Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby
Academic Work Sweden AB
Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? På Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 12:30-16:30.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Vill du jobba med kundsupport på soliga Kreta?
AB Bemanningskontoret Rt i Sverige
Dina arbetsuppgifter Vår kund Teleperformance utökar sitt kontor i soliga Chania på Kreta och söker nu dig som vill ta chansen att jobba utomlands! Du erbjuds: • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta •Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter • Många interna utvecklingsmöjligheter • Nordiskt management • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor! Arbetsuppgifter: - Inkommande samtal från befintliga kunder - Nytecknande av abonemang - Ta emot
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Erfaren miljöingenjör – teknisk utveckling/operativ drift deponier
Gotlands kommun
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Ryftes Grönsaker AB söker en maskinförare
Ryftes Grönsaker AB
Ryftes Grönsaker söker en erfaren maskinförare till förekommande arbetsuppgifter i jordbruket. Vi uppskattar även om du gillar/kan maskinunderhåll.Som person är du en glad lagspelare som gillar att vara ute och arbeta fem dagar i veckan.Krav att du kan svenska och engelska. Meriterande om du kan ryska språket.Tillträdesdag 2020-01-02
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 05-10-2019

Tandläkare
Gotlands kommun
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Folktandvården Wisby är en stor och väl fungerande klinik i centrala Visby. Kliniken som består av c:a 45 medarbetare kännetecknas av positiva arbetslag som präglas av glädje,trygghet, kompetens och framåtanda .
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019

Lokalvårdare
Gotlands kommun
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Vi söker nu 1 person till städ inom Region Gotland för längre vikariat. Tjänsten är på norra Gotland och till att börja med i Fårösund. Tjänsten kan tillsättas innan annonseringstidens slut. Vi städar mesta dels i skolor och förskolor samt vårdlokaler mm.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Lärare årskurs 1
Gotlands kommun
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Humlegårdens skolområde består av Hulmegårdsskolan F - 1 och Alléskolan åk 2 - 6. Skolområdet är placerat i de centrala delarna av Visby, skolområdet har ca 280 elever. Välkommen med din ansökan att bli en del av Humlegården.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Förvaltningscontroller
Gotlands kommun
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Kanslienheten är en stödjande enhet till hälso- och sjukvårdsnämnden, förvaltningsledning och verksamheter inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Vi arbetar utifrån värdegrunden förtroende, delaktighet och omtanke.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Kollektivtrafikplanerare
Gotlands kommun
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Region Gotland erbjuder dig möjlighet att arbeta i en organisation som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Försäljare med ledningsgruppsansvar till Hemse
Systembolaget AB
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Hemse söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Du kommer att medverka i butikens ledningsgrupp och ha ett kontrakt på 36 timmar i veckan. Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019