Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent till 67 årig kvinna i Hemse
Omsorgshuset i Stockholm AB
Jag söker en assistent som skall jobba hos mej. Jag bor i Hemse och behöver hjälp med den dagliga livsföringen och jag har ett stort omvårdnadsbehov Du skall hjälpa mej med vård och omsorg och övrigt som jag behöver hjälp och stöd med. Du skall vara en glad,omtänksam och rar person. Du skall även vara flexibel, både i tanke och handling. DU skall ge mej hjälp och stöd så att min vardag blir som jag vill att den skall vara Omsorgshuset på Gotland verkställer personlig assistans till brukare bosatta på hela ön.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Vill du jobba Full Stack?
PayEx Sverige
Om jobbet Vi söker dig som är en stolt systemutvecklare och som person vill bidra till smart, säker och modern utveckling. Troligen har du jobbat som utvecklare något år och förstår varför, och har en vilja att jobba med full stack. Du kommer att få jobba i ett mindre scrumteam som har ett helhetsansvar för sitt system och sin produkt, där ni tillsammans estimerar, planerar och driver utvecklingen framåt i ett av våra centrala system. Teamets fokus är att ta fram ny funktionalitet och skapa bästa möjliga användarupplevelse för våra användare och slutanvändare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Kundansvarig med entreprenörsanda sökes till Visby för uppstart av ny ve...
Nordström Assistans
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Kontoret RNO söker stationschef till Gotland
FRA
På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka. Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen?
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Arbetsterapeut hemsjukvård
Region Gotland, Hemsjukvården
Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum. Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Lärare engelska/NO/idrott
Region Gotland, Norrbacka skolområde
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Norrbacka/S:t Hans/Polhem skolområde ligger i norra Visby med två F-6 skolor, samt ytterligare en under uppbyggnad. Samtliga skolor ligger centralt innanför eller strax utanför Visby ringmur.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Fritidspedagog/lärare i fritidshem
Region Gotland, Gråboskolan F-6
Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas. ARBETSUPPGIFTER Nu behöver vi en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Gråboskolan.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Lärare trä- och metallslöjd
Region Gotland, Gråboskolan F-6
Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en lärare i trä- och metallslöjd med sysselsättningsgrad 80% till Gråboskolan i Visby. Du kommer att ansvara för undervisning i årskurs 3-6.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Specialpedagog
Region Gotland, Roma skolområde
Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. Romaskolan är en F- 9 skola med ca 300 elever.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Enhetschef Infektion
Region Gotland, Infektions- och lungmedicin
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Infektionsavdelning A2 och mottagningarna infektion/lung och allergi samt hälsosjuksköterskan är en del av resursområde öppen- och slutenvård som svarar för omvårdnadskompetensen på vårdplatserna och specialistmottagningarna på Visby lasarett.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019