Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Universitetslektor i pedagogik
Linnéuniversitetet
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Vid fakulteten för samhällsvetenskap finns sex institutioner, därutöver tillkommer Polisutbildningen. Denna anställning är placerad vid institutionen för didaktik och lärares praktik (DLP) som är representerad vid både campus Kalmar och campus Växjö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Montör
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi monteringspersonal för uthyrning till vår kund. Tjänsten innebär att montera olika produkter/konstruktioner i metall samt viss montering av elektronikkomponenter. Personliga egenskaper Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har tidigare erfarenhet av montering. Du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och har grundläggande kunskap inom ritningsläsning. Du är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Tjänsten är inledningsvis 6 månader med möjlighet till förlängning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Butikssäljare sökes för semestervikariat till Mekonomen i Kalmar!
Mekonomen Sverige
Vill du bli vårt ansikte utåt, arbeta i ett starkt team och bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor? Då kanske det är dig vi söker till vår butik i Kalmar! DIN ROLL Vi förväntar oss att du som butiksmedarbetare ska brinna för försäljning, vara serviceinriktad och ha goda kunskaper om hur en bil fungerar. I din roll som butikssäljare ska du engagera dig i mötet med kunden såväl på butiksgolvet som bakom disk och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Förskollärare till förskolan Rinkabyholm
Kalmar kommun, Förskolan Rinkabyholm
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Fritidspedagog till Lindöskolan
Kalmar kommun, Lindöskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

F-6 Lärare Rinkabyholmsskolan
Kalmar kommun, Rinkabyholmsskolan
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Upphandlare i Kalmar kommun
Kalmar kommun, Upphandlingsenheten
Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer och en region som har framtiden för sig. Vi är landets yngsta universitetsstad och har tre år i rad blivit utsedd till Sveriges bästa sommarstad. Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 66 000 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Vi söker engagerad sjuksköterska till geriatriken
AB Vårdlänken bemanning & Rekrytering
Vi söker Dig, erfaren leg.sjuksköterska med stort intresse av utvecklande uppdrag som konsult inom hemsjukvården och särskilt boende under sommar och höst. Att arbeta som sjuksköterskekonsult är fritt och lärorikt. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Du är en driven och duktig sjuksköterska som är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Parkeringsvakt - heltid
Q-Park AB
Vi söker en parkeringsvakt till Kalmar på heltid vilket innebär arbete på dagtid, kvällar och helger . Tjänsten som parkeringsvakt innebär att vi bevakar våra uppdragsgivares anläggningar. Du måste tycka om att vara utomhus i alla väder, men att även vilja tillbringa en stor del av din arbetstid i våra bilar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Vårdlänken söker erfarna socionomer till konsultuppdrag
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag hos olika kunder i Kalmar län. Du ska ha en socionomexamen och ha erfarenhet samt spetskompetens inom ett eller flera av nedanstående områden: * Barn och ungdom * Ensamkommande * Försörjningsstöd * Missbruk * Socialpsykiatri * Funktionsnedsättning/LSS * Äldre * Familjerätt Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person vill vi att du har en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika aktörer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018