Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hotellreceptionist 75% sökes till Elite Hotels i Växjö
Elite Hotels
Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels är Sveriges största privatägda hotellkedja med drygt 30 klassiska hotell från Malmö i Söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. Majoriteten av hotellen återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med modern design för att skapa minnesvärda upplevelser.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 06-08-2018

Sommarjobb till OKQ8 Växjö
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Jurister till Nordbro i Växjö
NORDBRO AB
Jurister till Nordbro i Växjö Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med kontor i Malmö och Växjö. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och de offentligrättsliga delar som är relevanta för företag. Vi företräder våra klienter i och utanför domstol och våra klienter består av små och medelstora företag inom alla branscher i hela Sverige. Byrån söker kontinuerligt duktiga jurister och just nu söker vi jurister till vårt kontor i Växjö, som förutom intresse för köp-, entreprenad- och processrätt även har kompetens inom LOU eller arbetsrätt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist :

Sjuksköterska till öron- näsa- och halsmottagningen i Ljungby
Region Kronoberg, Barn och Kvinnocentrum (används ej)
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ÖNH-mottagningen i Ljungby är en del av en fullt utrustad ÖNH- klinik med mottagningar, operation, audionommottagning, teknisk hörselvård och slutenvårdsplatser i Växjö. Totalt är vi ca 70 personer inom öron- näsa- och halskliniken i Region Kronoberg varav ca 13 personer arbetar i Ljungby. Din närmaste arbetsgrupp består av sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Undersköterskor till Östers Hemvård
Växjö kommun, Omsorgsförvaltningen
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Kommunikationsstrateg
Linnéuniversitetet
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Linnéuniversitetet söker kommunikationsstrateg inom området internationell studentrekrytering, vid kommunikationsavdelningen Kommunikationsavdelningen utvecklar Linnéuniversitetets varumärke som vägleds av universitetets vision och strategi. Avdelningen stärker Linnéuniversitetets kommunikationsarbete internt, regionalt, nationellt och internationellt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 27-02-2018

Biträdande HR-chef
Linnéuniversitetet
På HR-avdelningen är vi för närvarande 20 medarbetare, placerade både i Växjö och i Kalmar där avdelningen sitter tillsammans på respektive ort. Den biträdande HR-chefen kommer att vara en del av HR-avdelningen.   I rollen som biträdande HR-chef har du det övergripande ansvaret för vissa av våra strategiska arbetsgivarfrågor, framför allt avtalsfrågor, lönepolitik och lönebildning samt facklig samverkan och utveckling av former för partssamverkan.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

C++ utvecklare
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter Till IGT söker vi omgående efter dig som vill vara med och leverera casinospel i världsklass. Har du erfarenhet av C++ programmering och trivs i en global miljö? Då kan vi ha ditt nästa drömjobb! IGT kommer att erbjuda dig ett stimulerande programmeringsarbete i en nyskapande miljö där du som anställd kommer att kunna påverka struktur och arbetssätt. IGT är verksamma inom spelbranschen och söker dig som brinner för skapande av nya program, spel eller mobila applikationer. IGT är ett företag med stora karriärmöjligheter.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Undersköterskor till Lammhults hemvård
Växjö kommun, Omsorgen
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Landskapsarkitekt
Växjö kommun, Tekniska
Det vi på tekniska förvaltningen arbetar med har betydelse för alla medborgare i Växjö kommun. Vårt ansvarsområde omfattar utveckling, planering och produktion samt underhåll och skötsel av naturområden, parker, gator, trafik, avfallshantering och VA-ledningssystem. Tjänsten som landskapsarkitekt är placerad på enheten Stad och land som ansvarar för bland annat stadsutveckling av gator, parker och torg, naturvård och sjömiljö. Stad och land är en av tre enheter inom planeringsavdelningen.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018