Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
IKT-pedagog Gemöskolan
Älmhults kommun, Grundskolan
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Rörnätstekniker
Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Som rörnätstekniker på Älmhults kommun arbetar du på Produktionsavdelningen som tillhör Tekniska förvaltningen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Leg. Sjuksköterska/Distriktssköterska Hemsjukvård
Älmhults kommun, Myndighet/Hälso- och sjukvård
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Som sjuksköterska/distriktssköterska i hemsjukvården i Älmhults kommun möter du patienten i dennes hem, oavsett boendeform. Du möter patienter i alla åldrar, från barn till äldre.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Pizzabagare sökes i Älmhult
Amigo Pizzeria
Pizzabagare söks för omgående anställning Du ska ha erfarenhet som pizzabagare och kunna arbeta ensam och i grupp. Arbetsuppgifter: Förberedelser och tillagning av pizzor. Vanligt förekommande uppgifter för yrket. Utbildning/Erfarenhet: Du ska helst ha erfarenhet som pizzabagare minst ett år. Du bör vara stresstålig, lojal och arbetsam. Vi tar stor hänsyn till de personliga egenskaperna vid urvalet. Välkommen med din ansökan genom mejl!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist :

CNC - Operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker CNC-operatör till en av våra kunder i Älmhult. I arbetet som CNC-operatör ingår det både svarvning och fräsning. Arbetsuppgifterna består av att rigga, ställa och mäta maskinen samt programmering i styrsystemet Fanuc.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Stödpedagog inom Omsorg funktionsvariation - daglig verksamhet
Älmhults kommun, Omsorg funktionsvariation
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER I rollen som stödpedagog ansvarar du för att arbeta kvalitativt med brukarnas genomförandeplaner.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Industriarbetare till företag i Älmhult
Lernia
Vi söker en erfaren industriarbetare inom tung industri till vår kund i Älmhult. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta förberedelse av gjutformar inför smältning, inläggning av stålmassa i smältugnar samt frekvent truckkörning. Som sökande har du god förmåga att växla upp tempot vid behov och har viljan att växa och utvecklas! Formell kompetens Truckkort B1 + C2 Körkort B Gymnasiekompetens. Gärna lastbilskort. Bakgrund Du har tidigare erfarenhet av tung industri och inte rädd för att utföra tyngre lyft och truckkörning, krav är att du har erfarenhet av motvik
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Miljöspecialist till Stena Aluminium i Älmhult
Stena Aluminium
Är du engagerad i miljöfrågor och har erfarenhet av att arbeta i industri eller annan tillståndspliktig verksamhet? Har du kunskap om svensk och europeisk miljölagstiftning? Trivs du i en varierande såväl som koordinerande specialistroll, där du får många kontaktytor? Vill du arbeta i en organisation med ett tydligt miljöfokus? Då borde du söka tjänsten som Miljöspecialist hos Stena Aluminium!
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Larmsamordnare - sommarvikariat
Älmhults kommun, Utvecklingsenhet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Som larmsamordnare ingår du i socialförvaltningens utvecklingsenhet. Du har ett nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Produktionstekniker/Projektledare som tänker utanför ramarna
Henjo Plåtteknik AB
Henjo Plåtteknik grundades 1945 och levererar helhetslösningar inom avancerad plåtbearbetning. Genom att erbjuda hela tillverkningsprocessen, från CAD till robotbearbetning, målning och montering, under samma tak garanteras hög kvalitet från skiss till färdig produkt. Tillverkningsprocessen inkluderar bland annat laserskärning, stansning, valsning, kantbockning, svetsning samt ytbehandling och slutmontering. TILL VÅR KUND HENJO PLÅTTEKNIK SÖKER VI NU EN PRODUKTIONSTEKNIKER/PROJEKTLEDARE SOM TYCKER OM ATT TÄNKA UTANFÖR RAMARNA OCH HAR PROBLEMLÖSNING SOM EN DRIVKRAFT.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019