Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Flink Ekonomiassistent till Burde Förslags AB i Växjö
Empleo Växjö AB
Burde Förlags AB är ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling, produktion, logistik och försäljning. Vi grundandes 1991 som ett kalenderföretag och är idag marknadsledande på kalendrar i Norden. Under åren har vi vuxit och breddat sortimentet med designade kontorsartiklar, ett finpappers- och kortsortiment under varumärket Papperix och med friskvårdskonceptet JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker och e-handlare i sex länder. Burde Förlags AB har ca.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorth
Onepartner Group AB
Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorth strävar efter att leverera "the best of Scandinavian Outdoor" till kunder över hela världen. Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på stark frammarsch på den Europeiska online-marknaden. I Skandinavien har de en ledande position på marknaden och bolaget beräknas omsätta en halv miljard kronor under 2018. Vi söker nu en dansktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorths Customer and Sales Support team i Växjö som även behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Områdesansvarig Växjö och Karlshamn
Aimo Park Sweden AB
Q-Park har blivit Aimo Park. Aimo Park ingår i den japanska koncernen Sumitomo Corporation. Sumitomo grundades på 1600-talet och har cirka 73 000 medarbetare runt om i världen.Aimo Park är Sveriges ledande parkeringsbolag, med omkring 300 000 parkeringsplatser. Vi erbjuder allt från enskilda parkeringstjänster, som uthyrning av parkeringsplatser och parkeringsövervakning, till totalansvar för hela parkeringsanläggningen. Aimo Park är ett fullserviceföretag inom parkering. Läs gärna mer på www.aimopark.se. Q-Park har blivit Aimo Park.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Nattundersköterska till enhet 3, njurmedicin, diabetes och endokrinologi
Kronobergs Läns Landsting
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker med drygt 360 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom samtliga internmedicinska specialiteter, samt inom neurologi och reumatologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Personlig assistent på 42% fast schemarad till kvinna i Växjö
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Trivs du med att arbeta med människor och är omsorgsfull? Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent! På Humana värdesätter vi arbetsglädje, kompetens genom att fokusera på att ge god assistans med ansvar och ta hand om våra kunder med engagemang - Välkommen till Humana. Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i centralt i Växjö.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Truckförare för extrajobb
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en del av vår bemanningspool tillsammans med ett härligt gäng studenter och extrajobbare. Har du ett eget bolag, jobbar deltid eller studerar kan det vara precis dig vi söker! Lagret ligger i Växjö och uppdraget består av truckkörning och orderplockning av elektronikprodukter. Tillsammans med personalen och arbetsledarna på plats kommer ni hjälpas åt att nå var månads uppsatta mål. Det finns allt från 3 till 8 timmars pass dag- och kvällstid under vardagarna samt dag under helgen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Extrajobb inom lager
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Är du student och söker ett jobb vid sidan av dina studier? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Du som söker är pigg, trevlig och noggrann men också van att jobba i ett högt tempo. Arbetet sker hos våra kunder inom lager och produktion. Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller jobb på minst 50 % för att kunna söka tjänsten alternativt vara pensionär. Din profil Som person är du prestigelös och flexibel, du anpassar dig lätt till nya miljöer och tar till dig instruktioner på ett lätt sätt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Extrajobb terminal natt
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning till hösten och vill jobba extra på terminal hos vår kund i Växjö. Arbetstiderna är främst förlagda på nattid, då du jobbar 22.30-04 eller 21-06. Arbetspass på eftermiddagar och helger kan också förekomma Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb och kan jobba ca 2-3 pass i veckan, med start omgående. Utöver schemalagda tider kommer det finnas ett kontinuerligt behov att täcka upp vid sjukfrånvaro, semester samt arbetstoppar som du och ett härligt gäng kommer hjälpas åt med.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Studerande, se hit! Vi har extrajobbet du vill ha!
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Äntligen! Nu börjar plugget och det betyder även att det är dags att söka ditt extrajobb hos Inpeople. Vi har massor av spännande kunder. Kanske söker du ett spännande extrajobb, kanske är du ute efter en karriärväg på ett specifikt företag, kanske vill du jobba extra för att ha ett socialt sammanhang utanför studierna? Oavsett anledning har vi extrajobbet för dig! Din profil Idag jobbar över 150 studenter extra hos någon av våra kunder men vi behöver bli ännu fler!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Projektkoordinator
Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Folkuniversitetet Kristianstad har arbetat med internationella projekt sedan 2002 och har partners i över 20 länder. Vi är involverade i följande europeiska projektområden: Leonardo Da Vinci, Grundtvig, Nordplus och Erasmus + Samarbete och kontakter med europeiska organisationer är en värdefull möjlighet för att kunna utbyta erfarenheter och samarbeta och på så vis utveckla och skapa nytt utbildningsmaterial och utveckla nya metoder. En viktig aspekt av internationella projekt är också möjligheten att bygga broar och skapa ett globalt nätverk.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019