Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska till team 4
Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Arbetsledare Skanska Direkt - Kalmar
Skanska Sverige AB
Vi söker en arbetsledare som vill växa tillsammans med oss Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation, ombyggnationer och byggservice. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Produktionschef Skanska Direkt - Kalmar
Skanska Sverige AB
Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare. Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på uppdrag och mindre projekt. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Bröstradiolog, Radiologiska kliniken
Länssjukhuset i Kalmar
Vi erbjuder Vi erbjuder arbete på en radiologisk klinik som kan erbjuda det mesta utifrån dina önskemål. Vill du arbeta uteslutande med bröstradiologi är detta möjligt. Vill du varva med allmänradiologi, kanske upprätthålla jourkompetens går även det att lösa. Du kommer uppmuntras att delta i förbättringsarbete där regionens strategi 'Varje dag lite bättre, kraften hos många' har varit betydelsefull för den gynnsamma utveckling som kliniken har haft senaste åren. Vi är måna om att din arbetsmiljö är den bästa möjliga och är bland annat öppna för distansarbete del av arbetstiden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Speciallärare i Engelska, Svenska som andraspråk/Svenska åk 7-9, Funkabosk
Kalmar kommun, Funkaboskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Biträdande enhetschef för Kulturskolan
Kalmar kommun, Kultur och fritidsförvaltningen
Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

C-chaufför
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu erfarna C-chaufförer till vår kund Postnord. Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför. I rollen som chaufför kommer du att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt till kunderna ser vi därför att du har ett gott sinne för service och lätt för att kommunicera med andra människor.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Installatör - Kalmar - Är du flexibel, praktiskt lagd och uppfinningsrik?
Consultify
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar! Om företaget Ett företag specialiserat på produkte
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 25-07-2019

Modersmålslärare/Studiehandledare i grundskolan uzbekiska
Kalmar kommun, Skolmottagningsenheten
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Modersmålslärare/Studiehandledare i grundskolan Tigrinja
Kalmar kommun, Skolmottagningsenheten
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019