Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Överläkare till kirurgkliniken i Region Kronoberg, Lasarettet i Ljungby
Region Kronoberg, Kirurgi- Barn- och Kvinnocentrum
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Kirurgkliniken i Region Kronoberg ansvarar för kirurgi och urologi för länets invånare och bedriver akut och elektiv verksamhet vid både Centrallasarettet i Växjö och Lasarettet i Ljungby. Eftersom två av våra överläkare närmar sig pensionen söker vi överläkare i kirurgi med huvudsaklig placering i Ljungby. ARBETSUPPGIFTER I Ljungby bedrivs akut kirurgisk vård dygnet runt med akutmottagning, operationsberedskap och IVA.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 08-04-2018

Ledigt jobb Teamchef för BI till Ljungby eller Malmö!
Experis IT
På detta lediga jobb kommer du få möjlighet att arbeta i en vass IT - plattform med moderna tekniker och IT - lösningar i med en stor inhousemiljö på 10 siter i Norden. I tjänsten som Teamchef för BI blir du en viktig del av att förverkliga kundens mål att erbjuda konkurrenskraftiga kommunikationslösningar. Du erbjuds intressanta utvecklingsmöjligheter och en tillvaro som inte stagnerar. Vi arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Fastighetsskötare söks till Ljungby Pastorat
Ljungby pastorat
Ljungby pastorat, som är en del av Svenska kyrkan, omfattar åtta församlingar från Lidhult och Vrå i väster till Ljungby i öster med ca 19 300 innevånare. Totalt har pastoratet ca 50 medarbetare som jobbar med allt från gudstjänster, undervisning och kyrkogårdsskötsel till fastighetsunderhåll. Fastighetsbeståndet består av ca 30 st byggnader varav 9 st är kyrkor. Resterande byggnader utgörs av kapell, begravningsmuseum, församlingshem/verksamhetslokaler, ekonomibyggnader samt lokaler för administration. VI SÖKER DIG... ...som är driven, engagerad och pålitlig.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Däckbytare
OnepartnerGroup Ljungby AB
Vi söker nu däckbytare till våra kunder i Ljungby. Dina arbetsuppgifter Som däckbytare hos våra kunder arbetar du i deras verkstad med att ta emot kunder och deras fordon för däckbyte. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av däckskifte, balansering, tvättning och förflyttning av däck. Du kommer arbeta främst med däckbyte på personbilar. Arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft. Din profil Vi ser att du har körkort för att vara aktuell för tjänsten. Tjänsten förutsätter även goda kunskaper i svenska.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Lärare i trä- och metallslöjd
Ljungby kommun, Ekebackenskolan
I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Ekebackenskolan är en F-6 skola i Ljungby tätort. Skolan ligger i ett naturskönt område som används flitigt i undervisningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill undervisa i trä- och metallslöjd på Ekebackenskolan.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Svetsare
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker efter en svetsare för kunds räkning i öster om Ljungby. Vi vill att du som söker bor i när regionen då tjänsten kan övergå i en anställning hos kunden efter inhyrningen. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Du kommer att arbeta som svetsare med metoderna MIG/MAG i svart material. Legotillverkning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Barnskötare
Ljungby kommun, Harabergsgatans förskola
I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Harabergsgatans förskola har fyra avdelningar. Det är en centralt placerad förskola med tillgång till naturen. Vår förskola berikas av många barn som kommer från olika kulturer.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

CE-chaufför med det lilla extra?
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! om företaget: företaget är ett lite mindre företag beläget cirka fem mil utanför Växjö.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Farmaceut till Ljungby!
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Biståndshandläggare LSS/psykiatri
Ljungby kommun, Socialförvaltningen
I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb ARBETSUPPGIFTER Som biståndshandläggare inom OF (omsorgen om funktionsnedsatta) tillhör du individ- och familjeomsorgens vuxensektion. Arbetsgruppen som du kommer att ingå i består av tre kollegor med lång arbetserfarenhet inom området.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018