Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Mekkonstruktör
Odigo
Odigo söker för kunds räkning en klurig Mekkonstruktörmed fokus på kundorderprojekt. Dina arbetsuppgifter Rollen som konstruktör innebär bl a ansvar för produktförbättringar av redan befintliga produkter och framtagandet av nya produkter samt kundorderprodukter. Du leder konstruktionsprojekt i nära samarbete med produktchefen, marknads- och försäljningsavdelningen samt inköp och produktionsteknik.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Medarbetare till Sibylla Gatukök
Sibylla Älmhult
Vi söker nya medarbetare Vi förstärker inför hösten med deltidstjänster samt extratjänster. Du tjej eller kille som är intresserad av ett arbete i högt tempo och med varierande uppgifter. Gillar du att ha många bollar i luften samtidigt? Är du social och framåt? Då låter det som om du borde söka arbete hos oss på Sibylla Älmhult. Vi är ett härligt gäng som söker dig som älskar att ge bra service!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018

Produktionsberedare
Odigo
Har du ett brinnande intresse för produktionsberedning och vill ta dig an en ny utmaning? Vi söker nu dig med en ingenjörsutbildning till tjänsten som Produktionsberedare. Hos vår kund får Ni möjlighet att ta dig an en dynamisk roll som ställer krav på dina färdigheter såväl tekniskt som socialt. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval! Överrekrytering till kund avses efter 6 månader. OM TJÄNSTENOdigo söker för kunds räkning en produktionsberedare som kommer att vara verksam med att bereda artiklar och strukturer i nya och förändrade produkter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Grundskollärare i MA/NO 4-6 till Klöxhultsskolan
Älmhults kommun, Chefer UTB
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Klöxhultsskolan är en F-6 skola som ligger i Älmhults tätort. På vår skola har vi personal med god behörighet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Modersmålslärare polska
Älmhults kommun, Grundskolan
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som som vill undervisa i polska som modersmål.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Försäljare/lokalvårdare till Älmhult
Systembolaget AB 0703, Älmhult
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Älmhult söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 27 timmar försäljning och 5 timmar lokalvård i veckan. Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Assistent till kille i Lönsboda
Nordström Assistans AB
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Kvalitetstekniker IKEA Industry Älmhult
IKEA Industry Älmhult AB
IKEA Industry Älmhult AB ingår i IKEAs industrigrupp som är världens största producent av trämöbler och en integrerad del i IKEA koncernen. IKEA Industry har 41 produktionsenheter i 10 länder med ca 19 000 medarbetare. Varje år producerar vi mer än 100 miljoner olika möbelartiklar för IKEAs kunder. IKEA Industry Älmhult AB tillverkar årligen ca 7 miljoner lackerade köksfronter. Vi har en modern, automatiserad produktion i Älmhult där Lean genomsyrar allt vi gör. Vi har en omsättning på 480 MSEK och 260 medarbetare. Du ser saker lite annorlunda. Det gör vi med.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Elevassistent - Orionverksamheten Linnéskolan
Älmhults kommun, Grundskolan
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Timanställd badvakt till Haganäsbadet
Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Förekommande arbeten i ett badhus såsom badbevakning, allmän service till kunderna, försäljning av simmärken och badkort m.m.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018