Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Överförmyndarhandläggare
Växjö kommun, Kommunledning
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7 000 anställda fördelade på 600 arbetsplatser och 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vår uppgift är att leverera god grundservice och kundnytta som skapar värde för de vi är till för, våra kommuninvånare, företagare och kunder. Tillsammans skapar vi en attraktiv kommun där man vill bo, utvecklas och driva företag.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

JOBBCHANSEN 1 NOVEMBER - R & EC Sweden AB söker Tidningsdistributör
Rekryterings och Etableringscentrum Sverige AB
JOBBCHANSEN 1 NOVEMBER - Rekrytering och EtableringsCentrum Sverige AB söker Tidningsdistributör för en kunds räkning. Välkommen till Arbetsförmedlingen den 1 november på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, Drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer.Tänk på att ta med ert CV samt personligt brev! Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska eller engelska.Vi önskar att du som söker är morgonpigg och ansvarsfull. Bra att ha B körkort dock ej ett krav.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

JOBBCHANSEN DEN 1 NOVEMBER - R & EC Sweden AB söker Lagerpersonal
Rekryterings och Etableringscentrum Sverige AB
JOBBCHANSEN 1 NOVEMBER - Rekrytering och EtableringsCentrum Sverige AB söker Lagerpersonal för en kunds räkning. Välkommen till Arbetsförmedlingen den 1 november på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, Drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer.Tänk på att ta med ert CV samt personligt brev! Arbetsuppgifter: Order/Plock Goda kunskaper i svenska är ett krav samt B-körkort då uppdraget är i Ljungby - Vi önskar att du som söker har en positiv inställnin och driv.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

JOBBCHANSEN 1 NOVEMBER - R & EC Sweden AB söker Servitör/Servitris
Rekryterings och Etableringscentrum Sverige AB
JOBBCHANSEN 1 NOVEMBER - Rekrytering och EtableringsCentrum Sverige AB söker Servitör/Servitris för en kunds räkning. Välkommen till Arbetsförmedlingen den 1 november på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, Drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer.Tänk på att ta med ert CV samt personligt brev! - Har du tidigare erfarenhet från yrket är det en merit. - Grundläggande kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi söker dig med rätt inställning och driv.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

JOBBCHANSEN 1 NOVEMBER - R & EC Sweden AB söker Serveringspersonal
Rekryterings och Etableringscentrum Sverige AB
JOBBCHANSEN 1 NOVEMBER - Rekrytering och EtableringsCentrum Sverige AB söker serveringspersonal för en kunds räkning. Välkommen till Arbetsförmedlingen den 1 november på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, Drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer.Tänk på att ta med ert CV samt personligt brev! - Har du tidigare erfarenhet från yrket är det en merit. - B körkort är ett krav - Vi ser att du gärna är positiv, samarbetsvillig och ordningssam. I arbetsuppgifterna ingår diskning, städning och dukning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Bilmekaniker till JK Bil
JK Bil
Vi på J.K Bil är en märkesoberoende bilfirma som erbjuder bilar i alla modeller och prisklasser. Vi har ett utbud på begagnade bilar i bra skick. Alla våra bilar är besiktade hos Bilprovningen för att garantera ett bra bilköp. Nu söker vi en erfaren bilmekaniker. Tveka inte att höra av dig.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Händiga montörer till industriföretag i Växjö
Inpeople Sverige AB
Om oss Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Dina arbetsuppgifter Nu finns chansen att bli en viktig del i teamet hos ett av Växjös absolut trevligaste industriföretag.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Förskollärare till Skeppets förskola
Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen
Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar. Skeppets förskola tillhör utbildningsförvaltningen i Växjö kommun. Förvaltningen har drygt 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

IT-pedagog AV-Media
Region Kronoberg, Verksamhetsstöd Gemensamt
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Regional utvecklings verksamhetsidé är: För invånarna, på uppdrag av politiken och i samhandling med relevanta aktörer driver vi Kronoberg framåt genom den regionala utvecklingsstrategin Gröna Kronoberg 2025. www.regionkronoberg.se/gronakronoberg Regional utveckling är en dynamisk verksamhet med uppdrag kring hållbar regional utveckling.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Supportmedarbetare
OnepartnerGroup Sydost AB
Om oss Bibliotekscentrum är en ledande nordisk helhetsleverantör av datasystem för alla typer av bibliotek. Företaget ingår i en nordisk koncern med ca 60 anställda i Sverige, Norge och Finland och med huvudkontor i Norge. Huvudprodukten är bibliotekssystemet Mikromarc 3. Vår kundgrupp fortsätter växa och vi vill fortsätta kunna leverera support enligt våra höga målsättningar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018