Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Upphandlare
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Specialist i allmännmedicin Kvarnholmen hälsocentral
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Tandhygienist Kalmar
Tandläkare Claes-Göran Olandersson
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Serviceinriktad Administratör sökes till Kalmar Vatten AB
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker dig som är passionerad och brinner för att supportera och förbättra vårt sätt att arbeta. Så, vad ska du göra idag? Läs gärna mer om tjänsten nedan! Om tjänsten Vi på Kalmar Vatten erbjuder dig en serviceinriktad tjänst som Administratör och Koordinator – en roll där vi erbjuder dig en varierad tjänst med fokus på ordning och reda. Vi har ett öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utveckla såväl oss själva som våra processer för att skapa mervärde.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Abonnentingenjör sökes till Kalmar Vatten AB
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Om tjänsten: Kalmar Vatten är en spännande och utmanande arbetsplats där våra kärnvärden pålitliga, engagerade, professionella och servicemedvetna leder oss i vår vardag. Vi söker nu en Abonnentingenjör som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla oss och Kalmar stad. Välkommen att läsa mer om tjänsten nedan! Om tjänsten Vi söker nu en Abonnentingenjör som kommer att få stort förtroende för att arbeta självständigt med eget ansvar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Specialpedagog
Kalmar kommun, Förskolan Vimpeltorpet
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Utredare med inriktning juridik
Kalmar kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Det går bra för Kalmar. Vi växer som aldrig förr och hela kommunen präglas av framåtanda.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Verksamhetsutvecklare
Kalmar kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Det går bra för Kalmar. Vi växer som aldrig förr och hela kommunen präglas av framåtanda. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa mot ett ännu bättre Kalmar. Navet i detta målmedvetna arbete är samhällsbyggnadskontoret vars huvudmål är att planera och möjliggöra byggandet i Kalmar kommun.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Enhetschef - Funktionsnedsättning och hälso- och sjukvård
Kalmar kommun, Socialförvaltningen - VO - Insatser funktionsnedsättning
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Webhelp Nordic i Kalmar söker medarbetare till Cancerfonden
Webhelp Nordic
Vi söker nya medarbetare till vårt uppdrag Cancerfonden, där vi tar hand om kund/givarservice, inkommande samtal, kortbetalning, administration av gåvor, utgående samtal, dagliga utskick av brev. Vi söker medarbetare som strävar efter att leverera bästa möjliga kund/givarservice med expertis och engagemang. Service och kund/givarfokus är något du tar för givet och du ser en utmaning i att hjälpa givarna. Vi har som störst behov av personal måndagar och tisdagar.   Du har en mycket god social och verbal förmåga, uttrycker dig väl i tal såväl som skrift.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018