi ditt drömjobb! WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Våra uppdrag är mycket varierande och vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete. Verksamheten du kommer ingå i omfattar K-projektering för hus-, industri- och stomprojekt, utredningar och skadebesiktningar. WSP Byggprojektering erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Byggnadsteknik.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

CNC-operatör med stora utvecklingsmöjligheter!
Framtiden AB
Är du intresserad av teknik och gillar högt tempo? Då kan detta vara arbetet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att ställa och tömma robotmaskiner. Ställa maskinen görs via en dator. Det förekommer många olika ställ per dag på 9st maskiner. Avdelningen har sitt eget ansvar att planera sin dag utifrån uppdragen som ligger i arbetssystemet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Nu söker vi en Maskintekniker!
Framtiden AB
Är du en positiv och driven tekniker i början av din karriär eller som har jobbat något år. I så fall är detta jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att ställa och tömma robotmaskiner. Ställa kan göras både mekaniskt och via en dator det beroende på maskin. Det förekommer mellan 1 och 15 olika ställ per dag på 6st maskiner. Avdelningen har sitt eget ansvar att planera sin dag utifrån uppdragen som ligger i arbetssystemet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Samordnare och undersköterska till stattutgatans pool
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Stattutgatan ligger på Dalvik, ca 3 km väster om Jönköpings centrum. Äldreboendet är beläget i en lugn miljö intill grönområden. Stattutgatans äldreboende har 70 lägenheter som är fördelade på 3 plan och 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Sammanlagt är vi ett 70-tal engagerade medarbetare i huset och hos oss är det alltid god stämning och högt i tak! Vi söker nu dig som vill arbeta som både samordnare och undersköterska samt bli en del av vår arbetsgrupp! Vad gör vi?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Yrkeschaufförer sökes till Jönköping
Aktiebolaget Söder & Co Vetlanda
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina arbetsuppgifter Till vår kund i Jönköping söker vi nu flera duktiga yrkeschaufförer med erfarenhet och engagemang.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Saneringstekniker till Jönköping
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Säljare
Telenor Sverige AB
Telenor söker säljare till butiken i Jönköping! Som butikssäljare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är intresserad, trevlig, kunnig och med glimten i ögat. Du är den man vill ha bredvid sig på en middag. Du älskar mötet med kunder och är en otroligt bra lyssnare. Du har erfarenhet av att ha arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice över telefon eller i butik. Det är ett stort plus om du behärskar grunderna i säljteknik.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Ekonomiassistent med intresse för redovisning till Axfood
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Gymnasielärare i matematik och annat ämne
Jönköpings kommun
Sanda Utbildningscentrum Vill du bli vår nya lärare på barn- och fritidsprogrammet på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola? Vilka är vi? Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018