Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinställare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Har du tidigare erfarenhet som ställare eller som teknisk maskinoperatör? Då har vi tjänsten för dig!     Du har tidigare erfarenhet som ställare och tekniskt arbete.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Montageledare modulhus
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Montageledare   Vi söker en montageledare till ett företag som arbetar med modulhus. Här finns möjlighet att utvecklas, utmanas och uppmuntras!
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Erfaren våtlackerare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vår kund växer så det knakar! Här får du ett omväxlande arbete med stort inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Grovarbetare rivare/sanerare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker en rivare/sanerare för arbete på olika byggarbetsplatser runt om i Växjö. Vi söker dig som har erfarenhet från bygg och anläggning samt gärna ett par års erfarenhet som grovarbetare. Det är viktigt att du är skötsam och att du kan arbeta i grupp.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

CE-chaufförer anlitas löpande
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork har ett löpande behov av erfarna CE-chaufförer till våra kunder i Växjö med omnejd. Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Driven rekryterare med erfarenhet av industri till snabbväxande företag!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt dina uppdrag? Strukturerad, ansvarstagande och har en vilja att utvecklas? Då har vi jobbet för dig! TopWork är ett snabbväxande bemannings- och rekryteringsföretag.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Teknisk support
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker en problemlösare ut i fingerspetsarna som brinner för att arbeta med teknisk support! Du erbjuds ett spännande och varierande arbete där du blir en del av ett härligt gäng kollegor!   Vi söker dig som vill jobba med teknisk support med mjukvarufokus.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Fullstack-utvecklare i Växjö
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker för kunds räkning en Fullstack-utvecklare med erfarenhet av både front-end och back-end utveckling. Vi arbetar med Microsofts verktyg vid utveckling av våra webbplatser och tjänster. Idag sker nyutveckling huvudsakligen i .NET och Angular, med SQL Server som databas.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Montör till industrin
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker kontinuerligt efter drivna och duktiga montörer till våra kunder inom industrin.      Vi söker dig med erfarenhet från industrin, gärna av enklare montering, där du i team sätter samman vår kunds produkter.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Junior ekonom med stort driv!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker en junior ekonom med ett driv utöver det vanliga. För ”rätt” person finns stora möjligheter att utvecklas både som person och i sin roll.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019