Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare år 4–6
Region Gotland, Romaskolan F-9
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Romaskolan är en grundskola som ligger drygt 1 mil från Visby med bra kommunikationer och med närhet till naturen. Skolan är en F-9 skola med ca 350 elever.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Personliga Assistenter. Deltidstjänster Dag, Kväll, samt vaken natt
Särnmark Assistans AB
Jag är en kvinna i 45-års åldern som bor med min tonårsdotter i Visby. Jag har en svårbehandlad diabetes och en nervsjukdom som bl.a gjort mig rullstolsburen. Jag behöver hjälp med min dagliga livsföring både i och utanför hemmet. Vi har katter och tamråttor som jag även behöver hjälp med att sköta om. Arbetstiderna är förlagda till 07-14, 14-21 samt 21-07. Jag ser gärna manliga sökande som är lugna och trygga i sig själva, har god lokalkännedom och som ser arbetet som personlig assistent som ett seriöst åtagande. Du som söker ska vara rökfri. Tillsättning snarast.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Ekonomibiträde – kökspersonal på vårdavdelning, sommarjobb
Region Gotland, Undersköterskor/barnsköterskor
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER På sjukhusets vårdavdelningar arbetar personal i serveringsköken. Arbetet innebär att servera varm mat, iordningställa frukost och mellanmål.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Undersköterska, barnskötare och skötare, sommarjobb
Region Gotland, Undersköterskor/barnsköterskor
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Sjuksköterska, sommarjobb
Region Gotland, Sjuksköterskor
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Biomedicinsk analytiker, sommarjobb
Region Gotland, Laboratoriemedicinskt centrum Gotland
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Vi har behov av vikarier huvudsakligen från början av juni till slutet av augusti.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Distriktssköterska/sjuksköterska
Region Gotland, Vårdcentralen Slite
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Tandsköterska
Region Gotland, Mun- och käkcentrum
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Mun- och Käkcentrum på Visby lasarett är Gotlands specialistklinik för tandvård där alla typer av specialisttandvård bedrivs. Mun- och Käkcentrum är en stor och väl fungerande klinik med ca 35 st anställda med hög kompetens.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Socialsekreterare
Region Gotland, Barn- och familj
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum. Inom hela Individ- och familjeomsorgen pågår ett utvecklingsarbete där vi i allt större utsträckning arbetar nätverksinriktat, vilket innebär tätt samarbete med avdelningens andra enheter, så som beroendevård, stöd och försörjning, familjestöd, familjehem, familjerätt.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Sjuksköterska onkologi avdelning/mottagning
Region Gotland, Onkologen
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Är du legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper och erfarenhet av onkologi- och/eller hematologisk vård? Då har du chansen att bli en i vårt härliga team på onkologenheten. ARBETSUPPGIFTER På avdelningen, där det finns 10 vårdplatser, får du vårda vuxna patienter med olika cancerdiagnoser inom alla specialiteter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019