Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CNC-Operatör
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker nu en CNC-Operatör till vår kund i Värnamo. Du kommer att få arbeta med längdsvarvning och-/eller CNC-svarvning. I CNC-avdelningen finns främst Mazak-maskiner. Har man inte erfarenhet av längsvarvning sedan tidigare kan man få upplärning på detta. Det krävs att du som söker har någon form utav erfarenhet av maskinbearbetning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Elgiganten söker driven säljare till Värnamo
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vill du jobba på en arbetsplats där gemenskap och teamwork värderas högt? Är du samtidigt en driven person som brinner för försäljning? Då kan du vara säljaren vi söker. Nu söker Elgiganten i Värnamo en glad säljare till sin vitvaror- och köksavdelning, som brinner passionerat för god kundservice. Arbetsuppgifterna hos Elgiganten handlar främst om att hitta den perfeka lösningen utefter kunders frågor, önskemål och förväntningar. Som säljare på både vitvaror och köksavdelningen möter du kunder med behov av rådgivning och vägledning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Montörer med sinne för detaljer
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi duktiga montör med sinne för detaljer och noggrannhet som mål till Värnamo. Som montör kommer du att arbeta med ritläsning och utifrån det montera mindre detaljer. Du monterar mindre detaljer vilket gör att du bör vara fingerfärdig och smidig.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Kanslichef med juristkompetens
INTEND AB
Värnamo är en kommun som präglas av framåtanda och tillväxt. Vår vision lyder; ”Värnamo kommun den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035”. I Värnamo kommundelar alla medarbetare samma uppdrag – att erbjuda service och tjänster av hög kvalité till kommuninvånarna.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Uniflex söker driven HR-praktikant VT19 i Värnamo
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Är du HR-student och letar efter en praktik nu till våren? Vill du bli del av en arbetsplats som genomsyras av glädje och teamwork? Då har vi på Uniflex tjänsten för dig! Nu söker vi på Uniflex i Värnamo dig som studerar till personalvetare eller likanande utbildning på högskolan eller på universitetet, och har en inplanerad praktikperiod under våren 2019.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Jag söker dig ung tjej som vill vara min assistent 56%
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Jag söker nu en tjej som delar mina intressen och som kan hjälpa mig i min vardag. Jag är 14år och har en muskelsjukdom som gör att jag behöver hjälp med i stort allt i min vardag. Jag gillar att träffa vänner, spela spel på datorn, bada och åka till stan med min syster. Jag bor utanför Värnamo så det är viktigt att du körkort för att få ihop det med tiderna.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Förskoleresurs Skattkistans förskola
Värnamo kommun
Välkommen att söka tjänsten som förskoleresurs på Skattkistans förskola. Förskolan är en intraprenad i kommunen och drivs av tre förskollärare på förskolan. Vi arbetar åldersindelat på tre avdelningar med de yngsta barnen, mellanbarnen och de äldsta barnen. Vi arbetar Reggio Emilia-inspirerat i verksamheten på alla tre avdelningarna och använder miljön runt om oss, både inne och ute, som den "tredje pedagogen". Förskolan ligger med ett underbart läge nära Apladalen och vi tillbringar mycket tid utomhus. Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-12-2018

Vi lovar ett lite bättre hantverk
Sandå Måleri AB
Sandå söker målare till Värnamo Sänd din ansökan via e-post till vår platschef douglas.rosell@sanda.se. Har du frågor, kan du även ringa Joel Persson på telefon 0705-698 213 joel.persson@sanda.se. Besök gärna www.sanda.se. Du innehar B-körkort.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Robotsvetsare med sinne för utveckling
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vill du jobba på ett stort industriföretag, med många kollegor och med internationella kunder- då ska du söka detta jobbet. Bor du i Forsheda eller i närheten får du kort väg till jobbet vilket uppskattas av många på företaget. Vi söker nu en robotsvetsare för omgående start. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara vid svetsavdelningen och omfatta robotsvetsning samt lagning av svetsade plåtdetaljer.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018

Underhållstekniker till vår kund i Rydaholm
Empleo Växjö AB
Till vår växande kund i Rydaholm söker vi nu en Underhållstekniker. Du kommer i din roll att tillhöra teknikavdelningen vars huvuduppgift är att hålla företagets maskinpark igång.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019