Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Timvikarie till förskola/fritidshem/skola
Hultsfreds kommun, Barn- & utbildningsförvaltning
Drömmer du om att få jobba med barn och elevers lärande och utveckling? Sök jobb som timvikarie och få möjlighet att jobba med barn och elever i olika åldrar i allt från förskola till fritidshem och skola. Förskolan och grundskolans vision lyder "varje individ är stolt över sig själv, har tilltro till sin förmåga, fungerar väl tillsammans med andra och har drömmar om framtiden". I den här rekryteringen söker vi efter dig som vill vara med och skapa drömmar om framtiden! Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Ledigt jobb, supporttekniker till Oskarshamn
Experis IT
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Nu söker vi på Experis IT en supporttekniker till vår kund i Oskarshamn. Arbetsuppgifter: På detta lediga jobb kommer du arbeta med den migrering som ska göras hos samtliga av företagets anställdas datorer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-08-2019

Butikssäljare till OKQ8 Kalmar
OKQ8
Jobbeskrivning Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift. Just ny söker vi en ny stjärna till OKQ8 Kalmar.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Städare/Lokalvårdare
Parla Clean AB
Vill du arbeta 50% i centrala Kalmar? Pärla Clean AB söker just nu personal, som kan och vill arbeta dagtid och vardagar. Lokalvård, städning. Ställs inga krav på körkort men det ställs krav på körkort.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Produktionschef
IKEA Industry Hultsfred AB
Produktionschef IKEA Industry Hultsfred AB, Division Boards Gillar du att jobba med relationer? Är du serviceinriktad? Vill du vara en del av något stort? Då letar IKEA Industry Hultsfred efter dig!   För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi alltid är på väg framåt och att du vill och vågar hitta nya och ibland annorlunda lösningar.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Undersköterska natt Äppelvägen
Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi på det moderna äldreboendet Äppelvägen i Färjestaden söker ny medarbetare. Här flödar kreativiteten, samtidigt som socialt innehåll och meningsfullhet är centrala ledord i det dagliga arbetet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Kvinnliga vikarier sökes till kund i Vimmerby med start omgående.
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Sjuksköterska - Oskarshamn
Operationskonsulterna
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Omsorgsassistent/omsorgsbiträde till Löttorp - Ranstads gruppboende
Borgholms kommun, Socialförvaltningen
Vi söker nu till Ranstads gruppboende i Löttorp omsorgsassistenter. En tillsvidareanställd samt två vikarier. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens sociala omsorg innefattande •äldreomsorg •kommunens hälso- och sjukvård •individ- och familjeomsorg •omsorg om funktionsnedsatta •administrativ enhet Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på tre förvaltningar och två kommunala bolag.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Barnvakt/Nanny Extrajobb Oskarshamn 1 eftermiddag i veckan
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019