Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ostkust Restaurang söker resturangbiträde
Ostkust Restaurang AB
Arbetsuppgifter Förbereda, servera, tillaga och diska
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Präst till Döderhults församling
Döderhults Församling
Nu vill vi utöka vår härliga arbetsgemenskap med en präst 100%. Tillsammans med övriga präster och medarbetare vill Du fortsätta föra det goda arbetet i in i framtiden. Sedvanliga prästuppgifter samt särskilt ansvar för Påskallaviksdistriktet. Mer information www.svenskakyrkan.se/doderhult
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 12-06-2018

Teknisk säljare till Be-Ge Industri AB
Be-Ge Industri AB
Be-Ge Industri AB utgör del av Be-Ge Seating Division vilken är en av tre divisioner inom Be-Ge Koncernen. Moderbolaget Be-Ge Företagen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Belgien, Tyskland samt Litauen. Koncernens totala omsättning uppgår till drygt 900 mkr. Antalet anställda inom de 15 företagen är cirka 520 personer varav cirka 350 i Sverige. Be-Ge Industri AB utvecklar, tillverkar och marknadsför fjädrande och fasta förarstolar, passagerarstolar, bevakningsstolar och kontorsstolar samt tillbehör till dessa.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Almia söker sjuksköterska för arbete i Oskarshamn
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Vi söker truckförare!
OnePartnerGroup Kalmar AB
För sommarperioden söker vi nu truckförare till OKAB i Oskarshamn där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning samt exempelvis utleverans och orderplock. Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Din profil Du har erfarenhet från lager, industri och truckkörning. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Studierektor/Specialist i allmänmedicin
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

EXIT- intervjuare
Wilke International
EXIT-Intervjuare WILKE söker just nu exit-intervjuare för genomförande av intervjuer i butiker/köpcentra runt om i Sverige.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Omsorgsassistent NATT till kortidsboende för barn inom LSS
Oskarshamns kommun, Socialförvaltningen
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Språklärare till Rödsleskolan
Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen
Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Svetsare
Monera Resurspartner Öst AB
Om tjänsten: Monera Resurspartner är det personliga bemanningsföretaget med kontor i Västervik och Oskarshamn. Vi erbjuder tjänsterna personaluthyrning och rekrytering inom industri- och tjänstesektorn. Monera Resurspartner är ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs mer på www.monera.se. Till vår kund Damen Oskarshamnsvarvet söker vi nu efter duktiga svetsare! Vi letar efter dig som har erfarenhet av grövre material och gärna svetsar stora a-mått (>10mm). Du bör ha erfarenhet av att läsa en ritning och svetsa ihop stora skrymmande moduler.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018