Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medarbetare (kväll vardag)
Burger King
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Villa Famiglia söker Medarbetare i vårt kök och servering
Villa Famiglia HB
Villa Famiglia söker Medarbetare i vårt kök och servering Villa Famiglia är ett koncept byggt på en miljö med inspiration från medelhavet. Där finns Villa Famiglias trädgårdsanläggningar och park som är under ständig utveckling.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Trädgård- och anläggningsskötare
Villa Famiglia HB
Villa Famiglia söker Trädgård- och anläggningsskötare Villa Famiglia är ett koncept byggt på en miljö med inspiration från medelhavet. Där finns Villa Famiglias trädgårdsanläggningar och park som är under ständig utveckling. Här bedrivs en verksamhet som står på två ben.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Inventeringspersonal till Kalmar
Storesupport
Nu söker vi på Storesupport för vår kunds räkning dig som vill arbeta med inventering. Arbetsuppgifter Du kommer ingå i ett team på ca. 10 personer där ni gemensamt har ansvarat att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann och tar ditt arbete på största allvar då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden. Då resor ingår i uppdraget är bil och körkort meriterande. Personliga egenskaper/kvalifikationer Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 26-03-2018

Försäkringsrådgivare på dagtid? Vi söker kundtjänstmedarbetare!
Webhelp Nordic
Är du en talang på kundservice och är motiverad att alltid göra det bästa för kunden?  Webhelp i Kalmar jobbar på uppdrag för Chubb, en intressant uppdragsgivare inom försäkringsbranschen. Vi söker nu efter fler drivna medarbetare som är intresserade av att hjälpa samt vägleda våra kunder till rätt val av försäkring.  För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, ödmjuk, har en god verbal förmåga och är resultatinriktad. Med dessa egenskaper kommer du vara ett solklart tillskott till vårt stjärnteam.  ”Det bästa med att jobba hos Chubb är framförallt alla kollegor!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

JOBBCHANSEN 1 MARS - Manpower söker kundtjänstpersonal till Viasat i Kalmar
MANPOWER
JOBBCHANSEN 1 MARS - Manpower söker kundtjänstpersonal till Viasats kundtjänst på Webhelp i Kalmar Välkommen till Arbetsförmedlingen den 1 mars på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer. Vill du ha en ovärderlig erfarenhet? Vill du jobba i kundtjänst för ett av Sveriges största distributörer av tv? Kanske är du en riktig problemlösare som drivs av att få hjälpa människor? Toppen, då är du precis den vi söker!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Logent söker Distributionssamordnare
Logent AB
Om tjänsten Nu söker vi en Distributionssamordnare till vår kund i Kalmar. Vi söker dig med erfarenhet av ordermottagning, bokning av transporter samt ruttplanering av våra skogstransporter. Som distributionssamordnare kommer du att jobba med våra direktleveranser i Svealand. Distribution är ett av företagets mest omväxlande och utvecklande områden. Här ingår allt från leveransavrop, bokning av transporter, ruttplanering av våra skogstransporter och ordermottagning. Vidare är du distributionens kanal till både våra kundansvariga och våra skogsvårdsentreprenörer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Grävmaskinförare sökes
Dan Gustavsson Maskinstation AB
Vi utför alla typer av gräv- och schaktarbeten åt så väl större byggbolag, lantbrukare och privatpersoner. Vi finns i Vassmolösa söder om Kalmar och arbetar i första hand i Kalmarregionen och på Öland. Yrkesbevis för grävmaskin - Minst 3 års erfarenhet som grävmaskinist. - Giltigt intyg för Arbete på Väg 1 & 2. C kort är meriterande. Urval görs löpande, välkommen in med din ansökan! Bemanningsföretag och rekryteringsbolag undanbedes.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Projektledare Underhåll Väg - Beläggning
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Dietist
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018