Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker engagerade sjuksköterskor i Oskarshamn
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Är du allmänsjuksköterska eller specialistsjuksköterska? Då behöver vi dig. Vårdlänken söker för kommande uppdrag sjuksköterskor inom medicin, kirurgi, ortopedi, geriatri och akutsjukvård och som vill arbeta på konsultbasis. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi kommer göra allt för att du ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och finns med hela vägen för att säkerhetsställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Driven fysioterapeut sökes för kommande uppdrag
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker för kommande uppdrag under våren och sommaren, dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vill arbeta som konsult och ta dig an intressanta uppdrag. Du brinner för att vara med och utveckla geriatriken.Uppdraget är på heltid/deltid. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till vårdtagare, närstående och personal. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorieroch att ge instruktioner till medarbetare på äldreboende är en naturlig del i ditt arbete. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha körkort.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Socialsekreterare sökes till utredningsenheten
Oskarshamns kommun, Socialförvaltningen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Socialförvaltningen är en av de större arbetsplatserna i kommunen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

VI SÖKER EN PERSONLIG ASSISTENT TILL MAN I OSKARSHAMN – 73 %
God Assistans i Sverige AB
. Vi söker dig som vill vara vikarie för en av våra assistenter som ska gå på föräldraledighet till sommaren, tillträde i juni. Mannen du ska arbeta hos är i 65-års åldern och bor i Oskarshamn. Han har assistans dygnet runt, vissa tider dubbelassistans. Mannen är rullstolsburen och funktionsnedsatt efter en stroke. Du kommer att vara anställd av God assistans men utför själva jobbet i hans hem eller på olika aktiviteter. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Dedicare söker akutsjuksköterskor till Oskarshamn
Dedicare AB
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet. Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Axcell fastighetspartner söker fastighetsskötare till Oskarshamn
Axcell Fastighetspartner
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se Dina arbetsuppgifter: I rollen som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära våra kunder med att ge hög service. Du har dagligen kontakt med våra kunder och ger dem den service de behöver.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Grillbiträde till Maggans Gatukök
Maggans Gatukök
Maggans Gatukök söker en trevlig, flexibel medarbetare med god samarbetsförmåga. Eftersom du möter flera kunder per dag i ett högt tempo är det viktigt att du har känsla för service och är stresstålig. Arbetsuppgifter: Ta emot beställningar, stekning av hamburgare och korv, lägga upp mat, sälja glass och torka av bord. Arbetet innefattar även kassahantering, enklare lokalvård och andra förekommande arbetsuppgifter. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan tas emot via mail.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Omsorgsassistent till Tvärgatan
Oskarshamns kommun, Omsorg för personer med funktionsnedsättning (OF)
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Oskarshamns kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Systemutvecklare till SAFT i Oskarshamn!
SAFT
Vill du jobba på en It-avdelning med ansvar för driva utvecklingsarbetet och säkerställa kvalitativa driftssäkra It-system med stor möjlighet att påverka? Sök då denna tjänst som Systemutvecklare till SAFT i Oskarshamn! Om rollen; Som Systemutvecklare kommer du aktivt att delta i utvecklingen av nya IT-system och vidareutveckling av befintliga IT-system. Du kommer att arbeta i olika in-houseprojekt med specifikation och programmering. Du driver utvecklingsarbetet i processens alla steg från design, krav, utveckling, integrering och verifiering.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 04-04-2019

Pinchos, Oskarshamn
Pinchos
Vi söker ytterligare personal till vår restaurang i Oskarshamn. Nu söker vi dig som har erfarenhet av kök och bar. Du är serviceminded och drivs av att våra gäster ska få en bra helhetsupplevelse under sitt besök hos oss. Vi vill helst att du som söker är över 18 år. Vänta inte med att söka. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Märk ansökan med "Oskarshamn" Välkommen med din ansökan!
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019