Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Röntgensjuksköterskor sökes till Gotland i höst
Klara D AB
Om företaget Vi söker röntgensjuksköterskor som vill arbeta på Gotland i höst. Tjänstgöringsgrad 100%. Kvällar och helger ingår. Start snarast och fortsatt hela hösten. Din profil Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vana av slätröntgen och datortomografi är önskvärt. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Intensivvårdssjuksköterska natt
Region Gotland, Intensivvårdsavdelningen
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Sjuksköterska onkologi
Region Gotland, Onkologen
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Är du leg. Sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke? Då har du chans att bli en i vårt team av engagerande sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist på vår onkologavdelning med 10 vårdplatser för patienter över 20 år med olika cancerdiagnoser.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Försäkringsutredare inom EU-familjeförmåner i Visby
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Avdelningen barn och familjs 2 400 medarbetare arbetar med att ge barnfamiljer bättre förutsättningar för ekonomisk trygghet genom att på ett effektivt sätt och med god kvalitet besluta och betala ut ersättningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Skattehandläggare, Visby
Skatteverket
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Drogtestprovtagare till EDTS AB
European Drug Testing Service
EDTS AB - erbjuder kvalitetssäkrade tester för att säkerställa alkohol- och drogfria arbetsplatser i Sverige. Nu behöver vi deltid periodvis sjuksköterska, undersköterska eller biomedicinskanalytiker till provtagarverksamheten i Visby med omnejd. Arbetet är deltidstjänst cirka 5 tim/vecka och ska ses som ett komplement till ditt ordinarie arbete.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Lärare år 2
Region Gotland, Norrbacka skolområde
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Norrbacka/S:t Hans skolområde ligger i norra Visby med två F-6 skolor. En är belägen innanför ringmuren och en strax utanför. Skolområdet har idag runt 400 elever jämnt fördelat på skolorna.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Sjuksköterska ortopedi
Region Gotland, Ortopedi
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Välkommen till Ortopedavdelningen! Vi är en härlig avdelning med 15 patienter i olika åldrar. Vi har både elektiva och akuta patienter, vilket gör att vi hela tiden är i rörelse och man utmanas i sin yrkesroll. Vi arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter och läkare.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 23-09-2018

Undersköterska
Region Gotland, Operationsavdelningen
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

NESPRESSO AMBASSADÖR MED FOKUS PÅ FÖRSÄLJNING - GOTLAND
Nordic Retail Group
Vi söker nu för Nespressos räkning flera duktiga Nespresso Ambassadörer med fokus på försäljning med start i Juni Om Kunden The Nespresso story began with a simple idea: enable anyone to create the perfect cup of espresso coffee – just like a skilled barista. From its beginning in 1986, Nespresso has redefined and revolutionized the way millions of people enjoy their espresso coffee. It has shaped the global coffee culture.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018