Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Distriktssköterskor till Achima Care Älmhults vårdcentral
Achima Care
Nu söker vi legitimerade distriktssköterskor till Achima Care Älmhult! Som distriktssköterska hos oss är du en viktig del av vårdcentralen och kommerha ett nära samarbete med vårdcentralens läkare och övrig personal.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Receptionist, Scandic Växjö, deltid
Scandic Hotels Sverige
Receptionist - som trivs med att vara i händelsernas centrum Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Växjö varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team. Dina arbetsuppgifter är bland annat följande: - Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 24-12-2018

Kontorstjänst i Gemla
Lernia
Om företaget Företaget är verksamt inom två områden, byggentreprenad och fastighetsförvaltningen. Gemensamt för dessa är att våra kunder kan vara säkra på att vi arbetar med deras bästa i självklar fokus. Vi söker nu för kundsräkning en person som trivs med kontorsuppgifter på 50-70 %. Detta är en rekryterting med anställning direkt hos kundföretaget. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande leverantörsfakturor, utskrift, inregistrering, kontering/bokföring av dessa, fakturering och bokföring.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Behandlare
Ljungby kommun, Socialförvaltningen
I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är placerad på socialförvaltningen, verkställighet barn. Du kommer att utföra stöd och behandlingsinsatser med fokus på hela familjen och dess nätverk.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018

Underhållstekniker till vår kund i Rydaholm
Empleo Växjö AB
Till vår växande kund i Rydaholm söker vi nu en Underhållstekniker. Du kommer i din roll att tillhöra teknikavdelningen vars huvuduppgift är att hålla företagets maskinpark igång.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Tingsryds kommun söker Elevassistent 75%
Tingsryds kommun, Bildningsförvaltningen
Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb. Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Tingsryds kommun söker Måltidsbiträde/Kockar till Linneryd
Tingsryds kommun, Teknisk avdelning
Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb. Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

VA- och renhållningsadministratör Vikariat
Ljungby kommun, Tekniska förvaltningen
I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta i en mindre kundtjänst med administrativa arbestuppgifter inom det kommunala ansvaret för vatten, avlopp och renhållning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Markaryds kommun
Som en del av Markaryds kommun arbetar miljö- och byggenheten med medborgarnas livsmiljö. Våra medarbetare hanterar frågor som rör bygglov, detaljplaner, miljö- och hälsoskydd, livsmedel m.m. Inom gruppen och enheten finns stor kunskap om miljö- och hälsoskyddsfrågor och vi stöttar varandra i komplexa ärenden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

SERVICEMINDED SKADEDJURSTEKNIKER TILL NOMOR
Academic Work
Gillar du att arbeta ute i fält? Trivs du samtidigt med personlig kundkontakt och är tillgänglig för start omgående? Då har vi tjänsten för dig! Som skadedjurstekniker hos Nomor blir ditt huvudansvar att inspektera samt sanera utrymmen hos kunder. Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik! OM TJÄNSTEN Academic Work söker just nu en skadedjurstekniker till Nomor. Detta är ett uppdrag på initialt 6 månader, med goda chanser till förlängning. Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019