Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Forma framtidens primärvård - bli distriktssköterska hos oss!
Region Kronoberg, Primärvård och Rehab
Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Välkommen till vårdcentralen Sländan i Ljungby! I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka och vår vision är "ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi har pekat ut riktningen mot en nära vård. Med fokus på öppenhet, flexibilitet och närhet till individen. Hos oss ska invånare vara medskapare i sin hälsa och vård och patientens behov ska mötas med kompetens och arbetsglädje.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Lärare med karriärläraruppdrag
Ljungby kommun, Agunnaryds skola och förskola
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019

Mekanikkonstruktör till Ljungby och Växjö
ÅF AB
Om jobbet ÅF känner du kanske till sedan tidigare. Inte? Våra anor går tillbaka till 1895 och vi är idag ett marknadsledande ingenjörs- och designföretag verksamma inom Energi, Industri och Infrastruktur. Det går bra för oss och vi har många spännande projekt på gång, därför behöver vi stärka upp med erfarna, kreativa medarbetare i Ljungby och Växjö. Har du tidigare jobbat med utveckling av produkter och maskiner? Är du redo att dela med dig av din kompetens?
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Säljare med eller utan erfarenhet i Ljungby. Fast lön plus provision
Wet World Energy Solutions AB
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt.Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut sälja vår produkt på förbokade kundmöten.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Dags för en nystart?
Empleo Ljungby AB
DAGS FÖR EN NYSTART? Känner du att det är att dags för nya utmaningar, kanske byta arbetsplatseller byta yrke helt och hållet? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig för att se vad vi kan göra för att hjälpa till. Vi har just nu en mängdolika tjänster ute, allt frånsvetsare, robortsvetsare, laseroperatör, maskinoperatör för platsindustri, kantpressare, CNC-operatör, montör till inköpsassistentoch IT-konsult. Vi får löpande in nya spännande uppdrag och tar gärna en kontakt proaktivt. Låter det intressant?
Skapad : 14-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Drivande Ventilationsmontör sökes
STC Ventilation AB
STC Ventilation AB etablerades som företag år 2011. Vi levererar, renoverar, testar och servar ventilationsanläggningar åt både privatpersoner, företag och industrier. Tack vare hög kunskapsnivå och många år i branschen, vår egen produktion samt bra samarbeten med bland annat el- och vvs-företag kan vi erbjuda helhetslösningar till dig som kund. Oavsett om det gäller en villa, en skola, ett kontor eller en industri så kan STC Ventilation AB se till att luften blir och förblir frisk och fräsch i din lokal och främja för att alla som vistas i den mår bra.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Montörer till vår kund strax utanför Ljungby
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till vår kund söker vi nu ett flertal fingerfärdiga, pigga och noggranna montörer. Här finns chans för Dig som vill få in en fot inom industrin, att lära dig någonting nytt och spännande. Du kommer att få ordentlig upplärning, och företaget tar väl hand om nya medarbetare. Jobbet är förlagt till dagtid strax norr om Ljungby. Tillsättning kommer att ske löpande, och du kommer inledningsvis att vara anställd via Montico. Uppdraget löper på lång sikt, och det finns goda chanser för Dig att bli övertagen till vår kund. Arbetsbeskrivning Hos vår kund kommer du att arbeta i team med
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Sjuksköterska till 1177 - Vårdguiden på telefon
Region Kronoberg, Primärvård och Rehab
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas både som människa och i din yrkesroll.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Montör
OnepartnerGroup Ljungby AB
Är du en noggrann och händig montör? Vi söker ständigt efter fler montörer till vår bemanning i Ljungby med omnejd. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med montering.Tjänsten ställer höga krav på kvalité och högt tempo. Det krävs även att man är flink i fingrarna och serviceinriktad. Din profil Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Skiftgång kan förekomma.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Anläggningsarbetare
OnepartnerGroup Ljungby AB
OnePartnerGroup i Ljungby söker nu anläggningsarbetare till våra kundföretag i Ljungby. Har du erfarenhet av anläggningsarbete och entrepenader? Är du en prestigelös lagspelare som är lösningsfokuserad? Då har vi jobbet för dig! Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019