Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ledigt jobb, supporttekniker till Oskarshamn
Experis IT
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Nu söker vi på Experis IT en supporttekniker till vår kund i Oskarshamn. Arbetsuppgifter: På detta lediga jobb kommer du arbeta med den migrering som ska göras hos samtliga av företagets anställdas datorer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-08-2019

Barnvakt/Nanny Extrajobb Oskarshamn 1 eftermiddag i veckan
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Personlig assistent sökes omgående till en man i Oskarshamn
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Bartender till Pinchos X
Pinchos
Just nu söker vi bartenders Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 02-01-2020

Är du vår nya medarbetare inom den tillverkande industrin?
Lernia
Om företaget Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Är du vår nästa montör?
Lernia
Om företaget Lernia Bemanning söker nu för framtida uppdrag efter drivna och arbetsvilliga CNC-opertörer. Du blir anställd via Lernia och uthyrd till vår kund. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö. Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Lernia söker drivna och engagerade industriarbetare till vår kund i Oskarshamn.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Sjuksyrra AB söker legitimerade sjuksköterskor till medicinklinik i Oska...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerade sjuksköterskor till medicinavdelning 40/41. Var? Oskarshamn Behov? V.40-02 (2020) Arbetstider? Dag/kväll/natt Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning. Du ska även trivas och ha kulpå jobbet både med dinakollegor och arbetsuppgifter. Under v. 25-v. 02 2020 slås de två avdelningarna ihop och sjuksköterskorna behövs därmed på båda avdelningarna. Avd 40 har inriktning stroke, neurologi, geriatrik och palliativ vård.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Vi söker nu transport/logistikledare till växande företag i Oskarshamn
Lernia
Om företaget Vill du vara en viktig resurs för en av våra kunder i Oskarhamn? Vi söker nu efter en ambitiös transport/logistikledare! Detta är ett företag som på ett snabbfotat sätt dagligen förflyttar och utför mängder med olika transport, lyft och entreprenadsuppdrag, allt i varierande storlek och omfattning.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 25-07-2019

Avdelningschef-Kirurgkliniken
Länssjukhuset i Kalmar
Vi erbjuder Vi erbjuder dig en roll i en välfungerande verksamhet med god bemanning som avdelningschef på Kirurgkliniken i Oskarshamn. Tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare kommer du spela en viktig roll för att vidareutveckla processerna inom kirurgi och urologi i Oskarshamn. Som avdelningschef ansvarar du för avdelningens arbetsmiljö och förväntas leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp och ha en tät kontakt med verksamhetschef och övriga 5 avdelningschefer.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Skyddsvakter till större Skyddsobjekt
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019