Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Industrimedarbetare för långt uppdrag
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Till vår kund i Markarydsområdet söker vi nu industriarbetare. För att söka tjänsten bör du ha tidigare erfarenhet från någon form av industriarbete. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, tekniskt intresse, kvalitet och noggrannhet. Du får möjligheten att arbeta både i grupp och enskilt. Din profil Du trivs med industriarbete där arbetsuppgifterna ibland kan vara tyngre. Som person är du noggrann, strukturerad samt håller ordning och reda på arbetsplatsen eftersom säkerheten är av stor vikt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Junior systemutvecklare till Älmhult!
Academic Work
Trivs du i de småländska skogarna och ägnar kvällarna åt programmering eller teknik? Är du dessutom nyexad eller junior i karriären och vill börja på ett riktigt spännande utvecklarjobb i höst? Toppen! Då är det här jobbet för dig - skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som är nyexad från en högskole- eller civilingenjörsutbildning, eller har något års erfarenhet, och vill jobba i ett globalt företag med ett av sina kontor beläget i Älmhult. Danfoss är ett globalt företag som arbetar med innovativa tekniska lösningar världen över och har totalt 26 000 medarbetare.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Extrajobba som budbilsförare!
StudentConsulting
Är du student och söker ett extrajobb vid sidan av studierna? Har du B-körkort och trivs med att köra bil? Är du serviceminded och kan arbeta i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en budbilsförare för kunds räkning. Arbetsuppgifterna består av att hämta och lämna entrémattor hos kunder i Småland och Blekinge. Då du är en del i ett mindre team ser vi helst att du är flexibel och kan täcka upp där det behövs, arbetsuppgifter kan därför variera. Viss lagerhantering och vård av distributionsbil ingår.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 22-07-2019

Team Manager, Product Pictures & Films
IKEA Communications AB
IKEA Communications AB What if you could inspire to make everyday life just a little bit better? The answer is simple: You can.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Drivande Ventilationsmontör sökes
STC Ventilation AB
STC Ventilation AB etablerades som företag år 2011. Vi levererar, renoverar, testar och servar ventilationsanläggningar åt både privatpersoner, företag och industrier. Tack vare hög kunskapsnivå och många år i branschen, vår egen produktion samt bra samarbeten med bland annat el- och vvs-företag kan vi erbjuda helhetslösningar till dig som kund. Oavsett om det gäller en villa, en skola, ett kontor eller en industri så kan STC Ventilation AB se till att luften blir och förblir frisk och fräsch i din lokal och främja för att alla som vistas i den mår bra.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Ledigt jobb, Product Picture Coordinator till Älmhult!
Experis IT
På detta lediga jobb som Product Picture Coordinator får du möjlighet att arbeta med företagets produktion av all global produktrelaterad kommunikation, produktbilder och produktfilmer. I rollen kommer du koordinera produktionen och leveransen av produktbilderna samt säkerställa att ert team levererar i tid, med rätt kvalité och till rätt kostnad. I rollen som Product Picture Coordinator kommer du vara med i uppstartsmöten med uppdragsgivare och sedan koordinera hela processen fram till färdig bild/film.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 21-08-2019

Administrativ chef med ekonomifokus till Älmhultsbostäder AB
Älmhultsbostäder AB
Är du en resultatinriktad, kommunikativ och driven lagspelare som trivs med att agera med tydligt affärsfokus och i högt tempo? Vill du bidra till nästa steg i utvecklingen hos Älmhultsbostäder? Välkommen till en verksamhet som kännetecknas av hög kunskapsnivå, gemytlig stämning och moderna miljöer! Nu finns möjligheten att arbeta i ett bolag med ett intressant och varierat fastighetsbestånd där du får vara en viktig del i att fortsätta vidareutveckla bolagets strategiska vision. Älmhultsbostäder både bygger nytt och förvaltar sitt eget bestånd som en betydelsefull aktör i Älmhults kommun.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Finance Controller till företag i Älmhult
Experis AB
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Beskrivning Detta är ett konsultuppdrag där vi söker en erfaren Controller till ett företag i Älmhult.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Redovisningsekonom till känt företag i Älmhult
Experis AB
Är du redo för nästa steg i karriären? Låter det spännande att få chansen att arbeta med bokföring på ett välkänt och multinationellt företag? Vår kund i Älmhult växer och söker nu en prestigelös och kvalitetsmedveten redovisningsekonom. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag! Det här är ett konsultuppdrag som varar i 3-6 månader med eventuell chans till förlängning.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Restaurang- och livsmedelslärare till Vuxenutbildningen
Älmhults kommun, Gymnasium
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER På Haganässkolan bedrivs undervisning mot både vuxenutbildningen och gymnasieskolan.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019