Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
30 hp – Autonoma och digitala kontroller i kvalitetsarbete
Scania CV AB
30 hp – Autonoma och digitala kontroller i kvalitetsarbete Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. I Oskarshamn finns produktionen av lastbilshytter till Europa. Färdiga hytter skickas till Scanias chassiverkstäder för slutmontering i Södertälje, Nederländerna och Frankrike. Hyttfabriken består av verkstäderna: pressverkstad, karossverkstad, grund- och täcklacksmåleri samt monteringsverkstad.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Elevassistent till Kristdalaskolan
Oskarshamns kommun
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Examensarbete logistik, 30 hp – Supply Methods
Scania CV AB
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. I Oskarshamn finns produktionen av lastbilshytter till Europa. Färdiga hytter skickas till Scanias chassiverkstäder för slutmontering i Södertälje, Nederländerna och Frankrike. Hyttfabriken består av verkstäderna: Pressverkstad, Karossverkstad, Grund- och Täcklacksmåleri samt Monteringsverkstad.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Examensarbete logistik, 30 hp - behovsstyrt beställningssystem
Scania CV AB
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. I Oskarshamn finns produktionen av lastbilshytter till Europa. Färdiga hytter skickas till Scanias chassiverkstäder för slutmontering i Södertälje, Nederländerna och Frankrike. Hyttfabriken består av verkstäderna: Pressverkstad, Karossverkstad, Grund- och Täcklacksmåleri samt Monteringsverkstad. För att flödet ska fungera krävs också en organiserad och fungerande logistik. Bakgrund Logistik ser till att rätt artiklar levereras i rätt tid och till rätt plats.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Debt Collector sökes omgående till Saft AB
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Om tjänsten I rollen som Debt Collector arbetar du nära våra kunder för att säkerställa en effektiv och korrekt betalningsprocess. Du kommunicerar dagligen med kunder och stöttar dem så att den ekonomiska hanteringen av affären ska fungera väl. Vid försenade betalningar tar du kontakt med kunden för att lösa eventuella hinder och skapa förståelse för vikten av betalningsvilja. Våra kunder finns över hela världen med fokus på Mellanöstern och Asien och affärsrelationerna är långsiktiga. Vidare ansvarar du för att inkommande betalningar allokeras rätt i kundreskontran.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 25-09-2019

Personlig assistent på heltid tills vidare i Oskarshamn
God Assistans i Sverige AB
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu VI SÖKER EN PERSONLIG ASSISTENT TILL OSKARSHAMN, tjänsten är på 100 % tillsvidare med tillträde omgående. Uppdraget är hos en man i 60-årsåldern.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Nu söker vi en kassabiträde och en pizzabagare
Maggans Gatukök & Pizzeria
Vi söker nu personal på heltid eller deltid för omgående anställning. Vi söker dig som är glad, positiv, serviceinriktad och flexibel. Dina arbetsuppgifter är att bemanna kassan samt enklare matlagning. Vi söker även en pizzabagare. Vi ser gärna att du kan jobba både dag och kvällstid, våra öppettider är 11:00 till 21:00.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Sjuksköterska till medicinavdelning i Oskarshamn
Centric Care AB
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill arbeta på medicinavdelning i Oskarshamn. Uppdraget sträcker sig från v.34 och ända fram till v.02! Vi står för boende och resor vid behov. DIN PROFIL Legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete. Som konsult hos oss erbjud
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 08-10-2019

Nattundersköterska till Nyhem
Oskarshamns kommun
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 08-10-2019

Sjuksyrra AB söker legitimerad sjuksköterska till intermediärvårdsavdeln...
Sjuksyrra SWE AB
Vad? För kunds räkning söker vi behörig sjuksköterska tillintermediärvårdsavdelning (MIMA/ITVA). På avdelningen finns två intermediärvårdsplatser där patienter vårdas som är för sjuka för vanlig vårdavdelning, men inte kräver intensivvårdsplats. På avdelningen finns också fyra intagningsplatser där patienter vårdas kortare tid i väntan på hemgång eller plats på avdelningen. Avdelningen utför även en del åtgärder där patienterna behöver lättare sedering. Till exempel TEE, lumbalpunktion och elkonvertering. Var? Oskarshamn Behov? Heltid under perioden v. 44(2019)-v.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019