Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Näringspolitiskt ansvarig till Jönköping - Fastighetsägarna
Tarasso AB
Vi söker dig som vill utveckla fastighetsbranschen och tycker om att driva debatt och att arbeta med opinionsbildning. Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala och nationella opinionen för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2018

Key Account Manager till HTS Packline
OnePartnerGroup Jönköping AB
Key Account Manager till Packline Packline takboxar är helt enkelt den perfekta kombinationen mellan form och funktion. En takbox som harmonierar med bilens linjer. Packline kan få varje bil att öka bagageutrymmet utan att förändra bilens form och funktion vesäntligt. Detta är ett resultat av vårt löpande samarbete med bilindustrin för att integrera våra takboxar med den senaste inom bildesign.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Project Manager
Elgiganten AB
Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet och vara med att skapa de bästa förutsättningarna för vår logistik? Har du ett stort engagemang som smittar? Då är du den vi söker!    Arbetsuppgifter  Som projektledare hos Elgiganten Logistik kommer du att driva både logistik och verksamhetsprojekt. Fokus ligger på att fortsätta utveckla vår verksamhet och vår förmåga att tillgodose kundernas behov och företagets målsättningar.  I din vardag kommer du att säkerhetsställa att projekt planeras och genomförs i rätt tid, till rätt kostnad och kvalitet.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Personlig assistent till daglig verksamhet
Jönköpings kommun
Funktionshinderomsorgen, Lindens dagliga verksamhet Vilka är vi? Daglig verksamhet har som mål att skapa meningsfull sysselsättning som ska bidra till ökad livskvalitet med personlig utveckling, stimulans och gemenskap samt främja delaktighet i samhället. Vi erbjuder olika värdefulla aktiviteter med varierande inriktning i syfte att främja individens hälsa och välbefinnande. På Lindens dagliga verksamhet arbetar vi med sinnesstimulering, motorisk träning och kommunikation.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Socialsekreterare med inriktning på familjer med barn 0-12 år
Jönköpings kommun
IFO, Barn och ungdom Vill du vara med i arbetet med att fortsätta utveckla Barn- och ungdomsvården i Jönköpings kommun? Till lokalkontor Öster söker vi en ny kollega som kommer arbeta med inritning på familjer med barn 0-12 år. Lokalkontor Öster sitter i nya fräscha lokaler i Huskvarna Stadshus. Vilka är vi? Socialtjänsten i Jönköpings kommun är en starkt sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Sommarjobb hos OKQ8 Huskvarna
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Planeringsspecialist
Elgiganten AB
Vi utökar nu vårt team med en Planeringsspecialist som vill vara med och utveckla planeringen av vårt högteknologiska distributionscenter i Jönköping!   Vill du sköta den taktiska planeringen på ett av nordens största lager? Är du intresserad av att kombinera analysarbete med en centralt koordinerande roll med många såväl interna som externa kontaktytor?  Produktionsplaneringen består i huvudsak av tre olika delar som syftar till att planera och hantera order, planera bemanning i de producerade processerna samt optimera och övervaka produktionen i automationsanläggningen.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

CE chaufförer sökes
Lernia
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi CE chaufförer. UppdrageT kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Löneadministratör
Lernia
För vår kunds räkning har vi fått förtroendet att hitta en Löneadministratör. Är du noggrann och är bra på att hantera siffror? Tycker du om att göra beräkningar och hålla ordning på papper och dokument? Då kan detta uppdrag som löneadministratör passa dig.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

HR-Specialist till intressant företag i centrala Jönköping
Poolia Jönköping AB
Önskar du ett jobb med roliga och varierande arbetsuppgifter inom HR och trivs i rollen som konsult är du varmt välkommen till oss. Arbetsuppgifter Som HR- Specialist har du ett eget kundansvar och dina arbetsuppgifter är att i samråd med övriga medarbetare konsultera kunder både kort- och långsiktigt i HR-strategier och i operativt HR-arbete. Vårt uppdrag som HR-specialister är att i samarbete med varandra konsultera och bidra med kompetens inom hela HR-området. I rollen kan du komma att arbeta brett med bland annat rehabilitering, arbetsmiljö, kompetensförsörjning och arbetsrätt m.m.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018