Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Söker du ett extra jobb och vill arbeta ute? Sök till TopWorks snöpool!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Om kundföretag Vårt kundföretag löser allt som har med din fastighet att göra. Dem är ett komplett serviceföretag med 65 anställda, med huvudkontor i Kalmar och och filialer i Oskarshamn, Växjö, Västervik och Nybro.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 22-12-2018

Barnskötare Förskolan Ljusstaden
Kalmar kommun, Förskolan Ljusstaden
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Barnskötare till förstärkningsgrupp för förskolan
Kalmar kommun, Förskolan Vallmon
Det går bra för Kalmar. Fyra år i rad har Kalmar utsetts till Årets Sommarstad. Vi befinner oss i ett spännande skede med stadsutveckling och vi arbetar intensivt med att utveckla kommunen på bred front. Verksamheten med förstärkningsgrupp för förskolan har funnits i ca 1,5 år och behovet växer. Nu behöver vi utöka vår verksamhet med ytterligare medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla arbetssättet för att förstärka när ordinarie personal på förskolan är frånvarande.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Letar du nytt jobb i vinter? Webhelp Kalmar söker nya kollegor!
Webhelp Nordic
Söker du jobb till hösten? På Kalmarkontoret har vi både sälj- och serviceinriktade tjänster!   Webhelp är i nuläget Europas tredje största kundtjänstföretag, vi siktar att nå toppen med hjälp av och tillsammans med våra nya medarbetare! Vi har under hösten löpande utbildniningsstarter till olika uppdrag, bland annat Viasat, Telia och ICA.     OM JOBBET    Som kundtjänstmedarbetare på Webhelp är du ansiktet utåt för våra kunder och har en superviktig roll!
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Spontanansökan
OnePartnerGroup Kalmar AB
Börjar du fundera på nya karriärvägar? Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare. OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden. Vi söker drivna och engagerade lagspelare med kunskaper inom olika områden, förvärvat genom utbildning eller erfarenhet. Skicka in ditt CV till oss så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Interimskonsult inom IT- området.
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Om tjänsten: Har du flerårig erfarenhet från IT-arbete och är redo för ett utvecklande steg i karriären? Drivs du av att stötta och hjälpa organisationer att utvecklas och bli mer effektiva? Vi är alltid på jakt efter olika kompetens inom IT- området, allt från nätverksteknikern, databas- och systemutvecklaren till webb och app programmeraren och allt där emellan. Vi har en stor bredd och samarbetar -med flera spännande kunder i Kalmar län med omnejd som har ett tillfälligt resursbehov för kortare eller längre interimsuppdrag.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Interimskonsult inom Engineering- området.
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Om tjänsten: Har du flerårig erfarenhet från arbete som specialist och ingenjör och är redo för ett utvecklande steg i karriären? Drivs du av att stötta och hjälpa organisationer att utvecklas och bli mer produktiva? Vi är alltid på jakt efter olika kompetens inom engineering- området, allt från inriktning på produktion, maskin, automation, el till bygg och konstruktion och det där emellan. Vi har en stor bredd och samarbetar med flera spännande kunder i Kalmar län med omnejd som har ett tillfälligt resursbehov för kortare eller längre interimsuppdrag.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Interimskonsult inom Marknad-/Försäljningsområdet.
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Om tjänsten: Brinner du för att sprida budskap, inspirera och utveckla affärer? Har du flerårig erfarenhet av marknadsområdet och/eller kvalificerat arbete inom försäljning och affärsutveckling? Vi är alltid på jakt efter vassa konsulter inom diverse branscher. Vi har en stor bredd och samarbetar med flera spännande kunder i Kalmar län med omnejd som har ett tillfälligt resursbehov för kortare eller längre interimsuppdrag. Det finns många orsaker till varför ett företag satsar på en interimslösning.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Säkerhetssäljare Verisure Kalmar, ansök utan CV!
Verisure Field Sales
Vi är i en expansiv fas och behöver fler vassa säljare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Personlig handläggare i Kalmar
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som personlig handläggare är du medarbetare i staten med uppdraget att handlägga våra försäkrades ansökningar så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019