Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i grundskola
Västerviks kommun
Åbyängskolan I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Förskollärare
Västerviks kommun
Gunnebo förskola I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Marknadsundersökare tåg
Maxkompetens Konsult
Dina arbetsuppgifter Gillar du att skapa nya kontakter och att arbeta självständigt? Då kan vi ha tjänsten för dig! På uppdrag åt kund söker vi omgående dig som kan arbeta under vecka 47-48. Dina arbetsuppgifter som marknadsundersökare är att på tågen mellan Västervik och Linköping arbeta med att undersöka antalet resenärer på sträckan och vilken form av resebevis som används av resenärerna med hjälp av en handdator. Underlaget är viktigt för vår kund när de t.ex. planerar nya tågtabeller. Detta är ett återkommande uppdrag vi gör åt kund 2gg/år.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Systemtekniker server/lagring
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Psykolog Habilitering Nord
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Vår arbetsplats Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Förskollärare
Västerviks kommun
Förskolan Björken I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Kostchef
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Städerska
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Personlig assistent för extra timmar
Nordström Assistans AB
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

CNC Fräsare
Richardssons Verktygsservice AB
Richardssons Verktygsservice AB är ett familjeägt företag i Västervik med 40 medarbetare. Vi är Skandinaviens största tillverkare av pressgjutningsverktyg. I våra verktyg gjuts delar till bl.a. Volvo, Mercedes, Audi och Porsche. Vi befinner oss nu i ett expansivt läge med stora investeringar i lokaler, maskiner och organisation. Vi söker därför nu ytterligare: CNC-Fräsare Fräsning är den enskilt största tillverkningsprocessen inom vårt företag.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018