Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterska till integrerade missbruks- och beroendemottagningen
Region Kronoberg, Psykiatrivård
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi startartade hösten 2018 den integrerade missbruks- och beroendemottagningen i Växjö och Ljungby. Inom mottagningen har vi en samlad kompetens från socialtjänsten, primärvården och psykiatrin. Mottagningen vänder sig till personer från 16 år med en definierad missbruks- och beroendeproblematik när det gäller alkohol, narkotika, läkemedel, spel eller doping samt personer med samsjuklighet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Lärare i grundskolans tidigare år
Ljungby kommun, Bolmsö skola och förskola
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Operationssjuksköterska till Ljungby
Randstad
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som operationssjuksköterska i Ljungby nästa år.  Behovet är från vecka 6 och arbetstiden är lagd måndag till fredag dagtid.  Välkommen med din ansökan redan idag!  Ansvarsområden Du kommer arbeta med sedvanliga uppgifter som operationssjuksköterska på en avdelning med 5 operationssalar.  Kvalifikationer Operationssjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.  Ansökan Sista ansökningsdag. 2019-12-20.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Kreativ Säljare till BK Library Interiors AB i Vislanda
BK Library Interiors AB
BK Library Interior startade som ett snickeri på Brogatan 11 i Vislanda någon gång runt 1920. Uppdrag på den tiden bestod i produktion av likkistor och diverse ordinära snickeriuppdrag. Verksamheten växte med inredning till både landsting och kärnkraftverk. Legotillverkning av köksinredning blev stort. Ett villaområde växte upp runt omkring fabriken på 50-talet, så vi verkar mitt i människors vardag med alla krav på miljötänk i processen det innebär. Alla råvaror kommer från en omkrets om max 15 mil, och alla är miljöcertifierade enligt Miljöfaktas krav.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Anestesisjuksköterska till Ljungby
Randstad
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som anestesisjuksköterska i Ljungby nästa år.  Behovet är från vecka 6 och arbetstiden är lagd måndag till fredag dagtid.  Välkommen med din ansökan redan idag!  Ansvarsområden Du kommer arbeta med sedvanliga uppgifter som anestesisjuksköterska på en avdelning med 5 operationssalar.  Kvalifikationer Anestesisjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av att söva självständigt.  Meriterande med erfarenhet av Dräger Zeus anestesiarbetsstation och vana av både gas anestesi och TCI.  Ansökan Sista ansökningsdag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Vi söker en dansktalande kundtjänststjärna för fast anställning!
Palm & Partners Professional AB
Ingress om kunden Vi söker för vår samarbetspartners räkning dig som är dansktalande och brinner för kundcervice! Du kommer att arbeta i kundtjänst hos Mobylife som är marknadsledande & en auktoriserad service- & reparationsverkstad för mobil telefoni. De hanterar de flesta varumärken och reparationer av mobila enheter i de Nordiska länderna. Ingress om oss Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Service och automationstekniker
Wemo Automation AB
WEMO AUTOMATION GROUP är idag en av de internationellt ledande tillverkarna av linjärrobotar och automationsutrustning till plastindustrin. Vårt huvudkontor ligger i Värnamo och vi finns med egna fabriker i Tyskland och Indien. Vår grupp av företag har alltid byggts på människor som gillar vad de sysslar med och har höga ambitioner. Vårt intresse för teknologi inspireras i vår slogan: PASSION FOR AUTOMATION SERVICE OCH AUTOMATIONSTEKNIKER TILL WEMO AUTOMATION AB Till vårt trevlig kundföretag Wemo Automation AB söker vi nu en erfaren Servicetekniker.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Elkonstruktör till Herber Engineering AB
Herber Engineering AB
Med rötterna djupt i den svenska industritraditionen är vi på Herber sedan 1945 en framgångsrik tillverkare och leverantör av maskiner för kallformning av rör. Vi är Skandinaviens enda tillverkare av rörbockningsmaskiner och har världen som marknad. I vårt utbud finns maskiner som kan hantera rör från 4 mm upp till 160 mm diameter. Herber är en fullservicepartner. Vi erbjuder våra kunder ett totalt åtagande från idéstadium över prototyper till utbildning, nollserier, driftsättning och underhåll.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Sjuksköterska IVA Ljungby 2020
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Tekniker sökes till Mobylife i Ljungby
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Att behöva laga en trasig mobil, surfplatta eller smart watch är inte det roligaste här i livet. Därför är det också värt att tänka efter lite extra när du ska lämna in den på lagning. Vi på Mobylife är Nordens största auktoriserade serviceverkstad för mobila enheter. Det betyder att vi är godkända av alla stora mobiltillverkare och operatörer. Vi använder aldrig annat än originaldelar och du kan vara säker på att vår reparation inte påverkar din fabriksgaranti. Vi vet hur viktig din telefon och allting som finns i den är för dig.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019