Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinsnickare
SöderPort AB
Om SöderPort AB: SöderPort är beläget i Halltorp 3 mil söder om Kalmar. Företaget startades på 1940-talet och under dessa år har utvecklingen gått från traditionellt hantverk till dagen tekniskt avancerade specialmaskiner. Dina uppgifter: Vi söker en verkstads-/maskinsnickare till vår verksamhet.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Kundservice / kundsupport / Administration
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Lokalvårdare semestervikariat
Kalmar kommun, Serviceförvaltningen - Supportavdelningen
Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, fastighet samt administration.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Sommarvik. Chaufför CE, Kalmar
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Syd
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Kalmar. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, natt, vardagar och helg. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Sommarvik. Chaufför C, Kalmar
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Syd
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Kalmar. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Sommarvik. Chaufför B, Kalmar
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Syd
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Kalmar. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Teknisk säljare
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning För rekrytering till QMT Science söker vi en säljare med intresse för kundsupport och teknik. Är du teknikintresserad, vill öka dina kunskaper inom flödesteknik och drivs av att ha kontakt med kunder och utveckla affärsrelationer? Då är du den vi söker. Rollen innebär att arbeta med kundstöd och försäljning mot befintliga och nya kunder. Du arbetar i nära samarbete med två utesäljare som bearbetar nya kunder. Du kommer bli produktspecialist inom QMT:s produkter och vara ett stöd åt utesäljarna.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Systemförvaltare Cosmic
Region Kalmar län
Region Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/vart-erbjudande/ Med IT räddar vi liv!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Semestervikarie - Ekonomihandläggare
Kalmar kommun, Kommunledningskontoret
Kalmar är en modern universitetsstad där vi förutom stimulerande kreativitet har nära till rekreationer och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Sjuksköterska Kalmar
Dedicare AB
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet. Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019