Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Till vår kund i Markaryd söker vi verktygstekniker
Montico Hr Partner AB
Kundföretaget Vi söker verktygstekniker till ett stort företag i Markaryd. Företaget erbjuder ett omväxlande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling och du ingår i ett positivt och framgångsrikt gäng som brinner för uppgiften. Arbetsbeskrivning Som verktygstekniker arbetar du med högsprecisionstillverkning i CNC styrda maskiner med Fanuc samt unika programmeringssystem och mycket hög tekniskt standart. Även tillverkning i konventionella maskiner förekommer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Däckmontör för kortare uppdrag!
Lernia Bemanning AB
Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av framplockning samt retur till däckhotellet och även tvätt av däcken. Det kan även förekomma skifte/montering av hjul på fordon. Arbetet är självständigt och ställer höga krav på ansvarstagande, försiktighet och initiativtagande. Att du har ett bilintresse och ett händigt sinnelag är en förutsättning för att lyckas i rollen. Kanske har du mekat hemma? Bytt däck tidigare? Arbetat med montering på lina, eller på däckfirma?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Badvärd
Ljungby kommun
Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling. Hos oss är balans i livet viktigt!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Upphandlare
Ljungby kommun
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Rekryteringsutbildning - Träteknik
Arbetsförmedlingen
Rekryteringsutbildning Träteknik Osby Ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Lernia Utbildning och rekryterande företag Inom ramen för den trätekniska utbildningen i Osby genomförs nu en specialsatsning för att rekrytera personal till träföretag i regionen.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Mentor med fokus på nyanländas lärande inom vuxenutbildning
Ljungby kommun
I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Över 80 % av Ljungbys ungdomar väljer att studera på Sunnerbogymnasiet. En siffra som gör oss till en av Sveriges ”populäraste” gymnasieskolor. Skolan har drygt 900 gymnasielever, 500 studerande på vuxenutbildningen och ca 190 personal.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Lärare i SO-ämnen åk7 -9
Ljungby kommun
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Ansvarsfull Redovisningsekonom
Empleo Ljungby AB
Det globala företaget Ekamant är en av världens ledande tillverkare av flexibla slipmaterial till den tillverkande träindustrin. Med lokal utveckling och produktion i småländska Markaryd sedan 1928 är det också en av de äldsta - liksom en av de mest innovativa inom slippapper. Ungefär 95% av produkterna exporteras till dotterbolag eller externa distributörer som finns representerade i mer än 50 länder världen över.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Bilskadereparatör Ljungby
Johan Ahlberg Bil AB
Vi representerar varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Just nu befinner vi oss på vår mest intensiva och utmanande resa någonsin – Ahlberg Bils kulturresa. Denna resa innebär att vi ska förfina vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Vi hoppas att du vill vara med på resan att skapa Sveriges trivsammaste arbetsplats och även Sveriges nöjdaste kunder. Om tjänsten Som bilskadereparatör hos oss i Ljungby erbjuder vi dig en spännande roll där du ständigt får utvecklas och ett gäng härliga kollegor.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

1st Line Support / Helpdesk / IT Support för konsultuppdrag i Älmhult
Bravura Sverige AB
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019