Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Upphandlare
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Säljare DinSko 1051
NilsonGroup
NilsonGroup är Skandinaviens ledande skokoncern. Genom våra butikskoncept; DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Sjuksköterska, ortopedkliniken Oskarshamn
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Vår arbetsplats Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Specialist i allmännmedicin Kvarnholmen hälsocentral
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Vik. Brevbärare, Mönsterås
PostNord Sverige AB, Bemanning, PostNord Region Syd
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar.  Bli en del av vårt team Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Mönsterås. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam med elcykel, elbil, moped eller bil samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag måndag till fredag. Tjänsten är ett vikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start omgående.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Kundmottagare sökes till Mönsterås
Mekonomen Sverige
Vi söker nu en serviceminded och driven kundmottagare till vår bilverkstad. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar. Du bör ha en god kunskap om bilar och du talar och skriver även obehindrat på svenska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en kundnöjdhet. Vi vill att du brinner för att jobba med människor och service. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Nu söker vi dig som vill utvecklas till gjutare hos en av våra kunder i Vim
Lernia
Om företaget Nu söker vi dig som vill utvecklas till gjuterioperatör hos en av våra kunder i Vimmerby. Du kommer att vara anställd av Lernia och bli uthyrd till vår kund. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som gjuterioperatör hos en av våra kunder som verkar inom metallindustrin där du ansvarar för att arbetet utförs enligt arbetsinstruktioner och ansvara för underhållet av maskiner och dess utrustning. Du kommer övervaka och ansvara för gjutningsprocessen på gjutmaskin.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Tandhygienist Kalmar
Tandläkare Claes-Göran Olandersson
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Sjuksköterskor till ny Rehabmedicinsk- och Palliativ avdelning
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Serviceinriktad Administratör sökes till Kalmar Vatten AB
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker dig som är passionerad och brinner för att supportera och förbättra vårt sätt att arbeta. Så, vad ska du göra idag? Läs gärna mer om tjänsten nedan! Om tjänsten Vi på Kalmar Vatten erbjuder dig en serviceinriktad tjänst som Administratör och Koordinator – en roll där vi erbjuder dig en varierad tjänst med fokus på ordning och reda. Vi har ett öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utveckla såväl oss själva som våra processer för att skapa mervärde.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018