Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Interim Senior Redovisningsspecialist!
Bolagssupporten Stockholm AB
Bolagssupporten är en modern boutique-konsultbyrå som har en väl utveckad uthyrning- och rekryteringsverksamhet inom ekonomi. Vi är en organisation med högt i tak och som drivs av att ständigt utvecklas som grupp såväl som individuellt. Grundstommen i vår verksamhet är att vi är ett familiärt bolag med hög kompetensnivå och interaktion. Nu söker vi för kunds räkning en Senior Redovisningsspecialist som kan sin redovisning från ax till limpa. Vi söker dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetssituationer och miljöer, samt drivs av att utvecklas.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Lots till Visby
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en  Sjökapten för utbildning till Lots  med placering i Visby   Att arbeta som Lots på Sjöfartsverket Som lots arbetar du med att navigera fartyg genom svåra passager längs våra kuster och manövrera fartyg till och från hamn. Du kommer ombord i olika typer av fartyg utrustade med olika typer av navigationsutrustning av varierande kvalitet och omfattning. Det ställer höga krav på din skicklighet och förmåga att anpassa dig till olika situationer. Lotsområde Kalmar omfattar bl.a.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Lärare matematik/NO
Region Gotland, Högbyskolan F-9
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i Matematik, NO-ämnen och teknik på Högbyskolan i två klasser årskurs 7. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med Lgr11 och övriga styrdokument.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Försäkringsutredare inom sjukpenning i Visby
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som försäkringsutredare ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du tillämpar lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Kommunikatör
Gotlands Energi AB
Gotlands Energi AB med tillhörande dotterbolag Gotlands Elnät AB och Gotlands Elförsäljning AB, (GEAB) består av ca. 150 medarbetare som arbetar med elnät, fjärrvärme, elhandel, bredband och liknande energitjänster på Gotland. GEAB ägs till 75% av Vattenfall AB och till 25% av Region Gotland och vi är miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierade. GEAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Kundtjänstassistent
Region Gotland, Kundtjänst TKF
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Rådgivare/redovisningskonsult ekonomi och skatt till LRF Konsult i Visby!
LRF Konsult AB
Vill du jobba i ett företag där cheferna ser dig och dina kompetenser och hjälper dig att utveckla dina styrkor? Vill du jobba i ett företag där du får möjlighet att ta stort ansvar från dag ett och därmed växa i din yrkesroll? Vill du vara med och göra skillnad för Gotlands företagare? Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. LRF Konsult har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Personlig assistent sökes på heltid till kille i Visby
Nordström Assistans
Vill du ha ett aktivt arbete där aktiviteter och resor är en del av kundens och din vardag? Vi söker en assistent som kan arbeta upp till heltid. Arbetspassen är vanligtvis förlagda på 24 timmars pass med sovande jour 5 timmar per dygn. Vår kund har diagnostiserat cerebral pares och är multiallergisk och har vissa kommunikationssvårigheter. Inga tunga lyft förekommer. Du som söker tjänsten ska ha stor ansvarsförmåga, vara noggrann, ha humor och en positiv grundsyn. Du är snus- och rökfri och har inga husdjur.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Vill du jobba extra som personlig assistent till pojke i Visby?
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Jag är en 13-årig pojke som tycker om att busa, vara ute och leka, promenera och har ett stor intresse för bilar.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Verksamhetsområdeschef
Region Gotland
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Inom avdelningen habilitering/rehabilitering och vårdadmin verkar vi för att få personer med olika former av skador, sjukdomar eller funktionsnedsättningar med stöd, behandling, råd och utbildning ska kunna delta i samhället och klara det dagliga livet - utifrån sina egna individuella önskemål och behov.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019