Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
A6 McDrive söker nya medarebetare
McDonald’s Sverige
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-05-2019

Säljare till telecomavdelningen 70%
Media-Saturn/Media Markt
Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.   Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen.   Arbetsbeskrivning Som Telecomsäljare på MediaMarkt Jönköping har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Vi söker en administratör till vår kund i Norrahammar
Adecco Sweden AB
Är du serviceinriktad, ödmjuk och vill du jobba som administratör i en familjär miljö? Då ska du söka denna tjänst som administratör hos en av våra kunder i Norrahammar! Om tjänsten Som administratör kommer du dels vara spindeln i nätet men dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att avlasta dina kollegor med administrativa uppgifter, som att svara i telefon och vara ansiktet utåt mot besökarna.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Sängjätten i Jönköping söker vass säljare 75%
Sängjätten
Till vår butik i Jönköping söker vi nu vår nästa stjärnsäljare. Vill du bli en del av en etablerad kedja, där du blir uppskattad för din förmåga att lyssna på kundens behov och göra dem riktigt nöjda?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Klientspecialist IT
Dfind IT AB
Klientspecialist IT Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som har en väldigt stark lokal närvaro i bygden men samtidigt verkar på en stor internationell arena? Är ditt stora intresse IT-drift och vill du specialisera dig? Nu kan du som brinner för IT utvecklas i en roll som Klientspecialist på Fagerhults Group IT organisation som är en koncerngemensam funktion som levererar IT-tjänster till ca 1200 användare i koncernen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Rektor
Jönköpings kommun
Österängens skolområde Vi söker rektor till Österängsskolan! Österängsskolan finns på Österängen mellan naturområdet Bondberget och Vättern. Skolan består av grundskola och grundsärskola. Österängsskolan med förskoleklass, åk 1-6, fritidshem samt grundsärskola inriktning träningsskola tillhör Österängens skolområde. Skolan har ca 260 vetgiriga elever och engagerade medarbetare som sätter stort värde i att samarbeta och göra skillnad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Yrkesmålare till exklusiva projekt i välrenommerat företag
OnepartnerGroup Jönköping AB
Har du ett Yrkesbevis från Måleribranschens Yrkesnämnd (MYN) eller motsvarande, och är sugen på en ny utmaning? Då är detta jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter I denna tjänst söker vi dig som är utbildad målare och har någon eller några års erfarenhet i branschen. Här är chansen att få jobba på ett företag med gott rykte, som utför projekt av det lite exklusivare slaget. Du jobbar i hela spektrat inom renovering och ytskikt; såsom tapetsering, slipning, målning, m.m. Det krävs att du har en kreativ ådra och är allsidig i ditt kunnande, då alla projekt ser olika ut. Det kommer kräva
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

SW Developer & Squadlead
Alten Sverige AB
ALTEN continues to grow within electronic and embedded career opportunities. We at ALTEN wants all our colleagues to develop both professionally and personally during their career with us. We believe in transparency and that true commitment comes from freedom of choice.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

JavaScript-utvecklare till ALTEN
Alten Sverige AB
Funderar du på nästa utmaning? På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos olika företag, där dina önskemål styr din väg fram. Vi har uppdrag inom allt från medicinteknik där en kan vara med och förbättra livskvalitén till uppdrag inom bilindustrin där en kan vara med och bidra i strävan efter mer hållbara transporter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Apputvecklare NodeJS/Typescript
Alten Sverige AB
Funderar du på nästa utmaning? På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos olika företag, där dina önskemål styr din väg fram. Vi har uppdrag inom allt från medicinteknik där en kan vara med och förbättra livskvalitén till uppdrag inom bilindustrin där en kan vara med och bidra i strävan efter mer hållbara transporter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019