Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Unicare söker Distriktsläkare till Visby
Unicare Vård Gotland AB
Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på tio vårdenheter. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 77.000 listade patienter och runt 250 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

S:t Lukas Gotland söker leg psykoterapeut
S.t Lukas i Stockholm
S:t Lukas Gotland söker en legitimerad. kbt psykoterapeut. Vi söker dig som har ett engagemang och erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete. S:t Lukas Gotland består fyra legitimerade psykoterapeuter som arbetar med en terapeutisk bredd och ett integrativt synsätt. Vi arbetar både på uppdrag av privatpersoner och av företag. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer framförallt handla om psykoterapi, kris- och samtalsstödsinsatser. Som medarbetare på S:t Lukas förväntas du ta en aktiv roll i arbetet med att utveckla verksamheten.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Serviceelektriker till Caverion - Visby
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven elektriker till vår filial i Visby.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Sjuksköterska infektions- och lungmedicin
Region Gotland, Infektions- och lungmedicin
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vi söker en sjuksköterska till infektion- och lungavdelning A2 med möjlighet att arbeta endast dag- och kvällstid eller blandad dag och nattjänstgöring. På infektion och lungmedicin A2 vårdas patienter med både infektion- och lungsjukdomar, exempelvis pneumoni, sepsis, sårinfektioner, endocardit, lungcancer och KOL.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Sjuksköterska infektions- och lungmedicin, natt
Region Gotland, Infektions- och lungmedicin
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vi söker nu två sjuksköterskor för nattjänstgöring till infektion- och lungavdelning A2. På infektion och lungmedicin A2 vårdas patienter med både infektion- och lungsjukdomar, exempelvis pneumoni, sepsis, sårinfektioner, endocardit, lungcancer och KOL.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Klara söker sjuksköterska till infektion
Klara D AB
Klara söker Infektions-sjuksköterska för heltidsarbete. Varierande arbetstider. Resa och boende ingår. Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Sjuksköterska
Region Gotland, Kirurgi/urologi, avdelning/mottagning
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker sjuksköterskor till kirurg/urologavdelning C3 dag/kväll samt natt. Vi bedriver akut och elektiv vård inom urologi och kirurgiska specialiteter. Vi utvecklar vårt omvårdnadsarbete med stöd av Orems omvårdnadsmodell och arbetar i team.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 19-05-2019

Specialist i allmänmedicin
Region Gotland, Verksamhetsområde Primärvård
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vill du ha världens roligaste jobb? Sjukvårdsorganisationen är överblickbar och vi har ett nära samarbete inom organisationen och med andra aktörer i samhället. Medarbetarna har en bred kompetens och beslutsvägarna är korta.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Plutonchef Pansarskyttepluton – 18:e Stridsgruppen, Gotland.
Försvarsmakten
Huvudsakliga arbetsuppgifter Att vara plutonchef innebär att rekrytera, planera, leda, utbilda och följa upp plutonens samtliga ingående delar. Du kommer att ha ett stort ansvar och inflytande över personalens utveckling. Specifikt för Pansarskytteplutonen är dess sammansättning av tekniskt avancerade stridsfordon och skyttesoldater.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Kökspersonal Isola Bella+
Ristorante Isola Bella
Isola Bella Kök och Bar söker köksspersonal med erfarenhet till våra enheter, Isola Bella, Trattoria Bella, och Isola Bella by The Sea. Vi driver även Hamnkrogen i Herrvik Du ska jobba i team som präglas av kärlek till service och mångfald. Vi har en bred meny med tonvikt på italiensk a la carte och mycket omtyckta pizzor. Du bör ha gedigna kunskaper vad det gäller mat och dryck. Säsongen är kort och tid för längre introduktion och upplärning är begränsad! Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens. Det viktigaste är passion för service och ditt yrket.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018