Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska/samordnare
Värnamo kommun
Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Elevassistent med teaterintresse
Region Jönköpings län
Värnamo Folkhögskola Vi söker Vi söker dig som vill vara med och stötta våra deltagare på vår nya utbildning Teaterfolk. Detta är ett projekt med stöd av Allmänna arvsfonden och vänder sig till personer med olika former av intellektuell funktionsvariation.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Lediga jobb som montör hos 3M i Värnamo! Sök idag!
Manpower
Vi på Manpower är nu på jakt efter händiga och noggranna montörer för ett heltidsuppdrag på 3M i Värnamo. Du kommer att få möjlighet att utvecklas och bli en del av ett bra företag samtidigt som du jobbar ihop med goa kollegor. Vet du med dig att du är händig, arbetsam och noggrann? Då är det här jobbet för dig!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Elgiganten söker pigg och glad säljare till Värnamo
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vill du jobba på en arbetsplats där gemenskap och teamwork värderas högt? Är du samtidigt en driven person som brinner för försäljning? Då kan du vara säljaren vi söker. Nu söker Elgiganten i Värnamo en glad säljare till sin teknikavdelning. Arbetsuppgifterna hos Elgiganten handlar främst om att hitta den perfeka lösningen utefter kunders frågor, önskemål och förväntningar. Du kommer främst jobba med försäljning av datorer, TV-apparater samt telefoni. Som säljare möter du kunder med behov av rådgivning och vägledning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Kurator
Region Jönköpings län
Vuxenhabilitering Habiliteringscentrum Värnamo Är du socionom och söker ett varierat arbete i en intressant verksamhet? Välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Hos oss får du bidra med din förmåga att arbeta i team utifrån människors olika förutsättningar. Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats som ser fram emot att få nya arbetskamrater. Vi söker Vi söker dig som med engagemang och drivkraft vill ta dig an meningsfulla och komplexa uppgifter. Du har en socionomexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning men det är inget krav.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Barnskötare Rönnens förskola
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda. Välkommen att söka tjänsten som barnskötare i Bredaryd med placering på Rönnens förskola. Vi söker en barnskötare med god pedagogisk kunskap och med förmågan att skapa engagemang samt arbetsglädje i arbetslaget.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Vill du fortsätta att utvecklas som CNC-svarvare?
Empleo Växjö AB
För kunds räkning söker vi med snarast möjliga uppstart, minst tre CNC-svarvare. Vår kund är ett större anrikt företag med en fin och stor fabrik i Skillingaryd.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

CNC-Operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu en CNC-Operatör till vår kund i Värnamo. Du kommer att få arbeta med längdsvarvning och-/eller CNC-svarvning. I CNC-avdelningen finns främst Mazak-maskiner. Har man inte erfarenhet av längsvarvning sedan tidigare så sker upplärning på plats.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Sommarvik. Brevbärare, Värnamo
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Syd
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Värnamo. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Rehabkoordinator
Region Jönköpings län
Psykiatriska kliniken, Mottagning 2, Värnamo Värdesätter du en trivsam, utvecklingsinriktad och kreativ arbetsplats? Vi söker Vi söker dig som har lämplig utbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn. Det är positivt om du har erfarenhet av att jobba som rehabkoordinator och har fått utbildning på området. B-körkort fordras för tjänsten. Vi erbjuder dig Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi erbjuder.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019