Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Leg.Fysioterapeut/Sjukgymnast - sökes till Djursjukhuset Växjö
Evidensia djursjukvård
Vill du ta steget vidare och jobba med hund och katt samt jobba med ett härligt gäng för att driva vår rehabavdelning framåt? Vi söker nu en leg.fysioterapeut/sjukgymnast med uppdraget att utveckla vår rehabavdelning. Vi söker dig som har erfarenhet inom rehabilitering av såväl sjuka som friska individer samt ett brinnande intresse för hund.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

BMA- leg.Biomedicinsk Analytiker sökes till Djursjukhuset Växjö
Evidensia djursjukvård
Är du leg. Biomedicinsk analytiker,intresserad av djur ochvill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig. Vad erbjuder vi? Hos oss får du möjlighet till ett fantastiskt arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Det här är arbetet för dig som är intresserad av djur och vill utvecklas inom djursjukvården. Du kommerarbeta på vårt labratorium där vi utför många olika analyser inom områden såsomklinisk kemi, cytologi, bakteriologi mm. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Extrajobb som administratör
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Är du en person som uppskattar att få sköta dig själv och ta ansvar för dina uppgifter? Gillar du administration och tycker att ett jobb på kontor är perfekt? Letar du efter ett extrajobb med möjlighet att jobba 1-2 dagar i veckan i höst? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Din profil Till vår kund i Växjö söker vi en ansvarsfull person som har en annan huvudsakligsysselsättning i form av studier eller annat jobb. Vi vill att du ska kunna jobba 1-2 dagar i veckan framöver då vår kund har ett långsiktigt behov av hjälp.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 21-08-2019

Administratör för tillfälligt uppdrag i Växjö
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Till ett välkänt bolag i centrala Växjö söker vi nu en administratör med uppstart efter semestern och ca fyra månader framåt. Du behövs i verksamheten som ett stöd inom breda administrativa områden, allt från enklare bokföring, kalkylering samt uppdatering av priser mm i affärssystem. På företaget använder man sig också flitigt av excel varför vi ser erfarenhet från detta som en merit.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019

Receptionschef Elite Stadshotellet Växjö
Elite Hotels
Arbetet som receptionschef Receptionen är navet i hotellet och det är oftast här som gästenfår sin första kontakt med oss. Som receptionschef är det viktigt att vara bekväm i rollen som ansiktet utåt mot gästernasamt att få teamet att alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa hotellupplevelsen.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Rädda liv! Värvare till Växjö Limitless team!
Svenska Röda Korset
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Växjö Limitless i sommar och i höst! Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Växjö Limitless team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Micropower söker Beredare
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Som beredare arbetar du administrativt med att bereda artiklar till produktionen. Du arbetar huvudsakligen med artikelregistervård och ändringshantering, dvs att lägga upp nya och ändra befintliga artiklar i våra system. Du kommer ha många olika kontaktytor – främst internt men även externt vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera. Att du är väldigt noggrann och ordningsam är ett krav. Viktigt är att du kan prioritera och driva ärenden självständigt utefter din åtgärdslista.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019

Bemanningsenheten inom äldreomsorgen söker trygga poolare
Växjö kommun, Omsorgen
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Projektledare till nytänkande kommunalt avfallsbolag
Södra Smålands Avfall & Miljö
Södra Smålands avfall och miljö erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi lyckas genom att ha engagerade medarbetare, utgå från kundens behov och genom att samverka med andra. Vår långsiktiga vision är ett Småland utan avfall. Södra Smålands avfall och miljö AB är ett nystartat bolag som ägs av Växjö, Lessebo, Älmhults, Tingsryds och Markaryds kommun.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Transportledare
Södra Smålands Avfall & Miljö
Södra Smålands avfall och miljö erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi lyckas genom att ha engagerade medarbetare, utgå från kundens behov och genom att samverka med andra. Vår långsiktiga vision är ett Småland utan avfall. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en transportledare till avdelningen för insamling och transport med placering på kontoret i Älmhult.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019