Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare till affärsområde Outsourcing
Kontek Lön AB
Om Kontek Kontek Lön AB är ett specialistbolag inom lön och vi leder utvecklingen av digitala tjänster inom lönehantering. Vi har funnits sedan 1934 och har idag ca 135 medarbetare, med en fortsatt stabil tillväxt. Tillsammans erbjuder vi allt ifrån programvaror och support till outsourcing, konsultation och utbildning. Kunderna som väljer oss är såväl små som stora företag inom i princip alla branscher. Vårt huvudkontor ligger i Ljungby, men vi har också lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Värnamo. PÅ KONTEK HAR VI ETT STORT GEMENSAMT INTRESSE - LÖN OCH LÖNEPROCESSER!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Open Position, 3D generalist in Älmhult
Experis IT
At this open job as a 3D generalist you get the chance to combine creativity, technology and story-telling to produce high quality images that inspire and engage the end-consumer. You get the chance to create high quality image communication that inspire and engages the end-consumer with focus on 3D communication.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

VD till Älmhultsbostäder AB
Älmhultsbostäder AB
Är du en jordnära lagspelare som brinner för verksamhetsutveckling? Vill du bidra till nästa steg i utvecklingen hos tillväxtkommunen Älmhult? Här kommer du till en kunskapsdriven verksamhet som präglas av välkomnande och moderna miljöer. Som VD för Älmhultbostäder ansvarar du för bolagets strategiska utveckling. Du arbetar såväl strategiskt som operativt med att driva verksamheten mot tydligt uppsatt mål. Du har det formella juridiska ansvaret gällande bolagets löpande förvaltning, innefattande utveckling, ekonomi, kvalitet, arbetsmiljö och personal.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Montörer till växande företag i Älmhult
Lernia
Om företaget Nu söker vi medarbetare till ett av våra kundföretag i Älmhult. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda.  Arbetsuppgifter Vi söker en snabblärd och driven person som trivs inom industrin. Du kommer i huvudsak att jobba som montör. Det är en varierad montering, från mindre detaljer till stora delar i en mängd olika material. Det är mycket enkla arbetsmoment och trivs du med att veta vad du ska göra så är det här ett jobb för dig!
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Servicehandläggare till Servicekontoret i Växjö
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Försäkringskassan, Skatteverket och Pensionsmyndigheten har gemensamma servicekontor på 113 orter. Servicekontorens syfte är att erbjuda samhällsservice och information till privatpersoner och företag.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Produktionsberedare sökes för uppdrag i Älmhult
Technogarden
wearetechnogarden Technogardenär en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Genom vår mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi teknikoffensiva företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt. Vi är ingenjörer och tekniker. Eller Androidutvecklare. Eller varför inte en produktutvecklare? Idag har vi ett brett erbjudande av konsulter och rekrytering inom en rad områden. Den gemensamma nämnaren är teknik.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Inköpsassistent till Texo AB i Älmhult
Texo AB
Till vår kund Texo AB i Älmhult säker vi en noggrann och driven Inköpsassistent/Planerare med ansvar för: · Löpande avrop och inköpsadministration · Att göra beställningar till befintliga underleverantörer såväl lokala som internationella · Orderplanering, uppdatering av lagersaldon samt leveransbevakning · Uppföljning av beställningar samt säkerställande av leveranstider · Beredning av produktionsplanering Tjänsten är som klippt och skuren för dig som har grundläggande tekniskt intresse, goda administrativa kunskaper och mår bra av att ge service såväl internt som externt!
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Administrator
IKEA Purchasing Services (Sweden) AB
IKEA Purchasing Service AB Wherever you are in life, discover, how much further you can go We seek an Administrator for the Business Navigation and Administration team at Purchasing & Logistics Area North based in Älmhult, Sweden. About the job As an Administrator, your job will be to provide excellent preconditions for all our business units within Purchasing and Logistics area North, Älmhult.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Controller
Älmhults kommun, Kommunledningsförvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Undersköterska på Hemtjänst Centrala 1, tillsvidare
Älmhults kommun, Socialförvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019