Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Timvikariat/Inhoppare Personlig Assistent Oskarshamn
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Sjuksyrra AB söker flera legitimerade sjuksköterskor till akutmottagning...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi flera kvalificerade sjuksköterskor till akutmottagning! Var? Oskarshamn Behov? V.6-24, passlista finns! Arbetstider Treskift. Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Du ska även trivas och ha kul på jobbet både med dina kollegor och arbetsuppgifter. Utbildning i A-HLR vuxen samt A-HLR barn (med årlig repetition). Önskvärt med vana vid defibrillator och CPAP samt vana från akutsjukvård med inriktning medicinpatienter, kirurgi och ortopedi.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 26-11-2019

Röntgensjuksköterska
Region Kalmar
Vi erbjuder Radiologen på Oskarshamns sjukhus är en verksamhet som gör goda resultat vilket vi är mycket stolta över. Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan som innebär att du kommer träffa olika typer av patienter från sjukhusets olika kliniker och flöden. Vår verksamhet är högteknologisk och utvecklas ständigt. Hos oss får du tillgång till samtliga modaliteter och ges möjlighet till utveckling, både i din profession samt som person.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Oskarshamn
LRF Konsult AB
Är du en relationsskapare som vill arbeta för Sveriges största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter? Trivs du bäst med varierande arbetsuppgifter och när du hela tiden kan utmana dig själv? Det är genom vår breda och gedigna kompetens över hela landet vi kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till lyckade fastighetsaffärer. Om tjänsten I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, samt övrigt lantligt boende, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Biträdande rektor till Kristinebergskolan
Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Kristinebergskolan har ca 780 elever där en rektor och tre biträdande rektorer samverkar.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Montör
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker just nu efter erfarna och duktiga montörer med mekanisk erfarenhet, för kunds räkning söder om Oskarshamn. Arbetet innebär montering och mekaniskt arbete med tunga fordon. Påbyggnation och ombyggnation av tex lastväxlare m.m. Arbetet innefattar även mekanik och hydraulik. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Lärare årskurs 4-6 till Kristinebergskolan
Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Sjuksköterska till Oskarshamns kommun
Oskarshamns kommun, Socialförvaltningen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Global produktberedare till Technogarden, Östra Småland
Technogarden
Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett. På vårt intranät får du de senaste nyheterna och har möjlighet till ständig kontakt med dina kolleger.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Erfarna snickare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork arbetar med kunder som bedriver verksamhet inom nyproduktion, montage och industriproduktion av såväl enbostads- som flerbostadshus. Våra kunder är moderna företag som växer och drivs av entreprenörskap och företagande.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019