Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bilmekaniker sökes!
Västerviks Biltvätt & Bilservice AB
Vi söker nu en duktig bilmekaniker och en duktig billackering till Västerviks Biltvätt & Bilservice AB. ARBETSUPPGIFTER: Att utföra service, felsökning, diagnos och reparationer på personbilar. Det kan även förekomma biltvätt och däckbyten vid högsäsong. Det är därför viktigt att vara flexibel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 15-07-2019

Tandhygienist sökes till oss på Tandutsikten i Västervik
Dental Business Group
Varmt välkommen som medarbetare tillsammans med oss Vårt team består av två tandläkare, två tandhygienister och fem tandsköterskoroch nu behöver vi dig som leg. tandhygienist. Vi söker digsomvill utvecklas och växa tillsammans med oss. Hos oss satsar vi på alla våra medarbetareoch tyckeratt din yrkesroll är väldigt viktigför våra patienter. Vi vill väldigt gärna att du söker om du har några års erfarenhet och känner dig trygg i din profession och kanskekänner att det är dags för ett nytt kapitel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Barnskötare
Västerviks kommun
Resedan I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Sjuksköterska psykiatriska mottagningen
Psykiatriförvaltningen
Vi erbjuder Sjuksköterskan arbetar som behandlare och kombinerar sina yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering och medicinuppföljning med att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar. Behandlingsinsatsen kan ske både indviduellt och gruppinriktat. Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare och medicinsk sekreterare.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Alphaskolan söker spanskalärare
Alphaskolan
Alphaskolan i Västervik söker lärare i spanska. Vi vill att du som söker är behörig grundskollärare i ovanstående ämnen och har goda ämneskunskaper samt ett entusiastiskt och nyfiket förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid att lärarna är duktiga på att bygga goda relationer med elever samt har en vilja att didaktiskt utveckla undervisningen i sina ämnen. På Alphaskolan arbetar vi i processer och du kommer arbeta ämnesövergripande i nära samarbete med elever och övrig personal. Vår skola är en fristående högstadieskola belägen mitt i Västervik.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Sjuksköterska akutmottagning Västervik sommaren 2019
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Vi söker sjuksköterskor till hemsjukvård i Västervik!
Klara D AB
Klara söker Vi söker dig leg.sjuksköterska gärna med erfarenhet av jobb på ordinärt eller särskilt boende. Din ambition bör vara att ge en kvalitativ omsorg, och vilja att göra varje dag så bra som möjligt för de människor du möter. För kunds räkning kan vi erbjuda ett uppdrag inom HSV från v.29-32, med möjlighet till introduktionv.28. Det är schemalagd dagtid samt helger, och det kan även förekomma någon kväll, Eftersom det är uppsökande verksamhet krävs ett körkort. Vill du vara med och bidra med din värdefulla kompetens, hör av dig så berättar vi mer. Välkommen till ett sommaruppdrag i n
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Sjuksköterska till hemsjukvården Västervik sommaren 2019
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Besiktningstekniker till Carspect i Västervik
Carspect
Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Ljungheden i Västervik. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Resurspedagog
Västerviks kommun
Lidhemsskolan I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019