Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarjobb hos OKQ8 Kalmar
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

BARTENDER MARINAN BYXELKROK
BYXELKROKS MARINA SEA RESORT
Vi söker nu bartenders som vill vara med och bygga upp vår nya restaurang i Byxelkrok. Restaurangen har ett fantastiskt läge med endast 15 meter till havet.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Hovmästare och serveringspersonal MARINAN BYXELKROK
BYXELKROKS MARINA SEA RESORT
Vi söker nu ett glatt gäng som vill vara med och bygga upp vår nya restaurang i Byxelkrok. Restaurangen har ett fantastiskt läge med endast 15 meter till havet. Uteservering med ca 200 sittplatser och inre servering med drygt 100 sittplatser för ätande gäster + bar och lounge. Vi söker dig hovmästare och servitör/servitris som har ett brinnande intresse för service och alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift. Vardagar & helger. Tjänsten avser säsongsanställning. Du har ett glatt humör och och social kompetens.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Undersköterska till Team 1, vård- och omsorgsboendet Ingelstorpsvägen
Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Socialsekreterare
Västerviks kommun
Försörjningsverksamheten, enheten för Arbete och Kompetens I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Butikssäljare, inom trädgårdsdammar
Trädgårdsliv AB
Våren kommer snart och vi söker personal! Vi är en webbutik med fysisk butik som drivs av Maria och Fredrik. Då vi varannan dag är föräldralediga just nu så behöver vi en person som kan hjälpa oss under säsongen 2018 ca. mitten mars till mitten augusti. I personalen finns även Sabina som kommer att jobba med att packa under säsongen. Vi finns strax söder om Kalmar i Hossmo.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Avdelningschef till Kalmar
Elajo El & Energiteknik AB
Är du en affärsdriven, coachande ledare med ett starkt utvecklingsfokus? Vill du vara delaktig i att vidareutveckla vår el- och automationsverksamhet och vår lokala marknad i Kalmar och Nybro? Har du dessutom en ambition att utvecklas inom, och med, vår organisation där du värdesätter en arbetsplats med stark laganda? Då kan det vara dig vi söker, till tjänsten som avdelningschef i Kalmar. Vi befinner oss mitt i en expansiv utveckling och satsning, med en tydlig strategi för de närmsta åren.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Systemspecialist server/lagring
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Områdeschef till Gemensamma Försäkringsfrågor Betalning/Återbetalning
Försäkringskassan
Avdelningen för gemensamma försäkringsfrågor har i uppdrag att driva utvecklingen av Försäkringskassans gemensamma kvalitet, hålla ihop myndighetens gemensamma försäkringsfrågor och skapa förutsättningar för organisatoriskt lärande. Avdelningen har 5 olika verksamhetsområden: försäkringstillhörighet/omprövning, kontroll, servicekontor, sjukpenninggrundande inkomst/kundmöte och betalning/ återbetalning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Rehabassistent
Vimmerby Kommun
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu en Rehabassistent till vår Rehabenhet.  Välkommen till oss! Vimmerby kommuns rehabenhet är ett glatt arbetsgäng som består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabassistenter. Vi månar om varandra, sätter stort fokus på delaktighet och teamwork.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018