Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Business Intelligence Owner
IKEA Components AB
IKEA Components task within IKEA is to pursue the development of future unique and customer friendly solutions within fittings and components to the IKEA range. We create substantial cost and quality benefits for IKEA in our development and trade of raw materials, components and fittings. IKEA Components is part of the IKEA group and shares the IKEA vision and values. Our business is global and we are 1 500 employees based in Sweden, Slovakia and China.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Utvecklingsingenjör, Älmhult
Technogarden
Introduktion ELME Spreader AB grundades för 40 år sedan och är idag en av världens ledande tillverkare av lyftaggregat för containerhantering. Huvudkontoret med utveckling, konstruktion och tillverkning finns i Älmhult. Allt under ett tak! Försäljning sker dels från Älmhult och dels genom agenter och återförsäljare i Europa, Asien, Sydamerika och Afrika och dels genom egna bolag i USA och Kina. Elme Spreader AB omsätter 350 MSEK med200 anställda och har en exportandel på ca 90 %.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Värnamo söker drivna medarbetare!
Svenska Trygghetslösningar AB
Svenska Trygghetslösningar AB är idag ett etablerat säkerhetsföretag inom skydd för inbrott och brand, men även för enskilda individens behov av snabb och effektiv hjälp vid överfall i bostaden. Vi har snart funnits i fyra år och har redan vuxit till ett av Sveriges femte största och framgångsrika företag inom vår bransch då vi säljer marknadens smartaste inbrott- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Vår affärsidé? Enkelt och professionellt! Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du; • Hög servicekänsla och god social förmåga • har viljan och
Skapad : 14-10-2018 Ansökningsfrist : 20-10-2018

Studiosuport till möbelföretag i Älmhult
Engqvist & Zimmerman HR Partner
Studiosupport Arbetsbeskrivning Som studiosupport på ett av världens ledande möbelföretag jobbar du med att supportera projektgrupperna inom katalogproduktionen av högkvalitativa bilder av heminredningslösningar. Dina huvudsakliga uppgifter är: - Distribuera rekvisita till produktionsplatser samt placera den enligt ritningar och planlösningar. - Säkerställa att all rekvisita hämtas, lämnas och förvaras korrekt på lagret efter användning. - Montera produkter på förfrågan enligt instruktion. - Säkerställa att all rekvisita hanteras med försiktighet och enligt de föreskrifter för arbetsmiljön
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Undersköterska, tillsvidare i Hemtjänst Östra
Älmhults kommun, Socialförvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Hemtjänst Östra består av fjorton medarbetare som arbetar i området Virestad/Häradsbäck och nio medarbetare som arbetar i området Diö/Liatorp.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Restaurang och livsmedelslärare på Vuxenutbildningen
Älmhults kommun, Gymnasium
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER På Haganässkolan bedrivs undervisning mot både vuxenutbildningen och gymnasieskolan.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Teaterlärare 20% till Kulturskolan
Älmhults kommun, Kultur
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Grundlärare fritidshem/förste fritidspedagog
Älmhults kommun, Grundskolan
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Brinner du för utveckling av verksamheten inom fritidshem?
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Butikschef - Älmhult
KappAhl
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Renhållningsarbetare
Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 25-10-2018