Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HR Manager Nordic, AB Markaryds Metallarmatur (MMA)
Addilon AB
AB Markaryds Metallarmatur (MMA) grundades 1950 och är idag marknadsledande i Sverige på produkter för rumstemperaturreglering. MMA är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och koncept för flödesreglering. Vi minskar energianvändning och kostnad åt våra kunder i bostäder och kommersiella byggnader på våra utvalda marknader. Huvudkontor, produktion samt forskning och utveckling med 135 medarbetare ligger i Markaryd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Grundskollärare åk 4-6 till Gemöskolan
Älmhults kommun
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Gemöskolan är en tvåparallellig skola där du jobbar i årskurslag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Flink Ekonomiassistent till Burde Förslags AB i Växjö
Empleo Växjö AB
Burde Förlags AB är ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling, produktion, logistik och försäljning. Vi grundandes 1991 som ett kalenderföretag och är idag marknadsledande på kalendrar i Norden. Under åren har vi vuxit och breddat sortimentet med designade kontorsartiklar, ett finpappers- och kortsortiment under varumärket Papperix och med friskvårdskonceptet JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker och e-handlare i sex länder. Burde Förlags AB har ca.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorth
Onepartner Group AB
Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorth strävar efter att leverera "the best of Scandinavian Outdoor" till kunder över hela världen. Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på stark frammarsch på den Europeiska online-marknaden. I Skandinavien har de en ledande position på marknaden och bolaget beräknas omsätta en halv miljard kronor under 2018. Vi söker nu en dansktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorths Customer and Sales Support team i Växjö som även behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Områdesansvarig Växjö och Karlshamn
Aimo Park Sweden AB
Q-Park har blivit Aimo Park. Aimo Park ingår i den japanska koncernen Sumitomo Corporation. Sumitomo grundades på 1600-talet och har cirka 73 000 medarbetare runt om i världen.Aimo Park är Sveriges ledande parkeringsbolag, med omkring 300 000 parkeringsplatser. Vi erbjuder allt från enskilda parkeringstjänster, som uthyrning av parkeringsplatser och parkeringsövervakning, till totalansvar för hela parkeringsanläggningen. Aimo Park är ett fullserviceföretag inom parkering. Läs gärna mer på www.aimopark.se. Q-Park har blivit Aimo Park.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Industrimedarbetare
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en industrimedarbetare som kommer arbeta med packning på ett tillverkande företag i Älmhultsområdet.. Du kommer arbeta i den avslutande delen av produktionen med packning, emballering samt fraktsedelshantering. Arbettiderna är förlagda i tvåskift - varannan vecka dag samt kväll. Du får gärna ha erfarenhet av liknanade arbetsuppgifter inom industrin alternativt inom lager sedan tidigare. Din profil Som person är du en positiv och trevlig person som ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Nattundersköterska till enhet 3, njurmedicin, diabetes och endokrinologi
Kronobergs Läns Landsting
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker med drygt 360 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom samtliga internmedicinska specialiteter, samt inom neurologi och reumatologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast
Helsa Vårdutveckling Sverige AB
Helsa Vårdcentral Älmhult är en vårdcentral med drygt 5000 listade patienter. Till våra patienter erbjuder vi bland annat distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/KOL-mottagning, BVC och KBT-terapeut. Vi arbetar inom Vårdval Kronoberg på Regionens uppdrag. Tillsammans är vi runt 20 medarbetare som arbetar nära patienten och lägger stor vikt vid kontinuitet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Personlig assistent på 42% fast schemarad till kvinna i Växjö
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Trivs du med att arbeta med människor och är omsorgsfull? Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent! På Humana värdesätter vi arbetsglädje, kompetens genom att fokusera på att ge god assistans med ansvar och ta hand om våra kunder med engagemang - Välkommen till Humana. Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i centralt i Växjö.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Lager och materialhanterare till AriVislanda AB
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter AriVislanda AB söker en engagerad och serviceinriktad medarbetare till lagret. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara in- och utleveranser till bolaget, lagerhantering och materialförsörjning till produktionen i Vislanda. Du agerar som spindeln i nätet när det kommer till materialflödet i hela kedjan från ankommande gods till färdiga produkter för leverans.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019