Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Key Account Manager-Proton Finishing
Proton Finishing
Proton Group är en privatägd industrikoncern med företag i fyra affärsområden. Huvudkontor finns i Värnamo. Vi är idag verksamma inom branscher som fordonsindustrin, belysning och belysningslösningar för offentlig miljö samt ytbehandling för fordon, bygg- och verkstadsindustri. Proton Finishing är en av Europas ledande ytbehandlare. Våra kunder verkar inom branscher som fordon, bygg och övrig verkstadsindustri. Vi finns på fem orter i Sverige och arbetar idag inom ett flertal olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Region Jönköpings län
Väster vårdcentral Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill vara med och utveckla vår mottagning på Väster vårdcentral? Är du därtill nytänkande och kreativ?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

CNC-operatörer sökes
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Vårt kundföretag i Värnamo har lång erfarenhet av fräsning, svetsning, och montering. Du börjar sin anställning på Montico med goda möjligheter för övergång till kund. Arbetstiderna är förlagt till dagtid. Arbetsbeskrivning En vanlig arbetsdag för dig kommer att innehålla: - Inmatning av material - Kontrollmätning av artiklar - Justering av program - Felsökning - Skötsel av flera maskiner Din profil Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC bearbetning.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Lediga jobb inom industri/lager i Värnamo och Gislaved.
manpower
Här får du en spännande anställning som ger dig snabb och meriterande erfarenhet inom bland annat lager, montering, industri och truckkörning. Du knyter värdefulla kontakter med såväl oss på Manpower som våra olika kunder i Värnamo med omnejd. Just nu har vi flera uppdrag för dig som söker jobb inom industri/lager. Att bli anställd av Manpower är perfekt för dig som vill få snabb och bred erfarenhet av att arbeta hos attraktiva företag. Så, vill du få in en fot i arbetslivet?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 13-04-2019

Ambulanssjukvårdare semestervikariat
Region Jönköpings län
Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län Vill du arbeta inom en driven och spännande organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö? Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss i ambulanssjukvården! Vi söker Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare alternativt undersköterska med erfarenhet inom akutsjukvård. Har du annan utbildning inom akutsjukvård kan arbetsgivaren bedöma den som lämplig. Du är en van förare och har haft B-körkort i minst två år. Du har bra kondition och fysisk arbetsförmåga.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Ambulanssjukvårdare
Region Jönköpings län
Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län Är du ambulanssjukvårdare samt utbildad undersköterska eller med annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig?
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Tekniker sökes till Mobylife i Ljungby
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Att behöva laga en trasig mobil, surfplatta eller smart watch är inte det roligaste här i livet. Därför är det också värt att tänka efter lite extra när du ska lämna in den på lagning. Vi på Mobylife är Nordens största auktoriserade serviceverkstad för mobila enheter. Det betyder att vi är godkända av alla stora mobiltillverkare och operatörer. Vi använder aldrig annat än originaldelar och du kan vara säker på att vår reparation inte påverkar din fabriksgaranti. Vi vet hur viktig din telefon och allting som finns i den är för dig.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Max söker medarbetare
MAX Värnamo
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig. Max utgångspunkt är alla människors lika värde.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Servicetekniker - Värnamo
Norda Search & Rekrytering AB - Borås
DMG MORI – global innovation leader in metal cutting, with advanced technologies in 5-axis milling or turn & mill machines for 6-sided complete machining. The DMG MORI group is one of the largest manufacturers of metal cutting machines and a leading global manufacturer of CNC-controlled Lathes and Milling machines.  Products of DMG MORI include innovative high-tech CNC machines like lathes, milling machines, advanced technologies (ULTRASONIC / LASERTEC) as well as Software Solutions and Systems.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 11-12-2018

Projektledare
Värnamo kommun
Värnamo kommun är en kommun med stor tillväxtpotential bland annat tack vare ett strategiskt läge där E4:an korsar Rv27, med flera befintliga tågförbindelser och en kommande höghastighetsjärnväg. Vår vision lyder " Värnamo kommun - den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035". Kommunen vill växa genom att bygga framtiden på fyra kriterier: hållbarhet, attraktivitet, trygghet och tillväxt. Mångfald, entreprenörskap och starka nätverk utmärker kommunen och kommunens näringsliv. Värnamo kommuns verksamhet är uppdelad i tio förvaltningar.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018