Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ett sommarjobb som Restaurangbiträde?
Vibble pizzeria kök & bar
Verksamhetsbeskrivning Restaurang o Pizzeria Arbetsuppgifter Allmänna arbetsuppgifter, allt förekommande inom restaurang såsom städning och rengöring. Utbildning/Erfarenhet Ej ett krav men Du vet vad Du vill och är intresserad av att utföra många olika arbetsuppgifter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Reporter, Reporter/Digital redaktör till P4 Gotland
Sveriges Radio AB
P4 Gotland söker en reporter och en reporter/digital redaktör till hösten 2019 ! Var med och bidra till att P4 Gotland ligger i framkant i FM, digitalt och socialt Som reporter på P4 Gotland är du den som fångar upp det som händer lokalt. Du agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och med syfte att beröra.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Sjuksköterska - Gotland
Operationskonsulterna
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Previa Sjuk –och Frisk tjänst i Visby söker Kundservicehandläggare
Previa
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Kundservicehandläggarens huvudsakliga funktion inom Previas Sjuk – och Frisk är att med hög kompetens, servicenivå och vägledande förmåga vara en viktig kommunikationskanal för kunderna i kontakterna med företaget.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Personlig assistent till kvinna 50 års åldern i Slite, 50 %
DVT Assistans AB
DVT Assistans har sedan starten 2005 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättning. Vi arbetar runt om i Mellansverige utifrån ledorden Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Vi tror på individuella lösningar där kunden alltid är i fokus. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionsnedsättningar att leva som andra och själva bestämma över sina liv. I dag sysselsätter DVT ca 200 personliga assistenter. Vi söker nu en lugn och positiv personlig assistent till vår härliga kund i 50:års åldern.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Vi söker Cabin Crew till Visby
Braathens Regional Airlines
Är du vår nästa flygande stjärna? BRA söker Cabin Crew BRA, Braathens Regional Airlines, flyger till 13 destinationer i Sverige via Bromma Stockholm cityflygplats. Vi på BRA tror på ett Sverige där du kan bo och verka i hela vårt avlånga land. Eftersom BRA flyger till flest orter av alla inrikesflygbolag, gör det oss till en viktig kugge i kollektivtrafiken. Att flyga ska vara hållbart både för dig som person och för vår miljö, därför klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet samt arbetar aktivt mot vårt mål fossilfritt inrikesflyg 2030.   Vem söker vi? Har du servicekänsla i ditt DNA?
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Förskollärare
Region Gotland, Norrbacka förskoleområde
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Nu söker vi förskollärare till Persgränds förskola. Förskolan är den äldsta förskolan i Visby. Förskolan har historia och kultur runt knuten vilket utnyttjas i verksamheten.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Sjuksköterska A4 Stroke
Region Gotland, Stroke
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Arbetsterapeut hemsjukvård
Region Gotland, Hemsjukvården
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum. Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Arbetsterapeut hemsjukvård
Region Gotland, Hemsjukvården
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum. Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019