Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Distriktssköterskor till Achima Care Älmhults vårdcentral
Achima Care
Nu söker vi legitimerade distriktssköterskor till Achima Care Älmhult! Som distriktssköterska hos oss är du en viktig del av vårdcentralen och kommerha ett nära samarbete med vårdcentralens läkare och övrig personal.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

EY söker Auktoriserad Revisor till Älmhult
Ernst & Young
EY i Älmhult söker nu en driven revisor att bli en del av vår vårt vinnande team, leverera högklassiga revisorstjänster och utveckla våra affärsrelationer. Arbetar du mot att bli auktoriserad revisor? Är du den vi letar efter? Sök tjänsten idag! Om tjänsten Som revisor hos oss är din grundläggande uppgift att förmedla revisionstjänster till våra kunder.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Ekonom
Älmhults kommun, Kommunledningsförvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Beteendevetare/organisationskonsult
Feelgood
Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag. Vår vision är Sveriges friskaste kunder. Vi söker nya medarbetare i Älmhult och Markaryd.  I syd är vi ca 100 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Vi håller till i ljusa fräscha lokaler.
Skapad : 09-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Psykolog
Feelgood
Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag. Feelgood växer. Till vår region i Syd flera orter i Skåne PSYKOLOG Vår vision är Sveriges friskaste kunder.
Skapad : 09-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Företagssjukgymnast
Feelgood
Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag. Feelgood växer. Till vår region i Syd till Älmhult/Markaryd/Osby Ergonom Vår vision är Sveriges friskaste kunder. Våra medarbetare arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Vi håller till i  lokaler  centrala på orterna.
Skapad : 09-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Företagssköterska
Feelgood
Feelgood växer. Till vår region i Älmhult/Markaryd/Osby söker vi därför en Företagsköterska FÖRETAGSSKÖTERSKA Vår vision är Sveriges friskaste kunder. Våra medarbetare arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Vi håller till centralt på de olika orterna.
Skapad : 09-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Kapare till företag i Älmhult
EF Sverige AB
Om företaget Du kommer att vara anställd hos oss i vår bemanningsenhet och uthyrd till vår kund i Älmhult. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som kapare i produktionen, vid en kapmaskin, med att kapa stål i olika dimensioner utifrån kundernas beställningar samt köra fram material med hjälp av truck och travers. Arbetet är förlagt till 2-skift och du kommer att gå under handels avtal. Din profil Vi söker dig som gått industriprogrammet eller har arbetslivserfarenhet inom stålindustrin.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Timvikarier till Omsorgen om personer med funktionsnedsättning
Älmhults kommun, Socialförvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie inom Omsorgen om personer med funktionsnedsättning.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Special Pedagogue MYP, maternity cover
Älmhults kommun, Grundskolan
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018