Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Semestervikarierande Bröddistributör sökes till Polfärskt
Maxkompetens Konsult
Dina arbetsuppgifter Vi på Maxkompetens söker nu i samarbete med Polfärskt i Växjö dig som vill arbeta som säljande bröddistributör. Du kommer som säljande bröddistributör distribuera, marknadsföra och sälja Polfärskt produkter till butik. Du kommer själv få ansvara över din arbetsdag, allt från lastning till slutfinish hos kund. Din profil Som sökande är du serviceinriktad, strukturerad och social. Då du kommer själv få ansvara över din arbetsdag är det viktigt att du är engagerad och ansvarstagande i ditt arbete.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Universitetslektor i pedagogik
Linnéuniversitetet
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Vid fakulteten för samhällsvetenskap finns sex institutioner, därutöver tillkommer Polisutbildningen. Denna anställning är placerad vid institutionen för didaktik och lärares praktik (DLP) som är representerad vid både campus Kalmar och campus Växjö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Ostkust Restaurang söker resturangbiträde
Ostkust Restaurang AB
Arbetsuppgifter Förbereda, servera, tillaga och diska
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Chaufför för transport av maskiner sökes i Jönköping
Framtiden AB
Tycker du om att köra på Jönköpings gator och gillar att ha kontakt med människor? Vår kund hyr ut maskiner till byggföretag och behöver en ny chaufför. Låter detta intressant, sök tjänsten idag. Intervjuer sker löpande Dina arbetsuppgifter Som chaufför kommer du köra ut maskiner och verktyg till byggen inom Jönköpingsområdet. Du kommer även hjälpa till på lagret och vara lite alltiallo när det inte finns några körningar på schemat. Det kan vara att t.ex. tvätta maskiner, lagerplock och andra diverse uppgifter. Fokus ligger på leverans och transport av maskiner.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Dokumentationsansvarig till Vimmerby Fibernät AB
Framtiden AB
Vill du va med och bygga upp en ny spännande roll med fokus på dokumentation? Har du erfarenhet av fiber eller elnät? Sök tjänsten idag, intervjuer sker löpande. Dina arbetsuppgifter Då rollen som dokumentationsansvarig på Vimmerby fibernät AB är ny och du är den första in i rollen är du med ifrån början. Huvuduppgiften är att från olika källor inhämta och skapa en enhetlig och strukturerad slutdokumentation av fibernätet i ett modernt nätinformationssystem. Då allt kanske inte finns dokumenterat kan man behöva åka ut på fältet för att få tag på information och skapa ny dokumentation.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Montör
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi monteringspersonal för uthyrning till vår kund. Tjänsten innebär att montera olika produkter/konstruktioner i metall samt viss montering av elektronikkomponenter. Personliga egenskaper Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har tidigare erfarenhet av montering. Du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och har grundläggande kunskap inom ritningsläsning. Du är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Tjänsten är inledningsvis 6 månader med möjlighet till förlängning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Butikssäljare sökes för semestervikariat till Mekonomen i Kalmar!
Mekonomen Sverige
Vill du bli vårt ansikte utåt, arbeta i ett starkt team och bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor? Då kanske det är dig vi söker till vår butik i Kalmar! DIN ROLL Vi förväntar oss att du som butiksmedarbetare ska brinna för försäljning, vara serviceinriktad och ha goda kunskaper om hur en bil fungerar. I din roll som butikssäljare ska du engagera dig i mötet med kunden såväl på butiksgolvet som bakom disk och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Förskollärare till förskolan Rinkabyholm
Kalmar kommun, Förskolan Rinkabyholm
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Fritidspedagog till Lindöskolan
Kalmar kommun, Lindöskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Driftsansvarig Pelletsanläggning
Unik Resurs i Sverige AB
Kährs Group är en Europaledande golvtillverkare inom trä- och plastgolv med en rad starka varumärken som Kährs , Karelia och Upofloor i portföljen. Företagets innovationer har format branschen genom historien och Kährs Group arbetar målmedvetet med att förse marknaden med nya innovativa golvlösningar. Kährs Group levererar produkter till mer än 70 länder och är marknadsledande i Sverige, Finland, Norge och Ryssland och har en stark position även på andra viktiga marknader som Storbritannien och Tyskland.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018