Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Truckförare Trelleborg Mixing Forsheda
Trelleborg Mixing Forsheda AB
Trelleborg Mixing Forsheda AB är en del av Trelleborg Group som är en världsledande industrikoncern. Som arbetsgivare i Forsheda erbjuder vi ett intressant arbete i en utmanande, men samtidigt trygg miljö. Våra kärnvärden och uppförandekoder innebär att vi respekterar och värdesätter individer, lag och ordning. Vi bedriver en ärlig verksamhet, och tar ansvar för våra handlingar. Inom Trelleborg Mixing Forsheda utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi mycket tekniskt avancerade gummiblandningar. Till vår produktionsanläggning söker vi nu en truckförare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Vikarierande miljöinspektör
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Vår organisation behöver förstärkas under 2019 och vi söker därför en vikarierande miljöinspektör. Vi söker dig som har förmåga och vilja att samarbeta men också kan arbeta självständigt, är initiativrik och utåtriktad. . Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är i huvudsak inom miljöområdet med tillsyn på olika typer av verksamheter samt inventering av enskilda avlopp.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Personlig assistent
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. På omsorgsförvaltningen är vi fler än 1000 anställda som arbetar med att ge stöd, hjälp och service till våra medmänniskor. I vårt arbete krävs inte bara yrkeskompetens utan också empati och stort personligt engagemang. I gengäld är vår strävan att ge möjlighet till personlig utveckling både inom och utom arbetet. Vårt arbete är ett framtidsarbete.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Då en av våra medarbetare har fått arbete i sin hemkommun, söker vi nu en erfaren miljö- och hälsoskyddsinspektör till vår verksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Lärare trä och metallslöjd Borområdet
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda. Välkommen att söka tjänsten som trä-och metallslöjdslärare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Lärare matematik och biologi Bor skola
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda. Välkommen att söka tjänsten på Bor skola. Bor skola är en 7-9 skola med ca 200 elever. Skolan har stora ljusa lokaler och just nu gör man även om i utemiljön kring skolan.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Specialpedagog Bor skola
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda. Välkommen att söka tjänsten på Bor skola. Bors skola är en 7-9 skola med ca 200 elever. Skolan har ljusa renoverade lokaler. Pendlingsmöjligheterna är goda såväl från Värnamo som Växjö.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Servicetekniker till Ömangruppen i Värnamo
Ömangruppen
Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Sjuksköterskekonsult till vårdcentral
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker för kommande uppdrag, dig som är legitimerad sjuksköterska och som har intresse och erfarenhet av arbete på vårdcentral. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du har minst två års erfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Uppdragen vi har kan variera i längd. Allt från en dag upp till flera månader, du är med och styr upplägget efter dina önskemål.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Undersköterska
Region Jönköpings län
Medicin- och geriatrikkliniken, vårdenhet A, B, C och D, Värnamo sjukhus Är du undersköterska och vill arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Då har vi jobbet för dig! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta hos oss på medicin- och geriatrikkliniken i Värnamo, en verksamhet i utveckling! Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du ett varierande och stimulerande arbete fyllt av arbetsglädje.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019