Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utvecklingsledare till MUCF
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor , MUCF
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är en statlig myndighet som tar fram kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. Vi ger stöd till föreningsliv, kommuner och internationellt samarbete. Avdelningen för kunskapsstöd sprider kunskap om ungas levnadsvillkor och det civila samhällets villkor och utveckling. Vi samarbetar inom ramen för våra uppdrag med statliga myndigheter, landsting, kommuner och det civila samhället.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Kundtjänstmedarbetare till kund utanför Växjö
StudentConsulting
Trivs du när du i sociala sammanhang och tycker om att planera och strukturera. Vill du hjälpa kunder att få den absolut bästa möjliga servicen när de kontaktar dig? Då tror vi att detta passar dig! Till vår kund strax utanför Växjö letar vi efter dig som vill vara en del av ett team av tolv stycken medarbetare som kan intyga att ingen dag är den andra lik. Hos vår kund har du kontakt med folk runt om i både Norden och norra Europa.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Industrimedarbetare till kund i Växjö!
StudentConsulting
Till vår kund i Växjö söker vi dig med följande profil som är intresserad av ett nytt spännande jobb för ett företag med trevlig arbetsmiljö och med vänliga kollegor som för vardagen lite roligare. Vi söker dig som trivs att arbeta i grupp och har ett intresse för arbete inom industri att arbeta hos vår kund ställer höga krav på nogrannhet då fabriken arbetar med höga kvalitetskrav och varje produkt granskas nogrant.I kundens verksamhet arbetar man med stor flexibilitet och vilket innebär att du kan få möjlighet att prova på flera arbetsområden. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, i
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Micropower söker lagermedarbetare avgående gods
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Är du en driven truckförare som vill arbeta i ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk? Micropower satsar på produkter som skapar en bättre framtid för oss alla och söker nu nya nyckelspelare till deras framgångsrika produktion i Växjö. Till avdelningen för avgående gods söker nu Micropower en lagermedarbetare. Du arbetar med traditionella lageruppgifter i en expansiv och spännande miljö. Dagligen placerar du in färdiga produkter på lagerplatser samt förbereder för transport till Micropowers kunder. Du arbetar även med utlastning.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Micropower söker kvalitetsmedvetna montörer
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Är du en driven montör som vill arbeta i ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk? Micropower satsar på produkter som skapar en bättre framtid för oss alla och söker nu nya nyckelspelare till deras framgångsrika produktion i Växjö. Du kommer att arbeta med montering av produkter inom batteriladdning och kraftförsörjning till flertalet olika branscher. Micropower levererar såväl standardprodukter som mer kundspecifika ordar. Arbetet sker dagtid måndag – fredag med viss arbetstidsförkortning på fredagar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Boendestödjare och personlig assistent till bemanningspoolen
Växjö kommun, Omsorgen
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Account Manager – Sök enkelt utan CV
Atea
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för försäljning och att skapa en hög kundnöjdhet? Är du intresserad av it-infrastruktur och digitalisering? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som Account Manager inom B2B. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.    ”På Atea får jag jobba fritt, kreativt och utvecklande med att utmana mina kunder och deras IT-miljö .
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Sjuksköterskor till kvälls- och nattpatrullen
Växjö kommun, Omsorgen
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Timavlönad sjuksköterska till jourläkarcentralen i Växjö
Region Kronoberg, Regiongemensamt
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Du kommer vara anställd på Rekryterings- och bemanningsenheten som ansvarar för att rekrytera och bemanna timavlönade till större delen av Region Kronobergs verksamheter. Det är härifrån som du blir bemannad ut till jourläkarcentralen. Som timavlönad sjuksköterska på jourläkarcentralen i Växjö arbetar du vardagar, helger och storhelger.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Information Security Manager
Fortnox AB
Vi har ett uppdrag. Att revolutionera en hel bransch. Sedan 2001 har vi frigjort tid och effektiviserat bokföring för tusentals företagare. Idag erbjuder Fortnox allt från molnbaserad administration till finansiella tjänster och försäkringslösningar. Men, vi tänker inte stanna där. Vi är på en historisk förändringsresa och du behövs.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019