Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska till team 4
Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Sjuksyrra AB söker IVA sjuksköterskor till MIVA i sommarstaden Oskarshamn!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad IVA sjuksköterska till MIVA. Behov? V.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

1:e socialsekreterare
Nybro kommun, Barn och familj
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Almia söker intensivvårdssjuksköterska till Oskarshamn
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Almia söker operationssjuksköterska för arbete i Oskarshamn
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Bilmekaniker sökes!
Västerviks Biltvätt & Bilservice AB
Vi söker nu en duktig bilmekaniker och en duktig billackering till Västerviks Biltvätt & Bilservice AB. ARBETSUPPGIFTER: Att utföra service, felsökning, diagnos och reparationer på personbilar. Det kan även förekomma biltvätt och däckbyten vid högsäsong. Det är därför viktigt att vara flexibel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 15-07-2019

Arbetsledare Skanska Direkt - Kalmar
Skanska Sverige AB
Vi söker en arbetsledare som vill växa tillsammans med oss Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation, ombyggnationer och byggservice. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Produktionschef Skanska Direkt - Kalmar
Skanska Sverige AB
Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare. Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på uppdrag och mindre projekt. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Tandhygienist sökes till oss på Tandutsikten i Västervik
Dental Business Group
Varmt välkommen som medarbetare tillsammans med oss Vårt team består av två tandläkare, två tandhygienister och fem tandsköterskoroch nu behöver vi dig som leg. tandhygienist. Vi söker digsomvill utvecklas och växa tillsammans med oss. Hos oss satsar vi på alla våra medarbetareoch tyckeratt din yrkesroll är väldigt viktigför våra patienter. Vi vill väldigt gärna att du söker om du har några års erfarenhet och känner dig trygg i din profession och kanskekänner att det är dags för ett nytt kapitel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Soldalens äldreboende Köpingsvik
Borgholms kommun, Socialförvaltningen
Vi söker en undersköterska! Socialförvaltningen ansvarar för kommunens sociala omsorg innefattande •äldreomsorg •kommunens hälso- och sjukvård •individ- och familjeomsorg •omsorg om funktionsnedsatta •administrativ enhet Hos Borgholms kommun finns en mångfald av yrkesområden. Detta gör det möjligt för både en spännande karriärutveckling och/eller karriärväxling inom många olika områden. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på tre förvaltningar och två kommunala bolag. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019