Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker erfarna mjukvaruutvecklare för inbyggda system
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

CONTROLLER/EKONOM, interimslösning
Codeq AB
Codeq AB grundades 2005 och har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm. Affärsidén är att vara en stark helhetsleverantör inom kompetensförsörjning och vi arbetar främst med rekrytering av tjänster till tekniknära och tillverkande företag och är bäst på tekniker, ingenjörer och ledare.   För kunds räkning söker vi omgående en Controller/Ekonom för långvarigt interimsuppdrag mellan 6-12 månader.  Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Övergripande ansvar att leda företagets löpande ekonomiarbete. • Driva och genomföra bokslutsarbete och ekonomisk rapportering. • Budget- och progno
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 09-02-2019

Elkonstruktör
Semcon Sweden AB
Semcon behöver dig som har arbetat eller vill arbeta som elkonstruktör inom industrin. Med tiden har du även möjligheten att utvecklas genom att ta dig an mer affärsnära roller som exempelvis uppdragsledare. Vi arbetar både i projekt på kontoret och ute hos våra kundbolag. Det ger oss bättre möjligheter att ta intressanta uppdrag och det skänker även en ”bubblande” och trevlig stämning på kontoret. Som ledare och kollegor värnar om din utveckling, både för dig som person och som ingenjör. Kontinuerligt arrangeras aktiviteter utanför arbetet såsom AW, idrottsaktiviteter eller kick-off.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till LBS
LBS - Kreativa Gymnasiet
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Legitimerad Optiker till Jönköping
Optik & Form
Optik & Form etablerades 1993 på Smedjegatan 18 i Jönköping. Till en början som en franchisebutik men sedan 2001 som en helt självständig butik. Vi använder huvudsakligen BBGR som glasleverantör. Ett kvalitetsmärke på de glas vi säljer är en av grundpelarna i vårt koncept.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Vi söker montörer med elkunskaper!
Flodin Holding i Jönköping AB
Vi söker montörer med elkunskaper!: Efterfrågan hos vår kund fortsätter att öka. Därför behöver vi förstärka med ytterligare montörer med elkunskaper. Vi söker dig med erfarenhet och en stark vilja att lära dig mer. För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du är praktiskt lagd samtidigt som du är kvalitetsmedveten och stimuleras av ett välutfört arbete. Vi vill att du har ett driv och att du kan arbetar självständigt. Du behärskar svenska i tal och skrift. För rätt person kan detta leda till en anställning hos kund.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Junior talang som vill jobba som Mjukvarutestare i Jönköping
Semcon Sweden AB
Semcon behöver dig som har bakgrunden inom Python/test/script och tycker om att arbeta med tester av mjukvara och känner stor vilja i att utvecklas. Vill du arbeta inom IT där du får skapa produkter & tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! På Semcon får du, tillsammans med ett sammansvetsat team och en lyhörd chef, möjligheten att utveckla samtidens och framtidens mjukvara med våra kundbolag lokalt, regionalt och globalt inom branschen: Industry.   Din placeringsort kan antingen bli i Jönköping.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Systemingenjör som vill arbeta med applikationstester i Jönköping.
Semcon Sweden AB
Semcon behöver dig som har bakgrunden systemingenjör inom applikationstester och tycker om att arbeta med Regressionstestning under utvecklingsfasen och applikationstestning för att verifiera frisläppt produkt. Vill du arbeta inom IT där du får skapa produkter & tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! På Semcon får du, tillsammans med ett sammansvetsat team och en lyhörd chef, möjligheten att utveckla samtidens och framtidens system med våra kundbolag lokalt, regionalt och globalt inom branschen: Automation och Industry.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Universitetslektor med förordnande som programansvarig
Högskolan för lärande och kommunikation
Högskolan för lärande och kommunikation är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi bedriver utbildning och forskning inom media- och kommunikationsvetenskap, internationellt arbete, HR-området och lärarutbildning, och har en omfattande uppdragsverksamhet riktad mot fortbildning och kompetensutveckling. Hos oss kommer du att få uppleva en kreativ miljö med goda möjligheter till eget inflytande och personlig utveckling. Vill du vara med och utveckla Högskolan för lärande och kommunikation (HLK) och bidra med din erfarenhet från både akademi och ledarskap?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Lärare inrikting fritidshem
Jönköpings kommun
Torps skola - Bankeryd Arbetsplatsbeskrivning Välkommen att söka tjänsten som lärare inriktning fritidshem på Torps skola i Bankeryd! Torps skola är en nybyggd f-6 skola med 300 elever. Skolan består av fritids uppdelat i två f-1 och 2-5 verksamhet. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntingar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019