Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elevassistent till Fårboskolan
Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Är du vår nya montör på Scania i Oskarshamn?
Lernia
Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som montör på någon av linerna i Scanias produktion. Du kommer att arbeta fysiskt under givna instruktioner, i högt tempo och i taktade flöden. Formell kompetens Du har: • Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt gymnasium med godkänt i kärnämnena. Alternativt fem års relevant yrkesfarenhet. • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift • Möjlighet att arbeta skift • Hälsovanor som skapar goda förutsättningar för en långsiktig och hållbar arbetsförmåga. Har du erfarenhet av montering inom fordonsindustrin är det mycket meriterande.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Extrajobb - Oskarshamn, danslärare för Funkykidz barndans?
BE SPORTY UTBILDNING AB
Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018

Extrajobb - Oskarshamn, idrottsledare för barn?
BE SPORTY UTBILDNING AB
Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018

Båtman till Oskarshamn
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker    Båtman  med placering i Oskarshamn   Att arbeta som Båtman  Som båtman är du ansvarig för transport av lotsar till och från fartyg i aktuellt område samt även sjöräddningsuppdrag. I arbetet ingår förutom befälhavaransvar också skötsel och underhåll av lotsbåtarna och lotsstationen. Lotsbåten bemannas av två personer där en fungerar som befälhavare och en som navigatör/däcksman. Arbetet utförs hela dygnet, varje dag, året om, vilket innebär att både dag-, kvälls- och nattjänstgöring förekommer enligt fastlagt arbetsschema.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Kockar sökes till kommunens kostenhet
Oskarshamns kommun, Kost & Städavdelningen
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Kost- och städavdelningen är en av fyra avdelningar inom Tekniska kontoret.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Sjuksköterska - Medicinmottagningen - Astma/KOL
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Vår arbetsplats Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Sanerare inom nukleär verksamhet
Coor Service Management
Sanerare och lokalvårdare - arbete inom nukleär verksamhet vid revision Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Coor Service Management AB ansvarar sedan januari 2017 för saneringen på Oskarshamns kärnkraftverk.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 12-01-2019

Projektledare för Heltidsresan – heltid som norm
Oskarshamns kommun
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Sjuksyrra AB söker operationssjuksköterska till Oskarshamn v2-8.
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad operationssjuksköterska till operationsenhet i Oskarshamn. Behov? v2-8 Dagtid Jämna veckor måndag-torsdag Ojämna veckor måndag-fredag Var? Oskarshamn Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska. Du ska även trivas och ha roligt med dina kollegor. Vad krävs av dig? - 2 års erfarenhet som legitimerad operationssjuksköterska Vem är du? En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper: - Flexibel - Självgående - Positiv - Kompetent Vad får du? - Tjänstepension från första timmen - Fullt försäk
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018